eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ✅ کیک گوشت 😋 اول از همه یه پیاز متوسط رو نگینی کرده و به همراه گوشت چرخ کرده (حدودا ۱۵۰ گرم) تفت میدهیم. ادویه ها شامل یک قاشق چایخوری آویش، یک قاشق چایخوری زردچوبه، و یک قاشق چایخوری کاری و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، نصف قاشق چایخوری پودر سیر تفت میدهیم. حدودا ۱۰ دونه زیتون اسلایس کردم و به همراه نصف فلفل دلمه ای ریز خرد شده تفت دادم. قارچ اسلایس شده رو اضافه کرده و تفت میدهیم. یک قاشق چایخوری ابلیمو اصافه میکنیم ک قارچ آب نندازه. یک قاشق رب گوجه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم. ✍برای مواد خمیری👇 ۴ عدد تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا زمانی ک از لختگی خارج بشه و کمی حجم بگیره. ۱ لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه کرده و خوب هم میزنیم. سه قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه کرده هم میزنیم بعد دو نیم پیمانه آرد اضافه کرده با لیسک همزده تا یکدست بشه.بعد کف ظرف یا قالب را چرب کرده نصف مواد کیک رو میریزیم یه لایه پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی، مجدد پنیر پیتزا و بعد پنیر ورقه ای گودا. مواد کیک را اضافه کرده با سس خرد و سس کچاپ طرح انداختم و به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه گذاشتم.
‍ فتو چيني با سس سفيد 😋 🍜طرز تهیه اول كار يه پياز و چند حبه سير رو ساطوري كنيد و با روغن كنجد كمي تفت بدين بعد سينه مرغ بدون استخوان رو مكعبي خرد كنيد و اضافه كنيد و كمي نمك فلفل بزنيد و تفت بدين كمي قارچ اسلايس شده هم بريزيد و تفت بدين بعد در تابه رو بزاريد تا مواد خوب تفت بخورن و مرغ بپزه تو يه تابه ديگه سس سفيد درست ميكنيم ، به ازاي هر ق آرد يك ق كره بايد اضافه كنيد و تفت بدين بعد يك ليوان شير سرد رو كم كم بهش اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا غليظ بشه ، البته من سس سفيد رو چهار برابر درست كردم و بهتره كمي شير بيشتر بريزيد تا سس كمي رقيقتر باشه از طرفي هم تو يه قابلمه آب ميريزيم تا بجوشه، كمي نمك اضافه ميكنيم و پاستاهاي فتوچيني (آشيانه اي) رو بهش اضافه ميكنيم و طبق دستور روي بسته ميجوشونيم و آبكش ميكنيم. خوب حالا مواد مرغ و قارچ رو به قابلمه سس سفيد اضافه ميكنيم و هم ميزنيم بعد فتو چيني هاي آبكش شده رو اضافه كرده و مواد رو زير و رو ميكنيم تا كاملا تركيب بشن، چون پاستا سس رو به خوش ميكشه اگر لازم بود چند قاشق شير يا آب پاستايي كه توش جوشيده بهش اضافه كنيد خيلي تند و سريع هم تا گرمه سرو ميكنيم اگر مثل من خيلي قصد خودكشي داشتين خامه هم روش بريزين و البته پنير پارمزان يكم جعفري هم روش بپاشيدبعد بشينيد ميل كنيد و از طعم درجه يكش لذت ببريد.اصلا هم احساس عذاب وجدان و چاقي نداشته باشيد ، خوب؟! (دارم گولتون ميزنم چاق بشين).
بیسکوییت کرمدار سه لایه 😋 ✍مواد لازم آرد سفید: 250 گرم. کره: 130 گرم. شکر :125 گرم تخم مرغ : 1 عدد. وانیل کمی. بیکینگ پودر :1قاشق چایخوری. نوتلا یا انواع کرم شکلاتی به مقدار لازم. شکلات بن ماری شده حدود 200 گرم. 🍜طرز تهیه ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده و شکر رو یا همزن برقی حسابی مخلوط میکنیم، سپس تخم مرغ و وانیل رو افزوده و دوباره به مدت پنج دقیقه میزنیم تا کاملا پوک و کرم رنگ شوند. حالا آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده کم کم با مواد مخلوط میکنیم تا خمیر جمع شود. خمیر آماده شده رو داخل نایلون گذاشته یک ساعت در فریزر استراحت می‌دهیم. بعد آن را روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز می‌دهیم و با کمک وردنه به قطر نیم سانت باز میکنیم و با کاتر دایره ای شکل قالب میزنیم و در سینی فر می چینیم. به مدت 15 دقیقه در فر 160 درجه تا آماده شوند. پس از پختن و خنک شدن مطابق تصویر، بین سه عدد بيسکوئيت دو لایه کرم شکلاتی میمالیم و در آخر روی کل بيسکوئيت ها رو با شکلات بن ماری شده کاور میکنیم، سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهيم تا شکلات ها سفت شوند و بعد با چای نوش جان میکنیم.
‍ ✅كيك سريع یاكيك سه دقيقه اي يا كوكي ميكري😋 ✍ مواد لازم شير ؛٣قاشق روغن مايع؛٢ قاشق شكر؛٤قاشق ارد سفيد؛٦قاشق تخم مرغ؛١عدد بكينگ پودر و وانيل مقداري پودر كاكائو ١قاشق مربا خوري 🍜طرز تهيه تخم مرغ و با وانيل با هم زن دستي خوب بزنيد شكر و اضافه كنيد دوباره هم بزنيدش سپس روغن و شير و اضافه كنيد و مخلوط كنيد و در اخر اردو بكينگ پودر و الك كنيد و به مايع اضافه كنيد ساندويچ ساز و روشن كنيد گرم شه با روغن جامد دو طرفش و چرب كنيدساندويچ ساز كه گرم شه اصلا بهش نميچسبه از مواد يك و نيم قاشق برداريد و تو هر يك از مثلث ها بريزيد اگه دوست داشتيد كيك شكلاتي شه بهش پودر كاكائو بزنيدمن يك قاشق از موادو با پودر كاكائو مخلوط و تو كيسه فريزر ريختم و روي كوكي ها مثلا طرح زدم. در ميكر و بستم و سه دقيقه بعد كوكي ها اماده شدن گزينه خوبي تست ش كنيد.با اين مقدار مواد ٨تا كوكي شد.
‍ اسلایس پسته عسلی😋 ✍مواد لازم آرد 410گرم پودر شکر 90گرم کره سرد 200گرم تخم مرغ 1عدد آب سرد 2-3قاشق سوپخوری وانیل یا اسانس وانیل درصورت دلخواه ✍مواد رویه عسل 120گرم کره 90گرم شکر 150گرم خامه صبحانه 50گرم مارمالاد 150گرم پسته خرد شده 200گرم 🍜طرز تهیه کره سرد .آرد.پودرشکر با هم داخل کاسه هم زن ریخته و میزنیم تا به صورت خرده نان درآید. تخم مرغ و آب سرد را اضافه کنید هم بزنید تا مواد یکدست شود.و خمیر حاصله جمع شود. خمیر داخل کیسه گذاشته و به مدت یکساعت داخل یخچال استراحت بدهید.سپس خمیر داخل سینی 25*35که با فویل پوشاندیم یا کاغذ روغنی مخصوص خوب پهن کنید.کف خمیر با چنگال سوراخ کنید و خمیر را داخل فر از قبل گرم شده 180درجه به مدت 20دقیقه میپزیم. بعد از پخت بلافاصله داغ داغ مارمالاد روی خمیر پخته شده مالیده و روی مارمالاد مخلوط پسته های کاراملی را بمالید و بعد از یکنواخت و یکدست شدن سینی به مدت 3-6ساعت در یخچال قرار دهید.درانتهای کار با یک کارد مرطوب برشهای یکدست و یکنواخت بزنید. 🍜طرز تهیه رویه عسلی پسته ای تمام مواد به جز پسته ها را با هم مخلوط کنید روی حرارت ملایم به مدت 5دقیقه قرار دهید تا مواد غلیظ و یکدست شود .در انتها پسته را اضافه کرده و مواد را کنار گذاشته تا از داغی بیافتد و آماده مصرف شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺بــه گــمــانـم بـزرگترین دارایی آدمی ♥️همین دوستی ها هستند 🌺همین هایی که برایت پیغام می‌گذارند ♥️که بگویند حواسشان به تو هست 🌺درود دوست عزيزم صبحت زیبــا ─━━━━⊱🦋⊰━━━━─
‍ نان چپاتي با سيب زميني😋 ✍مواد لازم سيب زميني خام ريز رنده شده يك پيمانه آرد ٢ پيمانه روغن زيتون ٣ ق غ جعقري خرد شده ١ ق غ زرد چوبه نصف ق چ نمك و فلفل به اندازه دلخواه 🍜طرز تهیه مواد بالا را به جز آرد با هم مخلوط كنيد سپس بتدريج آرد بريزيد تا خمير منسجمي بدست بياد البته بدست نچسبه سپس خمير را تو ظرفي كه چرب كرديد بذاريد ١٠ دقيقه بمونه بعد تابه نچسبي رو داغ كنيد و يك ق م روغن تو تابه بريزيد و از خمير چانه به اندازه ليمو برداريد روي سطح آرد پاشي شده با وردنه نازك پهن كنيد و تو تابه دو طرفش را سرخ كنيد تا طلايي بشه بعد نان را تو ظرف در دار بذاريد و دو طرف نان با برس كره بماليد( براي هر نان موقع سرخ كردن يك قاشق مرباخوري روغن استفاده كنيد ) اين نان كنار دال هندي يا خورش كاري سرو ميشه البته به تنهايي هم خوشمزه س.
شربت زعفران و تخم شربتی🍹 شربت زعفران رو داخل پارج بریزید و بعد تخم شربتی خیس خورده رو بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا پایین پارچ و روی شربت قراره بگیره باید شربت زعفران زیاد غلیظ نباشه و بعد تخم شربتی رو بهش اضافه کنین و بعد به آرامی یه بطری آب خنک بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا روی پارچ قرار بگیره و آب هم وسط پارچ قرار بگیره و با یه مقدار رنگ شربت مخلوط بشه تا شربتتون سه رنگ بشه
آشپزی ایرانی🍔
#نان_روغنی_زنجبیلی
🌺نان روعنی زنجبیلی🌺 تخم مرغ کامل ............. 2عدد زرده تخم مرغ ..........1 عدد روغن مایع .............. 100 گرم زنجبیل ................. 10 الی 15گرم شکر ..................... 50گرم ماست .............‌.. 80 گرم خامه صبحانه ........ 40 گرم ارد ....................600گرم الی 500 گرم خمیر مایه ............ 12گرم شیر ......... 80 گرم نمک ......1 ق م بهبود دهنده ........1ق م 🌺..طرزتهیه...🌺 ابتدا خمیر مایه را عمل اورده با شیر ولرم و1 ق ع شکر خمیرمایه رومخلوط کرده وبعدباشیربزنید اروم وسپس مخلوط کرده بعد بایک دوم پیمانه از ارد مخلوط کنید بزارین10 دقیقه تا خمیر مایه عمل کند کاملا پف کندکمی این مایه شل هستش وبعد بقیه مواد رومخلوط و بجز ارد باهم مخلوط،کنید بعد خمیرمایه که خوب پف کرده وحجمش دوبرابر شده همراه ارد با مواد قبلی با لیسک مخلوط کنید به ارامی این خمیر نباید زیاد سفت باشه اگر خمیر در حین مخلوط کردن کمی سفت شد میتونید شیر اضافه کنید تا کمی شل شود به اندازه ای شل کنیدکه فقط از ظرفتون کنده بشه چند دقیقه استراحت بدین دوباره مخلوط کنید تا صاف شود برای صاف کردن میتونید از روغن مایع هم استفاده کنید بعد روشو بپوشونید بزارید 10دقیقه استراحت کنه بعد از اماده کردن خمیر چونه های 60 الی 70گرمی بگیرید داخل سینی فر استراحت بدید تا حجم آنها 1/5برابر شود بعد با پشت یه ظرف غلطک کمی صاف کنید بعد با یک چیز گرد مثل درب نوشابه چاک بزنید ویا مهر گل مهر بزنید فقط باید محکم بزنید تا خمیر بریده شود رومال زرده تخم مرغ وانیل زعفرون ماست پودزقند مخلوط کنیدوروی نان بزنید طوری که نه به خمیر زیاد فشار بیاد نه داخل چاک ها از زده پر بشه فقط روش یکم زرد شود دوباره استراحت بدین تا پف کند بعد فررا ازقبل به مدت 10 دقیقه پیش گرمایش داده سپس به مدت 15 دقیقه بادمای 180 درجه فرگازی فربرقی 160 درجه بپزید رنگ روی نان که کامل عوض مایل به قهوه ای تیره شد در بیارین بزارید کمی سرد شود بعد برگردونید تا کامل خنک شود سپس روش بادستمال بپوشونید تا کمی نرم شود 🌺نکته خیلی مهم :🌺 این خمیر خیلی به ضربه حساس هست اصلا در حین استراحت خمیر و قبل از رفتن داخل فر ضربه نزنبد به خمیر خمیر مایه هم مثل این خمیر حساس است اولش نباید ضربه زده بشه اگه ضربه زده شود کلا پفش میخوابه ونکته سوم حتما ماست شیریندباشد