eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
رفع شوری غذا دور ریختن آب شور غذا بسته به نوع غذایی که می پزید، می توانید از روش های مختلفی برای از بین بردن شوری غذا استفاده کنید. اما اگر غذایی که پخته اید حاوی آب است مانند سوپ، آبگوشت، آش و یا حتی انواع خورش ها می توانید مقداری از آب آن را دور ریخته و بر حسب نوع غذا، مقداری آب و یا شیر به آن اضافه کنید. در این صورت مقداری از آب شور با آب شیرین جایگزین شده و از شوری غذا کم خواهد شد 💜
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام عزیزای دلم اومدم با ☘🍀☘ ببینید من خودم اول که برگ‌تازه هستن و ضمخت نشدن میچینم داخل ظرفهای شیشه ای نه پلاستیکی رو هم‌فشرده میزارم که بینشون هوا نباش راستی برگهاتون خشک خشک باشه ها😱😱😱اگر شستید بزارید خوب ابش در بیاد وگرنه کپک میزنه اب حوشیده و نمک که هم‌دیرتر خراب بشه هم‌طعمش خوشمزه میشه ولی موقع استفاده اگر خیلی شور میتونید ی چند ساعتی بزارید داخل اب معمولی بعد استفاده کنید فرق ظرف پلاستیکی و شیشه ای اینه که برگها عمرشون کمتر میشه در ظرف پلاستیکی چون حالت اسیدی میشن بهتر شیشه باشه درشم خوب ببندید که هوا نگیره بهترین تایم هم برای جمع اوری و کنسر و کردن اواخر اردیبهشت ماه که برکه تازس اگر نمک براتون ضرر داره بدون نمک کنسرو کنید💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلامی به🌿 گرمای دلتان برآن صبح سیمای🌿 تابنده‌ تان الهی چنان شادباشید زدل که تا شب بماند🌿 به لب خنده‌تان سلام صبحتون بخیر🌿 وپر از اتفاقات خوب🌿
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهادت غرییانه و مظلومانه امام مسموم 😔 جوانترین شمع🕯 هدایت، نهمین بحر کرامت، ابن الرضا ، باب المراد، حضرت جواد الائمه را خدمت امام زمان عج و همه ی عاشقانش تسلیت عرض میکنم 😔 امیدوارم امشـب ✨💫✨ حاجت دلتون را از باب الحوائج جواد الائمه بگیرید🙏 التماس دعا 🙏
5.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔝🎥 این کنسرو به کنسرو بی نمک هم مشهوره بانمکشو روزای قبل گذاشتم😁 تو این روش برگا که شسته شدن ، با آب جوش تروتمیزو نرم میشن بعدکه کمی خنک شد لول میشنو میرن تو شیشه ،سر شیشه رو با آب جوش سرد شده پر میکنن و درشو محکم میبندن، به مدت بیست دقیقه تو قابلمه آب در حال جوش سروته گذاشته میشه، بعدش که برمیداریم دوباره سروته میذاریم تا خنک شه این مدل کنسروا چون هیچ ماده ی نگهدارنده ی شیمیایی یا طبیعی ندارن بعد اینکه درش باز شد باید همش مصرف شه