چای چورَگی یا نون چایی
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: نصف لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
شکر: یک لیوان پر
آرد قنادی: ( 4 لیوان)(ممکنه بیشتر یا کمتر لازم بشه)
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری
خمیر مایه: یک قاشق چایخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
کنجد: دلبخواه
(اگه دوست داشتید یه قاشق گلاب هم میتونید بریزید)
رومال: روغن مایع
زعفران دمکرده:یک قاشق مرباخوری
زرده تخممرغ:یک عدد
تخم مرغ ها رو با همزن حسابی بزنید شکر رو اضافه کنید و چند دقیقه بزنید.شیر رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا شکر کاملا حل بشه.روغنمایع رو اضافه کنید و هم بزنید.
بکینگ پودر و پودر هل و خمیر مایه و وانیل رو به آرد اضافه کنید و با کمک الک به مواد اضافه کنید اول با قاشق مخلوط کنید بعد با دست خمیر رو جمع کنید..زیاد ورز ندید که به روغن میوفته..کلا خمیر بسیار لطیف هست.بیش از حد آرد نریزید در حدی که خمیر کمی جمع بشه کافیه.بعد از استراحت خمیر خودشو جمع میکنه و اصلا به دست نمیچسبه.یه ظرف رو کمی چرب کنید خمیر رو داخلش بزارید روش نایلون بکشید و یه پارچه تمیز روش بکشید بزارید یک ساعت استراحت کنه.(بعد از استراحت خمیر پف نمیکنه فقط منسجم شده و به دست نمیچسبه)
خمیر رو به تکه های کوچک تقسیم کنید و شکل بیضی دربیارید و روی خمیر کمی وردنه بکشید تا به ضخامت نیم الی یک سانت و طول ده سانت دربیاد..فر رو حتما ده الی یک ربع قبل با دمای 200 درجه روشن کنید.
خمیر احتیاج به استراحت دوم نداره.روی هر خمیر با فرچه روغن مایع رومال کنید
زرده و زعفران رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر رومال کنید و بعد با چنگال خط بندازید روی خمیر و کمی کنجد بپاشید.
به مدت دوازده دقیقه بزارید داخل فر و دو دقیقه گریل که روش هم طلایی بشه.
مراقب باشید زیرش نسوزه
بعد از اینکه از داغی افتاد روش نایلون بکشید که خشک نشه
این مقدار حدود 13 عدد نون میده
#بلدرچین_بازرشک_پلو 🍛 😋
🔸بلدرچين رو تمیز کردم با پیازو ابلیمو و سیرو نمک و ادویه کاری و زردچوبه و روغن زیتون مزه دارکردم گذاشتم یکساعت داخل یخچال
با پیازو سیر و ادویه جات خیلی تفت دادم یه کمی رب گوجه زدم و با دو لیوان اب گذاشتم با حرارت کم پخت موقع کشیدن دو قاشق زعفران که از قبل دم کرده بودم بهش اضافه کردم برنج راکه همه شما استادید
#جوجه_فری
زعفرون و کمی آب ..
ادویه ها...
آب لیمو ترش..
چند حبه سیر...
مخلوط میشن...
رو مرغ ها ریخته میشن...
میفرستیم تو فر...
ب همین راحتی...
درجه فر مختلفه دیگه خودتون فر خودتون و بهتر میشناسین^_^
من مهمون ک داشته باشیم کمی روغن زیتون هم اضافه میکنم ب سس...
نیاز ب هیچ پوششی هم نداره...
تو حرارت ملایم فر, آب مرغ تبخیر میشه و مرغ با روغن خودش سرخ میشه..دقیقا میشه مثل اکبر جوجه..
_زعفرون هر چی بیشتر ..طعمش عالی تره..
_ رون مرغ مسلما لذیذ تره...سینه مرغ خشک میشه...
حداکثر یک ساعت و نیم تا دو ساعت زمان میبره...
_معجزه این غذا..اون حبه سیر ها هستن بعد پخت...عالی میشن...
_ مرغ با پوست گذاشته میشه چون از خشک شدن گوشت و سفت شدن جلوگیری میکنه و چربی خود پوست اون و برشته و طلایی میکنه
#نثار_پلو 🍛 😋
▫️مرغ
▫️ لپه نصف پ
▫️آلبالو خشک بدون هسته:نصف پ
▫️یک قاشق سوپخوری مخلوط پودر گل سرخ، پودر زیره، فلفل سیاه
▫️نمک و زرچوبه
▫️پیاز داغ
▫️زعفران
🔸برنج و لپه و آلبالو را خیس کنین.
لپه رو بزارین تا با آب کاملا پخته بشه.
مرغ رو مثل همیشه با اب کم و زعفران فراوون و حرارت کم بزاربن تا بپزه.
برنج رو ابکش کنین.
لپه ی پخته شده رو با آلبالوی خیس کرده حسابی سرخ کنین.
کف قابلمه ته دیگ بندازین.
برنج،ادویه و لپه و البالوی خیس کرده رو لابلا بریزین و در نهایت دم کنین.
وقتی برنج دم کشید مرغ رو کنارش سرو کنین.
حتما از پیاز داغ و زعفرون برای روی پلو همراه کره با روغن حیوانی ایتفاده کنین
فطیر تبریزی😋
✍موادلازم
ارد سنگگ و بربری:نیم کیلو
تخم مرغ:دو عدد یکی برای داخل مواد یکی برای روی فطیر
زنجبیل:یک قاشق مرباخوری
زردچوبه: به مقدارلازم
نمک:نوک ق م
روغن مایع:3/4پیمانه
خمیر مایع:یک ق غ
گنجد+گردو+بادام برای تزیین روی فطیر
🍜طرزتهیه
اول خمیر مایع را با یک ق شکر و1/4اب ولرم مخلوط کرده و 5دقیقه کنارمیذاریم تا به عمل بیاد. کل مواد خشک را ازجمله
آرد+زنجبیل+زردچوبه+نمک کل موادرو مخلوط کرده وبه خمیر مایع اضافه میکنیم وبا دست ورز میدهیم تا حدی ارد اضافه میشه که خمیربه وست نچسبد.
وبعد تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کرده وبعد خمیر و بایه پارچه کلفت پوشانده و 1 ساعت درجای گرم گذاشته تا به عمل بیاد.من از شکر استفاده نکردم چون این فطیر نباید شیرین باشه ولی سلیقه ای میتونید اضافه کنید.
بعده 1 ساعت که خمیرمون چندبرابرشد داخل قالبی که میخوایید درست کنید و چرب میکنید ومواد و داخلش میریزید.من از کیک پز استفاده کردم
کف قالب مو چرب کردم وموادمو ریختم و بعد یک تخم مرغ کامل رو با یه کوچولو زعفران دم کرده و یه ق ارد مخلوط کرده.وروی موادمون زده وبعد گنجد و گردو و بادام رو سلیقه ای روی مواد میچینیم و میگذاریم برای پخت.به مدت 1 ساعت .با کیک پز
با فر به مدت 180 درجه و 45 دقیقه.
با توستر به مدت 180 درجه و1 ساعت.
این فطیر مناسب 🌟افطار هست با پنیر.کره.مربا.عسل سرو شود
✅ پودینگ کاراملی 😋
✍مواد لازم:
شکر یک لیوان سرخالی
شیر چهار لیوان
خامه صبحانه یک پاکت دویست گرمی
نشاسته ذرت پنج ق غ سر پر
کره بیست و پنج گرم
🍜 طرز تهیه:
شکر رو توی ظرف مناسب ریخته و روی شعله متوسط گاز ،با حرارت ملایم قرار می دیم تا شکر به آرومی ذوب بشه ،در این مرحله اصلا از قاشق استفاده نمی کنیم فقط ظرف رو روی گاز می چرخونیم و تکون می دیم تا شکرها یکدست ذوب بشن.
تو این فاصله که شکر در حال ذوب شدنه، شیر رو با نشاسته ذرت کاملا مخلوط می کنیم و کنار می ذاریم.وقتی شکر،کاملا ذوب شد خامه صبحانه را اضافه می کنیم،اولش شکر سفت میشه ،نگران نشید به هم زدن ادامه بدید تا گلوله های شکر از هم باز بشن سپس کره را اضافه و مخلوط می کنیم تا یه سس کاملا یکدست داشته باشیم ،
سپس مخلوط شیر و نشاسته ذرت رو اضافه کرده و همچنان روی حرارت هم می زنیم تا شیر به جوش بیاد و حباب بزنه،یکی دو دقیقه بعد از روی حرارت بر می داریم و در ظرفهای تک نفره ریخته و به مدت حداقل دو تا سه ساعت در یخچال قرار می دیم.
پی نوشت.می تونید به نیمی از مایه پودینگ،به دلخواه پنجاه تا صد گرم شکلات تلخ اضافه کنید تا پودینگ کاراملی شکلاتی داشته باشید.
پ.ن۲.اگه بخواید این دسر رو بصورت قالبی درست کنید ،حتما باید دو ق غ پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر یا آب ،بن ماری کنید و وقتی مایه پودینگ از داغی افتاد و کمی خنک شد،اضافه کنید و بعد تو قالب بریزید،قالب نیازی به چرب کردن
✅ کیک گوشت 😋
اول از همه یه پیاز متوسط رو نگینی کرده و به همراه گوشت چرخ کرده (حدودا ۱۵۰ گرم) تفت میدهیم. ادویه ها شامل یک قاشق چایخوری آویش، یک قاشق چایخوری زردچوبه، و یک قاشق چایخوری کاری و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، نصف قاشق چایخوری پودر سیر تفت میدهیم. حدودا ۱۰ دونه زیتون اسلایس کردم و به همراه نصف فلفل دلمه ای ریز خرد شده تفت دادم. قارچ اسلایس شده رو اضافه کرده و تفت میدهیم. یک قاشق چایخوری ابلیمو اصافه میکنیم ک قارچ آب نندازه. یک قاشق رب گوجه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم.
✍برای مواد خمیری👇
۴ عدد تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا زمانی ک از لختگی خارج بشه و کمی حجم بگیره. ۱ لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
سه قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه کرده هم میزنیم بعد دو نیم پیمانه آرد اضافه کرده با لیسک همزده تا یکدست بشه.بعد کف ظرف یا قالب را چرب کرده نصف مواد کیک رو میریزیم یه لایه پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی، مجدد پنیر پیتزا و بعد پنیر ورقه ای گودا. مواد کیک را اضافه کرده با سس خرد و سس کچاپ طرح انداختم و به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه گذاشتم.
فتو چيني با سس سفيد 😋
🍜طرز تهیه
اول كار يه پياز و چند حبه سير رو ساطوري كنيد و با روغن كنجد كمي تفت بدين بعد سينه مرغ بدون استخوان رو مكعبي خرد كنيد و اضافه كنيد و كمي نمك فلفل بزنيد و تفت بدين كمي قارچ اسلايس شده هم بريزيد و تفت بدين بعد در تابه رو بزاريد تا مواد خوب تفت بخورن و مرغ بپزه
تو يه تابه ديگه سس سفيد درست ميكنيم ، به ازاي هر ق آرد يك ق كره بايد اضافه كنيد و تفت بدين بعد يك ليوان شير سرد رو كم كم بهش اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا غليظ بشه ، البته من سس سفيد رو چهار برابر درست كردم و بهتره كمي شير بيشتر بريزيد تا سس كمي رقيقتر باشه
از طرفي هم تو يه قابلمه آب ميريزيم تا بجوشه، كمي نمك اضافه ميكنيم و پاستاهاي فتوچيني (آشيانه اي) رو بهش اضافه ميكنيم و طبق دستور روي بسته ميجوشونيم و آبكش ميكنيم.
خوب حالا مواد مرغ و قارچ رو به قابلمه سس سفيد اضافه ميكنيم و هم ميزنيم
بعد فتو چيني هاي آبكش شده رو اضافه كرده و مواد رو زير و رو ميكنيم تا كاملا تركيب بشن، چون پاستا سس رو به خوش ميكشه اگر لازم بود چند قاشق شير يا آب پاستايي كه توش جوشيده بهش اضافه كنيد
خيلي تند و سريع هم تا گرمه سرو ميكنيم
اگر مثل من خيلي قصد خودكشي داشتين خامه هم روش بريزين و البته پنير پارمزان يكم جعفري هم روش بپاشيدبعد بشينيد ميل كنيد و از طعم درجه يكش لذت ببريد.اصلا هم احساس عذاب وجدان و چاقي نداشته باشيد ، خوب؟! (دارم گولتون ميزنم چاق بشين).
بیسکوییت کرمدار سه لایه 😋
✍مواد لازم
آرد سفید: 250 گرم.
کره: 130 گرم.
شکر :125 گرم
تخم مرغ : 1 عدد.
وانیل کمی.
بیکینگ پودر :1قاشق چایخوری.
نوتلا یا انواع کرم شکلاتی به مقدار لازم.
شکلات بن ماری شده حدود 200 گرم.
🍜طرز تهیه
ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده و شکر رو یا همزن برقی حسابی مخلوط میکنیم، سپس تخم مرغ و وانیل رو افزوده و دوباره به مدت پنج دقیقه میزنیم تا کاملا پوک و کرم رنگ شوند. حالا آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده کم کم با مواد مخلوط میکنیم تا خمیر جمع شود.
خمیر آماده شده رو داخل نایلون گذاشته یک ساعت در فریزر استراحت میدهیم. بعد آن را روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز میدهیم و با کمک وردنه به قطر نیم سانت باز میکنیم و با کاتر دایره ای شکل قالب میزنیم و در سینی فر می چینیم.
به مدت 15 دقیقه در فر 160 درجه تا آماده شوند. پس از پختن و خنک شدن مطابق تصویر، بین سه عدد بيسکوئيت دو لایه کرم شکلاتی میمالیم و در آخر روی کل بيسکوئيت ها رو با شکلات بن ماری شده کاور میکنیم، سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهيم تا شکلات ها سفت شوند و بعد با چای نوش جان میکنیم.
✅كيك سريع یاكيك سه دقيقه اي يا كوكي ميكري😋
✍ مواد لازم
شير ؛٣قاشق
روغن مايع؛٢ قاشق
شكر؛٤قاشق
ارد سفيد؛٦قاشق
تخم مرغ؛١عدد
بكينگ پودر و وانيل مقداري
پودر كاكائو ١قاشق مربا خوري
🍜طرز تهيه
تخم مرغ و با وانيل با هم زن دستي خوب بزنيد
شكر و اضافه كنيد دوباره هم بزنيدش سپس روغن و شير و اضافه كنيد و مخلوط كنيد
و در اخر اردو بكينگ پودر و الك كنيد و به مايع اضافه كنيد
ساندويچ ساز و روشن كنيد گرم شه با روغن جامد دو طرفش و چرب كنيدساندويچ ساز كه گرم شه اصلا بهش نميچسبه از مواد يك و نيم قاشق برداريد و تو هر يك از مثلث ها بريزيد
اگه دوست داشتيد كيك شكلاتي شه بهش پودر كاكائو بزنيدمن يك قاشق از موادو با پودر كاكائو مخلوط و تو كيسه فريزر ريختم و روي كوكي ها مثلا طرح زدم.
در ميكر و بستم و سه دقيقه بعد كوكي ها اماده شدن گزينه خوبي تست ش كنيد.با اين مقدار مواد ٨تا كوكي شد.