eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥗 مواد لازم:كلم برگ چهار ليوان باريك خرد شده،هويج درشت رنده شده يك و نيم ليوان،شويد خرد شده يك سوم ليوان،نمك و فلفل،روغن زيتون سه ق غ،آبليموي تازه دو ق غ 👩‍🍳طرز تهيه:نكته ي مهم در اين سالاد،ماساژ دادن كلم با نمكه كه باعث بافت خيلي عالي و طعم خوب اين سالاد ميشه.مقداري نمك روي كلم بريزيد،دستكش يكبار مصرف دست كنيد و كمي كلم رو با نمك ماساژ بديد تا نرم بشه بعد بقيه مواد رو اضافه كنيد و نيم ساعت استراحت بديد و سرو كنيد. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🍢 😋 🔸آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،محلول زعفران،تخم گشنيز(گرانول)،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل هست،سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي اگه يك شب بمونه بهتره يكي در ميان با فلفل،فلفل دلمه اي قرمز و پياز به سيخ كشيدم وگريل كردم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
اگه لباس پوشیدن و تیپ زدنت خیلی تکراری شده 😢 👗👗👗👗👗 نحوه آرایش وبستن روسری برات یه معزله😞 💄💅👒 فقط کافی اینجا بیایی پر از ایده وآموزشه که نمونه اشو هیچ جا ندیدی😍👌 اینجا کانال کدبانوهای با کلاسه😍😍📢📢📢📢 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
3/5لیوان هویج رنده شده 6ق غ پودر شکر نصف لیوان آب 40عدد بیسکوویت پتی پور ساده 40عدد بیسکوویت پتی پور کاکائویی 1ق غ پودر کاکائو گردو پودر شده 2ق غ 80گرم شکلات آب شده پرک بادام به میزان لازم بیسکوویتها رو داخل غذا ساز ریخته وپودر کنید .هویج رو پوست گرفته رنده ریز بزنید وداخل قابلمه بریزید شکر وآب رو اضافه ورو حرارت ملایم بزارید بپزه وآبش کشیده بشه بعد داخل غذاساز پوره کنید .پوره هویج رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید وبه یک قسمتش بیسکوویت ساده پودر شده اضافه ومخلوط کنید تا خمیری شه.قسمت دیگر را هم با بیسکوویت پودر شده کاکائویی وپودر کاکائو وگردو مخلوط،همزده تا خمیری شه. کاغذ روغنی رو با روغن مایع چرب کنید وخمیر ساده روش بزارید ویک کاغذ روغنی روش بزارید وبا وردنه صاف کنید تا بشکل مستطیل دربیاد.با خمیر کاکائویی هم همین کارو بکنید .بعد خمیر کاکائویی رو روی ساده بزارید وکاغذ روغنی رو جدا کنید وبا وردنه بکشید که دولایه بهم بچسبن وآروم رول کنید وکاغذ رو دورش بپیچید وبرای نیم ساعت بزارید داخل فریزر وبعد برش بزنید وانتها رو داخل شکلات آب شده بزنید وپرک بادام بزارید روش . _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🍡 😋 ▫️250 گرم شاتوت یا توت فرنگی را به همراه ▫️نصف لیوان شیر و ▫️شکر یا عسل به مقدار دلخواه و ▫️خیلی خیلی کم وانیل اگر میزان وانیل زیاد شود بستنی تلخ میشود )را داخل مخلوط کن میکس کنید و سپس داخل قالبهای بستنی ریخته و در فریزر قرار دهید 5 تا 6 ساعت وقتی کامل یخ زد 5 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا از قالب جدا بشه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : تخم مرغ : 2 عدد شیر : 1 لیوان آب : 1 لیوان آرد : 1 لیوان روغن مایع : 1 قاشق غذاخوری نمک : نوک قاشق چایخوری طرز تهیه : تخم مرغ ها رو داخل کاسه ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید بعد همه مواد رو باهاش مخلوط کنید و هم بزنید کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید از مواد یک ملاقه داخل ماهیتابه بریزید بعد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.به همین راحتی😊 منظور از لیوان(لیوان دسته دار فرانسه) _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍞 😋 جایگزین کرم(پودر تارتار) سرکه یا آبلیمو بریزیید ترکیبات نان کتوژنیک -پودر بادام 2/1 پیمانه -سفیده تخم مرغ 6 عدد –کرم تارتار (پودر تارتار) نوک ق چ نکته: پودر تارتار یا کرم تارتار در صنعت شیرینی پزی بسیار مورد استفاده می باشد. موارد استفاده آن در این دستور غذایی کمک به فرم دهی بیشتر سفیده تخم مرغ و همپنین کمک به پف کردن کیک در کنار بیکینگ پودر است. -بیکینگ پودر 4/3 3 ق چ -پودر نارگیل 3 ق غ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
دوتا پیاز نگینی رو کمی سرخش میکنیم سیصد گرم گوشت چرخکرده رو هم میریزیم و با پیاز تفت میدیم یه قاشق گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم و در نهایت کمی فلفل رنگی و ذرت و کنی خرد شده میریزیم همراه با کمی آبلیمو و پودر آویشن و نمک و فلفل خمیر یوفکا رو باکمی شیر مرطوب میکنیم و کمی مواد داخلش میریزیم و می پیچیم میتونیم روی مواد کمی پنیر پیتزا و یا هر پنیر دیگه بریزیم و بعد بپیچیم البته بدون پنیر هم خیلی خوشمزه و لذیذه من این دفعه نریختم و تو روغن سرخش میکنیم میشه بورک رو تو فر هم گذاشت ولی به نظر من سرخ شده ش خوشمزه تر و ترد تره میتونید بعد از سرخ شدن روغن اضافیش رو بگیرید برای ب دویست و پنجاه گرم اسفناج خرد شده رو کنی تفت میدیم تا کمی نرم شه بعدش کمی کاراملی هم میریزیم و نمک و فلفل میزنیم و کمی که تفت خورد شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله صد گرم پنیر فتا و یا لبنه اضافه میکنیم و مثل همون بورک گوشت می پیچیم و سرخش میکنیم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كليپ رو تا آخر ببينيد، مراحل واضحه -سينه مرغ رو با نمك و فلفل و پودر سير و پودر پياز مزه دار كنيد -سس خردل روي خمير بماليد و سينه مرغ رو روي آن بگذاريد. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
دوتا پیاز نگینی رو کمی سرخش میکنیم سیصد گرم گوشت چرخکرده رو هم میریزیم و با پیاز تفت میدیم یه قاشق گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم و در نهایت کمی فلفل رنگی و ذرت و کنی خرد شده میریزیم همراه با کمی آبلیمو و پودر آویشن و نمک و فلفل خمیر یوفکا رو باکمی شیر مرطوب میکنیم و کمی مواد داخلش میریزیم و می پیچیم میتونیم روی مواد کمی پنیر پیتزا و یا هر پنیر دیگه بریزیم و بعد بپیچیم البته بدون پنیر هم خیلی خوشمزه و لذیذه من این دفعه نریختم و تو روغن سرخش میکنیم میشه بورک رو تو فر هم گذاشت ولی به نظر من سرخ شده ش خوشمزه تر و ترد تره میتونید بعد از سرخ شدن روغن اضافیش رو بگیرید برای ب دویست و پنجاه گرم اسفناج خرد شده رو کنی تفت میدیم تا کمی نرم شه بعدش کمی کاراملی هم میریزیم و نمک و فلفل میزنیم و کمی که تفت خورد شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله صد گرم پنیر فتا و یا لبنه اضافه میکنیم و مثل همون بورک گوشت می پیچیم و سرخش میکنیم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
4.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. مواد تشکیل دهنده ی ادویه ی . 1/3 فنجان پودر آبدوغ 2 قاشق غذا خوری جعفری خشک 1 1/2 قاشق چای خوری شوید خشک 2 قاشق چای خوری پودر سیر 2قاشق چای خوری پودر پیاز 2 قاشق چای خوری پودر پیاز خشک شده 1قاشق چای خوری فلفل سیاه 1قاشق چای خوری پیازچه خشک شده 1قاشق چای خوری نمک _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔