eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺مناسب براى سرو همراه با كيك و شيرينى👌🏻 🔸 2 ليوان شير ، 2 ق غ نشاسته ( نشاسته ذرت يا معمولى فرقى نميكنه) ، 2 ق غ پودر كاكائو ، نصف ليوان شكر، همه رو باهم تركيب كنيد بذاريد رو حرارت ملايم و مرتب هم بزنيد تا غليظ شه، وقتى غليظ شد حرارت رو خاموش كنيد و حدود 100 گرم شكلات تخته اى خرد شده بريزيد تو سس و هم بزنيد تا با حرارت سس ، آب شه بعد از خنك شدن ميتونيد استفاده كنيد
🥪 😋 🔸1/4لیوان مایونز+2 ق آب مرغ+سه ق ساقه ی کرفس+دو ق ترخون+یک ق جعفری+دو ق پیاز +نمک و فلفل+یک ق آبلیموی تازه ارو مخلوط کنید و بعد فیله مرغ پخته رو اضافه کنید
🥮 😋 3 عدد تخم مرغ 2 لیوان آرد نصف لیوان روغن یک لیوان سرخالی ماست 2 عدد سیب کمی وانیل یک لیوان شکر نصف ق چ بیکینگ پودر دارچین 3 ق غ 🔸تخم مرغ شکر وانیل حدود 5 دقیقه با دور تند همزن زدم تا حجیم و کشدار بشه بعد روغن رو ریختم و یک دقیقه هم زدم بعدم ماست رو اضافه کردم و یک دقیقه دیگه هم زدم آرد و بیکینگ پودر و یک ق غ از دارچین رو که 3 بار الک کرده بودم به مواد اضافه کردم و هم زدم تا کامل مخلوط شه سیب های اسلایس شده رو با بقیه پودر دارچین مخلوط کردم نصف مایه کیک رو ریختم تو قالب روش سیب چیدم بعد بقیه مواد رو ریختم و دوباره روش سیب گذاشتم.قالب رو 3 بار به سطح کار کوبیدم و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه ♦️پیمانم لیوان دسته دار فرانسویه ز ماست شیرین و بدون اب استفاده کنید ‌
🍚 😋 🔸اول از همه بادمجان هامون رو حلقه ای کرده روشون نمک پاشیده تا تلخیشون بره بعد نیم ساعت با یه دستمال خشکشون کرده در روغن داغ سرخشون میکنیم مرغمون رو (ترجیحا ماهیچه) پخته و از استخوان جداشون میکنیم برای تهچین ابتدا یک لیوان ماست سفت(ترجیحا سون) دو عدد زده تخم مرغ یک ق غ روغن مایع سه ق غ گلاب غلیظ و دو ق غ زعفرا ن غلیظ و نوک انگشت نمک رو خوب هم میزنیم.من چهار پیمانه برنج رو ابکش کردم و در مایعی که درست کردیم خوب مخلوط کردم.ته ظرفمون روغن ریخته و دیواره هاش رو هم چرب میکنیم. نصف برنجمون رو ریخته و مرغ ریش ریش شدمون رو که با زعفران خوب اغشته کردیم و بادمجانهای حلقه ای سرخ شده رو وسط برنجمون میدیم و باقی برنج رو ریخته با پشت قاشق کمی فشار میدیم روغن حیوانی چند قاشق روش میدیم و حدود یک ساعت میذاریم خوب دم بکشه.توی ظرف سرو برگردونده و به دلخواه تزئین میکنیم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در روغنی که گرم کرده اید مرغ ها را دو یا سه دسته سرخ کنید. وقتی طلایی شد مرغ ها را صاف کرده و روی حوله قرار دهید و گرم با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان 😍 ‌
(بامادور آشی) 🫕 😋 🔸آش گوجه فرنگی تابستون زمستون نمی شناسه یه عددپیاز متوسط رو ریز کرده و سرخش میکنیم مواد شامل برنج آش+کمی لوبیا چشم بلبلی+جعفری ریز شده +یه کاسه گوجه فرنگی رنده شده+نمک وفلفل سیاه و قرمز وکمی نعنا خشک مواد را با آب گوشت و سه قاشق سر پر رب گوجه فرنگی داخل قابلمه میریزیم و میذاریم خوب بپزه تا جا بیافته ♦️برای چاشنی آبغوره نیازه ولی من از نارنج استفاده کردم
4.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک پیتزا🍕🍕 مواد لازم: قارچ🍄 فلفل دلمه ای 🌶 سوسیس🌭 گوجه فرنگی🍅 پنیر پیتزا ورقه ای🧀 پنیر خامه ای🧀 کره🧈 سس کچاپ 🥫
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داخل قابلمه متوسطی آرد روباروغن تفت دهید تابوی خامی آرد گرفته شود.رب رااضافه وتفت دهید،آب گوشت رو هم بریزیدباهمزن دستی هم بزنید که مایه یکدست بشه.عصاره گوشت رو پودر کنید وبهش اضافه کنید .رشته ونخود را هم افزوده ودرقابلمه رو بزارید تا با حرارت ملایم بپزه ورشته ها نرم شوند. داخل تابه دیگری 25گرم(1ق غ)کره ذوب کنیدوبهش 1ق م نعناخشک بزنید وتفت بدید مواظب باشید نسوزه . نعناداغ رو همراه کوفته ها به سوپ اضافه کنید ودرشو بزارید یک ربع دیگر ریز جوش بزنه تا جابیفته،درآخر آب نصف لیموترش تازه رابهش اضافه وخاموش کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا