290.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر🌸
اولین روزاز ماه شوال
گواراے وجود پاکتون
صبحتون به زیبایے گل🌸
روزتون بے نظیر
وسرشار از اميد
نماز و روزه هاتون قبول حق
بهترینها قسمت همه
شما خوبان بشه 🌸
♥️
#گراتن_بادمجون 🍲 😋
🔸بادمجونا رو یا حلقه ای کنین و سرخ کنین (حتما روغن اضافی رو بگیرین ) و یا کبابی کنین و بعدش ساطوری کنین ( من سرخ کردم ) . پیاز رو نگینی خرد کنین و تفت بدین و گوشت چرخ کرده و ادویه و کمی رب گوجه ونمک ودر صورت تمایل کمی سبزیجات معطر بهش اضافه کنین و بزارین کاملا بپزه . سس سفید یا بشامل هم درست کنید . چون گراتن رو با همون ظرفش باید سرو کنید و سر سفره ببرین ، ظرف نسوز مورد نظرتونو انتخاب کنید . کف ظرفو کمی چرب کنید . اول یه لایه خیلی نازک سس سفید بریزین و بادمجونارو کف ظرف بچینین و بعد روش یه لایه گوشت و قارچ خرد شده بریزین و بعد روش رو با سس سفید بپوشونین و روش پنیر پیتزا بریزین و دوباره یه لایه بادمجون و بعد یه لایه گوشت و قارچ و سپس سس سفید و در آخر روشو کاملا یه لایه با پنیر پیتزا پوشش بدین.... توی فر بزارین تا حدی که پنیرها آب بشن و روش طلایی بشه . چون موادش پخته هستن و نیاز به زمان پخت زیاد نداره . برای طلایی شدن روش میتونیل چند دقیقه گریل رو روشن کنین
😋
کوکو سبزی
مواد لازم
سبزی ریز خرد شده( تره و گشنیز و شوید و جعفری و پیازچه) نیم کیلو خرد شده
تخم مرغ 3 عدد
گردو دلبخواهی(من پودر میکنم آرد نمیزنم)
ادویه ها(زردچوبه هفت قلم گل محمدی نعنا خشک زنجبیل....)
نشاسته ذرت 1 ق غ
روغن مایع حدودا 4 ق غ
کمی پیاز سرخ شده
پکینگ پودر 1/4ق چ(برای پف کردن میتونین حذفش کنین)
همه مواد رو مخلوط در قالب ساوارین یا هر قالب تک نفری(من سیلکونی استفاده کردم که اگه کمی چرب کنین به هیچ وجه نمیچسبه)ریخته با پشت ق کمی فشار داده در فر 180 درجه تا وقتی که دیدین از کناره ها رنگش تغییر کرده بمونه.من چند لحظه هم گریل رو روشن کردم.
#کنسرو_نخود_فرنگی
نخود فرنگی های شسته و پاک شده رو داخل قابلمه بریزید و قابلمه رو تا جایی که روی نخود فرنگی ها رو آب بگیره پر آب کنید و روی حرارت قرار بدید و در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید نیم ساعتی بپزه و هر از گاهی در قابلمه رو بردارید و کف روی آب رو جمع کنید اواخر پخت به مقدار لازم نمک و چهار قاشق سرکه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید(سرکه حالت نگهدارنده داره)
میتونید نخود فرنگی ها رو به همراه آب داخلش توی ظرفی بریزید و داخل فریزر نگهدارید یا اینکه اونها رو کنسرو کنید
برای کنسرو کردن نخود فرنگی ها رو داخل ظرف شیشه ای با در فلزی بریزید و از همون آب نخود فرنگی هم داخلش بریزید تا پر بشه و بعد در ظرف رو محکم ببندید
ظرف ها رو به حالت وارونه داخل قابلمه قرار بدین و تا نصفه توش آب بریزید و اجازه بدید بیست دقیقه بجوشه بعد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید شیشه ها داخل قابلمه خنک بشن و بعد خارج کنید
😋
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شیر موز
مواد لازم:
موز بزرگ 3 عدد
شیر پرچرب 2 لیوان
پودر ژلاتین 2و 1/2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
آب 1 استکان
شکر 120 گرم
خامه صبحانه نصف پاکت
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را داخل آب ریخته و روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا به صورت غیر مستقیم حرارت ببیند (روش بن ماری). وقتی ژلاتین در آب حل شد، آن را برداشته و کنار بگذاریدتا خنک شود
شیر و شکر و موزهای رسیده راداخل مخلوط کن بریزید وانیل وخامه رو هم بهش اضافه وخوب مخلوط کنید ژلاتین حل شده را اضافه کنید و مجدد دکمه مخلوط کن را بزنید تا یکدست بشه.
داخل گیلاس مورد نظر بریزید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره با هر چیزی که دوست داشتین تزیین و سرو کنید.
39.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه #شیرینی_نارگیلی👆
با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید
#شيرينی_شاه_پسند
ابتدا 125 گرم پودر قند و 1/2ق چ هل و 125 گرم روغن كاملا جامد و 1/4ق چ زنجبيل و 1عدد زرده را به مدت 5دقيقه با دور تند همزن ميزنيم وبعد آرد نخودچي 125گرم و آرد 125گرم رو الك كرده وكم كم اضافه ميكنيم واگر خمير منسجم نبود 2 الي 3بار چرخ ميكنيم من خودم دوبار چرخ كردم بعد خمير رو داخل كيسه فريزر به مدت 1ساعت در دماي آشپزخانه استراحت ميديم بعد فر رو با دماي 160 درجه روشن ميكنيم وخمير رو با وزن كردم وبه اندازه 12 گرم داخل دستم گرد كردم ودر سيني چيدم احتياجي به كاغذ روغني نيست بقيه خمير رو هم به همين شكل به مدت 20 دقيقه در فر گذاشتم زير شيريني ها نبايد تغيير رنگ بده بعد از پخت تا يك ساعت بهش دست نميزنيم تا خنك بشه بعد در شكلات آب شده زدم ودر ترافل غلطوندم.