eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#ته_انداز_مرغ 🍗 دستور پخت: مرغها رو با نمك و پياز و فلفل و زعفران ميزاريم نيم پز بشه،لازم نيست كامل بپزه، بعد برنج رو با رشته پلويى ابكش مى كنيم وته قابلمه رو كره يا روغن و كمى هم زعفران ميريزيم مرغهارو تهش مى چينيم و برنج رو كه ابكش كرديم روش مى ريزيم و ميذاريم دم بكشه،بايد كمى بيشتر از برنج هاى ديگه رو گاز بمونه كه مرغهامون كاملأ سرخ بشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#پيش_غذا_خوشمزه نان تست را بهمراه ژامبون و كره در دستگاه گريل كنيد همراه تخم مرغ عسلى و سيب زمينى سرو كنيد كمى سبزى هم روى ان بريزيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#كنسرو_قارچ🍄🍄 قابلمه رو نصفه آب کنید و بذارید جوش بیاد.یه ته استکان آبلیمو يا سركه و نمک بهش اضافه کنید و بعد قارچایی که از قبل خرد کردید رو بهش اضافه کنید. بذارید ١٥دقیقه جوش بخوره و بعد گازو خاموش کنید و بذارید سرد بشه و تو یه ظرف دربسته بریزید و روشم آبشو بریزید و بذارید داخل یخچال.😁 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#اشکنه 🍵 پياز دو عدد متوسط سيب زميني يك عدد متوسط تخم مرغ …دوعدد شنبليله خشك…يك قاشق غذاخوري نعناخشك… يك قاشق غذاخوري نمك و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم. 🍲طرز تهیه اشکنه : اول پيازها رو خورد كرده و توي روغن يكم زياد سرخ ميكنيم چون خوشمزگي اشكنه به چرب بودنشه و زردچوبه و فلفل و نمك رو ميريزيم و تفت ميديم سيب زميني رو حبه كرده توي پيازداغ يكم سرخ ميكنيم حالا نوبت سبزيجات خشكه وقتي اضافه كرديم يه هم كه زديم عطر سبزي دراومد كافيه اب رو اضافه ميكنيم و نيم ساعتي ميزاريم بپزه. در اخر هم تخم مرغها رو هم ميزنيم و اضافه ميكنيم ده دقيقه زمان ميديم تا باهم جا بيوفته. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترشی_انار_و_لبو😋 اول یه دونه لبوی سایز متوسط رو بذارید تا بپزه در حدی که کمی نرم بشه ، نباید لبو کامل پخته بشه، بعد پوستشو بگیرید و رنده درشت کنید یا مثل من ساتوری کنید تا ریز بشه بعد به اندازه یک و نیم لیوان انار قرمز دون شده رو باهاش مخلوط کنید و‌توی شیشه بریزید ، آب لبوی پخته رو هم توش بریزید، در آخر روش سرکه بریزید تا روی مواد رو بگیره و بعد دو یا سه قاشق شکر و نوک قاشق چایخوری نمک روش بریزید و دربشو ببندید ، میتونید بجای شکر لابه لاش نبات بذارید. این ترشی بمب آنتی اکسیدان، ازش غافل نشید ، ترشی بعد یک هفته آماده ست ، حتما جاش سرد و خنک باشه. میتونید بجای سرکه از آب انار ترش استفاده کنید. ‌@ashpazy_irani
#مرغ_امپراطور خوشمزه خوشمزه 1 1/2 فنجان سوپ مرغ 3/4فنجان شکر 1/4 پیمانه ذرت 1/2فنجان سس سویا 1/2فنجان سرکه سفید 1/1 ق چ زنجبیل تازه، خرد شده 2عدد سینه مرغ بدون پوست 1/4فنجان سس سویا 1تخم مرغ بزرگ هم زده 2فنجان پیاز سبز فلفل سبز کباب شده به میزان دلخواه تمام ادویه ها را با هم مخلوط کنید و سو÷ مرغ را نیز به مواد اضافه کنید و به شدت هم بزنید و بگذارید در یخچال تا آماده شود.مرغ را با 1/4 فنجان سس سویا مخلوط کنید و تخم مرغ را به آن بیفزایید.مرغ را در روغن داغ سرخ کنید و ذرت را به آن اضافه کنید.وقتی که سرخ شد از روی گاز بردارید.در ماهیتابه ای جدا کمی روغن ریخته و بگذارید تا داغ گردد.÷ایز و فلفل ر در روغن داغ بریزید تا سرخ گردد.سسی را که آماده کرده و در یخچال گذاشته اید را به مخلوط مرغ اضافه کنید و بگذارید تا مواد غلیط گردد.باین غذا را باید با برنج تازه طبخ شده میل بفرمایید.نوش جان _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 🍳 @ashpazy_irani
#خورش_مرغ_و_هويج برای دو نفر مرغ دو تكه، هويج متوسط چهار عدد، رب گوجه فرنگي 1.5 ق غ، زعفران دمكرده غليظ يك ق غ، پياز متوسط يك عدد خرد شده، نمك، فلفل، زردچوبه، آبغوره يا آلو براي چاشني مقدارش به ذائقه خودتون بستگي داره به مرغ نمك و كمي فلفل قرمز بزنيد و حداقل نيم ساعت داخل يخچال بزاريد. بعد مرغها رو سرخ كنيد تا طلايي بشن و از تابه بيرون بياريد. داخل همون تابه پياز رو سرخ كنيد تا طلايي بشه و زردچوبه و رب رو تفت بديد و كمي فلفل سياه بزنيد بعد مرغها رو به همراه دو ليوان آب به تابه اضافه كنيد تا بپزن. هويجها رو پوست بگيريد و خلالي خرد كنيد، بعضيا درشت رنده ميكنن. هويجهاي خلالي شده رو در كمي روغن سرخ كنيد. وقتي مرغها تقريبا پخت، هويج، زعفران، چاشني (آبغوره يا آلو) و اگه نيازه نمك رو اضافه كنيد و بزاريد باهم بپزن. در آخر نبايد زياد آبدار باشه و سس بايد غليظ باشه. اين غذاي بسيار خوشمزه رو با برنج يا مثل خوراك با نون سرو كنيد. ———————— @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#واویشکای_گوشت کافیه پیاز فراون رو تفت بدیم, گوشت چرخکرده رو اضافه کنیم, نمک,فلفل سیاه, زردچوبه, دو حبه سیر, رب گوجه فرنگی, وقتی خوب تفت خورد گوجه فرنگی خرد شده یا پوره شده رو اضافه میکنیم و یک لیوان اب. با شعله ملایم و در بسته کامل میپزیم. کمی باید ابدار باشه. میشه از فلفل دلمه خرد شده هم استفاده کرد. همراه سیب زمینی سرخ شده. این غذا با نون یا برنج خورده میشه. @ashpazy_irani
#واویشکای_مرغ فوق العاده خوشمزه است از غذاهای سنتی گیلان هست .واسه درست کردنش ابتدا نصف سینه مرغ ،حبه حبه کردم گذاشتم کنار،مرحله بعد یک عدد پیازمتوسط رنده کردم ریختم داخل تابه ،بیست وپنج گرم کره همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت گاز با حرارت ملایم تفتش دادم وقتی پیاز سبک شد گوشت مرغ را اضافه کنید .دراین حین تا گوشت مرغ تفت بخوره وبرنگ سفید بشه .یک عدد گوجه فرنگی بزرگ نداشتین دوعدد رنده کردم همراه با یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی،نمک،زردچوبه یک قاشق چای خوری،فلفل سیاه، زعفران غلیظ دم کرده یکدقاشق غذاخوری، آبلیمو یک قاشق غذاخوری،اضافه کردم به پیازوومرغ تفت داده شده ،میتونید فلفل دلمه ای خورد شده نصف یک عدد اضافه کنید .سیب زمینی رو پوست کنده و قطعه قطعه میکنید کمی در روغن سرخ میکنید و به مرغ اضافه میکنید و در ظرف رو میگذارید تا جا بیفته و با دمی پلو نوش جان میکنید. @ashpazy_irani
#ژله_فالوده ابتدا ژله آلورا رو با 1.5 لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف ژله رو داخل قالب بریزین فالوده که از بیرون تهیه کردید بریزین تو آبکش آبش بره بعد توی ژله کمی بریزین بزارید یخچال تا نیم بند بشه. بعد بقیه ژله آلورا خیلی کم رنگ خوراکی آبی بریزین بعد روی ژله که نیم بند شد بریزین داخلش هم فالوده بریزین دوباره داخل یخچال بزارید. بعد یک بسته ژله بلوبری به یک‌و نیم لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف کنید داخل یک قسمتش کمی رنگ آبی بریزین تا از قبلی کمی پر رنگتر بشه فالوده هم بریزین روی ژله قبلی که نیم بند شده بریزین. مرحله آخر دوباره تو قسمت آخر ژله بلوبری رنگ خوراکی آبی بیشتر بریزین فالوده هم بریزین روی ژله قبلی بریزین حدود نصف روز بزارید داخل یخچال تا کامل ببنده. رنگبندی کردن ژله دست خودتون هست. @ashpazy_irani
#نون_سیر 😋 براي نان سير و پنير مناسب ترين نون براي اين كار نون تست يا برش هايي از نون باگت يا اين نون كوچولو هاي كره آب كرده را با پودر سير آويشن / اروگانو پودر پياز كمي پاپريكا نمك فلفل سياه تركيب مي كنيم و روي نوني كه درسترس داريم با برس مي زنيم من علاوه بر پنير پيتزا چنتا تيكه گوجه خشك و زيتون سياه هم بهش اضافه كردم و فقط در حدي كه پنير اب بشه داخل فر گذاشتم 🍠🥐🍆🍅🥝🥥🍌🍉 @ashpazy_irani
#میتلف مواد لازم: گوشت چرخ کرده 750 گرم آرد 0.۵ پیمانه شیر یک دوم پیمانه پیاز سرخ شده 4 ق غ جعفری خرد شده 3-2 ق غ تخم مرغ 4 عدد رب گوجه فرنگی 2 ق غ طرز تهیه: زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده و بعد زرده و گوشت را اضافه می کنیم سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم. کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم.ومایه را داخل قالب ریخته و برای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم 🍠🥐🍆🍅🥝🥥🍌🍉 @ashpazy_irani