eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : تخم مرغ : 2 عدد شیر : 1 لیوان آب : 1 لیوان آرد : 1 لیوان روغن مایع : 1 قاشق غذاخوری نمک : نوک قاشق چایخوری طرز تهیه : تخم مرغ ها رو داخل کاسه ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید بعد همه مواد رو باهاش مخلوط کنید و هم بزنید کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید از مواد یک ملاقه داخل ماهیتابه بریزید بعد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.به همین راحتی😊 منظور از لیوان(لیوان دسته دار فرانسه) _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞 😋 جایگزین کرم(پودر تارتار) سرکه یا آبلیمو بریزیید ترکیبات نان کتوژنیک -پودر بادام 2/1 پیمانه -سفیده تخم مرغ 6 عدد –کرم تارتار (پودر تارتار) نوک ق چ نکته: پودر تارتار یا کرم تارتار در صنعت شیرینی پزی بسیار مورد استفاده می باشد. موارد استفاده آن در این دستور غذایی کمک به فرم دهی بیشتر سفیده تخم مرغ و همپنین کمک به پف کردن کیک در کنار بیکینگ پودر است. -بیکینگ پودر 4/3 3 ق چ -پودر نارگیل 3 ق غ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
دوتا پیاز نگینی رو کمی سرخش میکنیم سیصد گرم گوشت چرخکرده رو هم میریزیم و با پیاز تفت میدیم یه قاشق گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم و در نهایت کمی فلفل رنگی و ذرت و کنی خرد شده میریزیم همراه با کمی آبلیمو و پودر آویشن و نمک و فلفل خمیر یوفکا رو باکمی شیر مرطوب میکنیم و کمی مواد داخلش میریزیم و می پیچیم میتونیم روی مواد کمی پنیر پیتزا و یا هر پنیر دیگه بریزیم و بعد بپیچیم البته بدون پنیر هم خیلی خوشمزه و لذیذه من این دفعه نریختم و تو روغن سرخش میکنیم میشه بورک رو تو فر هم گذاشت ولی به نظر من سرخ شده ش خوشمزه تر و ترد تره میتونید بعد از سرخ شدن روغن اضافیش رو بگیرید برای ب دویست و پنجاه گرم اسفناج خرد شده رو کنی تفت میدیم تا کمی نرم شه بعدش کمی کاراملی هم میریزیم و نمک و فلفل میزنیم و کمی که تفت خورد شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله صد گرم پنیر فتا و یا لبنه اضافه میکنیم و مثل همون بورک گوشت می پیچیم و سرخش میکنیم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كليپ رو تا آخر ببينيد، مراحل واضحه -سينه مرغ رو با نمك و فلفل و پودر سير و پودر پياز مزه دار كنيد -سس خردل روي خمير بماليد و سينه مرغ رو روي آن بگذاريد. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
دوتا پیاز نگینی رو کمی سرخش میکنیم سیصد گرم گوشت چرخکرده رو هم میریزیم و با پیاز تفت میدیم یه قاشق گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم و در نهایت کمی فلفل رنگی و ذرت و کنی خرد شده میریزیم همراه با کمی آبلیمو و پودر آویشن و نمک و فلفل خمیر یوفکا رو باکمی شیر مرطوب میکنیم و کمی مواد داخلش میریزیم و می پیچیم میتونیم روی مواد کمی پنیر پیتزا و یا هر پنیر دیگه بریزیم و بعد بپیچیم البته بدون پنیر هم خیلی خوشمزه و لذیذه من این دفعه نریختم و تو روغن سرخش میکنیم میشه بورک رو تو فر هم گذاشت ولی به نظر من سرخ شده ش خوشمزه تر و ترد تره میتونید بعد از سرخ شدن روغن اضافیش رو بگیرید برای ب دویست و پنجاه گرم اسفناج خرد شده رو کنی تفت میدیم تا کمی نرم شه بعدش کمی کاراملی هم میریزیم و نمک و فلفل میزنیم و کمی که تفت خورد شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله صد گرم پنیر فتا و یا لبنه اضافه میکنیم و مثل همون بورک گوشت می پیچیم و سرخش میکنیم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد تشکیل دهنده ی ادویه ی . 1/3 فنجان پودر آبدوغ 2 قاشق غذا خوری جعفری خشک 1 1/2 قاشق چای خوری شوید خشک 2 قاشق چای خوری پودر سیر 2قاشق چای خوری پودر پیاز 2 قاشق چای خوری پودر پیاز خشک شده 1قاشق چای خوری فلفل سیاه 1قاشق چای خوری پیازچه خشک شده 1قاشق چای خوری نمک _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3لیوان شیر 7ق.غ شکر وانیل نوک ق چ خامه صبحانه نصف لیوان پودرژلاتین 2ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید) ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم. خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم. حالا 5ق.غ مخلوط ژله و کیوی را ته لیوان میریزیم و نیم ساعت میزاریم توی یخچال تا ببندد سپس 5.ق.غ از پاناکوتا را روش میریزیم و مجددا میزاریم توی یخچال بمدت نیم ساعت (به این صورت ادامه میدهیم) نکته: تا ژله و پاناکوتا در یخچال میبندد بقیه ی مواد را سلفون بپیچید تا رویه نبندد _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
میوه‌ها سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند و فواید زیادی برای بدن دارند. ضمن اینکه جزو تنقلات خوشمزه هم به شمار می‌روند. سعی کنید همیشه میو‌ه‌های فصل را بخورید چون تازه‌اند و فایده بیشتری دارند. سبزیجات نیز منبع اصلی ویتامین و مواد معدنی هستند. سبزیجاتی که برگ تیره‌ دارند، مثل اسفناج، کلم پیچ، لوبیا سبز، کلم بروکلی، کولارد سبز و برگ چغندر، مغذی‌تر هستند و در وعده‌های غذایی می‌توانید از آنها استفاده کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
ژله آناناسی موادلازم: پودر ژله آماده رنگی 1 بسته کمپوت آناناس 1 قوطی ✍️طرز تهیه: در قوطی کمپوت آناناس را باز کنید دقت کنید که به حلقه های آناناس آسیبی نرسد چون به آنها نیاز دارید. آب کمپوت را کاملا خالی کنید. طبق دستور پودر ژله را حاضر کنید. بهتر است از ژله ای استفاده کنید که رنگ آن کاملا مشخص و متضاد با آناناس باشد. قوطی آناناس را با مایع ژله پر کنید و آن را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید تا سفت شود. نوش جان✨ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
مواد مورد نیاز 125 گرم کره (در دمای اتاق) 1 عدد تخم مرغ نصف لیوان پودر قند 2.5 قاشق غذاخوری آرد سمولینا(آرد سبوس دار) 1 بسته بکینگ پودر 1 بسته وانیل در حدود 2 لیوان آرد برای شربت: 2.5 لیوان شکر 3 لیوان آب ۴ قطره آب لیمو فندق برای روی دسر ها _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
برای درست کردن این ژله قلبیا اول باید چهار بسته  ژله به طعمهای مختلف درست کنین من از رنگ سبز(طالبی)و زرد(موز) و قرمز(انار)و آبی(بلوبری) استفاده کردم. هر بسته ژله رو با یک لیوان اب جوش خوب مخلوط کردم بعد که کامل سرد شد دو سوم لیوان بستنی یا شیر اضافه کردم و هر طعم رو داخل یه ظرف ریختم سعی کنین ظرفتون بزرگ و کف ظرف تخت باسه من از کباب خوری استفاده کردم گذاشتم یخچال چند ساعت بمونه تا کانل سفت بشه. بعد همه رو قالب قلب زدم و کنار گذاشتم و به ترتیب قلبهارو کنار هم دور لیوان چیدم نیاز به زدن چیزی نیست خودش به لیوان میچسبه. کامل دیواره رو با قلب پر کردم اون تیکه های اضافه که از ژله مونده رو تیکه کردم وسط لیوان ریختم . ژله الوورا رو با یک لیوان اب جوش مخلوط کردم بعد دو سوم لیوان اب سرد ریختم و کم کم رو موادژله داخل لیوان ریختم. من اول نصف لیوان الوورا ریختم گذاشتم یخچال نیم بند شد بعد نصف دیگه ریختم تا کامل پر بشه این طوری ژله تکون نمیخوره و شکلش بهم نمیریزه روی ژله هم چند تا ژله قلب بزارین تا اون تیکه های داخل خودشو نشون نده. * الوورا هم که درست کردین بزارین سرد بشه بعد داخل لیوان بریزین چون اگه گرم باشه ممکنه بقیه ژله هارو اب کنه . 😋🥰 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔