eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🌀گاهی یه سری میوه ها مثل سیب داخل یخچال باقی میمونند ، اینجور موقعها بهترین کار اینه که تبدیل به کمپوت بشن🙂 برای درست کردن این کمپوت ، ۹ عدد سیب گلاب رو پوست گرفتم ، بعد پنج شش قاشق غذاخوری شکر اضافه کردم و یک قاشق مرباخوری آب لیمو ترش هم ریختم و ومقداری آب ریختم تا روی سیبها رو آب بگیره ، روی حرارت گذاشتم تا بجوشه ، وقتی سیبها نرم شدند، کمپوت آماده است (حدود نیم ساعت) ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزى🥗 ترفند خوشمزه شدن سالاد شیرازی👇 🔸مواد اصلی سالاد شیرازی خیار ،گوجه ،پیاز ،آبغوره نعناخشک ،نمک وفلفل سیاه است . 🔸آبغوره های صنعتی طعم واقعی آبغوره شیراز و خانگی را نداره . 🔸میتونید به دلخواه وذائقه ی خودتون فلفل دلمه،کاهو ،هویج یا انواع کلم هم ریز خرد کنیدو به سالادتون اضافه کنید . 🔸میتونید یک عدد لیمو را آب گرفته و به سالاد اضافه کنید. 🔸درآخر اجازه بدین سالاد نیم ساعت در یخچال بمونه تا طعم خوبی پیدا کنه . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ژله_دونه_برفی 🍧 مواد لازم: ۲ بسته ژله بلوبري يك بسته ژله الورا بستني وانيلي ليوانی ژله الورا رو با ي ليوان اب جوش مخلوط ميكنيم و بن ماري ميكنيم تا ذرات ژله خوووب حل بشه بعد بستني ليواني وانيلي كوچيك بهش اضافه ميكنيم و حسابي هم ميزنيم تا مخلوط بشن حالا يك سيني یا ظرف پیرکس نسبتا كوچيك رو سلفون بكشيد و ژله الورا رو داخل بريزيد بعد بزاريد يخچال تا ببنده وقتي بست با قالب دونه برفي قالب ميزنيم و داخل ظرف ميچینیم. سپس ژله بلوبري رو درست ميكنيم با اب جوش و اب سرد مخلوط ميكنيم. حالا داخل ظرف مورد نظر یا قالبمون باسلیقه خودمون دونه برفي ها رو ميچينيم و با قاشق خيلي خيلي كم ژله بلوبري رو در دو یا سه مرحله روش ميريزيم در حدي كه دونه برفا تكون نخوره در آخر ميزاريم داخل یخچال ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
آموزش گل فلفل دلمه ای تصویری 1:فلفل دلمه ای رو به صورت ۷. ۸ با نوک چاقو برش میزنیم. 2:از هم جدا میکنیم و قسمتی که تخم داره رو برمیداریم. 3:هر گلبرگ رو مثل شکل پوست رو از فلفل جدا میکنیم. 4:مانند شکل ۴ وقتی همه گلبرگها دوتایی شدن گل فلفل رو داخل آب سرد میندازیم و ۱ ساعت میزاریم بمونه داخل آب تا گلبرگها باز بشن. 5:گل ما بعد از باز شدن😍 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#آش_ترخینه🍃 ترخینه ها رو چند ساعتی تو آب خیس کردم بعد همراه با عدس و سیرداغ و پیاز داغ فراوان و نمک و زردچوبه و آب گوشت یا آب قلم باهم گذاشتم تاحسابی پخت جا افتاد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند_خانه_داری 👩‍🍳 ❗️پیاز برش خورده را در یخچال بگذارید تا تمام میکروبهای یخچال را جذب خودش کند!پیاز مانده در یخچال را مصرف نکنید.موجب عفونت چشم، روده ومعده میشود.👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazi_irani
#ژله_آجيلى #ويژه_شب_يلدا🍉 🔅اول آجیل هارو ته قالب بریز و ژله آلوئه ورا را طبق دستور روی جعبه اش درست کن و کمی رو آجیل بریز در حدی که با ژله خیس بشن اگه همشو بریزی آجیلا میان بالا و شکلش به هم می ریزه . 🔅بزار تو یخچال تا خودشو بگیره بعد ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل کن و بزار کنار سرد بشه بعد یک لیوان شیرد سرد بهش اضافه کن و روی ژله قبلی بریز. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazi_irani
🌺تنفس شروع زندگیست 🌼عشق جریان زندگیست 🌺و دوست خوب قلب زندگیست 🌼تقدیم به تک تک شما 🌺خـوبان و همراهان باوفا 🌼روزتون به زیبایی گل‌ها @ashpazy_irani
#سس_پستو ✔️ این سس با انواع ساندویچ های گرم و سرد و انواع گوشت و مرغ و در انواع نانها سرو میشه و طعم بینظیرش جزو بهترین سس ها ست. دو پ ریحان بدون ساقه سیر دو حبه گردو نصف پ روغن زیتون نصف پ پنیر پارمزان نصف پ چند قطره ابلیمو تازه ✅تمام مواد در میکسر میکس میشه تا جایی که خوب پوره شود. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کاربردی ترین ترفند برای #نگهداری_سبزی با قابلمه روحی 😃 بدين صورت كه سبزي رو اول كامل ميشوريم بعد رو حوله تميز ميزاريم تا كامل خشك شه بعد داخل قابلمه روحی ميزاريم قشنگ يک هفته تازه ميمونه👌 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#خوراك_لوبيا سیب زمینی پوست بکنید و با لوبیا بذارید بپزه، سیب زمینی هارو خارج کنید و کامل بکوبید تا له بشه و به خوراک اضافه کنید، در آخر آب لیمو و فلفل سیاه اضافه كنيد نوش جان 💖 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_لبوی مواد لازم لبو ۱ کیلوگرم سرکه ۱ پیمانه آب ۴ پیمانه انار ۱ عدد بزرگ عسل یا شکر ۳ ق غ ابتدا لبو را پوست کنده و با آب میپزیم. زیر گاز متوسط رو به بالا. بعد از پخت لبو را خلالی خورد میکنیم. سس: نیم لیتر آب لبو + ۱ پیمانه سرکه سفید+ ۳ قاشق غذاخوری عسل میکس میکنیم. درون ظرفتون انار و لبو را لایه لایه روی هم کیریزیم و در نهایت سستونو بهش اضافه کنید. دقت کنید تا روی موادتون بیاد. نکته: این ترشی ۲۰ روز بیشتر نمیتوانید استفاده کنید. نکته: برای سرد شدن ۵-۶ ساعت توی محیط اشپزخانه با درب باز و ۲۴ ساعت با درب بسته در یخچال. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazi_irani