10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_سبزیجات خوشمزه
۱ ق غ مخمر خشک(۱۰ گرم)
۱ ق غ شکر(۲۰ گرم)
۲ و نیم لیوان آب ولرم
۵ لیوان آرد گندم الک شده
۱ ق چ نمک(۸ گرم)
برای سس:
۲ ق غ ماست
۱ عدد زرده تخم مرغ
سایر موارد:
کنجد، سیاهدانه
کره ذوب شده یا روغن
جعفری و شوید
ابتدا مخمر و شکر و آب ولرم رو با هم مخلوط میکنیم، و بعد آرد الک شده و نمک ریخته و درش رو میذاریم و در جای گرم یکساعت استراحت میدیم ، سطح کارو آرد پاشی کرده و خمیرو ورز میدیم و به چونه های مساوی تقسیم میکنیم، برای سس، ماست و زرده تخم مرغ رو مخلوط کرده و هر چونه رو پهن میکنیم و با سس رومال کرده و کنجد و سیاهدانه میپاشیم و در فر ۱۸۰ درجه ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و بعد کره ذوب شده با روغن و شوید و جعفری بریزید😋
#غذای_ترکی
خب بريم سراغ طرزتهيه
برنج تركي رو مثل دمپخت خودمون درست ميكنيم
و اما طرز تهيه مرغ
سينه مرغ رو به قطعه هاي كوچك خرد ميكنيم و در تابه ايي تفت ميديم تا ابش تموم شود بعد مانتار (قارچ) رو خرد ميكنيم وتفت ميدهيم وكنار ميزاريم پياز رو هم خلال ميكنيم و تفت ميديم و بعد همه مواد رو با هم مخلوط ميكنيم دو حبه سير خرد شده هم در آن ميريزيم وهمه مواد رو باهم تفت ميديم نمك ،فلفل ،كمي زردچوبه ويك قاشق مرباخوري هم از ادويه تركي اضافه ميشه ويه تفت كوچولو ميديم تا خامي ادويجات گرفته شود و در كنار برنج سرو ميكنيم به همين راحتي خيلي خوشمزست
نكته: اگر ادويه تركي نداريد ايراد نداره ميتونيد از ادويه هايي كه هميشه استفاده ميكنيد بريزيد وكمي آويشن وپودر زنجبيل وكمي ادويه كاري بزنيد باز هم خوشمزه ميشه
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#توپک_خرما
خرما ۲۰عدد
پودر نارگیل یک سوم لیوان
گردو یک سوم لیوان
کره یک قاشق غ خ (به دمای محیط رسیده )
بیسکوئیت ۵عدد
دارچین یک ق م خ
در آخر داخل پودر گل سرخ،پودر پسته پ کنجد و پودر نارگیل یا هر چی دوست دارید بغلتونید و سرو کنید😊
🍔🍟...🍭...🍟🍔
#فیله_سوخاری 🍗 😋
🔸فیله های مرغ رو با نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا و پیاز خلالی شده مزه دار کنید و بزارید داخل یخچال یه دوساعتی بمونه.
به دو عدد تخم مرغ دو قاشق غذاخوری شیر و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بزنید تا از لختگی دربیاد.
فیله های مرغ رو اول به آرد سفید بزنید بعد داخل تخم مرغ بزنید و در آخر هم به پودر سوخاری .یه نیم ساعت بهشون استراحت بدین و داخل روغن داغ سرخ کنید.
مدت زمان سرخ شدن فیله ها سه تا چهار دقیقه ست.زیادی بمونه سفت میشه.البته بچه های من ترد دوست دارن و من کمی بیشتر داخل روغن نگه میدارم. اگه فیله هاتون کلفت بود بین دوتا کیسه فریزر بزارید و با گوشتکوب روی فیله ها به آرومی بکوبید تا کمی نازک بشه ولی مواظب باشید پاره نشه
#پلو_میگو
من یکی دو ساعت میگو ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگورا هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردوخرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از مدل میگوپفکی بود وخوشمزه بود 🦐🦐
.
.
.
#کوکوپیتزا
مواد لازم
هویچ آب پز
سوسیس سرخ شده
سیب زمینی نگینی سرخ شده
فلفل دلمه سرخ شده
ادویه
تخم مرغ ۶ عدد
طرز تهیه:
تمام مواد را در ظرفی ریخته و با تخم مرغها مخلوط میکنیم
در تابه ی نچسب میریزیم در حرارت خیلی ملایم دو طرفش رو سرخ میکنیم.
.
.
.
.
#پیتزای مرغ و قارچ
کف سینی یا قالبتون رو کمی چرب کنید ،یک لایه نازک ازخمیر پیتزا کف سینی پهن کنید و کمی سس کچاپ و یک لایه نازک پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و یک لایه کامل از مخلوط سبزیجات( از جمله فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه خردشده ،کنسرو ذرت ،قارچ تفت داده شده کمی فیله گوجه فرنگی نگینی شده و یا ریزخرد شده ) (من اینبار سبزیجات نریختم فقط مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای ) همراه با مرغ پخته و قطعه قطعه شده روی سطح خمیر بریزید و با پنیر پیتزا کامل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده180 درجه بمدت حداقل نیم ساعت قرار دهید اگر روی پیتزا برشته نشده بود چند دقیقه هم گریل را روشن کنید
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
#کیک_خیس_شکلاتی
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱/۵ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شیر ۱ لیوان
پودر کاکائو ۲۵ گرم
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل ۱/۲ ق چ
جهت سس:
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاکائو ۳ ق غ
همه مواد سس رو با هم داخل قابلمه بریزید،و ۳ دقیقه بجوشونید و زیرشو خاموش کنید.
کیک رو مثل ویدیو درست کنید و داخل ظرف مستطیلی که چرب کردید بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه بپزید و بعد از خارج کردن از فر همونطور که کیک داغه اونو برش بزنید و سس رو روی کیک بریزید بزارید خوب جذب کیک بشه،نوش جان😋
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی شکم پر🔝🎥
3 عدد سیب زمینی بزرگ
برای داخل؛
3 عدد پیاز متوسط
فلفل سبز و قرمز دو عدد
300 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد گوجه فرنگی
جعفری
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
.
.
سرخ کردن؛
روغن آفتابگردان
.
.
برای مواد بالا؛
گوجه فرنگی
فلفل
برای سس گوجه فرنگی؛
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
کمی نمک
2 فنجان آب .
.
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
17.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی_شکم_پر
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه
من اومدم با #املت_سبزیجات
مواد لازم
قارچ
پیاز سبز
اسفناج
تخم مرغ
کره
کره را ذوب کرده قارچ ،پیازچه و اسفنان را تفت داده طبق ویدیو و نمک و فلفل میزنیم
و در اخر تخم مرغ را اضافه میکنیم ،درب ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ها بپزد
با بربری تازه میل کنید 😋😋😋
نوش جاااااان💗
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•