#کوبلر_سیب
کره 100 گرم
شکر 1 پیمانه
آرد 1و3/4 پیمانه
بیکینگ پودر 2و1/4 ق چ
نمک 3/4 ق چ
شیر 1و1/2 پیمانه
دارچین 2 ق چ
جوز هندی 1/4 ق چ
شکر قهوه ای 1و1/2 پیمانه
سیب درختی5 عدد
کره را در قالب ریخته در فر گذاشته تا آب شود
1/4 پیمانه از آرد را با سیب های خرد شده و دارچین و جوز هندی و شکر قهوه ای با هم مخلوط کنید در ظرفی جدا گانه بقیه آرد را با بیکینگ پودر و نمک و شکر الک کرده مخلوط کنید شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به دست آید کف قالب روی کره آب شده پهن کنید و مخلوط سیب را روی آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا طلایی شود با اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک❤️🍰🍥🍓
ویدیوی آموزشی
چیز کیک توت فرنگی یخچالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#خورش_کرفس👩🏻🍳
گوشت 250 گرم
پیاز یک عدد بزرگ
کرفس سیصد گرم
سبزی شامل جعفری ونعنا به نسبت سه به یک
برگ کرفس هم 100 گرم
روغن اندازش کاملا سلیقه ای
اب درحدی که یک خورشت جاافتاده داشته باشید
زرچوبه فلفل سیاه وفلفل قرمز از هرکدام یک قاشق چایخوری
ابغوره به اندازه نیاز
نمک
#اسموتی_طالبی
شیر 1 لیوان
طالبی کوچک 1 عدد تکه شده و فریز شده
بستنی 7 ق غ
شکر به میزان دلخواه
خامه 2 ق غ
همه مواد به جز بستنی را در میکسر ریخته و مخلوط کنید تا زمانی که شکر داخل آن حل شود سپس بستنی را نیز اضافه کرده و در حدی که با بقیه مواد مخلوط شود میکس کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#دسر_طالبی 🧑🏻🍳😍😍
طالبی نصف یک عدد
خامه ی صبحانه یک عدد مربعی کوچک
پودر ژلاتین سه تا چهار قاشق چایخوری
شیر نصف لیوان
شکر سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب سرد نصف لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد🥗🥗🥔🥔🥚🥚🍥🍥
طرز تهیه سالاد الویه روسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ سوخاری
مواد لازم
سینه مرغ: نیم کیلو
تخم مرغ : یک عدد
شیر: نصف لیوان
روغن: نصف استکان
فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک: هر کدان نصف قاشق مرباخوری
آرد الک شده: 3 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: یک لیوان
طرز تهیه:
اول سینه مرغ رو به قطعاتی به اندازه کباب در بیارید. تو یه شیشه تخم مرغ، شیر، روغن، فلفل و نمک، ادویه و آرد سفید بریزید و خوب هم بزنید تا یه سس رقیق بدست بیاد. این سس رو روی تیکه های مرغ بریزید و مخلوط کنید.
توی کلیپ بلافاصله مرغ رو به سیخ میزنه. شما بذارید نیم ساعت بمونه تا مرغ مزه سس رو به خودش بگیره. بعد به سیخ بزنید و توی آردسوخاری غلت بزنید. در آخر میتونید این غذا رو توی فر با حرارت 185 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
روش دیگه طبخش سرخ کردن هست. البته دیگه مرغ رو به سیخ نزنید. بعد از اینکه تو آرد سوخاری غلت دادین تو روغن داغ سرخ کنید.
56.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موهیتو_هندونه
🍉🍋🍉🍋🍉🍋🍉🍋🍉
هوا حسابی گرمه وعطش با خودش بهمراه داره، پس یه موهیتوی هندونه میتونه حالمونو عوض کنه و کلی سرحال بیاره ما رو
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم
هندونه 🍉
پرتقال 🍊
آبلیمو 🍋
عسل 🍯
نعنا یا پونه🌱
اگر درفصل پرتقال نیستین، حذفش کنید اما لیمو ترش تازه بخصوص از نوع شیرازی یا از نوع لایم (سبز) میتونه بهترین گزینه باشه که با نعناع و یا پونه بریزین تو مخلوط کن ، که بهتره که داخل لیوان با هم کوبیده بشن تا اسانس فرحبخش لیمو کاملا خارج بشه.
دیگه نگم از عطررررررش 😇
سرشار از ویتامین «ث» و آنتی اکسیدان 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی دلبری کرده بود این شربت 😍
باید بگم که واقعا خوشمزه و خنکه🍃
و یه شربت متفاوت برای روزهای گرم بهار و تابستون 🏜🥵
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
مواد لازم:
1 کیلو نعنا🍃
1و نیم کیلو شکر 🍚(تا 2 کیلو هم میتونید بریزید)
4 لیوان آب💧
آبلیمو به مقدار دلخواه خودتون🍋 (من 4 ق غ زدم)
رنگ خوراکی سبز❇ (قابل حذف)
بعضی ها کمی عرق نعنا هم میریزن که من پیشنهاد نمیکنم چون طعمش و عوض میکنه .
~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°
4 لیوان آب و شکر و میزاریم روی حرارت تا به جوش بیاد و شکر حل بشه حدود 10 تا 15 دقیقه زمان میبره ،
بلافاصله نعنا های پاک شده رو اضافه میکنیم ( ساقه های نعنا رو نیاز نیست کامل بگیرید ).
و زیر قابلمه رو خاموش میکنیم و درش رو میزاریم .
24 تا 48 ساعت میزاریم نعنا داخل شربت بمونه تا طعم دار بشه.
بعد از این تایم شربت رو از صافی رد میکنیم ابلیمو و رنگ خوراکی میزنیم و تمام .
این شربت به مدت طولانی داخل یخچال قابل نگه داریه و شکرک نمیزنه .
موقع استفاده به مقدار لازم داخل لیوان میریزم و روش آب و یخ میریزم و اگر دوست داشتید کمی ترش تر بشه کمی آبلیمو همون موقع اضافه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پاره با مرغ و پنیر
6عدد بادمجان قلمی
نیم کیلو سینه مرغ بدون استخوان
1 عدد پیاز
1عدد فلفل سبز
1عدد فلفل قرمز ترکیه ای
2 عدد گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
ادویه ها اختیاری اعم از(فلفل سیاه،پول بیبریا فلفل پرک،آویشن،پودر نعنا،نمک)
سیر یکی دوحبه اختیاری و در صورت علاقه
1 قاشق غذاخوری رب
1 لیوان آب
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
بادمجانها را بصورت نواری پوست گرفته و از جایی برش زده واز آنمحل مختصرا داخلش را خالی میکنیم،سپس سرخشان کرده و میگذاریم کنارتا سرد شوند،گوشت را ریز قیمه ای خرد کرده و تفت میدهیم سپس پیاز و فلفل ها و ادویه هارا افزوده و باهم تفتمیدهیم،در انتها گوجه فرنگی خرد شده را اضافه میکنیم.داخل بادمجان هارا با مایه گوشتی پر کرده در ظرف مخصوص فر چیده و مخلوط آب و رب را در کف ظرف ریخته و روی بادمجانها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و در فربا دمای 180درجه به مدت 25 دقیقه تا نیم ساعت میپزیم
#کیک_تخته_ای_نارگیل_و_کشمش 🍰 😋
آرد 2.5 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 لیوان
شیر 1/2 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 2 ق م
وانیل 1 ق چ
پودر نارگیل 1/2 لیوان
کشمش 1/2 لیوان
🔸تخم مرغ را داخل ظرف گودی ريخته، سپس با دور کند همزن، کمی هم ميزنيم.
بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور كند همزن همزده تا كاملا كف كند.
بعد به ترتيب، شير، روغن مايع، وانيل و پودر نارگيل را اضافه كرده و با همزن هم ميزنيم.
آرد را به همراه بكينگ پودر الک كرده و توی چند مرحله به مايه كيک اضافه ميكنيم و با ليسک بطور دورانی هم میزنیم.
در آخر كشمش هاى آغشته به آرد را داخل مايه كيک ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشی ميكنيم و مايه كيک را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد 20*30 ريخته و توی فر با درجه 180 بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامي كته حرفه اي با سس گوجه
مواد لازم 5 نفر
گوشت 400 گرم
پياز درشت 1 عدد
سيب زميني 1 عدد
نمك 1 قاشق چ خ
فلفل سياه 1 قاشق مربا خوري
فلفل قرمز 1 قاشق مربا خوري
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد نخودچي 2 قاشق غ خ
مواد سس 👇
گوجه 8 عدد
سير 2 عدد
كره 20 گرم
نمك و فلفل سياه
مواد برنج 👇
برنج 4 پيمانه
نمك 1 قاشق چ خ
روغن 5 قاشق غ خ .
#کیک_پیتزا
آرد 260 گرم
تخم مرغ 2 عدد
کره 100 گرم
خامه ی صبحانه 200 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
ذرت پخته شده 80 گرم
فلفل دلمه ای رنگی 100 گرم نگینی خرد شده
سوسیس نگینی خرد شده 100 گرم
نمک و فلفل و پودر سیر و پودر آویشن به میزان دلخواه
شیر 1/4 پ
ب پ 1.5 ق م
ابتدا کره را خوب بزنید تا سبک شود سپس تخم مرغ ها را افزوده و پس از آن خامه و شیر را اضافه کرده و مواد خشک الک شده. پس در نهایت سوسیس، فلفل دلمه ای، ذرت و سوسیس را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مایه کیک سفت است. سپس در قالب 20 ریخته و در فر 175 بپزید. صخامت مایه ی کیک را زیاد نگیرید چون سنگین است و خوب پف نمیکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب_لاری
گوشت رو معکبی کنین 2 عدد سینه و 2 عدد مغز ران
دو تا پیاز رو خلالی کنین و روی گوشت بریزین
زعفران غلیظ 1 قاشق غ
ماست چکیده پرچرب 1 لیوان
نمک 2 ق چ
فلفل پاپریکا 2 ق چ
فلفل تند 1 ق چ
پودرگل محمدی یه غنچه
تخم گشنیز 1 قاشق چ با دستتون بشکنین و بعد اضافه کنین
لیموترش تازه 2عدد
روغن زیتون یا مایع یه فنجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوردن داگ
1لیوان ارد و 1لیوان اردذرت و 1ق م جوش شیرین و 1ق م بیکینگ پودرو 1ق م شکر را مخلوط کنید. 2عدد تخم مرغ اضافه کنید کمی مخلوط و 1لیوان شیر را کم کم اضافه کنید تا غلظت مایع ما مثل کیک بشه یعنی نه سفت که بعدا خمیری بشه ونه شل باشه که چکه کنه وروی سوسیس را پوشش نده به غلظت مناسب که رسید سر ظرف را ببندید وبهش یه استراحت نیم ساعته بدین مواد حباب میزنه وپوک می شه کمی مواد را مخلوط کنید تا یکدست بشه
سیخهای چوبی را از وسط دوقسمت کتید ودر یه سر سوسیس فرو کتید بعد سوسیس را به ارد سفید کاملا اغشته کنید
مایع را توی یه لیوان دیواره بلند تا سه چهارم لیوان را پر کنید سوسیس آغشته به ارد را توی مواد بزنید ودر روغن کاملا داغ ونسبتا زیاد سرخ کتید یه طرفش که سرخ شد برگردونید اا طرف دیگش هم سرخ بشه وروی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه
من نمک به موادم نزدم چون سوسیس خودش نمکش خوبه شما دوست داشتید کمی نمک بزنید
#_برگر_مرغ 🍔 😋
🔸اول از همه به مقداری سینه مرغ چرخ شده نیاز داریم واسه هر برگر تقریبا صد و پنجاه تا دویست گرم بعلاوه یه پیاز خیلی کوچیک رنده شده و اب گرفته و اگه داشتین مقداری برگ پیازچه ریز خورد شده و نمک و فلفل و زعفرون و پاپریکا و کمی گلپر و خیلی کم سماق همه موادو مخلوط کنید .
تابه گریل رو داغ کنید و با کمی روغن چرب کنید دستتونو خیس کنید و موادو به شکل برگر یا استیک کف دستتون درست کنید و بزارید توی تابه داغ بعد حرارت رو کم کنید یک طرفش که پخت پشت و روش کنید و اجازه بدید اون سمتشم سرخ بشه بعد از پخت یه نارنج بچلونید روش خیلی خوشمزش میکنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_کیک_یخچالی خوشمزههه😍😋
300 گرم بیسکویت(3 لیوان)
کره 30 گرم (2 قاشق غذاخوری)
300 میلیلیتر شیر( یکو دو سوم لیوان)
100 گرم شکر( دوسوم لیوان)
15 گرم پودر کاکاعو( 2 قاشق غذاخوری)
125 گرم شکلات
پسته خرد شده
روش
بیسکویت ها را داخل غذاساز خرد کنید ، کره نرم شده ، شکر ، پودر کاکاعو و شیر را اضافه کنید ، سپس یک خمیر نرم بدست میاد که روی سلفون پهن کنید و مطابق فیلم شکل بدین و سلفون پیچیده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
رول را به ضخامت 2 سانتی متر برش داده و در شکلات ذوب شده فرو کنید و با پسته خورد شده تزیینش کنین😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#پنکیک_سکه_ای🧑🏻🍳 😍😍
• آرد: 1 و یکچهارم پیمانه
• شیر: 1 پیمانه
• شکر: 1 پیمانه سر خالی یا 200 میلیلیتر
• تخم مرغ: 1 عدد
• وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
• کره آب شده: 5 قاشق غذاخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوردن داگ
1لیوان ارد و 1لیوان اردذرت و 1ق م جوش شیرین و 1ق م بیکینگ پودرو 1ق م شکر را مخلوط کنید. 2عدد تخم مرغ اضافه کنید کمی مخلوط و 1لیوان شیر را کم کم اضافه کنید تا غلظت مایع ما مثل کیک بشه یعنی نه سفت که بعدا خمیری بشه ونه شل باشه که چکه کنه وروی سوسیس را پوشش نده به غلظت مناسب که رسید سر ظرف را ببندید وبهش یه استراحت نیم ساعته بدین مواد حباب میزنه وپوک می شه کمی مواد را مخلوط کنید تا یکدست بشه
سیخهای چوبی را از وسط دوقسمت کتید ودر یه سر سوسیس فرو کتید بعد سوسیس را به ارد سفید کاملا اغشته کنید
مایع را توی یه لیوان دیواره بلند تا سه چهارم لیوان را پر کنید سوسیس آغشته به ارد را توی مواد بزنید ودر روغن کاملا داغ ونسبتا زیاد سرخ کتید یه طرفش که سرخ شد برگردونید اا طرف دیگش هم سرخ بشه وروی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه
من نمک به موادم نزدم چون سوسیس خودش نمکش خوبه شما دوست داشتید کمی نمک بزنید