#کدو_حلوایی_کاراملی
کدو رو تیکه میکنیم و پوستشو میگیریم . داخل ماهیتابه بزرگ میچینیم و با کمی کره هردو طرفش رو کمی سرخ میکنیم بعد نصف لیوان آب. چوب دارچین . پودر هل . زعفران و چهارتا قاشق شیره انگور و چهارتا شاخه نبات و نصف لیوان گردوی خرد شده هم میریزیم و با شعله ملایم میذاریم بپزه تا سس اش غلیظ و کاراملی بشه .میزان شیرینیش بستگی به کدوتون و ذایقه خودتون داره.
هسته هاشم میریزیم تا همراه با خودشون بپزه و طعم بگیره.(اینبار چون از گردن کدو استفاده کردم هسته نداشت)
میتونید زعفران رو حذف کنید.
یا اینکه شیره انگور و نبات رو کم و زیاد کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
30.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_آش_سنتی_انار
ویژه شب یلدا
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
28.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#طرز_تهیه_کیک_پسته_و_انار
ویژه شب یلدا
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لبو_شکم_پر
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#املت_گل_کلم
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ
½ پیمانه شیر
۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم کل کلم
سبزیجات
نمک
روغن گیاهی
طرزتهیه:گلم کلم را بشوئید و ریز ریز کنید و در آب ۷ دقیقه بجوشانید. سبزیجات را خرد کنید. تخم مرغ و شیر را هم بزنید و نمک را اضافه کنید. وقتی کلم ها پختند آبکشی کنید. روغن را داغ کنید و کلم ها و سبزیجات را در آن سرخ کنید. سپس شیر و تخم مرغ را اضافه کنید. یک طرفش که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. با اضافه کردن پنیر خوشمزه تر هم می شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#مرغ_سوخاری
ابتدا مرغها رو تكه كرده وبا زعفران دم شده- فلفل سياه-كمي پودرسير-پودر زنجبيل ونمك مزه دار ميكنيم وحداقل يك ساعت استراحت ميدهيم وبعد مرغهارو ابتدادر آرد ميزنيم وبعد در تخم مرغي كه هم زده شده است ميغلطانيم وبعد درپودر سوخاري ميزنيم وبعد در روغن زياد سرخ ميكنيم نكته:پودرسوخاري كه من استفاده كردم پودر پانكو است بعد از اينكه مرغها رو پودر سوخاري زديدبهتر است حداقل نيم ساعت بمونه وبعد سرخ كنيدحرارت را طوري تنظيم كنيد كه سريع رويه مرغها تيره نشود وداخل مرغ خام بمونه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کتلت_مرغ
نصف سینه ی مرغ رو چرخ کردم
سه عدد سیب زمینی متوسط رو به درشت رو پوست گرفتم و رنده کردم + یک پیاز متوسط و بعدش ابش رو کشیدم و به مرغ اضافه کردم سه حبه سیر هم اضافه کردم ( من چون با غذا ساز درست کردم یه دور همه رو با هم با دستگاه زدم سیب زمینی ها بیشتر چرخ شد اگر دستگاه ندارید همون رنده کافیه ) بعد توی ظرف ریختم نمک و زردچوبه و کمی شنبلیله خشک و سبزی خشک معطر زدم + یه تخم مرغ (برای مواد من یه دونه کافی بود) بعد خوب مخلوط کردم و تابه رو با روغن گذاشتم داغ شد دستم رو کمی با اب مرطوب کردم و کتلت هارو حالت دادم و یه سوارخ وسطش زدم
@ashpazy_irani
#خورشت_گردو_اسفناج
غذای محلی دامغانی ها
مواد لازم:
گردو: 400 گرم
اسفناج: 1 کیلو
گوشت (خورشتی): نیم کیلو
رب انار: 1 لیوان
پیاز: 1 عدد
روغن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا پیاز را ریز خرده کرده یا رنده کنید. سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.
2. مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. گردو را آسیاب کرده و به مواد بیفزایید.
3. سپس اسفناج را شسته، خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورشت اضافه کرده، نمک آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورشت جا بیفتد.
@ashpazy_irani
#مرغ_بریان_بدون_فر
اول یک مرغ یک کیلو نیمی تا دو کیلو رو انتخاب کنید مرغ رو شسته و داخل شکم مرغ رو حسابی تمیز کنید بعد تمام قسمتهای مرغ رو نمک بزنید ودورش پارچه تمیز پیچیده و به مدت چهار تا شش ساعت داخل یخچال قرار بدین، بعداز این فاصله مرغ رو از یخچال بیرون بیارید و داخل یک قابلمه یا تابه دیواره بلند تمام قسمتهای مرغ رو سرخ و طلایی کنید
🌀نکته: حرارت باید بالا باشه تا مرغ اب نندازه بعد از اینکه تمام قسمتهای مرغ سرخ شد داخل شکم رو با چند برش لیمویی تازه و پیاز و هویج و فلفل دلمه پر میکنیم و داخل قابلمه که روغن اضافه رو خارج کردیم میزاریم یک لیوان مخلوط اب و کره و زعفران و چند قاشق ابلیمو رو روش میریزیم و به مدت دو ساعت با شعله ملایم میزاریم بپزه
🌀نکته: فقط چند بار در قابلمه رو باز میکنیم وبا قاشق از سس داخل قابلمه روی مرغ میریزیم تا هم خوش طعم وهم مغز پخت بشه داخل شکم مرغ سلیقه ای هست شما از هر موادی که دوست دارین میتونین استفاده کنین، به ازای هر مرغ فقط از یک لیوان آب استفاده کنین چون مرغ در حین پخت اب میندازه
@ashpazy_irani
#خشک_کردن_آلو_خورشتی
آلو قرمز های گوشتی را شستم و دمشونا چیدم. یه قابلمه برداشتم و با مقدار ابی که اندازه آلوها باشه گذاشتم جوش اومد. کمی روغن به آبجوش زدم و آلو ها را داخل آبجوش ریختم و ۱۰ دقیقه ای گذاشتم جوش خورد با حرارت کم و ابکش کردم و هم میتونید پوستشو جدا کنید ولی من نذاشتم زیاد جوش بخوره که پوستش جدا بشه .من آلوهام شیرین بود نمک بهش نزدم اگه ترش بود میتونید کمی نمک بزنید و کامل آبش رفت توی سینی یه پارچه انداختم و گذاشتم جلوی پنکه ثابت و بعد چند روز خودشو جمع کرد. مرتب هم زیر رو رو میکردمشون.من نذاشتم زیاد خشک بشه چون برای خورشت درست نکردم برای زمستان خوردن روزانه درست کردم
🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣
@ashpazy_irani