eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام☺️ روزتان منور باد ز طلوع و درخشندگی خورشید تابناڪ الهی قلبتان ❤️آڪنده باد از "عطر نفسهای خدایی" و دلتون "مملو از عشق الهی"🌹 صبحتون بخیر🌻 @ashpazy_irani
‍ #کالباس_خانگی : مواد لازم- سینه مرغ: دو عدد، سیر: یک بوته کوچک، زرده تخم‌مرغ: دو عدد، آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری، فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری، نمک: به میزان لازم، پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری، پودر هل: یک قاشق چایخوری، هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد، قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط، روغن مایع: سه قاشق غذاخوری. تصویر طرز تهیه کالباس خانگی طرز تهیه: گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخم‌مرغ و روغن را هم افزوده، آن‌قدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید. کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر 10 سانتی‌متر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید. دو سر آن را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته، بعد به مدت 5‌ /‌1 ساعت بخارپز کنید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقه‌ای بزنید 🍠🥐🍆🍅🥝 @ashpazy_irani
اشترودل مرغ ‌ مواد لازم برای خمیر:👇 دو فنجان و نیم آرد سه قاشق غذاخوری شیر خشک یک قاشق غذا خوری خمیر مایه نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر دو قاشق ماست یک فنجان اب ولرم یک چهارم فنجان روغن نمک به میزان لازم دو قاشق شکر  دو عدد تخم مرغ که مقدار کمی از آن را برای مالیدن روی خمیر کنار میگذاریم.‌ ‌ ‌ مواد میانی:👇 پیاز ، فلفل سبز نگینی ، هویج رنده شده ، گوجه فرنگی رنده شده ، سینه مرغ آبپز و رنده شده ، نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، رب گوجه .‌ ‌ ‌ طرز تهیه :👇 ابتدا خمیر رو اماده میکنیم.  اول همه مواد مایع رو با هم مخلوط میکنیم و سپس بقیه مواد رو اضافه میکنیم و تا زمانی هم میزنیم که نرم بشه خمیر رو برای مدتی استراحت میدیم پیاز رو تفت میدیم سپس فلفل و هویج گوجه فرنگی و رب گوجه و ادویه رو به ترتیب اضافه میکنیم تا تفت داده بشن در اخر مرغها رو اضافه میکنیم و مواد رو برمیگردونیم و بمدت پنج دقیقه روی حرارت ملایم میذاریم و سپس زیرش رو خاموش میکنیم خمیر رو با مواد پر میکنیم و اون رو بشکل دلخواه درمیاریم و روش رو با تخم مرغ می مالیم سپس روش کمی سرکه میزنیم و درون فر قرار میدیم تا بپزه و سپس نوش جان میکنیم.‌ 🍠🥐🍆🍅🥝🥥🍌🍉 @ashpazy_irani
#ایده یکی از خوردنی هایی که برای شب یلدا میتونه جالب و متفاوت باشه شکلات با دونه های اناره برای این کار اول انار رو به اصطلاح دون کنید در مرحله بعدی شکلات رو روی بخار آب جوش ذوب کنید و دونه های انار رو با شکلات آب شده مخلوط کرده و داخل قالب های شیرینی بریزید و اونها رو داخل یخچال قرار بدید تا سرد بشن ..🍫🧁 @ashpazy_irani
پفیلای رنگی 🍿 برای داشتن پفیلای رنگی قبل خارج کردن پفیلا از روی گاز مقداری ترافل روش بریزید و کامل هم بزنید و چون پفیلا داغه ترافل ها رو اون آب میشن 🍭🍭 @ashpazy_irani
#ژله_اناری 🍷 برای این کار ب دو کاسه ی ته گِرد نیاز داریم در دوسایز نزدیک بهم دو بسته پودر ژله قرمز رنگ و یک بسته ژله آلو ورا ژله آلورا رو با شیر داخل قالب کوچیک تر درست کنید داخلش دونه های انار بندازید و بزارید که ببنده ژله قرمز رنگ رو هم به اندازه یک بند انگشت داخل قالب بزرگتر بریزید وقتی گرفت ژله آلوورا رو از قالب جدا کنید و داخل قالب بزرگتر بزارید و ژله قرمز رنگ رو روش بریزید وقتی گرفت و از قالب خارج کردید یک کلاهک انار روش بزارید تا شبیه انار بشه 😍😘 @ashpazy_irani
ژله انار 😍 اینم یه ژله شیک مخصوص یلدا 🍹 درست کردنش خیلی ساده است فقط کافیه یک لایه ژله آلوئه ورا بریزین بزارین یخچال خودشو بگیره بعد یه لایه دونه انار و روشو دوباره ژله بریزین تا سه لایه به همین راحتی 👌 @ashpazy_irani
#تزیین_یلدایی 🍉 ایده زیبا میوه آرایی به هندونه‌و برش های پیوه که به سیخ چوبی وصل شده اند 🍡🍡 @ashpazy_irani
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم از ویدئوی باسلوق ژله ای انار خیلی خوشمزه ست و درست کردنش هم همینطور که میبینید آسونه میتونید بجای آب انار از آب یا مخلوط آب و آب انار استفاده کنید. به دلخواه میتونید از اسانس و رنگ خوراکی هم میتونید استفاده کنید بجای انار میتونید از هر میوه ای که دوست دارید استفاده کنید #باسلوق_ژله_ای_شادی #باسلوق_ژله_ای_انار نشاسته گل ۱/۲ لیوان آب انار ۱ لیوان(میتونید از آب یا مخلوط آب و آب انار استفاده کنید) پودر ژله انار ۱ بسته شکر ۱ لیوان پودر ژلاتین ۱ ق م آب ۳ ق غ گلاب ۳ یا ۴ ق غ من از ظرف به سایز ۱۶ در ۲۰ استفاده کردم @ashpazy_irani
ایده های #یلدا برا شب یلدا اینجوری کیک تزیین کن 😍 شیک و راحت @ashpazy_irani 🍰🍉🍰🍉🍰🍉🍰🍉🍰🍉
تخم مرغ2 عدد جعفری2 قاشق غذا خوری نان تست4 عدد پیاز2 عدد سیر3 حبه آرد سوخاری به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ماهی یک کیلو طرز تهیه و دستور پخت: برای تهیه این غذا، بهتر است از ماهی بدون استخوان یا فیله ماهی استفاده کنید. اما اگر به هر دلیلی در دسترس نبود هر ماهی که خریداری کردید قبل از شروع به پخت، پوست، تیغ و استخوان ماهی را حتما جدا کنید و آن را به شکل فیله در بیاورید. فیله ی ماهی را به همراه پیاز و سیر دو بار چرخ کنید که یکنواخت شود. اگر چرخ گوشت ندارید از میکسر استفاده کنید. حالا نان تست را باید در آب یا شیر به مدت 1 دقیقه خیس کنید که نرم شود تا با ماهی چرخ شده به خوبی ترکیب شود. ولی قبل از خیساندن آنها را خرد کنید. بعد بوسیله دست فشار دهید که رطوبت باقیمانده خارج شود. اگر نان تست در دسترس نبود از آرد سوخاری استفاده کنید. حالا مواد را با تخم مرغ، جعفری خرد شده و کمی نمک و فلفل در کاسه ای ریخته و قاطی کنید. بعد کوفته هایی به شکل و اندازه گردو از این مایه بسازید. کوفته ها را آغشته به آرد سوخاری کنید بعد روغن را درون ماهیتابه داغ کرده، کوفته ها را درون روغن داغ شده قرار دهید تا سرخ شوند. شعله را روی ملایم قرار دهید بگذارید به آهستگی سرخ شود نه اینکه آرد بسوزد. تا وقتی که برشته و طلایی شود. سپس نوش جان کنید. نکته: این غذا را میتوان با برنج یا نان همراه با سس سرو کرد و برای تزیین از سبزیجات مخصوصا جعفری استفاده کرد. @ashpazy_irani
ابتدا سیب‌ها ی قرمز و کاملا رسیده را پوست کنده، به تکه های درشت و یک اندازه تبدیل کنید در صورتی که مایل نیستید تکه های درشت در خورشت شما باشد آنها را خلالی ریز کنید، سپس در روغن یا کره تفت دهید. این تفت دادن چند دقیقه بیشتر نباید طول بکشد تنها به دلیل گرفتن طعم خام سیب و منسجم کردن بافت های سیب برای پختن آن است با این روش سیب ها در آب خورشت له نخواهند شد.بعد پیاز را پوست گرفته با گوشت، زردچوبه، زعفران و کمی آب بگذارید تا این مواد پخته شوند. پس از پخته شدن مواد، باید تنها یک لیوان آب باقی مانده باشد. حالا سیب‌هایی که قبلاً تهیه کرده‌اید رو به مواد اضافه کنید تا به همراه مواد چند جوش بخورد. اجازه ندهید که سیب ها له شوند. سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود آبلیمو را به مقدار لازم اضافه کنید تا کمی ملس شود. اگر مایل بودید شیرین تر باشد کمی هویج به آن اضافه کنید. خورش سیب شما آماده است آن را با برنج سرو کنید.  @ashpazy_irani