eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
گوشت خورشتي 250 گرم اسفناج بخار پز نيم كيلو آلو خورشتي(از آلو سياه هم ميتونيد استفاده كنيد)100-150 گرم نمك فلفل زردچوبه به ميزان لازم پياز 1 عدد متوسط زعفران به ميزان لازم ابتدا پياز خرد شده را تفت داده تا سبك شود سپس زردچوبه و فلفل اضافه و بعد گوشت و تفت داده تا گوشت تغيير رنگ پيدا كنه سپس مقداري آبجوش اضافه وميزاريم گوشت پخته بشه، از طرف ديگه آلوهارا در آب خيس كرده كنار گذاشته (حدود نيم ساعت) و اسفناج ها را بعد از شستشو درشت خرد كرده و در تابه تفت داده تا كاملا سرخ شود و كنار ميزارم (زياد سرخ نكنيد وگرنه تلخ ميشود) حالااااا بعد از پخت گوشت اسفناج هارا به گوشت و آب گوشت اضافه كرده آلوهاي خيس خرده را هم اضافه كرده و نمك غذا را اندازه كنيد و بزاريد تا خورشت جا بيفته،در يه رب آخر پخت زعفران غليظ كه دم كرديم را اصافه ميكنيم و در كنار كته سرو ميكنيم.نوش جان
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز استیک ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎ گوشت مغز ران گوساله 400 گرم پیاز 1 عدد خامه صبحانه 1 قاشق غذا خوری قارچ 200 گرم نمک و فلفل سیاه اویشن نوک قاشق چای خوری پول بیبر نوک قاشق چای خوری سرکه بالزامیک 2 قاشق غذا خوری پنیر موزارلا 100 گرم کره 10 گرم سیر 1 حبه
با هویج و سیب زمینی 🔸گوشت چرخ کرده را به همراه یک پیاز متوسط که رنده ریز کردیم با نمک و فلفل سیاه ، خوب ورز میدهیم و به شکل قلقلی های کوچک درمی آوریم و روی حرارت با کمی روغن میگذاریم و زمان میدهیم تا با آب خودش پخته و سرخ شود . در ظرف دیگر دو الی سه عدد گوجه فرنگی متوسط را رنده درشت کرده و با کمی روغن و یک قاشق غذاخوری رب پخته ، تا به روغن بیفتد و در این زمان سس را بروی گوشت قلقلی هامیریزیم و با حرارت بسیار کم زمان میدهیم تا سس به خورد قلقلی ها برود. در کنار دیگر تعدادی هویج را پوست کنده و آبپز میکنیم و بعد از آبکش رد کرده و خلال کرده و سرخ میکنیم. تعدادی سیب زمینی را هم به همین شکل خلال کرده و سرخ میکنیم و در ظرف مورد نظر همه را کنار هم سرو میکنیم و با هر چیزی که مد نظر باشه تزیین میکنید برای مزه بهتر کمی آبلیموی تازه هم اضافه میکنیم
😍👌 آرد 4 ق غ بیسکوییت پتی بور کاکائویی 2 بسته شیر 1 لیتر پودر نشاسته (گندم) 3 ق غ شکر 3/4 ل وانیل 1 ق چ کره 1 ق غ برای سس شکلاتی خامه صبحانه 1 پاکت شکلات 70 گرم خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید. برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید. نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید. سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید و یک روز داخل یخچال نگه دارید.
🥟 😋 ▫️كره هم محيط 125گرم (من 60گرم کره پاستوریزه و65گرم روغن اصیل استفاده کردم) ▫️اردسفيد : 150 گرم ▫️اردبرنج :50 گرم ▫️نشاسته ذرت :30 گرم ▫️پودرقند 60گرم (میتونید تا30گرم اضافه کنید این شیرینی کم شیرینه) ▫️زرده تخم مرغ : 1 عدد ▫️پودرزنجبيل : 1ق چ 🔸اردهاروباهم مخلوط والک كنين . كره وياروغن هم دمای محيط روباپودرقندياشكرخوب بزنين تا پفكی وسفيدبشه ،پودرزنجبيل وزرده تخم مرغ رواضافه كنين ومخلوط كنين ،سپس اردهارو كم كم به مخلوط كره وپودرقنداضافه كنين ومخلوط كنين ودراخريك دورباهمزن بزنين تا همه موادمخلوط بشن . خميرروبادست جمع كنين وداخل نايلون بذارين ويك ساعت داخل يخچال استراحت بدين . فر رو با دمای 180درجه روشن کنید تا به مدت یک ربع گرم بشه خميرروبين دونايلون یا دو تکه کاغذ روغنی بازكنين ،خميرپودريه وفقط بايدبين دونايلون یا کاغذ روغنی بازبشه ،به قطر 1 سانت باهركاتری كه دوست دارين ،كاتر بزنیدوداخل سينی با کمی فاصله قرار بدید سينی روداخل فربذارين به مدت 15 دقيقه .شيرينی بايدسفيدباشه،بعدازپخت سينی روازفرخارج كنين وتاخنك شدن كامل دست نزنين
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طالبی نصف یک عدد خامه ی صبحانه یک عدد مربعی کوچک پودر ژلاتین سه تا چهار قاشق چایخوری شیر نصف لیوان شکر سه تا چهار قاشق غذاخوری آب سرد نصف لیوان
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای درست کردن این بستنی وانیلی به مواد زیر نیاز داری: خامه صبحانه شیر عسلی وانیل شکلات تخته‌ای🍫 با این میزان از مواد اولیه توی ویدیو 8 تا بستنی درست می‌شه. اگه می‌خوای تعداد کمتری درست کنی، می‌تونی مواد اولیه رو‌ به همون نسبت کمتر استفاده کنی😋
🍝 ✍ مواد لازم: برای یک پیرکس 9×13 سانتیمتری 2 بسته ژله هلوی 170 گرمی (کلا حدود 340 گرم میشه) 14 گرم پودر ژلاتین ویا 1ونیم قاشق غذاخوری 1 پیمانه آب جوش 1 پیمانه آب سرد حدود 397 گرم شیرعسل حدود 425 گرم هلو اسلایس شده
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه یه مدل ران مرغ سوخاری خوشمزه😋(کتلت مرغ روی استخوان) ‌ 📍مواد لازم👇🏻 ‌ 🍗ران مرغ 800 گرم 🥔سیب زمینی متوسط 3-4 عدد 🧀پنیر پیتزا یا موزارلا یا... هر مدلی که دوست داشتید 🥚تخم مرغ 4 عدد (2 تا برای ترکیب با گوشت مرغ و 2 تا برای مواد سوخاری روش) 🥡آرد + پودر سوخاری 1 پیاله 🧂ادویه (نمک، فلفل سیاه،پاپریکا) ‌ 🥡آرد 🍞پودر سوخاری 🍳روغن
👈مواد لازم: 8-10 سیب زمینی بزرگ روغن به مقدار کافی 1 فلفل دلمه ای ، خرد شده 1/4 فنجان برگ پیازچه خرد شده نصف قاشق چایخوری نمک 250 گرم سوسیس ، خرد شده 8 تخم مرغ بزرگ پنیر پیتزا، اختیاری 👈دستور تهیه: فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سیب زمینی ها را بشویید و چند بار با چنگال سوراخ کنید. با کمی روغن آن را رومال کنید و روی سینی قرار دهید و در فر با دمای 190 به مدت 60 الی 65 دقیقه آن را بپزید تا نرم شود. بگذارید 10-15 دقیقه خنک شود. قسمت بالایی سیب زمینی ها را بریده و داخل آن را جمع کنید و مقداری سیب زمینی روی پوست بگذارید. سیب زمینی ها را در سینی فر قرار دهید.
😍👌 👈برا انگورش نیاز به قالب انگور دارید. و یک بسته ژله انگور که فقط با ی لیوان اب جوش حل کنید و بذارید تا ببنده. برا قسمت زیرش هم (قالب تارت) هم از ی بسته ژله البالو رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و وقتی خنک شد نصف لیوان شیر اضافه کنید و بذارید نیم بند بشه. برای لایه شفاف نصف بسته ژله البالو که با ی لیوان اب جوش حل کنید و روی ژله نیم بند بریزید . وقتی کامل بست از قالب خارج می کنیم. و ژله انگورهایی رو که از قالب دراوردید رو روش قرار بدید. و با چند تا برگ مو طبیعی تزئینش کنید