🌀گاهی یه سری میوه ها مثل سیب داخل یخچال باقی میمونند ، اینجور موقعها بهترین کار اینه که تبدیل به کمپوت بشن🙂
برای درست کردن این کمپوت ، ۹ عدد سیب گلاب رو پوست گرفتم ، بعد پنج شش قاشق غذاخوری شکر اضافه کردم و یک قاشق مرباخوری آب لیمو ترش هم ریختم و ومقداری آب ریختم تا روی سیبها رو آب بگیره ، روی حرارت گذاشتم تا بجوشه ، وقتی سیبها نرم شدند، کمپوت آماده است (حدود نیم ساعت)
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ترفند_آشپزى🥗
ترفند خوشمزه شدن سالاد شیرازی👇
🔸مواد اصلی سالاد شیرازی خیار ،گوجه ،پیاز ،آبغوره نعناخشک ،نمک وفلفل سیاه است .
🔸آبغوره های صنعتی طعم واقعی آبغوره شیراز و خانگی را نداره .
🔸میتونید به دلخواه وذائقه ی خودتون فلفل دلمه،کاهو ،هویج یا انواع کلم هم ریز خرد کنیدو به سالادتون اضافه کنید .
🔸میتونید یک عدد لیمو را آب گرفته و به سالاد اضافه کنید.
🔸درآخر اجازه بدین سالاد نیم ساعت در یخچال بمونه تا طعم خوبی پیدا کنه .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_دونه_برفی 🍧
مواد لازم:
۲ بسته ژله بلوبري
يك بسته ژله الورا
بستني وانيلي ليوانی
ژله الورا رو با ي ليوان اب جوش مخلوط ميكنيم و بن ماري ميكنيم تا ذرات ژله خوووب حل بشه بعد بستني ليواني وانيلي كوچيك بهش اضافه ميكنيم و حسابي هم ميزنيم تا مخلوط بشن حالا يك سيني یا ظرف پیرکس نسبتا كوچيك رو سلفون بكشيد و ژله الورا رو داخل بريزيد بعد بزاريد يخچال تا ببنده وقتي بست با قالب دونه برفي قالب ميزنيم و داخل ظرف ميچینیم.
سپس ژله بلوبري رو درست ميكنيم با اب جوش و اب سرد مخلوط ميكنيم.
حالا داخل ظرف مورد نظر یا قالبمون باسلیقه خودمون دونه برفي ها رو ميچينيم و با قاشق خيلي خيلي كم ژله بلوبري رو در دو یا سه مرحله روش ميريزيم در حدي كه دونه برفا تكون نخوره در آخر ميزاريم داخل یخچال
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
آموزش گل فلفل دلمه ای تصویری
1:فلفل دلمه ای رو به صورت ۷. ۸ با نوک چاقو برش میزنیم.
2:از هم جدا میکنیم و قسمتی که تخم داره رو برمیداریم.
3:هر گلبرگ رو مثل شکل پوست رو از فلفل جدا میکنیم.
4:مانند شکل ۴ وقتی همه گلبرگها دوتایی شدن گل فلفل رو داخل آب سرد میندازیم و ۱ ساعت میزاریم بمونه داخل آب تا گلبرگها باز بشن.
5:گل ما بعد از باز شدن😍
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_آجيلى
#ويژه_شب_يلدا🍉
🔅اول آجیل هارو ته قالب بریز و ژله آلوئه ورا را طبق دستور روی جعبه اش درست کن و کمی رو آجیل بریز در حدی که با ژله خیس بشن اگه همشو بریزی آجیلا میان بالا و شکلش به هم می ریزه .
🔅بزار تو یخچال تا خودشو بگیره بعد ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل کن و بزار کنار سرد بشه بعد یک لیوان شیرد سرد بهش اضافه کن و روی ژله قبلی بریز.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazi_irani
#سس_پستو
✔️ این سس با انواع ساندویچ های گرم و سرد و انواع گوشت و مرغ و در انواع نانها سرو میشه و طعم بینظیرش جزو بهترین سس ها ست.
دو پ ریحان بدون ساقه
سیر دو حبه
گردو نصف پ
روغن زیتون نصف پ
پنیر پارمزان نصف پ
چند قطره ابلیمو تازه
✅تمام مواد در میکسر میکس میشه تا جایی که خوب پوره شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_لبوی
مواد لازم
لبو ۱ کیلوگرم
سرکه ۱ پیمانه
آب ۴ پیمانه
انار ۱ عدد بزرگ
عسل یا شکر ۳ ق غ
ابتدا لبو را پوست کنده و با آب میپزیم.
زیر گاز متوسط رو به بالا. بعد از پخت لبو را خلالی خورد میکنیم.
سس: نیم لیتر آب لبو + ۱ پیمانه سرکه سفید+ ۳ قاشق غذاخوری عسل میکس میکنیم.
درون ظرفتون انار و لبو را لایه لایه روی هم کیریزیم و در نهایت سستونو بهش اضافه کنید. دقت کنید تا روی موادتون بیاد.
نکته: این ترشی ۲۰ روز بیشتر نمیتوانید استفاده کنید.
نکته: برای سرد شدن ۵-۶ ساعت توی محیط اشپزخانه با درب باز و ۲۴ ساعت با درب بسته در یخچال.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazi_irani