#دسر_لیوانی 🍨🍨
#کاپوچینو
کاپوچینو 3بسته شیر 3لیوان شکرنصف لیوان
خامه صبحانه یک پاکت پودرژلاتین 2ق غ به همراه 1/4لیوان آب سرد
شیر رو داخل شیرجوش میریزیم وکاپوچینو شکر وخامه رو داخل شیر سرد مخلوط میکنیم ومیزاریم روحرارت متوسط تا شکر حل بشه ومرتب هم میزنیم تا کرمی بشه خاموش میکنیم و پودر ژلاتین #بن_ماری رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشه و میزاریم محیط آشپزخونه که خنک شه وهر از گاهی هممیزنیم تا رویه نبنده بعد داخل ظرف سرو مورد نظرتون بریزید من داخل لیوان بصورت تکنفره سروکردم گذاشتم یکی دوساعت تو یخچال بعد یه ردیف موز روش چیدم و بیسکویت ساقه طلایی رو بهمراه گردو آسیاب کردم و وروی موزها روباهاش پوشوندم بعد با هر چیزی که دلتون میخواد میتونید تزیین کنید
#بستنی_یخی 🍡 😋
▫️آب پرتقال با پالپ3 پیمانه
▫️شکر4 قاشق غذا خوری
▫️پوست پرتقال رنده شده1/3 قاشق چای خوری
🔸شکر و آب پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر آب شود. پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید.
آب پرتقال را درون قالب بستنی بریزید و در فریزر قرر دهید تا یخ ببندد.
#بادمجان_پيتزايي 🍆 😋
بادمجان حلقه ای نیم سرخ شده + روش سسی شامل ترکیب ماست و سیر و آویشن و کمی مایونز+ روش کمی پنیر پیتزا + سس گوشتی شامل پیاز خلالی و سیر رنده شده گوشت چرخ شده و فلفل دلمه و ادویه های خوشمزه + روش کمی قارچ تفت داده شده + گوجه گیلاسی + فلفل دلمه و ذرت و روش هم کمی پنیر پیتزا میره توی فر تا پنیرش آب بشه
#ترشى_قارچ 😋
قارچ،1/4 پيمانه روغن زيتون،1/4 پيمانه سركه سفيد،1/4 پيمانه پياز قرمز خرد شده،2 حبه سير رنده شده،1/2 ق چ اورگانو،2 ق چ شكر قهوه اي،1/2 ق چ دانه هاي فلفل سياه،1/4 پيمانه دانه فلفل قرمز،نمك و فلفل،2
ق غ جعفري خرد شده
🔸در قابلمه قارچ ها را با آب و نمك بپزيد(4 دقيقه)
بعد از پخت خوب بزاريد آب قارچ ها خارج بشه.
🔸در ظرفي قارچ را با مابقي مواد مخلوط كنيد.داخل شيشه بريزيد و در يخچال قرار بديد.بعد از8 ساعت نوش جان كنيد
4.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستیل خانگی
طرز تهیه :
اول یک بسته پودر ژله رو با دو قاشق غذاخوری پر پودر ژلاتین و دوقاشق غذاخوری گلوگز پر و نصف لیوان اب سرد مخلوط کردم.روی بخار کتری به روش بن ماری گذاشتم و یک ربع هم زدم تا شفاف و غلیظ شد و درحین کار کف های روشو کامل گرفتم چون اگر نگیریم پاستیلمون مات و زشت میشه و یک لایه روش میبنده.بعد از یک ربع هم زدن موادمون رو در قالب میریزیم و به مدت بیست دقیقه میزاریم تو فریزر یا چند ساعت در یخچال بعد در میاریم خیلی کم دستمون رو با روغن چرب میکنیم و پاستیل ها رو خارج میکنیم و بعد یک ساعتی میزاریم یخچال تا کامل حالت چسبندگیش از بین بره و بعد نوش جان میکنیم.
#رولت_يخچالى 🍰 😋
🔸ابتدا 2 بسته بیسکویت پتى بور کاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم، (میتونید داخل غذاساز هم بریزید، این ساده ترین روش هستش) سپس 100 گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و 3/4ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم.
150گرم خامه رو با 1ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم.
برای روی رولت، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه، سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم.
#فینگر_فود_با_سوسیس🥖🥖🥖🥖
فینگر فود سوسیس
مواد لازم برای2 نفر
سوسیس 2 عدد
سیب زمینی 1 عدد
خیارشور 2 عدد
خلال دندان 12 عدد
طرز تهیه
1- سوسیسها را به فاصله یك سانتیمتری برش زده و در روغن سرخ كنید.
2- سیبزمینیها را پوست گرفته به فاصله یك سانتیمتری، حلقهای خرد كرده، به صورت مكعبی در آورید و در روغن سرخ كنید.
3- خیارشور را به فاصله یك سانتیمتری حلقه كنید و یك خلال برداشته اول خیارشور، بعد سوسیس و در انتها سیبزمینی را از آن رد كنید.
🔷#رشتهپلو 😋😋
رشته رو روى حرات يه تفت كوچيك ميدم تا بوى خاميش گرفته بشه،دوسه دقيقه ى آخرى كه برنج روى گاز داره قل قل ميكنه رشته رو اضافه ميكنم و بعد آبكش ميكنم.
فيله ى مرغ رو انگشتى خرد كردم و با زعفران و آويشن و پياز و آبليمو وپاپريكا و فلفل سياه مزه دار كردم و داخل كره تفت دادم ،مرغ خيلى آب ميندازه و با آب خودش پخته ميشه سَرآخر مجدد زعفرون زدم و شعله رو بيشتر كردم كمى طلايى بشه و نمك هم زدم و تمام.
🔷#فروماژ_قهوه_فوری
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
خامه 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
نسکافه 1 قاشق
هات چاكلت 1 بسته
آب جوش نیم پيمانه
پودر ژلاتین نیم قاشق
فندوق مقداری
طرز تهيه:
✏️✏️✏️
ابتدا هر سه تخم مرغ را خوب هم میزنیم. سپس شکر را اضافه کرده و بعد نسكافه و هات چاكلت را در چند قاشق آب جوش حل كرده و اضافه ميكنيم. اگر از پودر فندوق استفاده میكنيد در اين مرحله باید اضافه شود. حال خامه را می ریزیم و باز هم میزنیم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به طریق بن ماری حلش می کنیم و همه را با هم مخلوط می کنیم و داخل قالب ريخته و در یخچال میذاریم تا ببندد.
🔷#ژله_ميوه🍎🍓🍌
مواد لازم:
ميوه: انواع مختلف
ژله الوورا : ب مقدار لازم
ابجوش : ب مقدار لازم
طرز تهيه:👇👇
ابتدا ژله الوورا را با ابجوش حل ميكنيم مطابق دستور و ب روش بن ماري حل ميكنيم بعد اجازه ميدهيم خنك شود.
ميوه هاي انتخابي را برش زده يا قالب ميزنيم. كف قالب مورد نظر مرتب ميچينيم.
اينكار را از كف و ديواره هاي قالب ادامه ميدهيم تا قالب پر شود
سپس ژله خنك شده را ارام ارام روي ميوه ها ميدهيم
قالب را ب مدت6-7 ساعت در يخچال ميگذاريم تا بسته شود
سپس چند ثانيه در اب داغ قرار ميدهيم و در ظرف سرو برميگردانيم.