هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#کوکو_مرغ_خانگی 🌯 😋
▫️3 عدد ران مرغ بدون استخوان
▫️4 عدد فلفل سبز
▫️2 عدد گوجه فرنگی
▫️3 حبه سیر
▫️روغن مایع به مقدار لازم
▫️زیره ، فلفل قرمز پرک شده ، آویشن ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز
مقدار آنها را با توجه به ذائقه خودتان تنظیم کنید.
🔸ابتدا مواد را بصورت ریز خرد کنید. پوست مرغها را جدا کنید و تا جایی که میتوانید ریز خرد کنید. فلفل سبز و گوجه فرنگی ها را ریز ریز خرد کنید. سیر را یا رنده کنید و یا ریز خرد کنید.
ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و مقداری روغن مایع اضافه کرد گرم کنید. سپس مرغها را بریزید شروع به تفت دادن کنید. بعد از اینکه رنگ مرغها عوض شد فلفل و سیر را اضافه کنید.
وقتی فلفل ها شروع به نرم شدن کردند گوجه فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید.
مواد را به خوبی هم بزنید و به تفت دادن ادامه بدید.
در آخر به این غذای لذیذ نمک و ادویه های دیگر را اضافه کنید
🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃
خانومها به غذایی که میپزید برای خانواده توجه کنید ،چون اون غذا مزاج اعضای خانواده رو میسازه ،غذای ناسالم مزاج بد تحویل میدهد
#ماکارونی_صدفی
#جامبو_شلز
به روشهای مختلفی میشه این نوع از ماکارونی راتهیه کرد،
روش اول اینکه مثل من،ماکارونی رابه مدت 15 دقیقه_من کمی بیشترمیگذارم چون این ماکارونی کمی ضخیم وسفته ولی مراقب باشین که له نشوند_ درابی که کمی نمک وروغن ریخته اید بجوشانیدسپس ابکش کنیدداخل انها راازمایه ماکارونی _مواددلخواه_پرکنید،سپس کف ظرف کمی روغن بدهیدسیب زمینی ورقه ای بچینیدوماکارونی ها راداخل ظرف چیده وبه مدت 45دقیقه تایک ساعت دم کنید.
روش دوم اینکه بعدازابکشی وپرکردن بامایه ماکارونی روی انها پنیرپیتزابریزید. داخل ظرف بچینید_کف ظرف می تونین کمی سس سفید_بشامل_بریزید ودرفرقراردهیدتا پنیراب شود و ماکارونی پخته تر_می تونین روی ظرف هم فویل بکشید وچندسوراخ بزنید_
یک روش دیگرپختن این نوع ازماکارونی به صورت لازانیا است یعنی وقتی ازمایه پرشدن کف ظرف یک لایه سس بشامل وپنیرپیتزا ریخته سپس یک ردیف کامل ماکارونی بچینیدوبه همین صورت ادامه دهیدتاماکارونی تمام شوددست اخرسس وپنیرفراوان بریزیدودرفرقراردهیدتاپنیراب شودوبه خوردموادرود، پس ازپخت برش بزنیدوسروکنید.
*داخل این نوع ازماکارونی ها رامی توان نیز باانواع سالادها مثل سالادماکارونی ،و..
#ادمین_⨏
😷من ماسڪ میزنم🌸#ماکارونی_صدفی
#جامبو_شلز
به روشهای مختلفی میشه این نوع از ماکارونی راتهیه کرد،
روش اول اینکه مثل من،ماکارونی رابه مدت 15 دقیقه_من کمی بیشترمیگذارم چون این ماکارونی کمی ضخیم وسفته ولی مراقب باشین که له نشوند_ درابی که کمی نمک وروغن ریخته اید بجوشانیدسپس ابکش کنیدداخل انها راازمایه ماکارونی _مواددلخواه_پرکنید،سپس کف ظرف کمی
#ساندویچ_خونگی
داخل ساندویچ رو هر موادی دوس دارین میتونید بریزید. من از ترکیب گوشت چرخکرده و قارچ و ذرت استفاده کرده. همه را با هم تفت دادم. خیلی کم رب گوجه زدم و ادویه های همیشگی. میتونید از مرغ ریش شده یا مرغ تفت داده شده و سوسیس نیز استفاده کنید.
ولی پنیر پیتزا برای چسبندگی دو لایه نان حتما باید بریزید. ساندویچ سازتون رو چرب کنید. بذارید داغ بشه.
قسمتای اطراف نان تست رو بگیرید. مواد داخلش رو کمی بریزید روی نون. پنیر پیتزا بریزید و لایه بعدی نون رو بذارید روی پنیر و بمدت ۵ دقیقه داخل ساندویچ ساز قرار بدید و پرس کنید تا گریل بشه.
#غذای_ترکی
#خورشت_فاسولیه
رسپى:
لوبیا سفید دو پيمانه
گوشت خورشتی حدود۵۰۰ گرم
پیاز دوعدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ٢ق غ
نمك فلفل زرچوبه زعفران اويشن به مقدارلازم
ليمو عمانى يا ابغوره به ميزان لازم
طرز تهیه:
ابتداپیازرو نگینی خرد و توى روغن تفت بدید تا سبک بشه بعد گوشتها رو توش تفت بديدوبعد بهش ادویه جات دلخواه رو اضافه كنيد رب رو اصافه وتفت بديد وگوجه هاى خرد يا رنده شده رى اضافه كنيد من گوجه چرى ريختم.لوبيا هامون رو كه ازشب قبل خيسونديم هم اضافه و اب روش مى ريزيم تا بپزه وحسابى جا بيفته.زهفرون رو به دلخواه اخرسر اضافه مى كنيم.براى ترسى خورشمون هم مى تونيم هم ازغوره هم ازليمو عمانى استفاده كنيم من هردرو زدم.
وقتى كامل وپخت وجا افتاد با سيب زمينى سرخ كرده سرو كنيد.با يه پلوى زعفرونى ايرانى عالي ☺️ته ديگم ته ديگ
#قیمه_مجلسی
گوشت ترجیحا گوسفندی به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم
پیاز ۴ عدد متوسط (نصف ۱ پیاز برای لپه و نصف دیگه برای سرخ کردن گوشت)
لپه برای ۳ نفر یک فنجان و نیم (تقریبی برای هر نفر ۲ قاشق پخته شده)
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
چوب دارچین ۳ تیکه
گلاب ۱ قاشق مرباخوری
اول از همه لپه رو با آب و نصف پیاز میپزیم تا بوی بد لپه گرفته بشه. بعد از پخت لپه آن را میشوریم و کنار میزاریم.(زیاد لپه پخته نشه ک در زمان اضافه کردن ب قیمه له نشه).
گوشت را ب همراه نصف پیاز ک خلالی شده تفت میدیم تا رنگ گوشت تغییر کنه بعد ادویه ها را اضافه کرده، آب جوش اضافه میکنیم تا آب روی سطح گوشت رو بگیره و با حرارت ملایم بپزه.
#قرابیه_شکلاتی_با_روغن_مایع
روغن مایع یک لیوان
پودر قند یک لیوان
تخم مرغ دو عدد
نشاسته ذرت یا گندم یک لیوان
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری سر پر
بکینگ پودر یک پاکت ده گرمی
رنده پوست یک عدد پرتقال
فندق خرد شده نصف لیوان
شکلات چیپسی نسوز نصف لیوان( قابل حذف)
آرد دو لیوان سر خالی
روغن و تخم و مرغها و پودر قند رو یک دقیقه با همزن میزنیم بعد به ترتیب پودر کاکائو و نشاسته بکینگ پودر رنده پوست پرتقال شکلات چیپسی و فندقی که دندان گیر خرد کردیم اضافه میکنیم. در آخر آرد رو اضافه میکنیم و خمیر رو جمع میکنیم اگه خمیر به دستتون می چسبید دستتون رو کمی با روغن مایع چرب کنید. از خمیر به اندازه گرو بردارید و گرد کنید و بچینید توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید و بزارید توی فر از قبل گرم شده با 170 درجه به مدت 15 دقیقه.
اگه از شیرینی های ترد بیشتر خوشتون میاد میتونید بعد از این مدت دمای فر رو روی صدوپنجاه بزارید و ده دقیقه دیگه بپزید تا ترد بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_طالبی شکم پر 😍
مواد لازم:
طالبی
توت فرنگی
کیوی
انبه
2 گرم پودر آگار-آگار
220 میلی لیتر شیر نارگیل
1 قاشق غذاخوری عسل
🥑🍑🍋🍎
دستور تهیه:
قسمت بالای طالبی را ببرید و دانه های آن را خارج کنید.
طالبی را با توت فرنگی ، کیوی و انبه پر کنید.
شیر نارگیل را با عسل و پودر آگار آگار بجوشانید.
شیر را در خربزه بریزید. به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
برای سرو طالبی را به صورت ورقه ای برش دهید.
نوش جاااان🥰
#فلافل_خانگی 🥙 😋
🔸یک کیلو نخود رو 48ساعت کامل خیس کنید و روزی سه تا چهار بار ابشو عوض کنید تا بو نگیره .نخود رو ب همراه 3تا پیاز تقریبابزرگ و دو عدد فلفل دلمه ای با چندحبه سیر 2بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید. من این دفعه فقط آرد نخود چی زدم.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید.
میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.کنجد هم دلبخواهی هس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_شکری
مواد لازم:
پودر قند یک و نیم لیوان
مخلوط شکر و پسته خرد شده ریز به مقدار لازم
اسانس کره ¼ ق چ سر خالی
روغن صاف قنادی 375 گرم(میتونید از کره استفاده کنید در اینصورت اسانس کره روحذف کنید)
وانیل 1 ق چ
آرد قنادی( گندم) 750 گرم
بیکینگ پودر1 و نیم ق چ
تخم مرغ 3 عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول کدو گوشتی
3 عدد کدو
نمک
مواد داخل:
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
1 فنجان بلغور ریز
نمک ، فلفل سیاه ، زیره
جعفری
برای روی کدو:
ماست سیر دار
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز شیرین
طرز تهیه:
کدوها را بشویید و از طول کدو به شکل نازک برش بزنید. روی کدوها نمک بپاشید و 2 ساعت به این شکل نگه دارید تا کدوها نرم شوند. گوشت چرخ کرده ، بلغور ، پیاز رنده شده ،نمک و فلفل سیاه را داخل ظرفی بریزید و خوب ورز بدید.2 ساعت بعد کدوها را با آب فراوان بشویید و روی سطح صاف بچینید. از مواد گوشتی روی کدو بذارید و رول کنید. کدوها را از جایی که رول تمام میشود و در پایین بماند داخل ماهیتابه بچینید.روی کدو ها روغن مایع بریزید. سپس کمی آب گرم بریزید و با حرارت کم حدود 45 دقیقه بپزید.کدوهای پخته شده و ولرم شده را داخل ظرف سرو بذارید. روی کدوها ماست سیر دار بریزید.کره را داخل ماهیتابه آب کنید و پودر فلفل قرمز اضافه کنید و 1دقیقه تفت بدید و روی کدوها بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ڪیک موزے داخل تابه 👨🍳
مواد لازم:
موز 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
سرڪه نصف ق چ
شیر 200 میلے لیتر
خمیرمایه خشک فورے 4 گرم(1 ق غ)
شکر 1 ق غ
آرد ذرت 150 گرم ( 1 پیمانه)
آرد شیرینے پزے 200 گرم ( یک و یک سوم پیمانه)
بادام .شڪلات چیپسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیر موز
مواد لازم:
موز بزرگ 3 عدد
شیر پرچرب 2 لیوان
پودر ژلاتین 2و 1/2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
آب 1 استکان
شکر 120 گرم
خامه صبحانه نصف پاکت
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را داخل آب ریخته و روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا به صورت غیر مستقیم حرارت ببیند (روش بن ماری). وقتی ژلاتین در آب حل شد، آن را برداشته و کنار بگذاریدتا خنک شود
شیر و شکر و موزهای رسیده راداخل مخلوط کن بریزید وانیل وخامه رو هم بهش اضافه وخوب مخلوط کنید ژلاتین حل شده را اضافه کنید و مجدد دکمه مخلوط کن را بزنید تا یکدست بشه.
داخل گیلاس مورد نظر بریزید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره با هر چیزی که دوست داشتین تزیین و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر ☕
امروز براتون🍀
یه دنیا آرامـش
یه آسمون سلامتے🍀
و یڪ عمـر با عـزت
از خدای مهربون خواستارم☘
♥️💚
کندو عسلی
مواد لازم:👇
سه لیوان ارد
یک لیوان ماست پرچرب دمای محیط
سه ق غ سرپر روغن جامد
یک ق غ خمیر مایه
یک ق غ شکر
یک ق مرباخوری نمک
یک لیوان آب ولرم
شیر خشک سه ق غ
طرز تهیه:👇
کل مواد بغیر ارد ونمک باهمزن دستی مخلوط میکنیم بعد ارد ونمک اضافه میکنیم خوب ورز میدیم تاخمیری نچسپ بدست بیاد
خمیرمون رو به تکه های کوچک تقسیم کرده نازک پهن میکنم پنیر خامه ای یا مثلثی یاکیبی میزاریم وسطش لایه های خمیر رو جمع وتوپک های ریز مون در قالب چرب شده میزاریم بعد اتمام کار سلفون میکشیم نیم ساعتی در جای گرم استراحت میدهیم بعد پف کردن خمیر در قالب یک عدد شیر ابوقوس یا ریمبو یا هرمارکی دردسترس دارین ازشیر تبخیر شده رو روش میریزیم ودر فر 160درجه قرار میدهیم تاپخته شود بعد شعله بالا رو روشن کنید تا طلایی شود بعد پخت شیر عسلی یا عسل بریزین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت
اسفناج: 500 گرم
مغزگردو: 300 گرم
گوشت خورشتی: 500 گرم
پیاز متوسط: 3 عدد
ترشی انار: 2 ق غ
شکر: 1 ق غ
زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک:
دو عدد پیاز چرخ یا رنده می کنیم.
مغزگردو را سه بار چرخ می کنیم.
پیاز با کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن پیازها، مغزگردو و ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، چهار لیوان آب ریخته بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و مواد می پزیم.
یک پیاز را بصورت نگینی ریز می کنیم.
پیازها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن، گوشت ها را اضافه و تفت می دهیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، نصف زردچوبه، ادویه کاری و فلفل می ریزیم و تفت می دهیم، دو لیوان آب ریخته و با شعله کم گوشت ها را می پزیم.
اسفناج ها را با نصف لیوان آب داخل تابه ریخته، بعد از حدود بیست دقیقه و کشیده شدن آب اسفناج ها، کمی روغن می ریزیم و تفت می دهیم.
بعد از حدود سه ساعت پخت مغزگردوها، یک لیوان یخ داخل خورشت می ریزیم تا خورشت به روغن بیافته، گوشت پخته شده، اسفناج تفت داده شده، ترشی انار، شکر و نمک ریخته و با شعله کم پخت خورشت ادامه می دهیم.
#كيك_دورنگ_پلوپزی
تخم مرغ بزرگ3عدد
وانيل 1ق چ
شكر 1پيمانه
روغن مايع 2/3پيمانه
كره اب شده 50گرم
شير ولرم 2/3پيمانه
بكينگ پودر 2ق چ
آرد قنادي 2پيمانه
پودر كاكائو 1ق غ
تخم مرغ، وانيل و شكر رو خوب با همزن ميزنيم تا زماني ك كرم رنگ و كشدار شود، سپس روغن و كره رو بهش اضافه كرده و باز ميزنيم و بعد شير ولرم رو اضافه ميكنيم و باز ميزنيم. ارد و بكينگ پودر رو 4،5بار الك ميكنيم و ب موادمون اضافه ميكنيم يا با ليسك يا با دور كند همزن كمي ميزنيم. ي ملاقه از موادمون رو كنار ميذاريم و با پودر كاكائو الك شده مخلوط ميكنيم. قابلمه پلوپز رو كمي با روغن جداکننده چرب میکنیم و بعد مواد ساده كيكم رو داخل قالب ريختم و بعد مواد شکلاتی رو.
قابلمه رو داخل پلوپز گذاشته و روی گزینه کیک کلیک کنید و استارت رو بزنید، خود پلوپزای دیجیتال زمان مناسب کیک رو میزنه ک اکثرا 50دقیقه هست. بعد از این زمان کیک خوشمزه شما امادست نوش جان🤗
آشپزی ایرانی🍔
طرز تهیه #بستنی_سنتی_زعفرانی 👇👇
#بستنی_سنتی_زعفرانی
ثعلب 4 گرم
گلاب 4 ق غ
شکر 300 گرم
شیر پر چرب 1 لیتر
محلول زعفران 2 ق س
خامه پر چرب در صورت تمایل ب میزان لازم
طرزتهیه
شکر وثعلب را باهم مخلوط کنید. شیر را هم توی قابلمه ریخته و روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد حالا کم کم شکر را اضافه میکنیم و روی حرارت مدام هم میزنیم تا کمی قوام بیاد شکر و ثعلب رو به یکباره اضافه نکنید گلوله میشه طی 4 الی 5 مرحله ب مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکم قوام بیاد بعد شیر را که قوام اومده از روی حرارت برداشته و توی یک ظرف فلزی دیگه میریزیم سپس از روی حرارت بردارید و گلاب و زعفران رو اضافه کنید روی ظرف رو نایلون بکشید تا رویه نبنده. کمی که از حرارت افتاد ظرف حاوی بستنی رو تو یه کاسه پر از یخ بذارید و هم میزنید تا کامل سرد بشه . بعد ظرف بستنی رو بزارید تو فریزر. این مدت زمانی که بستنی باید تو فریزر باشه بستگی به دمای فریزرتون داره برای من بار اول تقریبا 45 دقیقه ای طول کشید تا اطراف بستنی شروع ب بستن کرد.
بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن میکنه . که مرتب با قاشق از اطراف به مرکز میاریمش و دوباره در فریزر میذاریم تا بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن بکنه و این دفعه هر نیم ساعت یا 45 دقیقه یک بار از ف یزر در میاریم و بستنی گه اطراف ظرف بسته شده به مرکز ظرف میاریم ( زمان دقیقی برای تهیه بستنی نمیتونم بگم چون بستگی به درجه فریزتون داره. برای من تقریبا 9 ساعتی طول کشید ) باید اینکار رو ادامه بدین تا کاملا مواد مرکز ظرفتون هم سفت بشه و فرم بستنی بگیره اگه دوس دارین بستنی شما خامه یا پسته هم داشته باشه تو مرحله اخر اضافه میکنین البته اگه میخواین تیکه های خامه توش یخ نزنه حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنین وخامه را کمی با چنگال میزنین وتوی یک نایلکس پخش کنین وداخل فریزر قرار بدین تا خودش رو بگیره.
خامه که خودش رو گرفت خردش کنید و داخل بستنی میریزیم ومخلوطش میکنیم توی این مرحله که مخلوطش کردیم توی یه ظرف دربسته بریزین وبذارین تو فریزر.
( من خامه نریختم)
نوش جان❤️
آشپزی ایرانی🍔
#پیتزا_بدون_خمیر😋😍
این هم یه آموزش خوشمزه و راحت با نون لواش😋
مواد لازم🥣 :
نون لواش یا تاکو یا پیتا : ۶ عدد
سیبزمینی سرخ شده : چهار عدد
فلفل دلمه ای : یک عدد
پنیر پیتزا ( من از پنیر پیتزا موزالا دالیا استفاده کردم ) : به مقدار لازم
پنیر ورقه ای گودا : به مقدار لازم
کالباس مرغ : پنج ورق
کالباس گوشت : پنج ورق
آب : به مقدار لازم
سیبزمینی هارو خلالی و سرخ کنید. در ادامه ظرف مخصوص فر رو با روغن چرب کنید. حالا نون هارو به شکل ویدیو بچینید.
اولش پنیر پیتزا بریزید. بعد نصف سیبزمینی ها و نصف فلفل دلمه ای. کالباس مرغ بچینید.
بعد به ترتیب پنیر پیتزا، سیبزمینی، فلفل دلمه ای و کالباس گوشت بریزید. حالا دوباره پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای بریزید و آب بپاشید.
یه نون دیگه روی مواد بذارید و نون هارو ببندید. حالا به همه جای نون ها آب بپاشید. کاغذ روغنی بذارید و یه ظرف سنگین روش بذارید. ظرف بذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه. ۳۰ دقیقه بذارید تو فر. طعمش عالیه😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_سبزیجات_وسیب_زمینی
مواد لازم:
آرد 500 گرمی
350 میلی لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری مخمر
1 قاشق غذاخوری شکر
100 گرم روغن یا کره
نمک
سیب زمینیها
قارچ (با پیاز جایگزین می شود)
جعفری