eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
شیر 1 لیوان طالبی کوچک 1 عدد تکه شده و فریز شده بستنی 7 ق غ شکر به میزان دلخواه خامه 2 ق غ همه مواد به جز بستنی را در میکسر ریخته و مخلوط کنید تا زمانی که شکر داخل آن حل شود سپس بستنی را نیز اضافه کرده و در حدی که با بقیه مواد مخلوط شود میکس کنید.
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳 🧑🏻‍🍳😍😍 طالبی نصف یک عدد خامه ی صبحانه یک عدد مربعی کوچک پودر ژلاتین سه تا چهار قاشق چایخوری شیر نصف لیوان شکر سه تا چهار قاشق غذاخوری آب سرد نصف لیوان
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥗🥗🥔🥔🥚🥚🍥🍥 طرز تهیه سالاد الویه روسی
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک مرغ سوخاری مواد لازم سینه مرغ: نیم کیلو تخم مرغ : یک عدد شیر: نصف لیوان روغن: نصف استکان فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک: هر کدان نصف قاشق مرباخوری آرد الک شده: 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری: یک لیوان طرز تهیه: اول سینه مرغ رو به قطعاتی به اندازه کباب در بیارید. تو یه شیشه تخم مرغ، شیر، روغن، فلفل و نمک، ادویه و آرد سفید بریزید و خوب هم بزنید تا یه سس رقیق بدست بیاد. این سس رو روی تیکه های مرغ بریزید و مخلوط کنید. توی کلیپ بلافاصله مرغ رو به سیخ میزنه. شما بذارید نیم ساعت بمونه تا مرغ مزه سس رو به خودش بگیره. بعد به سیخ بزنید و توی آردسوخاری غلت بزنید. در آخر میتونید این غذا رو توی فر با حرارت 185 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید. روش دیگه طبخش سرخ کردن هست. البته دیگه مرغ رو به سیخ نزنید. بعد از اینکه تو آرد سوخاری غلت دادین تو روغن داغ سرخ کنید.
56.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉🍋🍉🍋🍉🍋🍉🍋🍉 هوا حسابی گرمه و‌عطش با خودش بهمراه داره، پس یه موهیتوی هندونه میتونه حالمونو‌ عوض کنه و کلی سرحال بیاره ما رو ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم هندونه 🍉 پرتقال 🍊 آبلیمو 🍋 عسل 🍯 نعنا یا پونه🌱 اگر درفصل پرتقال نیستین، حذفش کنید اما لیمو ترش تازه بخصوص از نوع شیرازی یا از نوع لایم (سبز) میتونه بهترین گزینه باشه که با نعناع و یا پونه بریزین تو مخلوط کن ، که بهتره که داخل لیوان با هم کوبیده بشن تا اسانس فرحبخش لیمو‌ کاملا خارج بشه. دیگه نگم از عطررررررش 😇 سرشار از ویتامین «ث» و آنتی اکسیدان 👌
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی دلبری کرده بود این شربت 😍 باید بگم که واقعا خوشمزه و خنکه🍃 و یه شربت متفاوت برای روزهای گرم بهار و تابستون 🏜🥵 ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ مواد لازم: 1 کیلو نعنا🍃 1و نیم کیلو شکر 🍚(تا 2 کیلو هم میتونید بریزید) 4 لیوان آب💧 آبلیمو به مقدار دلخواه خودتون🍋 (من 4 ق غ زدم) رنگ خوراکی سبز❇ (قابل حذف) بعضی ها کمی عرق نعنا هم میریزن که من پیشنهاد نمیکنم چون طعمش و عوض میکنه . ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~° 4 لیوان آب و شکر و میزاریم روی حرارت تا به جوش بیاد و شکر حل بشه حدود 10 تا 15 دقیقه زمان میبره ، بلافاصله نعنا های پاک شده رو اضافه میکنیم ( ساقه های نعنا رو نیاز نیست کامل بگیرید ). و زیر قابلمه رو خاموش میکنیم و درش رو میزاریم . 24 تا 48 ساعت میزاریم نعنا داخل شربت بمونه تا طعم دار بشه. بعد از این تایم شربت رو از صافی رد میکنیم ابلیمو و رنگ خوراکی میزنیم و تمام . این شربت به مدت طولانی داخل یخچال قابل نگه داریه و شکرک نمیزنه . موقع استفاده به مقدار لازم داخل لیوان میریزم و روش آب و یخ میریزم و اگر دوست داشتید کمی ترش تر بشه کمی آبلیمو همون موقع اضافه کنید
3.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکم پاره با مرغ و پنیر 6عدد بادمجان قلمی نیم کیلو سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد پیاز 1عدد فلفل سبز 1عدد فلفل قرمز ترکیه ای 2 عدد گوجه فرنگی پنیر پیتزا ادویه ها اختیاری اعم از(فلفل سیاه،پول بیبریا فلفل پرک،آویشن،پودر نعنا،نمک) سیر یکی دوحبه اختیاری و در صورت علاقه 1 قاشق غذاخوری رب 1 لیوان آب روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: بادمجانها را بصورت نواری پوست گرفته و از جایی برش زده واز آن‌محل مختصرا داخلش را خالی میکنیم،سپس سرخشان کرده و میگذاریم کنارتا سرد شوند،گوشت را ریز قیمه ای خرد کرده و تفت میدهیم سپس پیاز و فلفل ها و ادویه هارا افزوده و باهم تفت‌میدهیم،در انتها گوجه فرنگی خرد شده را اضافه میکنیم‌.داخل بادمجان هارا با مایه گوشتی پر کرده در ظرف مخصوص فر چیده و مخلوط آب و رب را در کف ظرف ریخته و روی بادمجانها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و در فربا دمای 180درجه به مدت 25 دقیقه تا نیم ساعت میپزیم
🍰 😋 آرد 2.5 لیوان تخم مرغ 4 عدد شکر 1 لیوان شیر 1/2 لیوان روغن مایع 1/2 لیوان بیکینگ پودر 2 ق م وانیل‏ 1 ق چ پودر نارگیل 1/2 لیوان کشمش 1/2 لیوان 🔸تخم مرغ را داخل ظرف گودی ريخته، سپس با دور کند همزن، کمی هم ميزنيم. بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور كند همزن همزده تا كاملا كف كند. بعد به ترتيب، شير، روغن مايع، وانيل و پودر نارگيل را اضافه كرده و با همزن هم ميزنيم. آرد را به همراه بكينگ پودر الک كرده و توی چند مرحله به مايه كيک اضافه ميكنيم و با ليسک بطور دورانی هم میزنیم. در آخر كشمش هاى آغشته به آرد را داخل مايه كيک ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشی ميكنيم و مايه كيک را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد 20*30 ريخته و توی فر با درجه 180 بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامي كته حرفه اي با سس گوجه مواد لازم 5 نفر گوشت 400 گرم پياز درشت 1 عدد سيب زميني 1 عدد نمك 1 قاشق چ خ فلفل سياه 1 قاشق مربا خوري فلفل قرمز 1 قاشق مربا خوري زرده تخم مرغ 1 عدد آرد نخودچي 2 قاشق غ خ مواد سس 👇 گوجه 8 عدد سير 2 عدد كره 20 گرم نمك و فلفل سياه مواد برنج 👇 برنج 4 پيمانه نمك 1 قاشق چ خ روغن 5 قاشق غ خ .
آرد 260 گرم تخم مرغ 2 عدد کره 100 گرم خامه ی صبحانه 200 گرم پنیر پیتزا 100 گرم ذرت پخته شده 80 گرم فلفل دلمه ای رنگی 100 گرم نگینی خرد شده سوسیس نگینی خرد شده 100 گرم نمک و فلفل و پودر سیر و پودر آویشن به میزان دلخواه شیر 1/4 پ ب پ 1.5 ق م ابتدا کره را خوب بزنید تا سبک شود سپس تخم مرغ ها را افزوده و پس از آن خامه و شیر را اضافه کرده و مواد خشک الک شده. پس در نهایت سوسیس، فلفل دلمه ای، ذرت و سوسیس را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مایه کیک سفت است. سپس در قالب 20 ریخته و در فر 175 بپزید. صخامت مایه ی کیک را زیاد نگیرید چون سنگین است و خوب پف نمیکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت رو معکبی کنین 2 عدد سینه و 2 عدد مغز ران دو تا پیاز رو خلالی کنین و روی گوشت بریزین زعفران غلیظ 1 قاشق غ ماست چکیده پرچرب 1 لیوان نمک 2 ق چ فلفل پاپریکا 2 ق چ فلفل تند 1 ق چ پودرگل محمدی یه غنچه تخم گشنیز 1 قاشق چ با دستتون بشکنین و بعد اضافه کنین لیموترش تازه 2عدد روغن زیتون یا مایع یه فنجان