7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_کباب_لاری
گوشت رو معکبی کنین 2 عدد سینه و 2 عدد مغز ران
دو تا پیاز رو خلالی کنین و روی گوشت بریزین
زعفران غلیظ 1 قاشق غ
ماست چکیده پرچرب 1 لیوان
نمک 2 ق چ
فلفل پاپریکا 2 ق چ
فلفل تند 1 ق چ
پودرگل محمدی یه غنچه
تخم گشنیز 1 قاشق چ با دستتون بشکنین و بعد اضافه کنین
لیموترش تازه 2عدد
روغن زیتون یا مایع یه فنجان
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوردن داگ
1لیوان ارد و 1لیوان اردذرت و 1ق م جوش شیرین و 1ق م بیکینگ پودرو 1ق م شکر را مخلوط کنید. 2عدد تخم مرغ اضافه کنید کمی مخلوط و 1لیوان شیر را کم کم اضافه کنید تا غلظت مایع ما مثل کیک بشه یعنی نه سفت که بعدا خمیری بشه ونه شل باشه که چکه کنه وروی سوسیس را پوشش نده به غلظت مناسب که رسید سر ظرف را ببندید وبهش یه استراحت نیم ساعته بدین مواد حباب میزنه وپوک می شه کمی مواد را مخلوط کنید تا یکدست بشه
سیخهای چوبی را از وسط دوقسمت کتید ودر یه سر سوسیس فرو کتید بعد سوسیس را به ارد سفید کاملا اغشته کنید
مایع را توی یه لیوان دیواره بلند تا سه چهارم لیوان را پر کنید سوسیس آغشته به ارد را توی مواد بزنید ودر روغن کاملا داغ ونسبتا زیاد سرخ کتید یه طرفش که سرخ شد برگردونید اا طرف دیگش هم سرخ بشه وروی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه
من نمک به موادم نزدم چون سوسیس خودش نمکش خوبه شما دوست داشتید کمی نمک بزنید
#_برگر_مرغ 🍔 😋
🔸اول از همه به مقداری سینه مرغ چرخ شده نیاز داریم واسه هر برگر تقریبا صد و پنجاه تا دویست گرم بعلاوه یه پیاز خیلی کوچیک رنده شده و اب گرفته و اگه داشتین مقداری برگ پیازچه ریز خورد شده و نمک و فلفل و زعفرون و پاپریکا و کمی گلپر و خیلی کم سماق همه موادو مخلوط کنید .
تابه گریل رو داغ کنید و با کمی روغن چرب کنید دستتونو خیس کنید و موادو به شکل برگر یا استیک کف دستتون درست کنید و بزارید توی تابه داغ بعد حرارت رو کم کنید یک طرفش که پخت پشت و روش کنید و اجازه بدید اون سمتشم سرخ بشه بعد از پخت یه نارنج بچلونید روش خیلی خوشمزش میکنه
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مینی_کیک_یخچالی خوشمزههه😍😋
300 گرم بیسکویت(3 لیوان)
کره 30 گرم (2 قاشق غذاخوری)
300 میلیلیتر شیر( یکو دو سوم لیوان)
100 گرم شکر( دوسوم لیوان)
15 گرم پودر کاکاعو( 2 قاشق غذاخوری)
125 گرم شکلات
پسته خرد شده
روش
بیسکویت ها را داخل غذاساز خرد کنید ، کره نرم شده ، شکر ، پودر کاکاعو و شیر را اضافه کنید ، سپس یک خمیر نرم بدست میاد که روی سلفون پهن کنید و مطابق فیلم شکل بدین و سلفون پیچیده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
رول را به ضخامت 2 سانتی متر برش داده و در شکلات ذوب شده فرو کنید و با پسته خورد شده تزیینش کنین😍
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#پنکیک_سکه_ای🧑🏻🍳 😍😍
• آرد: 1 و یکچهارم پیمانه
• شیر: 1 پیمانه
• شکر: 1 پیمانه سر خالی یا 200 میلیلیتر
• تخم مرغ: 1 عدد
• وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
• کره آب شده: 5 قاشق غذاخوری
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوردن داگ
1لیوان ارد و 1لیوان اردذرت و 1ق م جوش شیرین و 1ق م بیکینگ پودرو 1ق م شکر را مخلوط کنید. 2عدد تخم مرغ اضافه کنید کمی مخلوط و 1لیوان شیر را کم کم اضافه کنید تا غلظت مایع ما مثل کیک بشه یعنی نه سفت که بعدا خمیری بشه ونه شل باشه که چکه کنه وروی سوسیس را پوشش نده به غلظت مناسب که رسید سر ظرف را ببندید وبهش یه استراحت نیم ساعته بدین مواد حباب میزنه وپوک می شه کمی مواد را مخلوط کنید تا یکدست بشه
سیخهای چوبی را از وسط دوقسمت کتید ودر یه سر سوسیس فرو کتید بعد سوسیس را به ارد سفید کاملا اغشته کنید
مایع را توی یه لیوان دیواره بلند تا سه چهارم لیوان را پر کنید سوسیس آغشته به ارد را توی مواد بزنید ودر روغن کاملا داغ ونسبتا زیاد سرخ کتید یه طرفش که سرخ شد برگردونید اا طرف دیگش هم سرخ بشه وروی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه
من نمک به موادم نزدم چون سوسیس خودش نمکش خوبه شما دوست داشتید کمی نمک بزنید
2.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳# کلوچه ی کنجدی شکلاتی👩🏻🍳😍😍
مواد لازم برای خمیر:
- 200 گرم کره
- نصف قاشق چای خوری روغن
-1 فنجان پودر قند
- 1 سفید تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری آرد برنج
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته
- 1 قاشق غذاخوری ماست
- نصف بسته بکینگ پودر
- 1 بسته وانیل
- آرد 4 فنجان
مواد لازم برای وسط کوکی:
- 1 زرده تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو
- 1 قاشق چایخوری شیر
3.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_کرانچی
#فست_فود
شیر 2 پیمانه
کره ذوب شده 1 ق س
سینه مرغ 100 گرم
چیپس 60 گرم
آرد 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
ابتدا درون یک ظرف 2 پیمانه شیر را با 1 قاشق سوپ خوری کره ذوب شده خوب مخلوط می کنیم سپس 100 گرم سینه مرغ فیله شده را درون مخلوط شیر و کره قرار می دهیم و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مواد خوب به خرد مرغ برود سپس 60 گرم چیپس را آسیاب می کنیم و بعد از آن مرغ را ابتدا درون آرد سپس درون تخم مرغ هم زده و بعد درون چیپس خرد شده قرار می دهیم و در سینی فر می چینیم سپس به مدت 20 دقیقه درون فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت قرار می دهیم تا پخته شود و در انتها آن را سرو میکنیم.
4.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#ساندویچ_تن_ماهی👩🏻🍳😍😍
تن ماهی یک عدد
نون تست 12 عدد
هویج پخته و رنده شده یک عدد
چند برگ کاهو
پیازچه خرد شده 20 گرم
شوید ساطوری 20 گرم
لیمو ترش تازه ی عدد (یا آبلیمو)
خیارشور رنده شده 2 عدد متوسط
سس مایونز + سس فرانسوی + سس خردل
ادویه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و سماق
روغن زیتون به مقدار لازم