11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_عدس_پلو
برنج :سه پیمانه
عدس :سه پیمانه
کشمش پلویی یک پیمانه
گوشت چرخ 250 گرم ،با دارچین فراوان ،فلفل سیاه ،نمک،زردچوبه
پیاز رنده شده: 1 عدد
خرما به دلخواه با کره کمی تفت بدین
.
مواد ته چین
زرده تخم مرغ: 2 عدد
ماست چکیده: 6 ق غ
روغن : 1/4 پیمانه
گلاب : 1 ق س
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نمک و فلفل
گوشت رو با سویا میتونین جایگزین کنید
عدس رو 30 دقیقه خیس کنید و بگذارید بپزه
مقداری از برنج رو برای تهچین سفید آبکش کنید و به بقیه عدس رو اضافه کنید
، لایه هارو تکرار کنید تا تموم شه
در آخر هم کره روی برنج میریزیم
بهتره مقدار عدس برابر برنج باشه تا طعم بهتری داشته باشه
برای کنار این پلوی خوشمزه میتونید سالاد خیار گوجه با سس مایونز سرو کنید.
#آشپز_بانو
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_مرغ
برای 4 نفر:
سینه مرغ 600 گرم
فلفل دلمهای: 2 عدد (هر رنگی دوست دارید)
هویج: 2 عدد متوسط
کدو سبز: 2 عدد
>>>مرینیت مرغ:
نمک: سلیقهای
فلفل سیاه: نصف قاشق چایی خوری
فلفل سفید: 1 قاشق چاییخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایی خوری
پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
پودر پیاز: 1 قاشق چایی خوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری >>>ادویه سیزیجات:
نمک + پودر سیر
سبزیجات 7-8 دقیقه تفت بدید، کافیه.
من با کاهو فرانسوی ساندویج رو درست کردم، شما هم میتونید از کاهو، خیار شور و.... استفاده کنید.
شما میتونید از ادویه های دیگه مثل آویشن، پاپریکا، رازیانه و... هم استفاده کنید. سبزیجات رو هم میشه جایگزین کرد؛ مثل پیاز، بادمجان، کرفس
3.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_کرانچی
#فست_فود
شیر 2 پیمانه
کره ذوب شده 1 ق س
سینه مرغ 100 گرم
چیپس 60 گرم
آرد 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
ابتدا درون یک ظرف 2 پیمانه شیر را با 1 قاشق سوپ خوری کره ذوب شده خوب مخلوط می کنیم سپس 100 گرم سینه مرغ فیله شده را درون مخلوط شیر و کره قرار می دهیم و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مواد خوب به خرد مرغ برود سپس 60 گرم چیپس را آسیاب می کنیم و بعد از آن مرغ را ابتدا درون آرد سپس درون تخم مرغ هم زده و بعد درون چیپس خرد شده قرار می دهیم و در سینی فر می چینیم سپس به مدت 20 دقیقه درون فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت قرار می دهیم تا پخته شود و در انتها آن را سرو میکنیم.
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینی بَرنده 🤤
تقدیم به همه شما
🔹لایه اول: سیبزمینی سرخ شده
🔹لایه دوم: سس گوشت
روغن: 4 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
گوشت چرخکرده: 200 گرم
زردچوبه، پودرسیر، فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
گوشت رو به مدت 15 الی 20 دقیقه با مقدار کمی آب بپزید.
🔹لایه سوم: سس قارچ
روغن: 3 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
قارچ: 400 گرم
آویشن، تخمگشنیز، فلفل سیاه : نصف قاشقچایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
خامه (خامه صبحانه): 2 قاشق غذاخوری
.
در نهایت روی سینی، جعفری تازه بریزید و حالش رو ببرید. سینیِ برنده همه دوستان و مهموناتون و خونوادتون رو میخکوب میکنه. قول میدم.
@
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوهان_کنجدی
یک لیوان سر خالی کنجد را تفت دادم تا کمی رنگش عوض بشه و کنار گذاشتم و با کمی هل مخلوط کردم
نصف لیوان شکر را روی حرارت گذاشتم وبدون اینکه با قاشق مخلوط کنم روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر آب بشه (تو فیلم نشون دادم که فقط با تکان دادن تابه شکر آب بشه)
بعد اینکه کاملا آب شد یک قاشق کره پاستوریزه گذاشتم وبعد ذوب شدن کره کنجد بو داده را اضافه کردم وبا قاشق مخلوط کردم تا مواد از ماهیتابه جدا شده و جمع بشه
بعد تا داغه توی سینی که با فایل آلومینیومی پوشاندم با فرچه خیلی کم چرب کردم و کنجد را روی سینی ریختم واول با قاشق چرب شده پهنش کردم وبعد با وردنه چرب نازک بازش کردم
اینکار رو باید به سرعت انجام بدید چون سوهان زود سفت میشه وتا گرم و نرمه با چاقو شکل انداختم تا بعد کامل سفت شدن راحت از هم جدا کنم
بعد سرد شدن شکنندس
🔷#اسلایس_شیر_با_پسته
🍨آب، شکر، وانیل و کره رو داخل قابلمه بریزین و بجوشونین، بعد بزارین سرد شه، بعد کم کم پودر شیر رو اضافه کنین و هم بزنین بعد ازینکه همه چی مخلوط شد، بیسکوییت ها رو اضافه کنین و به آرامی مخلوط کنین. داخل قالب سلفون بزارین و مخلوط رو داخلش بریزین و بزارین چند ساعت بمونه یخچال.پهتره یک شب بمونه.بعد که سفت شد، اسلایس کنین
#ته_انداز_مرغ_زعفرانی
تکه های مرغ رو از یکی دو ساعت قبل با نمک و زعفرون و کمی فلفل و لیمو ترش تازه و فلفل دلمه ای و کمی روغن زیتون و پیاز خلال شده مزه دار کردم و داخل یخچال گذاشتم
برنجی رو که از قبل خیس کردم رو آبکش میکنم و کمی زنده تر بر میدارم مرغ های مزه دار شده رو که حتما خلال های پیاز رو ازش جدا کنید کف قابلمه که کمی روغن ریختم میچینم بعد جاهای خالی رو با سیب زمینی های خلال شده درشت میپوشونم بعد برنج آبکش شده رو روی آن میریزیم (من برنجم رو زعفرونی کردم)و با ته قاشق فشار میدم و سطح برنج رو صاف میکنم و روی آن رو مخلوط از کره و زعفرون میریزم (آب احتیاج نداره )قابلمه رو روی شعله پخش کن و با شعله کم به مدت تقریبا یک و نیم ساعت میزاریم بپزه .سطح روی برنج رو هم به سلیقه خودتون میتونین از زرشک تفت داده شده استفاده کنید.
#ته_چین 😋😍
من برای ته چین
اول سه تا پیمانه برنج رو آماده میکنم
بعد تو ی ظرف گود 3 تا تخم مرغ رو با نصف لیوان ماست ساده که دوقاشق غ به اون نصف لیوان ماست خامه ای اضافه کردم خووووووب بهم میزنم بعد یک ق غ گلاب، کمی هل ، کمی نمک و زعفرون آب کرده اضافه میکنم و برنج ابکش شده رو بهش اضافه میکنم وخوووب مخلوطشون میکنم
مرغمم که از قبل با ی پیاز وکمی نمک و زعفرون پخته بودم و از استخوان جدا میکنم و میزارم کنار دستم حالا ی تابه ی مستطیل دارم که تقریبا سایزش 20 در 15 رو میزارم روی حرارت و ی قالب کره 25 گرمی میندازم توش آب که شد مایه ته چینمو نصفشو میریزم تو تابه بعد مرغها روش میچینم و دوباره مایع ته چین بعد با پشت قاشق خوب فشرده میکنم به اندازه ی دو تا ق روغن روی ته چین میریزم و روی ظرف رو فویل میکشم و رو فویل با چنگال سوراخ میکنم و میزارم توی فر 190 درجه به مدت 1 ساعت
بعد از پخت برمیگردونم تو ظرف و با زرشک سرخ شده و کمی خلال پسته تزیین میکنم .
#ناگت_مرغ👇
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ 300 گرم
پنیر چدار رنده شده یا پنیرپیتزا نصف لیوان
نان تست سە عدد
شیر نصف لیوان
تخم مرغ زده شده 2 عدد
پودر سوخاری 1 لیوان
ارد معمولی 1 لیوان
نمک و فلفل پودر سیر پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه
1- سینه مرغ رو با پیاز و ادویه ونمک اب پز کرده ویا داخل غذاساز یا با هم زن برقی بزنید
2- نان تست را دورگیری کنید وبا نصف لیوان شیر خیس کنید و با همزن یا غذاساز پودر کنید
3_ادویه ها و پنیر پیتزا و پوره نان تست و مرغ خورد شده همه را باهم ورز دهید
در ظرف سرداری ریخته به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
4- یک کیسه فریزیر را باز کرده و مواد را روی کیسه پهن کنید و در یخچال فریزیر بمدت یکساعت قرار داده سپس یا برش یاقالب برنید وگرنه به اندازه دلخواه از مواد برداشته در دست به صورت گرد یا هر شکلی خواستید شكل دهید.
5- ناگت ها را ابتدا در ارد بعد تخم مرغ زده شده بزنید و سپس در پودر سوخاری و بغلتانید و در روغن زیاد سرخ کنید.
دوستان این دستور نمک نداره شماهم اصلا نریزید چون مرغ ابپز و پنیر پیتزا و پودر سوخاری نمک داره
کیک خامه ای لذیذ و آسان 🍰
مواد لازم:👇
3 عدد تخم مرغ
2 فنجان پودر شکر
2 فنجان آرد
1 فنجان نشاسته
1 ق غ سرخالی بکینگ پودر
کرم شکلاتی:👇
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
شیر 1 لیتر
1 تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری کاکائو
1 ق چ سرخالی وانیل
برای فیلینگ:👇
3 عدد موز
برای رویش:👇
1 بسته کرم شانتی
1 لیوان شیر
طرز تهیه:👇
تخم مرغ و شکر را به مدت 5 دقیقه با همزن می زنیم. سپس آرد ، نشاسته و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و برای یک دقیقه دیگر با همزن میزنیم. آن را درون یک سینی یا قالب گرد 28 سانتی متری ریخته و در دمای 175 درجه به مدت 20-25 دقیقه میذاریم تا صورتی رنگ شود. بعد از اینکه کیک پخته شد و خنک شد،آن را به نصف برش می دهیم و نیمی از کرم شکلاتی که آماده کردیم را در بین آنها ریخته و موزهایی را که خرد کردیم میریزیم.بقیه کرم شکلاتی هم روی کیک میریزیم.خامه سفید هم رویش میریزیم و به مدت 2ساعت در یخچال میذاریم.
👈برای خامه سفید که رویش هست،شیر و پودر کرم شانتی رو در ظرفی ریخته و با همزن انقدر بزنید تا مثل خامه فرم گرفته بشود.
👈برای کرم شکلاتی،همه موادش رو باهم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا غلیظ و کمی سفت شود.
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان بدون مخمر و فر .
یه نون راحت دیگه با یه سری نکات واسه نگهداری نون خونگی
. 🔹مواد لازم و طرز تهیه .
2.5 پیمانه آرد گندم
1.2 ق.چ بکینگ پودر
1 ق.چ جوش شیرین
1.2 ق.چ نمک
2 ق.غ روغن
1.5 ق.چ آب لیمو
1 پیمانه شیر
1 ق.غ شکر .
همه مواد را با هم ترکیب کنید و ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کندخمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را با وردنه باز کنید تا پهن شوددر صورتی که نان نازکتری بخواهید داشته باشید، خمیر را به قطعات بیشتری تقسیم کنید و پهن کنیدخمیر را در تابه بدون روغن با دمای متوسط قرار دهید، مدام برگردانید تا نسوزد، در صورت دلخواه میتوانید با برس روی آن کره بمالید (حدودا برای هر نان 5 دقیقه زمان بگذارید)نوش جان :) .