#میتلف
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 750 گرم
آرد 0.۵ پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
پیاز سرخ شده 4 ق غ
جعفری خرد شده 3-2 ق غ
تخم مرغ 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
طرز تهیه:
زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده و بعد زرده و گوشت را اضافه می کنیم
سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم.
کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم.ومایه را داخل قالب ریخته و برای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم
🍠🥐🍆🍅🥝🥥🍌🍉
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_گوشت_با_سيب_زميني
🍠🥐🍆🍅🥝🥥🍌🍉
@ashpazy_irani
#اکبر_جوجه
من جوجه هارو که 600 گرمی بودن رو توی آبلیمو و نمک مزه دار کردم حدودا سه ساعت و مرتب جابجاشون میکردم که همه جاش مزه دار دار بشه و توی یه قابلمه که کره و روغن داره ،بعد از خشک کردنش با دستمال آشپزخونه توی قابلمه گذاشتم و با شعله متوسط سرخ کردم اولش آب میندازه که بعد از چند دقیقه شروع به سرخ کردن میشه برای هر طرف حدود ده الی دوازده دقیقه زمان بدید تا سرخ بشه و با سس انار یا رب انار میل کنید.
پ.ن. جوجه ها رو نپختم چون نیاز نبود خیلی جوجه ها ریز بودن اگه جوجه تون مرغ بود(🙊)اول کمی بپزیدش که دیگه من بهش نمیگم اکبر جوجه بهش میگم مرغ سرخ شده اصل این غذا اینه که جوجه های خام سرخ بشن
پ.ن.2 برنج محلی چمپا(کته )
پ.ن. متشکرم از کامنتای مربوط به پست قبل اونایی که ندیدن یه نگاهی بندازن
🍠🥐🍆🍅🥝🥥🍌🍉
@ashpazy_irani
آش آلوی ترش😋
این میزان برای 8 نفر هست
.
نخود نصف لیوان
لوبیا نصف لیوان
عدس نصف لیوان
آلو یک لیوان
قیصی یک لیوان
پیازداغ فراوان
سیرداغ میزان دلخواه
رشته آشی نصف بسته
رب گوجه یک قاشق پر
شکر و سرکه به مقدار ذائقتون
نمک و زردچوبه و نعنا و گلرنگ میزان لازم
.
اول پیازداغ فراوان درست کنید. بعد یک قاشق سیر داغ. و زردچوبه و دو قاشق نعنا و یک قاشق گلرنگ(از عطاری بخرید واجب هم نیس☺) هم بریزید و تفت بدین. بعد نخود و لوبیای (بهتره خیس شده باشه) بریزید و بذارید باهم بپزه. عدس هم جداگانه بپزید .
آلو و قیصی هم با کمی شکر بذارید جداگانه بپزه.
بعد از پخت لوبیا و نخود. عدس و آلو و قیصی رو بریزید داخلش. بعد سرکه و شکر (برای ملس شدن) و رب گوجه هم بریزید. یک ربع بجوشه. بعد رشته رو بریزید و بذارید تا جابیفته...
🍠🥐🍆🍅🥝🥥🍌🍉
@ashpazy_irani
#کالباس_خانگی
: مواد لازم- سینه مرغ: دو عدد، سیر: یک بوته کوچک، زرده تخممرغ: دو عدد، آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری، فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری، نمک: به میزان لازم، پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری، پودر هل: یک قاشق چایخوری، هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد، قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط، روغن مایع: سه قاشق غذاخوری.
تصویر طرز تهیه کالباس خانگی
طرز تهیه:
گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخممرغ و روغن را هم افزوده، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید. کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر 10 سانتیمتر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید. دو سر آن را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته، بعد به مدت 5 /1 ساعت بخارپز کنید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقهای بزنید
🍠🥐🍆🍅🥝
@ashpazy_irani
اشترودل مرغ
مواد لازم برای خمیر:👇
دو فنجان و نیم آرد
سه قاشق غذاخوری شیر خشک
یک قاشق غذا خوری خمیر مایه
نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
دو قاشق ماست
یک فنجان اب ولرم
یک چهارم فنجان روغن
نمک به میزان لازم
دو قاشق شکر
دو عدد تخم مرغ که مقدار کمی از آن را برای مالیدن روی خمیر کنار میگذاریم.
مواد میانی:👇
پیاز ، فلفل سبز نگینی ، هویج رنده شده ، گوجه فرنگی رنده شده ، سینه مرغ آبپز و رنده شده ، نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، رب گوجه .
طرز تهیه :👇
ابتدا خمیر رو اماده میکنیم.
اول همه مواد مایع رو با هم مخلوط میکنیم و سپس بقیه مواد رو اضافه میکنیم و تا زمانی هم میزنیم که نرم بشه
خمیر رو برای مدتی استراحت میدیم
پیاز رو تفت میدیم سپس فلفل و هویج گوجه فرنگی و رب گوجه و ادویه رو به ترتیب اضافه میکنیم تا تفت داده بشن
در اخر مرغها رو اضافه میکنیم و مواد رو برمیگردونیم و بمدت پنج دقیقه روی حرارت ملایم میذاریم و سپس زیرش رو خاموش میکنیم
خمیر رو با مواد پر میکنیم و اون رو بشکل دلخواه درمیاریم و روش رو با تخم مرغ می مالیم سپس روش کمی سرکه میزنیم و درون فر قرار میدیم تا بپزه و سپس نوش جان میکنیم.
🍠🥐🍆🍅🥝🥥🍌🍉
@ashpazy_irani
#ایده
یکی از خوردنی هایی که برای شب یلدا میتونه جالب و متفاوت باشه شکلات با دونه های اناره برای این کار اول انار رو به اصطلاح دون کنید در مرحله بعدی شکلات رو روی بخار آب جوش ذوب کنید و دونه های انار رو با شکلات آب شده مخلوط کرده و داخل قالب های شیرینی بریزید و اونها رو داخل یخچال قرار بدید تا سرد بشن ..🍫🧁
@ashpazy_irani
#ژله_اناری 🍷
برای این کار ب دو کاسه ی ته گِرد نیاز داریم در دوسایز نزدیک بهم دو بسته پودر ژله قرمز رنگ و یک بسته ژله آلو ورا ژله آلورا رو با شیر داخل قالب کوچیک تر درست کنید داخلش دونه های انار بندازید و بزارید که ببنده ژله قرمز رنگ رو هم به اندازه یک بند انگشت داخل قالب بزرگتر بریزید وقتی گرفت ژله آلوورا رو از قالب جدا کنید و داخل قالب بزرگتر بزارید و ژله قرمز رنگ رو روش بریزید وقتی گرفت و از قالب خارج کردید یک کلاهک انار روش بزارید تا شبیه انار بشه 😍😘
@ashpazy_irani