917.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀🌹💜
دعای.روزبیست.وچهارم.ماه رمضان
💚« بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ» 💚
أَللّـهُمَّ اِنّى أَسْئَلُكَ فيهِ مایُرْضيكَ
وَأَعُـوذُ بِـكَ مِمّـا يُـؤْذيـكَ
وَأَسْئَلُكَ التَّوْفيق فيهِ لاَِنْ اُطيعَكَ
وَلاأَعْصيَك يـا جَـوادَ السّـآئِلينَ.
خدايا در اين روز،ازتو آن را
مى خواهم كه خشنودت كند
و به تو پناه مى برم ازآنچه
مايه اذيّت و خشم توست،
وازتو توفيق اطاعت،و تركِ
معصيت میطلبم اى بخشنده
و عطاكننده سؤال كنندگان».
💟 التماس دعای فراوان 💟
❇️. ازهمه ی شمـا خوبـان❇️
16.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرپ_تخم_مرغ🍳
آرد 200 گرم
نمک 2 گرم
آب گرم 60 میلی لیتر
آب سرد 60 ملی لیتر
روغن 10 ملی لیتر
زنجبیل
گوشت چرخ کرده 300 گرم (مرغ یا گوشت قرمز)
نمک
فلفل سیاه
سس سویا
روغن 2 ق غ
4 عدد تخم مرغ
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک گوشت سیب زمینی لوبیا سبز
مواد لازم:
500 گرم لوبیا سبز
300 گرم گوشت گوساله قیمه ای
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب
2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
نیم لیتر آب
طرز تهیه:
روغن مایع را داخل قابلمه بریزید گوشت را اضافه کنید کمی تفت بدید و پیاز را اضافه کنید و 15 دقیقه سرخ کنید . رب را اضافه کنید و هم بزنید . سپس سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید. سپس لوبیاها را که از طول برش زدید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بپزد. نوش
آشپزی ایرانی🍔
#شله_زرد_قالبی🤩
#شله_زرد_قالبی😍
برنج را از شش یا هفت ساعت قبل با مقداری آب (بدون نمک) خیس کنید. خلال بادام رو هم به مدت سه ساعت در مقداری آب سرد خیس کنید. آب روی برنج را خالی کنید، پنج پیمانه آب و نیمی از زعفـران را روی آن بـریزید و روی حرارت زیاد قـرار بدید. زمانی که به جـوش اومد، حرارت را ملایم کنید تا مغز برنج کاملاً نرم شه. در این هنگام برنج را مرتب همبزنید تا خرد شه و حالت بلوری پیدا کند (در صورتی که به این حالت نرسید و آب برنج تبخیر شده بود، یه خرده آب بهش اضافه کنید). خب حالا شکر را اضافه کنید و مرتب همبزنید تا شله زرد کاملاً جا بیفته.
خلال بادام را در آبکش بریزید و بقیه زعفران را به همراه نیمی از خلال بادام اضافه و مخلوط کنید. گلاب و کره را نیز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. در مدت پخت، حرارت باید ملایم باشد، در آخر دمکنی را روی ظرف شلهزرد قرار دهید و حدود نیم ساعت با حرارت خیلی کم آن را دم کنید و در این مدت گهگاه آن را همبزنید. ورقهای ژلاتین را در مقداری آب سرد به مدت دو دقیقه خیس کنید، سپس درآورید در آخر پخت شله زرد به آن اضافه و مخلوط کنید. سپس شعله را خاموش و قالب فرم دلخواه را انتخاب کنید و شله زرد را در آن بریزید و پس از سرد شدن در یخچال قرار دهید تا کاملاً بسته شود. سپس آن را در ظرف دلخواه برگردانید و با خلال پسته، پودر دارچین و بقیه خلال بادام و گل محمدی آن را تزیین کنید.
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی سوخاری
فیله ماهی 6 تکه
نان 6 عدد
ارد 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پانکو 2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و پودر پیاز هر کدوم 1 قاشق چای خوری
سس تند 2 قاشق غذا خوری
مواد سس
مایونز کم چرب 2 قاشق
ماست 1 قاشق غذا خوری
نصف پیاز قرمز
خیار شور 1 عدد
فلفل تند 4 عدد ریز
سیر کمی
نمک و فلفل سیاه
لیمو نصف
ماهی رو بعد از مزه دار کردن با فلفل نمک نیم ساعت برارین یخچال بعد روکش بزنید راستی میتونید بزارین تو فر تا کاملا رژیمی باشه
#رولت_خرما❤🍩
مقداری خرما نزدیک به نیم کیلو رو پوستش رو بگیرید و در تابه با مقداری کره تفت بدید نرم که شد یک بسته بیسکوییت پتی پور پودر شده وانیلی اضافه کنید و ورز بدید روی کاغذ فریزر پهن کنید به شکل مستطیل و وسطش رو مغز بریزید من فقط گردو ریختم سپس با کمک کیسه رول کنید و در فریزر قرار بدید و سفت که شد برش بزنید و در پودر نارگیل یا کنجد بغلتانید.
نوش جان😍