730.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸سلام صبح زیباتون بخیر
♥️امیدوارم امروز و هر روز
🌸دلتون پر از شادی باشه
♥️وخونه هاتون پراز عشق
🌸و سفره هاتون پراز برکت
♥️و زندگيتون پرازصمیمیت
🌸و عمرو عاقبتتون بخیرباشه
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_مرغ
برای 4 نفر:
سینه مرغ 600 گرم
فلفل دلمهای: 2 عدد (هر رنگی دوست دارید)
هویج: 2 عدد متوسط
کدو سبز: 2 عدد
>>>مرینیت مرغ:
نمک: سلیقهای
فلفل سیاه: نصف قاشق چایی خوری
فلفل سفید: 1 قاشق چاییخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایی خوری
پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
پودر پیاز: 1 قاشق چایی خوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری >>>ادویه سیزیجات:
نمک + پودر سیر
سبزیجات 7-8 دقیقه تفت بدید، کافیه.
من با کاهو فرانسوی ساندویج رو درست کردم، شما هم میتونید از کاهو، خیار شور و.... استفاده کنید.
شما میتونید از ادویه های دیگه مثل آویشن، پاپریکا، رازیانه و... هم استفاده کنید. سبزیجات رو هم میشه جایگزین کرد؛ مثل پیاز، بادمجان، کرفس
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
تاکوی مکزیکی بچه ها با گوشت گاو درست میشه
روی همه ی قسمت های گوشت سیر میمالن و ماساژ میدن تا به خورد گوشت بره.
نمک، زیره، پودر فلفل تند، فلفل سیاه، پونه، فلفل قرمز و پودر کاکائو را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید سپس مخلوط ادویه را به طور یکدست روی گوشت میپاشن. بعد با اب و آب لیمو، آب پرتقال، سالسا و عصاره گوشت را اضافه کنید.تا8 ساعت با درجه ی پایین بپزه.
گوشت را ریش ریش میکنن و روی نان تورتیلای ذرت میریزنو مواد دلخواه خود را اضافه میکنن و تاکو رو سرو میکنن😋
3.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان ماستی پنیری
مواد لازم:
6 برش نان یا به تعداد نفرات ، هر نوع نانی میشود
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری ماست
پنیر پیتزا ورقه ای
پنیر چدار
سوجوک رنده شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس ، میتوانید از سوسیس استفاده کنید)
طرز تهیه:
نان ها را ورقه ای ببرید. من نان تست استفاده کردم. ماست و تخم مرغ را داخل کاسه ای هم بزنید. روی نان ها ابتدا مخلوط ماست و تخم مرغ بمالید. سپس پنیر پیتزای ورقه ای بذارید روی پنیر سوجوک رنده شده بریزید و مجدد پنیر پیتزا و چدار بذارید. در فر 200 درجه تا وقتی که روی مواد سرخ شود بپزید. نوش جان
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش کله پاچه خونگی🤪
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
🥢یاکیتوری، غذای ژاپنی
🍢مواد لازم:
▫️سس سویا 2 قاشق غذاخوری
▫️شکر قهوهای یک قاشق غذاخوری
▫️زنجبیل تازه یک قاشق چای خوری
▫️فیله گوساله یا گوشت ران مرغ خرد شده 800 گرم
▫️پیاز قرمز 1 عدد
▫️فلفل دلمهای 1 عدد
▫️قارچ به مقدار دلخواه
▫️گوجه گیلاسی به مقدار دلخواه
▫️مایونز نصف فنجان
▫️سس خردل یک قاشق چایخوری
▫️کره به مقدار لازم
🍢طرز تهیه:
ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل رنده شده را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.گوشت یا مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب به آن آغشته شود.روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید 3 ساعت در یخچال بماند.بعد از 3 ساعت گوشت را از سس جدا کنید و بهمراه پیاز, گوجه گیلاسی, فلفل دلمه و قارچ به سیخ بکشید.گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخها را روی آن گذاشته و کباب کنید.در همین حین مایونز و سس خردل و مقداری کره آب شده را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با برس روی سیخهای کباب زده پس از آماده شدن میتوانید با برنج و نان سرو کنید.
#پارفه_آلبالو
2ليوان شير، 1پاكت كرم شانتي، 1كاسه البالو، 1پاكت ژله البالو، 1بسته بيسكوييت يولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلايي)، شكلات چيپسي ميزان دلخواه. ژله البالو رو با دو ليوان اب داغ حل كنيد. شير و كرم شانتي رو با همزن بزنيد .البالو رو با ميكسرميكس كنيد و ژله و کرم شانتی رو اضافه كنيد. بيسكويت ها رو داخلش خرد كنيد.داخل قالبتون سفلون بكشيد و مواد رو داخلش بريزيد و روش رو با سفلون بپوشونيد.چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد.
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نصف بسته ژله آلوئه ورا و نصف بسته ژله آلبالو رو هر کدوم با کمی بیشتر از نصف لیوان آبجوش مخلوط کنید و روی بخار کتری بزارید تا ژله کاملاً حل بشه
پنیر خامه ای، خامه و پودر شکر رو داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا یکدست بشه
مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید
به یک قسمت ژله آلبالو و به قسمت دیگه ژله آلوئه ورا اضافه کنید
اول با قاشق و بعد با همزن هم بزنید تا یکدست بشه
یک ملاقه از مواد سفید رو مرکز کیک بریزید و بعد یک ملاقه از مواد آلبالویی رو وسطش بریزید و این کار همینطور ادامه بدید تا مواد تموم بشه بعد قالب رو یکساعت داخل یخچال بزارید تا مواد پنیری خودش رو بگیره
برای مواد رویه
نصف بسته ژله آلبالو رو با کمی بیشتر از نصف لیوان آبجوش مخلوط کنید و روی بخار کتری بزارید تا ژله حل بشه
آلبالو و شکر رو داخل مخلوط کن بریزید تا آلبالو کاملاً پوره بشه بعد ژله آلبالو رو که خنک شده بهش اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید
و خیلی آروم روی مواد پنیری که خودش رو گرفته بریزید
قالب رو 8 ساعت داخل یخچال بزارید تا چیزکیک خوب سفت بشه
بعد از قالب خارج کرده و نوش جان کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمام مواد را طبق فیلم مخلوط کنید و خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست اورید .به خمیر ارد زیادی نزنید اگر کمی چسبنده بود ، مقداری روغن روی آن بریزید و خمیر را جمع کنید.داخل کاسه بزارید و روی ظرف با سلفون بپوشانید.
45 دقیقه بگذارید جای گرم تا خمیر تخمیر شود.
از خمیر 10-11 چانه درست کنید. با غلتک آن را کمی باز کنید. در صورت امکان سعی کنید مستطیل باز کنید. مانند ویدیو به آن شکل دهید خمیر را رول کنید و آن را در سینی قرار دهید و خط خمیر را در پایین آن قرار دهید.
دوباره درون سینی ، روی خمیرها را بپوشانید و آن را به مدت 30 دقیقه دیگر تخمیر کنید. برای قسمت بالا ، زرده تخم مرغ را با شیر هم بزنید و روی نانها را رومال کنید . روی آنها به دلخواه دانه کنجد بپاشید. در فر با حرارت 190 درجه از قبل گرم شده بپزید تا روی نانها قهوه ای طلایی شود.
بعد از پخت بلافاصله با پارچه ای روی نان های بپوشانید تا نرم شوند. 10 دقیقه صبر کنید ، پارچه را برداشته و با مواد مورد نظر خود سرو کنید.نوش جان
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍛خوراک مرغ و بلغور گندم ؛ خوشمزه و مقوی😋
🍀مواد لازم ✔️
بلغور گندم- 2 پیمانه
سینه مرغ- 2 عدد
پیاز کوچک- یک عدد
سیر ریز خرد شده- یک حبه
آب- 8 پیمانه
نمک- به مقدار لازم
🍀مواد لازم رویه:
کره – 2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون – 3 قاشق سوپ خوری
پاپریکا – یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودر شده) – یک قاشق سوپ خوری
🍛طرز تهیه 🍛
1-سینههای مرغ را به همراه پیاز خرد شده، آب و نمک در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
2- سپس آن ها را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
3- بلغور گندم از قبل خیس خورده را به ظرف حاوی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
4- مقداری از مرغ ریش ریش شده را به بلغور اضافه کنید. پس از این که آب آن کاملا کشیده شد، مواد را در ظرف سرو بکشید.
5- یک حبه سیر را تفت دهید و به مرغ پخته و ریش ریش شده باقیمانده اضافه و روی خوراک پخش کنید.
6-کره، روغن زیتون، پاپریکا و فلفل قرمز پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت کمی با هم تفت دهید و سپس روی پلو بریزید و سرو کنید.