eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"صبح بخیر" 🌈 ☀️ هیچ آغازی زیباتر از سلام نیست روزتون پر از مهر و محبت و برکت ســـــــ🌷ــــــلام 🍃🌸صبح سه شنبه تون بخیر🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر بستنی یا همون بستنی موزی شکلاتی رژیمی😍 ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ مواد لازم: موز حلقه و فریز شده🍌 پودر کاکائو کمی آب
قورمه سبزی دلبر😋😋😋😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰🥧🍒 کیک بار گیلاسی با انواع مارمالاد و مربا امتحانش کنید
🥯 😋 ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️شکر 1 پیمانه ▫️روغن مایع 3/4 لیوان ▫️ماست 1 پیمانه ▫️بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری ▫️آرد به مقدار لازم 🔸همه را با هم مخلوط و ورز میدهیم وقتی خمیر آماده شد 1 ساعت استراحت میدیم. بعد خمیر را به چند چونه تقسیم و پهن کرده و به 6 قسمت کرده و داخلش موادمون رو میریزیم و رول میکنیم روی آن زرده تخم مرغ زده در تنور میپزیم. مواد داخلشم 3 عدد سیب رنده شده و 2 قاشق شکر، 1 قاشق پودر دارچین. اینا رو مخلوط کرده کمی تفت میدهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪباب سبزیجات سه‌سوتی! ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~° مواد لازم: ڪلم بروڪلی🥦1 بسته ڪوچیڪ ڪدو سبز، 1 دونه گوجه‌فرنگے ڪوچیڪ🍅 12-10 دونه بادمجون،🍆1 دونه ذرت🌽1 دونه فلفل دلمه‌اے سبز و زرد و قرمز، هر ڪدوم 1 دونه نمڪ🧂 ½ ق.چ. فلفل چیلی🌶 8-7 دونه قارچ🍄 12-10 دونه لیموترش🍋 1 دونه عسل🍯 1 ق.غ. پیاز 🧅1 دونه سرڪه🍇 1 ق.غ. روغن زیتون، 2 ق.غ. پودر آویشن🍃 ½ ق.چ. گل ڪلم، 8-7 دسته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیوی طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با کرم فندقی و رویه گاناش
🔷 👈این سس بافت کرمی داره و تند وشیرینه و برای سالاد کاهو و کلم خیلی مناسبه . ✍ 1و نیم لیوان ماست خامه ای + 1عدد فلفل هالوپینو + 1 ق غ عسل + 3 ق غ گشنیز + 2 حبه سیر + 3 ق آبلیمو + کمی نمک . همه مواد رو داخل مخلوط کن 30 ثانیه ، مخلوط کنید بعد داخل یخچال بزارید تا طعم دار بشه و بعد سرو کنید . اگر فلفل هالوپینو در دسترس نبود از یک فلفل سبز تند استفاده کنید .
🔷 🥘 😋 ▫️گوشت چرخ کرده 250 گرم ▫️سیب زمینی دو عدد ▫️پیاز دو عدد ▫️نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز به میزان لازم ▫️آرد نخودچی یک ق س ▫️رب گوجه فرنگی دو ق س ▫️روغن به میزان لازم ▫️هویج یک عدد درصورت دلخواه 🔸گوشت چرخ کرده (بهتر مخلوط قلوه گاه گوسفندی و ران گوساله باشه) به همراه یک پیاز رنده شده و ادویه ها و آرد نخودچی خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم و به صورت قلقلی های کوچک درمیاورم . پیاز دیگری را ریز خرد کرده داخل قابلمه به همراه روغن تفت میدهیم تا طلایی شود گوشت قلقلی را اضافه کرده تفت میدهیم حین تفت دادن کمی دیگر زردچوبه اضافه میکنیم و رب را نیز اضافه کرده تفت می دهیم سپس دو لیوان آب اضافه میکنیم و سیب زمینی و هویج نگینی را اضافه کرده با حرارت ملایم اجازه میدهیم بپزه و جا بیفته
🔷 بعد از کبابی کردن بادمجان روی آتش و یا با فر, بادمجان ها را 30 دقیقه داخل پلاستیک داخل فریزر قرار دهید براحتی پوسته ش جدا میشود
🔷 🍨 😋 🔸چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانی و چهار قاشق شکر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنی یه لایه موز اسلایسی و بیسکوییت ساقه طلایی خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنی و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. من سرد سرو میکنم
🔷 🍪 😋 ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️آرد یک و یک سوم پیمانه ▫️پودر کاکائو چهار قاشق سوپخوری ▫️کره صد گرم ▫️روغن مایع دو قاشق سوپخوری ▫️چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه ▫️شکر یک دوم پیمانه ▫️بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری ▫️نمک یک چهارم قاشق چایخوری ▫️وانیل مایع پنج قطره 🔸فر را با دمای 170 درجه گرم کنید داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید کره و روغن و شکر را بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و پس از اینکه کامل مخلوط شد آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید گرد کنید و داخل سینی بچینید سینی را حدود 15 دقیفه داخل فر قرار دهید .پس از اینکه از فر که خارج کردید پس از پنج دقیقه از کاغذ روغنی جدا کنید
🔷 ای مرغ پخته وخردشده فلفل دلمه ای قرمز سیب زمینی آبپز نگینی خیارشور نگینی نخودفرنگی هویچ ابپز نگینی ذرت شویدتازه یا خشک شده سس مایونز فلفل سیاه نمک همه رو باهم مخلوط میکنیم وداخل ظرف سرو میکشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد مرغ نخود فرنگی نصف لیوان 1 یا 2 عدد هویج رنده شده مرغ قطعه ای آب پز 300-400 گرم قارچ آب پز 2 عدد فلفل قرمز سرخ شده 2-3 قاشق غذاخوری ماست 2-3 قاشق غذاخوری سس مایونز 2-3 حبه سیر 200 گرم لپه شوید خرد شده همه مواد را به جز شوید در یک کاسه مخلوط کنید ، شوید را خرد کنید و روی آن بپاشید. .
🥘 😋 ▫️پیاز متوسط 5 تا 6 عدد ▫️مرغ 4 تکه ▫️زعفران،فلفل و نمک به مقدار لازم 🔸ابتدا تکه های مرغ را در روغن کم با حرارت متوسط کمی تفت میدهیم سپس پیاز های خرد شده را به ان اضافه کرده و ادویه میرنیم و در ان را میگذاریم تا با حرارت کم به ارامی بپزه. تا جایی باید پخته بشه تا اب پیاز گرفته بشه و پیازها له بشه سپس زعفرون را اضافه کرده و بعد از 15 دقیقه زیر گاز را خاموش کنید
مواد لازم : آرد 3/4 پیمانه کره 120 گرم شیر 1 پیمانه وانیل نوک ق چ شکر 2 پیمانه چیپس شکلاتی 1 پیمانه گردو خورد شده 1 پیمانه بیسکویت ساقه طلایی 1 پیمانه طرزتهیه : در ظرف تفلون ونچسبی کره وشیر وشکر رو روی حرارت میزاریم وتا کره وشکر آب بشه حدود 8 دقیقه. .حالا از حرارت برداشته وآرد وچیپس شکلات وگردو خورد شده و وانیل وپودر بیسکویت رو به مواد بالا اضافه کرده وخوب هم زنیم .و دوباره 5دقیقه روی حرارت میزاریم . بعد قالب 20 در 20. رو کاغد روغنی میزنیم ومواد بالا رو درون ظرف می ریزیم ومیزاریم خنک بشه وبعد به مدت 4 ساعت در یخچال قرارمیدیم وبعد از این مدت از قالب درمیاریم وبه برشهای مکعبی برش میدیم و نوش جان👌
👌 ‌ ‌ مواد لازم:👇 نون مخصوص سمبوسه ایرانی پنیر کیبی مغز گردو ریز خرد شده عسل یا شیر عسلی برای روکش ‌ ‌طرز تهیه:👇 خمیر سمبوسه روی سطح صاف قرار بدین پنیر خامه ای یا کیبی و کمی پودر گردو البته درصورت تمایل خیلی ها اصلا نمیزنن رو چند سانت ازلبه عقبتر بزارین لبه های هردوسمت رو روی لبه های پنیر بزارین بعد خمیرتون رو رول کنید در روغن داغ سرخ کنید بعد روی کاغذ روغن گیر انداخته تا روغن اضافه رو جذب کنه کاملا که سرخ کردین روش عسل یا شیر عسلی بریزین ودر صورت دلخواه داخل ظرف پودر پسته بزنید واین لذیذ جان بینظیر رو نوش جان کنید.‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: گفتم وقتی آموزش شربت و کمپوت و لواشک ، مربا رو در کانال داریم روش خشک کردن البالو هم داشته باشیم☺️ : کار سختی نیست اما من همیشه به همین روش که ببینید و مشهاده کنید خشک میکنم : اول اینکه نمیزارم زیاد خشک و سفت بشن کافیه 3/4 روز جلوی نور قرار بگیره و خشک در حدی که رویه شون چروکیده بشه و بعد میارم ميشورم ، گرد و خاكى كه روش نشيته تميز شه و ابكش كرده ، آبش که رفت دوباره تو‌سینی پهن میکنم و دوباره نمك ريز ميزنم میزارم تو هوای ازاد خشک بشه و یک روز تو دمای خونه نگه میدارم تا گرمای بیرون رو از دست بده و تو درب بسته در یخچال نگهداری میکنم، اگر البالوها زیاد بودن فریز کرده و هر بار برای مصرف بیرون اورده و‌نوش جان کرده : در ظرف بسته در یخچال به این روش اصلا نه خراب نه کپک میزنه و همیشه هم تازگی خودش رو داره
: موادلازم: تخم مرغ ۴ تا شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان قهوه نصف لیوان (میتونین ۱ قاشق مربا خوری پودر قهوه رو تو نصف لیوان آب دم کنید‌یا قهوه فوری استفاده کنید) آرد دو و نیم لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری شکر ۱ و نیم لیوان پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری طرزتهیه: قهوه رو دم کنید یا فوری درست کنید و بذارید کنار تا خنک شه. تخم مرغ هارو با شکر و وانیل با دور تند همزن پنج دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. حالا روغن و قهوه و شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید و تو چند مرحله اضافه کنید.هربار با قاشق یا لیسک دورانی هم بزنید تا مایع کیکتون یکدست بشه. قالب رو با روغن جدا کننده(مخلوطِ ۱ قاشق غذاخوری آرد و نصف قاشق غذاخوری روغن جامد) چرب کنید و کیک رو بریزید داخلش. تو فری که از قبل یکربع با دمای ۱۸۰ گرم کردین قالب رو بذارید به مدت ۴۵ دقیقه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🌸💐🌻🌷