فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨سـ🌸ــلام
🌸صبح پنجشنبه تون بخیر
🌿صبح رابا نامِ زیبای
🌸خداشروﻉڪڹ
🌿تاروزت پُر از برکت
🌸پراز نور الهی
🌿پر از سلامتی ، پراز موفقیت
🌸وپراز آرزوهای دست
🌿یافتنی بشه
نون های خوشمزه 😋
برای #صبحانه یا #عصرانه خیلی مناسبه. همینطور برای سفره #افطاری خیلی قشنگن 😍
1 فنجان آب گرم
2 لیوان شیر گرم
1 فنجان روغن
1 قاشق غذاخوری سرپر مخمر
2 تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1 کیلوگرم آرد ( کنترل شده اضافه کنید)
زرده تخم مرغ برای رومال
پنیر خامه ای
جعفری ریز خرد شده
همه مواد به جز آرد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و مخلوط کنید. سپس آرد را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را بپوشانید و در محیط گرم اجازه دهید خمیر 40-45 دقیقه استراحت کند. سپس خمیر را کمی ورز دهید و چانه هایی کمی کوچکتر از نارنگی درست کنید. آن را خوب گرد کرده و روی سینی قرار دهید. آنها را با زرده تخم مرغ رومال کنید و به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر که از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار دهید. بعد از خنک شدن، آنها را با چاقو از وسط نصف کرده، سپس پنیر خامه ای را روی لبه پخش کرده و در جعفری خرد شده فرو کنید.
33.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنکیک_سنگی
شیر یک فنجان
تخم مرغ یک عدد
نصف لیوان اب لیمو
3قاشق کره ذوب شده
ارد نیم لیوان
پکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری
کاکائو 1/4فنجان
پودرشکر یک قاشق مرباخوری
#حلوا_نذری
آرد: یک لیوان ، آب: یک لیوان، شکر: یک لیوان سرخالی، روغن و کره: از نصف لیوان کمتر، گلاب:نصف لیوان، زعفران و هل : به میزان لازم
طرز تهیه:
اول شكر رو با آب ميزاريم بجوشه، وقتى به جوش اومد زعفران دم كرده و گلاب و هل رو بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كنار تا کمی از حرارت بیفته.
آرد الک شده رو روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته و کمی کرم رنگ بشه(البته با شعله كم چون آرد زود ميسوزه)،کمی بعد ، مخلوط کره و روغن رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم. سپس شربت رو بهش اضافه و تند تند هم ميزنيم تا غليظ بشه ، اگر شل بود ميتونيد بزاريد روی شعله و هم بزنيد تا آب شربت بخار و حلوا سفت تر بشه. بعد از روی حرارت برداشته مابین نونها قرار میدیم .
#کیک_کرم _دار_ شیری
🧡🍀 مواد لازم
1/2 بسته خامه صبحانه ⠀⠀⠀
3عدد تخم مرغ
1/2لیولن روغن مایع
1/2 لیوان شیر ⠀⠀⠀
1.5 لیوان شکر ⠀⠀⠀
1/2لیوان نشاسته ذرت
2.5 لیوان آرد گندم
1 بسته بیکینگ پودر
موادکرم شربت وانیلی
1بسته خامه 200 میلی لیتری
نصف لیوان شکر
نصف استکان شیر
🧡🍀مواد گاناش
1بسته خامه 200 میلی لیتری
2 بسته شکلات تیره
1 قاشق غذاخوری کره ⠀⠀⠀
🧡🍀طرز تهیه
برای شربت
شیر خامه را جوشانده ، شکر را اضافه کنید ، 2-3 دقیقه دیگر جوشانده ، شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. .
در مخلوط کن ، خامه ، تخم مرغ ، روغن ، شیر ، شکر ، نشاسته ذرت و آرد را مخلوط کنید تا یکدست شود.
پکینگ پودر را اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به ارامی مخلوط کنید.
داخل قالب با قطر 22 سانتی متر بریزید (قالب را چرب کنید و آرد بپاشید) 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید و یا با خلال دندان تست کنید برای گاناش
خامه را گرم کنید ، شکلات ها را اضافه کنید ، آن را روی حرارت کم ذوب کنید، کره را اضافه کرده و مخلوط کنید.
#پیراشکی نودل
مواد لازم🔻
پیاز خرد شده : 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده : 1 عدد
فلفل تند خرد شده : 1 عدد
قارچ خرد شده : 3 ، 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق مرباخوری
ادویه کاری و نمک : به مقدار لازم
جعفری خرد شده : چند ساقه
نودل : 1 بسته
طرز تهیه
1.ابتدا پیاز خرد شده رو با کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود.
2.سپس بقیه ی سبزیجات خرد شده رو به ترتیب اضافه میکنیم ، رب ، ادویه کاری و همچنین ادویه ی داخل بسته نودل رو به مواد افزوده و همه رو با هم تفت میدهیم. 3.سپس یه لیوان آب به مواد می افزاییم درب تابه رو میذاریم تا آب به جوش بیاد.
4.حالا یه بسته نودل رو اضافه میکنیم درب تابه رو به مدت چند دقیقه دیگه میبندیم تا نودل ها پخته شوند. 5.سرآخر کمی جعفری ساطوری شده داخل مواد ریخته و مخلوط میکنم
6.حالا کناره های نون تست رو با چاقو جدا کرده ، هر دونه نون رو داخل آب میزنیم تا نرم شود.
7.سپس یه قاشق از مواد وسط نون خیس شده گذاشته
8.کمی پودر سوخاری داخل ظرف ریخته پیراشکی ها رو داخلش می غلتانیم و بعد در مقداری روغن سرخ میکنیم.
"دویون چورباسی" (سوپ عروسی)
🔻 مواد لازم :
✅ 4-5 تکه گوشت گردن بره
✅ یک قاشق غذاخوری پر + نصف قاشق آرد
✅ آبِ نصف لیمو
✅ روغن برای تفت دادنِ گوشت
✅ 1 عدد زرده تخم مرغ
🔻طرز تهیه :
پشت و روی گوشتها رو تو روغن سرخ کنید، تا زمانیکه یه طرفش سرخ نشده طرف دیگر رو برنگردونید. سپس تاجایی که روی گوشتها رو بپوشونه، آب اضافه کنید و گوشتها رو بپزید. گوشت پخته شده رو ریش ریش کنید و آبش رو صاف کنید. در ظرف دیگهای زرده تخممرغ، آرد و آبلیمو رو مخلوط کنید و به آبگوشت اضافه کنید. در صورت نیاز می تونید مقداری آب هم اضافه کنید و بذارید بجوشه. وقتی سوپ به قوام رسید و غلیظ شد، گوشتها رو اضافه کنید و بذارید یه مقدار دیگه بجوشه و بعد از روی حرارت بردارید در صورت تمایل در هنگام سرو میتونید مقداری کره آب شده روش بریزید و نوش جان کنید.🌹
#مینی_کوبیده🍢
مواد؛
نیم کیلو گوشت گاو
نیم کیلو گوشت گوسفند با چربی
1 فلفل قرمز
1 پیاز
3 سیر بزرگ
1 قاشق رب گوجه فرنگی(اختیاری)
1 قاشق چای خوری فلفل تند
نمک
.
طرز تهیه؛
فلفل سیر پیاز را رنده ریز کنید.سپس گوشت را چرخکرده و به سیر و پیاز اضافه کنید .خوب ورز دهید و به مدت یکساعت در یخچال بگذارید.تا استراحت کند.بعد از یکساعت مانند تصویر از سیخ های کوچک فلزی استفاده کنید و مینی کوبیده ها را درست کنید و در سینی فر با کاغذ روغنی قرار دهید .سایر مواد را هم قرار دهید و در فر 200درجه به مدت 40دقیقه تا یکساعت اجازه دهید بپزد.
توصیه می کنم با نان لواش نازک ، و پیاز و سماق نوش جان کنید. .
#اسنک_خرما🧆
خرمای هسته گرفته 300 گرم (یک و نیم پيمانه)
گردوی ریز شده 55 گرم (نصف پیمانه)
کنجد 30 گرم (3 ق غ)
پودر نارگیل 30 گرم(3 ق غ)
دارچین 1 ق چ
کره 15 گرم (1 ق غ)
پودر کاکائو 1 ق غ (10 گرم)
خرما رو با کره روی حرارت ملایم تفت بدید. مرتب با پشت قاشق لهش کنید و زیر و روش کنید تا کاملا یکنواخت و پخته بشه.
اگر مقدار خرما زیاد است، خرما را چرخ کنید.
وقتی کامل نرم شد، دارچین و پودر کاکائو رو اضافه و مخلوط کنید. اسنک رو از روی حرارت بردارید.گردو و پودر نارگیل و کنجد را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. کف ظرف یا قالب دلخواه نایلون انداخته روی نایلون رو با برس چرب کنید. مواد رو ریخته با پشت قاشق چرب شده، صاف کنید.
بذارید توی یخچال چند ساعت تا کامل سرد بشه و خودش رو بگیره.
برای برش تمیز و یکدست قبل از بریدن اسنک، اونو نیم ساعت توی فریزر قرار بدید. بعد با چاقوی تیز چرب شده با روغن مایع برش بزنید.
#املت_اسفناج_مکزیکی 🍳 😋
🔸کف تابه نچسب رو چرب کنید ، با توجه به حجم تابه چند تا تخم مرغ رو با نمک و فرفل و پودر آویشن بزنید تا یکدست شه بعد پهن کنید کف تابه ، صبر کنید با حرارت ملایم نیم بند بشه .
اسفناج رو درشت خرد کنید بدون روغن بذارید رو حرارت تا آبش کشیده بشه بعد با یک قاشق روغن تفت بدید ، قارچ رو هم به همین روش سرخ کنید ، وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط قارچ و اسفناج رو بریزید یک سمت تخم مرغ.
کمی پنیر پیتزا یا یک ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا روی اسفناج و قارچ بریزید .
تخم مرغ رو از قسمت خالی تا کنید روی مواد ، حرارت رو کم کنید ، در تابه رو ببندید و صبر کنید تا املت بپزه
#کوکوی_جوانه_ماش 🍘 😋
▫️جوانه ماش: 250 گرم
▫️هویج رنده شده: 400 گرم
▫️ماست چکیده پاستوریزه: 120 گرم
▫️جعفری خرد شده: 3 قاشق
▫️بلغور گندم: 5 قاشق غذاخوری
▫️تخممرغ: 3 عدد
▫️روغن مایع سرخکردنی: 6-5 قاشق
▫️نمک و فلفل: به میزان لازم
🔸1. بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا چند دقیقه جوش بزند. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. جوانه ماش را نیز بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن نیز گرفته شود.
2. در یک ظرف هویج، جوانه ماش (در صورت تمایل آن را خرد کنید)، بلغور گندم، ماست چکیده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخممرغها را به آن اضافه کنید. در آخر هم جعفری را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
3. روغن را در تابه گرم کنید. مایه آماده شده کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
4. کوکو را میتوانید با سس مایونز سرو کنید