#چيزكيك_شاتوت 🫐 😋
🔸اول يه كيك اسفنجي ساده درست كنيد و از وسط برش بزنيد و بزاريد سرد بشه
يه بسته پنير ماسكارپونه با 200 گرم خامه و 4 قاشق غ شكر و مقداري وانيل با همزن بزنيد .
دو ق غ پودر ژلاتين رو با يك ليوان شير بنماري كنيد و اروم به مواد اضافه كنيد و هم زمان هم بزنيد .
براي لايه اول نصف از مواد رو روي كيك بريزيد و 20 دقيقه بزاريد يخچال تا ببنده ، براي لايه دوم هم شاتوت يخ زده رو داخل بلندر بريزيد و به مواد باقي مونده اضافه كنيد و روي لايه اول بريزيد ،
وقتي سرد شد ميتونيد ژله انگور( دماي اتاق سرد بشه ) رو با شير درست كنيد و براي لايه اخر استفاده كنيد و 6 ساعت بزاريد يخچال تا ببنده
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_پنیری
مواد لازم براي 10 عدد سمبوسه:
سيب زميني 4 عدد درشت
جعفري و گشنيز خرد شده 1 پيمانه
پياز 2 عدد متوسط
پنير پيتزا 1 پيمانه
نان لواش 5 عدد
نمك 1 قاشق غ
فلفل قرمز و سياه هر كدام 1 ق چ
اويشن 1 ق چ
فلفل تازه به دلخواه
.
نكته :
شما ميتونيد براي رژيمي شدنش پنير داخلش نريزيد و هنگام پخت فقط روي دو طرف نان رو با روغن زيتون كمي چرب كنيد و با شعله كم بزاريد نان برشته بشه. .
#کرم_طالبی 🍮🍈😋
▫️طالبی.....دوپیمانه (پوره شده)
▫️ژلاتین.....3قاشق سوپ خوری
▫️شیر.....2پیمانه
▫️خامه.....100 گرم
▫️شکر....نصفه پیمانه
▫️آب سرد.....نصفه پیمانه
▫️رنگ خوراکی سبز.....در صورت دلخواه
🔸ابتدا ژلاتین را روی آب سرد می پاشیم.روی بخار کتری قرار می دهیم تا کاملا شفاف شود.بعد طالبی را پوره می کنیم.هم می تونیم داخل مخلوط کن بریزم یا مثل من با گوشت کوب برقی پوره کنید.بعد شیر و خامه و شکرو رنگ خوراکی را اضافه می کنیم.طالبی من شیرین بود.می تونید مقدار شکر را بیشتر یا کمتر کنید.سپس ژلاتین را بزارید کمی خنک بشه بعد به مواد اضافه می کنیم.قالب را خیلی کم چرب کنید.مواد را داخلش بریزد، به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی
برای این کیک یخچالی از نسبت دو به یک استفاده میشه یعنی خامه دو برابر شکلات, 500 گرم خامه، 250 گرم شکلات.این گاناش به خاطر وجود خامه ی بیشتر، شل و روانه.
ابتدا شکلات رو ریز خورد یا رنده کرده، در کاسه ای شیشه ای ریخته روی حرارت کتری گذاشته، تند هم میزنیم تا شکلات کاملا ذوب بشه.
خامه رو هم در شیر جوش ریخته روی حرارت ملایم قرار داده،اجازه میدیم فقط گرم بشه، (اصلانجوشه)خامه گرم رو ، روی شکلات ذوب شده ریخته و هم میزنیم،کمی که خنک تر شد روی بیسکوییت ها میریزیم.
هم از خامه قنادی میشه استفاده کرد ،هم
خامه صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نوشيدنیِ خُنکِ تابستونی🍹•
🌞
انبه-توتفرنگی یکی از ترکیبهایِ موفق و ثابت شده بینِ میوههاست؛ مزّهیِ شیرینِ انبه با عطر و تُرشی کمی که توت فرنگی به این نوشیدنی میده همراه با حالتِ گسی که ماست داره، تجربهیِ بسیار خوبی رو برات میسازه. اما میتونی خودت هرچی دوست داری از بینِ شیر، آب، یخ، بستنی و... بهش اضافه کنی.
من خودم به شخصه نوشیدنیهای غلیظ رو بیشتر میپسندم چون آدم دیرتر تمومش میکنه و اینطوری زمان بیشتری میتونی داشته باشیش، اما اگه بخوای هم میتونی با آب یا شیر رقیقش کنی.
کالریِ این لیوان بزرگ حدودِ 250 درمیاد که اگه تو لیوان استاندارد و معمولی بریزی میتونه برای دو نفر باشه.
✍🏽 1. 1 عدد #انبه رو به مُدّتِ 3 ساعت داخِلِ فریزر قرار بده تا #یخ بزنه و بعد بذارش داخِلِ دستگاهِ مَخلوطکُن.
.
2. حدودِ 1 لیوان یا تقریباً 12 عدد توتفرنگیِ تازه اضافه کن.
.
3. 100 گرم (1/2 لیوان) #ماست کم چرب همزده (یا هر ماست دیگه ای غیر از چکیده) هَم بریز و دستگاه رو روشن کن.
.
4. حسابی که ترکیب شد، دیگه وقتشه که بری سراغش...
.
5. نوشِ جونت...❤️
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_تابه_ای در 🔟 دقیقه
برای خمیر
2 عدد تخم مرغ
6 ق غ روغن
6 ق غ ماست
یک ق چ سر خالی نمک
1 ق چ مخمر
3 فنجان آرد
برای سس؛
1 ق چ رب گوجه
1 ق چ سس کچاپ
1 ق چ آویشن
1 حبه سیر له شده.. به دلخواه اگه سیر میزنید حدود یک قاشق به روغن زیتون اضافه کنید.
برای روی پیتزا
پنیر چدار یا موزارلا
سوسیس
زیتون
قارچ
فلفل
ذرت و...
مواد خمیر شامل، ماست، مخمر، نمک، روغن، تخم مرغ را خوب با هر مخلوط کنید به مایع بدست اومده آرد رو اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا خمیر یکدست بدست بیاد به خمیر مهلت استراحت بدید تا خمیر پف کنه
خمیر رو بسته به سایز تابتون تقسیم کنید و اون رو کف تابه ای که روغن ریختید پهن کنید به روی خمیر سسی که از ترکیب مواد ذکر شده بدست اومده رو بزنید و سپس سوسیس، زیتون، قارچ، فلفل و.. و در نهایت پنیر رنده شده چدار یا موزارلا رو روی مواد بریزید و درب تابه رو بگذارید. هراز گاهی با کفگیر یا ابزار مناسب خمیر رو تکون بدید و چک کنید همین که خمیر پخته شد و کف اون طلایی شد پیتزای شما آماده است.
پیشنهاد میکنم مواد خام روی پیتزا رو از قبل یک مرحله پخته باشید. مطمئنا خوش طعم تر خواهد شد.
#توپک_پنیری 🧆 😋
▫️سیب زمینی متوسط چهار عدد(پخته و خنک شده و رنده ریز شده)
▫️کالباس یا ژامبون رندە شده دو لیوان
▫️جعفری یا پیازچە خوردشدە دو ق غ
▫️پنیر پیتزا یک لیوان
▫️نمک و فلفل زردچوبە پاپریکا کمی
برای سوخاری
آرد سفید
تخم مرغ زده شده
پودر سوخاری
🔸همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و به اندازه یه گردو بردارید و داخلش پنیر موزارلا بزارید و داخل دست بهش فرم بدید
من نصفی از مواد را توپی ونصف را چوبی درست کردم
بعد به ترتیب داخل آرد سفید و بعد تخم مرغ و پودری سوخاری(من یە بستە چیپس را پودر میکنم) بزنید و حداقل بمدت نیم ساعت در یخچال یا فریزر قرار بدید(تا موقع سرخ شدن وانرە)
بعد از نیمساعت تا یکساعت توپکهارو از فریزر درمیاریم و در روغنی که به آرومی داغ شده ،با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید
(دقت کنید کە زمان سرخ کردن نباید طولانی بشه وگرنه پنیرها بیرون می زن)
بعد از خارج کردن از روغن روی دستمال آشپزخونه قرار بدید تا روغن اضافی کامل گرفته بشه و جذب دستمال بشه
چون ژامبون و پنیر هر دو نمک دارند ،سعی کنید نمک رو با احتیاط بریزید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_خامه_ای🥐
(پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی)
این مقدار مواد تقریبا 20 عدد نان خامه ای متوسط میده
آب 250 ( یک پیمانه + یک چهارم پیمانه)
کره 40 گرم
تخم مرغ 4 عدد ( ریز نباشه)
آرد 125 گرم ( یک پیمانه)
وانیل 1ق.چ
شکر یک ق مرباخوری
نمک یک پنس( یک هشتم ق چ)
#فرنی_بستنی_خوشمزه 🍧 😋
▫️بستنی 200 گرم
▫️خامه 3 ق غ
▫️پودر ژلاتین 3 ق غ سر خالی
▫️نشاسته ذرت 7 ق غ
▫️شیر 3 لیوان
▫️وانیل نوک ق چ
▫️گلاب 2 ق غ
▫️شکر 11 ق غ
🔸شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه عین فرنی و بعد از روی حرارت بردارید و بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) رو اضافه کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#سالاد_عدس_و_نخود 🍲 😋
🔸1 و نیم پیمانه عدس و 1 پیمانه نخود پخته را با 1/4 پیمانه زرشک خیس خورده و کمی جعفری خرد شده مخلوط کنید. سپس آب یک عدد لیمو ترش، 1/4 پیمانه ماست، 1/4 پیمانه روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری سس خردل و کمی نمک و فلفل را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. سس را موقع سرو به سالاد اضافه کنید و در ظرف مورد نظر یا در پوست لیمو بریزید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#کباب_سینی(کیلیس تاوا)😋🍢
مواد لازم:👇
500گرم چرخکرده مخلوط
2عدد فلفل قرمز
2عدد فلفل تند
2حبه سیر
2عدد پیاز متوسط
نصف دسته جعفری
فلفل سیاه/فلفل قرمز/نمک
برای سس:👇
1ق غذاخوری رب گوجه
نمک/روغن زیتون
1فنجان اب
برای روی کباب:
2عدد گوجه
2عدد فلفل تند
طرز تهیه:👇
فلفل،پیاز ،سیر،جعفری را طوری که درشت بماند پوره کنید و به چرخکرده اصافه کنید.ادویه ها را اضافه کرده و خوب ورز دهید .رب را با روغن تفت دهید و اب اضافه کنید از سس اماده شده 2/3ق کف سینی بریزید و پخش کنید.مواد چرخکرده را داخل سینی بریزید و بصورت یکسان در سینی پخش کنید.با چاقو به 8قسمت برش بزنید و رو هر قسمت فلفل و گوجه برش خورده قرار دهید.در اخر سس را رویش بریزید و در فر فن دار با درجه حرارت بالا تا زمانی مه رویش رنگ بگیرد حدود 15/20دقیقه بپزید وگرم سرو کنید.
نوش جان❤️
✅قرابیه بستنی😋
✍مواد لازم:
200 گرم کره(به دمای محیط رسیده باشه)
1 استکان کمر باریک(ترک)روغن مایع (85گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودر قند (لیوان دسته دار فرانسوی )
1 لیوان نشاسته ذرت(لیوان دسته دار فرانسوی )
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرمی)
100 گرم شکلات چیپسی
آرد تقریبا(3/5تا4 لیوان)
🥣طرز تهیه:
ابتدا کره ،شکر،روغن مایع، تخم مرغ ونشاسته رو داخل ظرف گودی ریخته و با همزن خوب مخلوط میکنیم تا حجمش دو برابر بشه آرد ،وانیل، بکینگ پودر رو الک کرده اضافه کرده و ورز میدیم در آخر هم شکلات چیپسی را اضافه کرده و کمی مخلوط کرده
ومواد قرابیه رو با اسکوپ بستنی بر میذاریم وداخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم
ودر فر از قبل گرم شده با حرارت 170درجه تا جایی که روی قرابیه خشک بشه میپزیم ی قرابیه ترد وخوشمزه میشه
#فراپه_انبه_و_هویج
آب هویج یک لیوان
آب پرتقال یک لیوان
یخ خرد شده یک لیوان
آب لیموترش تازه چند قطره
تمامی موادرا مخلوط میکنیم تا یخها خرد شده و فراپه یکدست شود.
#کتلت_مرغ_بدون_تخم_مرغ
مواد لازم :سینه مرغ : 1 عدد کامل(میتونید نصف سینه و ران هم بریزید)
سیب زمینی خام : 2 عدد
پیاز : 3 عدد
سیر : 2 حبه
آرد گندم : 1 ق غ
نمک،فلفل سیاه و فرمز،زردچوبه و پولبیبر(فلفل ترکیه ای)بمیزان لازم
زعفران آبشده : 1 ق م
اول از همه سینه مرغ را چرخ کنید سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کنید و ابشونو بگیرید حالا ادویه ها،ارد و زعفران را بهش اضافه کنید و با دست خوب ورز بدین یکساعت بزارید داخل یخچال تا استراحت کنه در تابه روغن بریزید از مواد بردارید به دلخواه با دست شکل بدین و در روغن شناور با حرارت متوسط دو طرف کتلتها را سرخ کنید(اگر در روغن شناور سرخ بشه هم خوشرنگ تر میشن و هم مغز پخت)
#ماش_پلو
دو پیمانه ماش رو خیس کردم و گذاشتم با کمی اب بپزه و اواخر نمک زدم
برنج رو دو ساعت قبل خیس کردم
250 گرم گوشت چرخکرده ویکعدد پیاز درشت رنده شده ونمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق ارد نخودچی مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد قلقلی درست کردم وتو روغن سرخ کردم برنج رو آبکش کردم و موقع دم گذاشتم لابه لاش ماش ریختم ودم گذاشتم یک پیمانه کشمش رو شستم ونیم ساعت تو اب نگه داشتم وبعد صاف کردم و با کمی کره تفت دادم و موقع سرو لابه لای برنج و روی برنج ریختم و روی برنج کوفته قلقلی گذاشتم.
#سالاد_پاستا_با_مرغ_و_ريحون
اين غذا ميتونه يك وعده رژيمي باشه:هر ليوان پاستا آبكش شده 150 تا 180 كالري،هر فيله مرغ 30 كالري،هر قاشق روغن زيتون 120 كالري
پاستاي آبكش شده+سينه مرغ پخته و مكعبي خرد شده+ريحان درشت خرد شده+گوجه فرنگي سفت خرد شده+خيار (من استفاده نميكنم)
براي سس:آبليموي تازه+روغن زيتون+ادويه سالاد كه تركيب سبزيجات خشكه و از سوپرماركتها ميتونيد تهيه كنيد+نمك وفلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳 #کوکوسبزی🧑🏻🍳
سبزی کوکو 400 گرم
شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید
تخم مرغ 3 عدد
سیر 3 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه 2 ق چ
گردو خرد شده 2 ق غ
زرشک خرد شده 2 ق غ
آرد 1 ق
#خورشت_آلو_اسفناج_با_گوشت
گوشت خورشتي 250 گرم
اسفناج بخار پز نيم كيلو
آلو خورشتي(از آلو سياه هم ميتونيد استفاده كنيد)100-150 گرم
نمك فلفل زردچوبه به ميزان لازم
پياز 1 عدد متوسط
زعفران به ميزان لازم
ابتدا پياز خرد شده را تفت داده تا سبك شود سپس زردچوبه و فلفل اضافه و بعد گوشت و تفت داده تا گوشت تغيير رنگ پيدا كنه سپس مقداري آبجوش اضافه وميزاريم گوشت پخته بشه، از طرف ديگه آلوهارا در آب خيس كرده كنار گذاشته (حدود نيم ساعت) و اسفناج ها را بعد از شستشو درشت خرد كرده و در تابه تفت داده تا كاملا سرخ شود و كنار ميزارم (زياد سرخ نكنيد وگرنه تلخ ميشود) حالااااا بعد از پخت گوشت اسفناج هارا به گوشت و آب گوشت اضافه كرده آلوهاي خيس خرده را هم اضافه كرده و نمك غذا را اندازه كنيد و بزاريد تا خورشت جا بيفته،در يه رب آخر پخت زعفران غليظ كه دم كرديم را اصافه ميكنيم و در كنار كته سرو ميكنيم.نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز استیک
گوشت مغز ران گوساله 400 گرم
پیاز 1 عدد
خامه صبحانه 1 قاشق غذا خوری
قارچ 200 گرم
نمک و فلفل سیاه
اویشن نوک قاشق چای خوری
پول بیبر نوک قاشق چای خوری
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا 100 گرم
کره 10 گرم
سیر 1 حبه
#خوراک_گوشت_قلقلی با هویج و سیب زمینی
🔸گوشت چرخ کرده را به همراه یک پیاز متوسط که رنده ریز کردیم با نمک و فلفل سیاه ، خوب ورز میدهیم و به شکل قلقلی های کوچک درمی آوریم و روی حرارت با کمی روغن میگذاریم و زمان میدهیم تا با آب خودش پخته و سرخ شود .
در ظرف دیگر دو الی سه عدد گوجه فرنگی متوسط را رنده درشت کرده و با کمی روغن و یک قاشق غذاخوری رب پخته ، تا به روغن بیفتد و در این زمان سس را بروی گوشت قلقلی هامیریزیم و با حرارت بسیار کم زمان میدهیم تا سس به خورد قلقلی ها برود.
در کنار دیگر تعدادی هویج را پوست کنده و آبپز میکنیم و بعد از آبکش رد کرده و خلال کرده و سرخ میکنیم. تعدادی سیب زمینی را هم به همین شکل خلال کرده و سرخ میکنیم و در ظرف مورد نظر همه را کنار هم سرو میکنیم و با هر چیزی که مد نظر باشه تزیین میکنید برای مزه بهتر کمی آبلیموی تازه هم اضافه میکنیم
#کیک_بیسکویت_پودینگی 😍👌
آرد 4 ق غ
بیسکوییت پتی بور کاکائویی 2 بسته
شیر 1 لیتر
پودر نشاسته (گندم) 3 ق غ
شکر 3/4 ل
وانیل 1 ق چ
کره 1 ق غ
برای سس شکلاتی
خامه صبحانه 1 پاکت
شکلات 70 گرم
خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید.
نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید.
دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید.
سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید و یک روز داخل یخچال نگه دارید.