#خورش_هویج_تبریزی 🥕 😋
🔸پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم). نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد، یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن. بعد از اینکه سرخ شد، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همهی هویج ها پخته و سرخ بشن.
در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هممی زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه
#قليه_ميگو 🥘 😋
🔸يك پياز بزرگ و ريز خرد كرده و تفت ميديم و بهش سه تا سير له شده اضافه ميكنيم و بعد سبزي (گشنيز به مقدار لازم و شنبليه يك پنجم مقدار گشنيز)ميريزيم و باهم تفت ميديم تا رنگ سبزي عوض بشه (خيلي نميخواد مثل قرمه سبزي سرخ بشه ) و توو اين فاصله ميگو رو تفت ميديم و به سبزي اضافه ميكنيم بعد آب تمبر هندي( دوسوم بسته تمبر هندي رو يك ساعت توو آب گرم خيس ميكنيم و بعد از صافي رد ميكنيم )
🔸و دو ليوان آب اضافه ميكنيم و رو حرارت زياد تا جوش بياد بعد حرارتو كم ميكنيم و تقريبا يك ساعت زمان ميخواد تا خورش جا بيافته نيم ساعت آخر ميتونيد به سليقه خودتون سيبزميني نگيني كنيد و بريزيد داخلش...(ميزان تمبر هندي رابطه مستقيم با ترشي خورش داره هرچي تمبر بيشتر باشه خورش ترش تر ميشه)
#ژله_خورده_شیشه 🍡 😋
🔸ابتدا سه طعم پودر ژله مختلف را با ۱/۵ لیوان آبجوش مخلوط کنید و هم بزنید تا ذرات آن کاملا حل شوند.
ژله های آب کرده را داخل ظرف های مستطیلی بریزید و بگذارید یخچال برای مدت ۳ الی ۴ ساعت تا خوب سفت شوند.
در این فاصله یک بسته و نیم ژله آلوئه ورا را با ۱/۵ لیوان آبجوش حل کنید و بگذارید در دمای محیط کاملا خنک شود .
سپس یک لیوان بستنی وانیلی آب شده یا شیر که حدود یک ساعت در دمای محیط مانده باشد را به ژله آلوئه ورا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
حالا ژله هایی که درست کردید را به صورت مکعب برش بزنید و بریزید داخل قالب و ژله آلوئه ورابستنی را به آن اضافه کنید.
قالب را به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس در ظرف سرو برگردانید
#پودینگ_شکلاتی_فندوقی🌰🍫😋
▫️شیر:سه لیوان
▫️شکر:نصف لیوان
▫️نشاسته ذرت:سه قاشق غذاخوری
▫️نسکافه:دو قاشق غذاخوری
▫️پودر کاکائو:سه قاشق غذاخوری(می تونین طبق ذائقه شکلات تلخ یا شیری هم استفاده کنین)
▫️کره:۲۵گرم
▫️آب جوش:سه قاشق غذاخوری
▫️فندق در صورت تمایل
🔸نسکافه رو با آب جوش حل کنید،شیر سرد،نشاسته،پودر کاکائو و شکر رو باهم مخلوط کنیدبهش نسکافه رو هم اضافه کنید و بزارید رو حرارات و مدام هم بزنید تا پودینگ به غلظت فرنی برسه بهش کره رو اضافه کنید بعد خاموش کنید.من تواین مرحله به پودینگ نصف استکان فندوق خرد شده و سه عدد شکلات شیری اضافه کردم.داخل ظرفهای تک نفره کشیدم و بعداز سرد شدن کامل و موقع سرو روی دسرموباپودر کاکائو و فندوق بو داده تزیین کردم
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرانچی خوشمزهههه😋😋
۲ عدد سیبزمینی آبپز
نصف فنجان شیر
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق چ نمک و فلفل قرمز
۳ ق غ آرد ذرت
ظرف سس خالی
ابتدا ۲ عدد سیبزمینی رو میپزیم سپس با شیر و تخم مرغ و نمک و فلفل قرمز و آرد ذرت رو مخلوط
میکنیم و داخل جای سسی میریزیم و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم
برای سس
نصف فنجان ماست
نصف فنجان آب لیمو
۲ ق غ سس مایونز
شوید و جعفری و پیاز ۲ ق غ
۱ عدد سیر
تمام مواد سس رو مخلوط کنید😋
#مرغ_بندری
۳عددپیاز
۲عددسینه مرغ
نیم کیلو قارچ
۱قاشق غذاخوری فلفل دلمه نگینی خرد شده
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
نمک.پودرفلفل قرمز.دارچین.پودرسیر.پودرلیمدعمانی
مرغ رو بازردچوبه ودارچین اب پزمیکنیم پیازهارو سرخ میکنیم قارچ اضاف میکنیم خوب که سرخ شد فلفل دلمه رو هم اضاف میکنیم ادویه هارو میریزیم ورب گوجه رو خوب سرخ میکنیم مرغ رو هم اضاف میکنیم حرارت گازرو کم میکنیم خوب جابیفته
♥️
#کیک_قهوه 🥮 😋
تخممرغ ۴عدد
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
قهوهفوری(نسکافه) یک قاشق سوپخوری
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔸فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم کنید.
آرد و بیکینگ پودر رو باهم الک کرده.
تخممرغ و شکر و وانیل رو هم میزنیم تا کرم رنگ بشن،قهوه فوری رو داخل شیر ولرم حل میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم،روغن مایع رو هم اضافه کرده و هم میزنیم به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم،قالب میان تهی رو با کره چرب و آرد پاشی میکنیم(از قالب ساده قطر ۲۵هم میشه استفاده کرد)مواد رو در قالب ریخته و به مدت ۴۵الی ۵۵دقیقه در فر قرار میدیم.
#سالاد #غذای_فرانسوی #غذای_ملل
#سالاد_نیسواز
مواد لازم:
گوجه فرنگی🍅
ماهی تن🐟
تخم مرغ آبپز🥚
زیتون نیسی (نوعی زیتون سیاه)🍈سیب زمینی آبپز🥔
لوبیا سبز 🌿
کاهو (دلبخواه)🌵
یک سس خاص
چند تا از این مواد متغیره مثلا بدون لوبیا سبز،کاهو یا سیب زمینی سرو بشه یا مواد دیگه ای بهش اضافه بشه ولی تخم مرغ و ماهی و گوجه و زیتون ثابته هم از کنسرو ماهی تن و هم از ماهی گریل یا سرخ شده میتونید استفاده کنید
لوبیا سبز رو نباید بیش از حد بپزید،فقط پنج دقیقه در آب و نمک بجوشونید و بعد زیر آب سرد آبکش کنید کافیه.باید ترد باشه.
سس هم ترکیبی از پنج ق غ روغن🥄🍾 زیتون بکر،دو ق غ سرکه بالزامیک🥄🥃 (یا دو ق سرکه معمولی +یک ق مرباخوری شکر)،دو ق غ آبلیمو🥄🍾 تازه(قابل حذف)،یک تا دو حبه سیر🍈 رنده شده،یک ق مرباخوری سس خردل🥄 آویشن،نمک و فلفل هست.گاها چند برگ ریحون تازه هم در سس خرد میکنن
#نان_سیر_و_پنیر
🥖🧀🥖🧀🥖🧀🥖🧀🥖🧀🥖🧀
مواد لازم:
دو تا سه قاشق غذاخوری سس مایونز🥄
سه قاشق غذاخوری روغن زيتون جوری که سس رو روون كنه🍾
يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید
نون باگتها 🥖رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا🧀 بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنید
نوش جان 😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت
#خورشت_خلال_کرمانشاهی
غذای خوشمزه و #سنتی ایرانی و #بومی_کرمانشاهی که از خوردنش لذت میبرین😋
♥️
#پلو_میگو_قالبی
سه چهارتا پیاز رو خلال کنید،توی ماهیتابه سرخ کنید و بردارید بگذارید کنار.توی همون ظرف یک پیمانه کشمش شسته شده رو سه چهار دقیقه تفت بدین و بردارین.بعد حدود ششصد گرم میگوی پاک شده رو بریزین داخل ماهیتابه و ده دقیقه(تا زمانی که آبش کشیده بشه)تفت بدین..بهش دو قاشق گرد لیمو،نمک،فلفل،کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید،پیاز و کشمش رو به ظرف برگردونید و زیرشو خاموش کنید.
این مواد رو لای پلو زعفرونی آبکش شده بریزید و بگذارید دم بکشه و بعد نوش جان کنید..
میگو پلو قالبی
#سوفله_لوبيا_سبز
مواد لازم :
لوبیا سبز یک کیلو
گوشت قیمه_ یا چرخ کرده یک کیلو
ماست موسیر یا ساده چکیده یک پیمانه
مايونز وخامه هم ميشه نصف پیمانه
چپس خلالی _ پیاز داغ
انواع آجیل برای تزیین
نمک وفلفل سیاه
طرز تهيه :-------
لوبیا رو نگینی خرد کرده نصب لوبیا نصف گوشت چرخ کرده هم ميشه ولی گوشت قیمه برای این غذا خوشمزه تر ميشه لوبیا رو میپزیم نیم پز که شد گوشت پخته با آب گوشت رو با دو حبه سیر خورد شده اضافه كرده زیاد هم نمی زنيم آب شو که کاملاً کشید البته نمک وفلفل سیاه هم در موقع پختن اضافه کرد سس بسته به ذائقه اگر سیر دوست داشتید ماست ساده چکیده وسس مايونز یا خامه روبا هم مخلوط کرده نمک فلفل سیاه و یک حبه سیر له شده با هم مخلوط کرده می توانید به جای ماست معمولی ماست موسیر بزنید
نصف سس رو توی ظرف مورد نظر ریخته به لوبیا کمی گردوی خرد شده وپیاز سرخ کرده اضافه کرد روی سس میریزیم بعد باقیمانده سس رو روی لوبیا ریخته بعد روشو با چيپس خلالی من خودم درست کردم وپیاز سرخ شده وگردو بادام پسته هرکدام دم دست بود وهر مدل که دلخواهتون بود تزیین کنید.
♥️