eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥕😋 🔸برای هویج پلو 3تا هویج رو پوست گرفتم و رشته ایی کردم و داخل کره و روغن به همراه 2ق شکر و 1ق آبلیمو و زعفران دم شده تف دادم،بعد هویج ها که نرم شد از تابه خارج کردم و داخل همون تابه یه دونه پیاز خلالی شده رو تف دادم وقتی سبک شد بهش سینه ی مرغ مکعبی خرد شده اضافه کردم و نمک و فلفل و تف دادم و بهش زرشک و خلال پسته و بادام اضافه کردم و کمی محلول زعفران دم شده و در آخر برنج رو آبکش کردم و ته دیگ نون گذاشتم و مواد مرغ و هویج رو لابلای برنج ریختم و گذاشتم برنج دم بکشه
😋 نیم کیلو هویج رنده شده(۵عدد هویج متوسط ) شکر ۱ لیوان کره ۱ قاشق غذاخوری(۵۰گرم) یک قاشق چایخوری دارچین نصف لیوان گردوی خرد شده یک بسته بیسکویت پتی بور خرد شده پودر نارگیل به میزان لازم 🔸ابتدا هویج رنده شده رو داخل ماهیتابه ریخته کره،شکر ودارچین رو هم اضافه کرده روی حرارت ملایم میذاریم تا وقتی شکر حل بشه وآب هویج کشیده بشه ونرم بشه هم میزنیم بعد از روی حرارت بر میذاریم کنار میذاریم تا سرد بشه بعد سرد شدن هویج داخل کاسه بزرگی ریخته بیسکویت خرد شده و گردو رو اضافه کرده خوب ورز میدیم تا باهم مخلوط بشن بعد به اندازه گردو برداشته تو دست گرد کرده ودر پودر نارگیل میغلتونیم ودر ظرف سرو میذاریم
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی نظیر به امتحانش می ارزه 😋
🍗 😋 🔸فیله های مرغ رو با نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا و پیاز خلالی شده مزه دار کنید و بزارید داخل یخچال یه دوساعتی بمونه. به دو عدد تخم مرغ دو قاشق غذاخوری شیر و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بزنید تا از لختگی دربیاد. فیله های مرغ رو اول به آرد سفید بزنید بعد داخل تخم مرغ بزنید و در آخر هم به پودر سوخاری .یه نیم ساعت بهشون استراحت بدین و داخل روغن داغ سرخ کنید. مدت زمان سرخ شدن فیله ها سه تا چهار دقیقه ست.زیادی بمونه سفت میشه.البته بچه های من ترد دوست دارن و من کمی بیشتر داخل روغن نگه میدارم. اگه فیله هاتون کلفت بود بین دوتا کیسه فریزر بزارید و با گوشتکوب روی فیله ها به آرومی بکوبید تا کمی نازک بشه ولی مواظب باشید پاره نشه
😍😍 👩‍🍳طرز تهیه: ژله بلوبری و خاکشیر, دلبر و خوشرنگ اول بسته به سایز قالبتون, پودر ژلاتین رو در آب سرد حل کنید, شکر اضافه کنید و روی بخار کتری بهم بزنید تا ژلاتین حل شه, بعد خاکشیر و اگه دوست دارید تخم ریحان به اون اضافه کنید و صبر کنید تا خودش رو بگیره. من برای یک لیوان آب, یک ق غ ژلاتین و ٣ ق غ شکر ریختم. روی لایه ژلاتین, پیش از ریختن ژله بلوبری, کمپوت هلو چیدم که شما میتونید میوه دلخواه بگذارید. بعد دو بسته ژله بلوبری رو در دو لیوان آبجوش حل کنید. بگذارید در دمای اتاق خنک بشه, بعد بجای آب سرد, دو عدد بستنی لیوانی وانیلی به مخلوط اضافه کنید و برهم بزنید تا یکنواخت شه و روی ژلاتین بسته شده و خنک بریزید.
ژله توت فرنگی رو اماده کرده داخل نایلون میریزیم سر نایلون گره میزنیم داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره بعد با نعنا و شکلات چیپسی تزیین میکنیم
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میکس مرغ و سیب زمینی 🍗🍟😋 مواد لازم: ماست..... یک پیمانه شیر..... یک چهارم پیمانه پنیر خامه ای..... یک قاشق سوپ خوری سس مایونز.....یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون..... به مقدار لازم نمک..... به مقدار لازم فلفل سیاه..... به مقدار لازم پاپریکا..... به مقدار لازم سیر (له شده)..... دو حبه لیمو ترش..... یک عدد سیب زمینی سرخ شده..... به مقدار لازم مرغ (پخته و ریش ریش شده)..... به مقدار لازم طرز تهیه: ماست، شیر، پنیر خامه ای، سس مایونز، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، سیر له شده و آب لیمو ترش را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. سیب زمینی سرخ شده را در ظرف فر بریزید و مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه کنید. مخلوط ماست را به مواد اضافه کنید و حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. سپس سرو کنید.
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای 2 تا 3 نفر بادمجان 3 عدد گوجه فرنگی 2 عدد سیر 3 تا 4 حبه تخم مرغ 2 عدد نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . (تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره) سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین . گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم. سیر رو داخل تابه تفت دادم . بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم .
برای درست کردنش حدودا چهارصد گرم گوشت چرخ شده رو با یدونه پیاز کوچیک رنده شده،یک قاشق آرد معمولی،دوقاشق جعفری خرد شده ،نمک، فلفل و زرچوبه و‌زیره کاملا ورز میدم و قلقلی های یکم کوچکتر از گردو‌ درس میکنیم میزاریم تو‌یخچال... پیازداغ نگینی درست میکنم میزاریم طلایی بشه.حالا سه عدد گوجه فرنگی و یکم جعفری و سه حبه سیر میریزم مخلوط کن تا پوره بشه... یه قاشق رب گوجه فرنگیو با پیاز تفت میدیم و بعد مواد پوره گوجه فرنگیمونو میریزیم و میزاریم سسشمون غلیظ‌شه. قلقلی ها رو جداگانه فقط در حد تغییر رنگ دادن یه تفت کوچیک میدیم و بعد داخل سس میزاریم.
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم; 5 بادمجان را در مکعب های کوچک خرد کرده و آنها را سرخ کنیم 1 قاشق غذاخوری روغن و 1 پیاز خرد شده خرد شده را در قابلمه ریخته. 300 400 گرم گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم. به بادمجان سرخ شده اضافه کرده و پخت و پز را روی حرارت کم ادامه دهیم ، در آخر نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، را اضافه کرده و بپزید .4 خمیر یوفکا برای خیس کردن خمیر: 1 فنجان آب نصف لیوان روغن 1-2 قاشق غذاخوری سرکه خمیر را روی یک سطح صاف پهن کنیم و آن را با آب روغنی مرطوب کنیم ... خمیر دیگر را روی آن بگذارید و همه جا را با آب روغنی خیس کنید. . سس بشامل: 1 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید ، 1.5 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و به مدت 1 الی2 دقیقه در حرارت کم سرخ کنید. در صورت وجود می توانید جوز هندی بسیار کمی رندهو اضافه کنید. در آخر ،1.5 فنجان شیر اضافه کرده و هم بزنید.در فر با حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت بپزید ، آن را از فر خارج کنید ، پنیر رنده شده را اضافه کنید و مجدداً به مدت 2 یا 3 دقیقه در فر بپزید. از غذای خود لذت ببرید نوش جان😘
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. کباب بادمجان یک غذای خوشمزه و مجلل و مفید است. و اما روش تهیه آن: مواد تشکیل دهنده: 2 تکه بادمجان نازک و بلند پوست کنده 3 عدد خمیر یوفکا روغن زیتون برای روی تکه های یوفکا گوشت چرخ کرده 500 گرم یک پیاز بزرگ رنده شده یک عدد سیر برای مخلوط کردن با ماست یک قاشق چایخوری زیره سبز یک قاشق چایخوری فلفل یک قاشق چایخوری پاپریکا (پورد فلفل) 2 قاشق چیخوری نمک 1 عدد تخم مرغ . بادمجانها را در روغن کم سرخ میکنیم و با یک دستمال تمیز روغن اضافی آن را گرفته ونار میگذاریم. خمیر یوفکا را پهن کرده با روغن روی آن را میپوشانیم سپس لبه های آن را صاف کرده و همانند آنچه در کلیپ مشاهده میشود تا میزنیم. گوشت چرخ کرده را با با مواد افزودنی ذکر شده مخلوط کرده به صورت لوله ای در آورده روی بادمجانهای چیده شده روی یوفکا قرار میدهیم. خمیر یوفکا را رول کرده به صورت تکه های 2 تا 3 سانتی برش میدهیم و در داخل قالب کمربندی میچینین و آن را در فر با دمای 200 تا 220 درجه قرار میدهیم (بهتر است دما کمتر از 200 باشد) پس از پخت روی آن را با ماست و سیر و کره آب شده میپوشانیم از خوردن آن لذت ببرید.