eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم ارد 450 گرم کره سرد 150 گرم مایه خمیر فوری 1 ق چ شکر 1 ق چ نمک 1 ق چ شیر ولرم 1/2 پیمانه تخم مرغ 1 عدد پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری ارد را الک کرده و کره ها را تکه تکه به ارد اضافه کنید یا با نوک انگشت یا با میکسر انقدر مخلوط کنید تا به حالت خرده نان شود.نمک شکر مایه خمیر فوری را اضافه کنید حالا نوبت شیر ولرم و بعد تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود خمیر احتیاج به ورز زیاد ندارد بدلیل داشتن کره به روغن میافتد.نیمی از خمیر را با پودر کاکائو مخلوط کنید و خمیر ها را جدا گانه در کیسه ای برای نیم ساعت استراحت دهید.بعد از این زمان خمیر ها را به صورت مستطیل باز کنید و دو خمیر را روی هم انداخته و با فشار وردنه کمی بهم بچسبانید.رول کنید و برش بزنید و هر کدام را دوباره باز کنید و از مواد میانی داخلش را پر کنید در سینی فر گذاشته در فر گرم شده 180 درجه به مدت 15الی 20دقیقه قرار دهید تا کمی برشته شود...ولی خشک نشود.مواد میانی شما هر چیزی که تمایل دارید میتونه باشه.
خوشمزه رژیمی 😍 مواد لازم: سینه مرغ پخته شده لوبیا قرمز پخته ذرت کنسروی کاهو گوجه فرنگی تخم مرغ ابپز برای سس: ماست یونانی آبلیمو تازه پونه کوهی خشک نمک وفلفل
بروکلی و کشمش مواد لازم: 2 سر کلم بروکلی(کوچک) خرد شده 2 هویج بزرگ رنده شده 2 لیوان ذرت 1/2 لیوان کشمش 1/2 لیوان گردو خرد شده(اختیاری) 6_7 برش بیکن سرخ شده(اختیاری) 1 لیوان پنیر رنده شده (نوع پنیر به دلخواه) مواد سس👇 1 لیوان ماست چکیده 2 قاشق چایخوری عسل دلبخواه 2 قاشق غذاخوری سس خردل یا سس مایونز 2 قاشق چایخوری سرکه سیب 3 قاشق غذا خوری پیاز ریز خرد شده نمک،فلفل سیاه و چاشنی دلخواه دلبخواه طرز تهیه: ابتدا در یک جار یا کاسه کوچک، مواد سس را مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند،ودر یخچال بگذارید، کلم بروکلی را تمیز بشویید و به صورت گل چه های کوچک خرد کنید سپس دریک کاسه ی بزرگ کلم بروکلی،هویج رنده شده، ذرت،پنیر ،بیکن سرخ شده، کشمش و گردو، بریزید و در آخر سس سالاد را اضافه کرده، هم بزنید و سرو کنید،نوش جان❤
یک صبحونه و عصرونه لذیذ داریم 😋 مواد لازم برای خمیر پنکیک: تخم مرغ 5 عدد شیر 1 لیوان آب 2 لیوان (می‌توانید یک لیوان دیگر اضافه کنید) آرد 3 لیوان نمک 1 قاشق چایخوری . خمیر رو چطور درست کنیم 👩‍🍳 همه مواد را ریخته با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود، یک قاشق غذاخوری روغن را درون تابه نچسب ریخته سپس دو قاشق غذاخوری خمیر پنکیک بریزید، وقتی یک سمت سرخ شد به طرف دیگر برگردانید تا سرخ شود. این کار را ادامه دهید تا خمیر پنکیک تمام شود. مواد میانی: فلفل سبز 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز نصف 1 عدد کالباس 100 گرم جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری پنیر چدار رنده شده 2 لیوان سس قرمز . دستور قسمت خوشمزه ‌ترش👨‍🍳 ابتدا فلفل ها را خرد کرده، به همراه جعفری و کالباس ریز خرد شده مخلوط می‌کنیم، دو قاشق مرباخوری از مواد در وسط پنکیک گذاشته روی آن سس می‌زنیم و به صورت مثلثی از راست و چپ می‌بندیم. یک قاشق غذاخوری کره را در یک تابه تفلون بریزید، پنکیک ها را به مدت 5 دقیقه در ماهیتابه سرخ کنید و داغ سرو کنید.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم یک پیمانه و نصف آرد سه چهارم پیمانه روغن یک پیمانه و رب شکر چهار عدد تخم مرغ یک پیمانه شیر 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری نمک سه پیمانه پودر کاکائو سه پیمانه شکلات ‌ ‌ طرزتهیه پودرکاکائو رو با شیر مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت ملایم بعد شکر رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و میزاریم روس حرارت بمونه تا شکر اب بشه. از روی حرارت برش میداریم و میزاریم خنک بشه تخم مرغ ها و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعدش روغنو میریزیم و باز هم میزنیم. مواد خشکو بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم مخلوط را داخل قالب چرب شده میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میذاریم تا بپزه بسته به فرتون زمانش فرق داره ولی حدودا یه ساعت طول میکشه تا بپزه برای تزیینش از نوتلا استفاده کردم
شیرینی کنجدی مربایی داخل قالب مافین مینیاتوری مواد لازم : کره در دمای اتاق 250 گرم دوعدد زرده تخم مرغ یک ق چ بکینگ‌پودر یک ق چ پودر وانیل شکری 150 گرم پودر شکر آرد سفید ساده الک کرده بین 350 الی 400 گرم برای تزیین مارمالاد آلبالو یا پرتقال کنجد خام . طرز تهیه : تمام مواد خمیر را باهم‌مخلوط کنید و ازش خمیر یکدستی تهیه کنید و به اندازه گرده چونه بگیرید و تو دست قلقلی کنید و به کنجد خام آغشته کنید و داخل قالب مافین مینیاتوری بذارید و فشار دهید . فر رو داغ کنید و روی 160 درجه تنظیم کنید . قالب رو تو فر بذارید . حدود ده دقیقه تا وقتی رویه شیرینی ها طلایی بشه بپزید . بعد کمی که از داغی افتاد ، از داخل قالب خارج کرده و دمر بذارید تا کاملا خنک بشن و بعدا با مارمالاد تزیین کنید اگه حوصله ی مرباکشی رو هم نداری ، ته قالب یه دونه چیپس شکلات یا اسمارتیز بذار . خمیر خودش بهش می چسبه !! نه دیگه !! اینجا خودش خشک نمیشه بیفته !!! 😂😂😁☝️
شاورما یه غذای لبنانی هست که از تکه های گوشت یا مرغ درست میشه.همراه نون های نازک مدیترانه ای یا پیتا سرو میشه.این غذا خیلی شبیه دنر کباب هست.درست کنید و از خوردنش در کنار خانواده و دوستاتون لذت ببرید. ابتدا پیاز ریز خرد کنید.بزارید با کمی روغن تفت بخوره.سینه مرغ تکه های خلال برش بدید.با پیاز تفت بدید.بهش نمک و فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر کمی ادویه کاری اضافه کنید.بزارید کامل بپزه.(بچه ها چون سینه مرغ بافت لطیفی داره و تکه های مرغ باریک هست با حرارت ملایم می پزه،پس نگران نباشید)بهش سس باربیکو و سس گوجه اضافه کنید.تقریبا به میزان هر یک عدد سینه مرغ از هر سسی یک قاشق بریزد.خیار شور ،گوجه و پیاز قرمز خرد کنید.کمی هم جعفری کنار بزارید. نون پیتا تهیه کنید.می تونید کمی سس فرانسوی روی نون بزنید.ولی این غذا به اندازه کافی سس داره.من خودم استفاده نکردم.از مواد مرغ بریزد.سپس مخلوط سبزیجات اضافه کنید.بعد داخل نون بپیچید. بسیار غذای خوشمزه ای و باب طبع بچه ها هست..
🍡 😋 برای هر رنگ یک بسته ژله 3/4 لیوان اب جوش یک بستنی کاسه ای 🔸ابتدا پودر ژله رو با اب جوش حل کرده و روی بخار کتری گذاشته تا ذرات معلق ژله حل شود. می‌گذاریم تا از داغی اولیه بیفتد‌. سپس بستنی را که از قبل بیرون فریزر گذاشتیم به ان اضافه کرده .... *نکته : حدود یک قاشق از بستنی را برمیداریم و بقیه رو اضافه می کنیم. کف سینی 20 در 30 را خیس کرده کیسه فریزر انداخته و کیسه راچرب کرده و ژله را ریخته و بمدت فقط 45 دقیقه در یخچال گذاشته و سپس برش زده و رول میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس شکلاتی 🍰🍫 مواد لازم🥣 : شکر : یک لیوان پودر کاکائو : چهارقاشق غذاخوری شیر : دو لیوان روغن مایع : یک لیوان تخم مرغ : سه عدد وانیل : نوک قاشق چای خوری آرد گندم یا آرد شیرینی پزی : دو لیوان بکینگ پودر : دو قاشق چای خوری
نان شیر کوچک🥖🥖 آرد450گرم(آرد فانتزی) خمیر مایه 1ق چ پودر شیر خشک قنادی 30گرم نمک 1ق چ شکر 1ق غ شیر 280گرم کره همدمای محیط 50گرم طرز تهیه: اول مواد خشک رو مخلوط کنید وکم کم شیر رو اضافه کنید تا خمیرتون منسجم بشه دقت کنید شیر رو یک مرتبه به آرد اضافه نکنید چون ممکنه که خمیرتون شل بشه خمیر منسجم وسفت هست ،کره رو اضافه کنید و بازهم ورز بدید حدودا ده دقیقه حالا بزارید داخل کاسه که کمی چربش کردید وروشو بپوشونید یکساعت استراحت بدید تا حجم خمیرتون دوبرابر بشه. بعد خمیرتون رو کمی ورز بدید تا هوای داخلش خارج بشه ‌اونو به چونه های 80گرمی تقسیم کنید وده دقیقه استراحت بدید ‌بعد به کمک قیچی مثل بعلاوه برش بزنید ومثل فیلم برشها رو ادامه بدید وداخل سینی فرتون با فاصله 6سانت بچینید ودوباره روشو بپوشونید ‌بهش یکساعت دیگه زمان بدید تا حجمش دوبرابر بشه حالا روی نونها رو با الک کمی آرد بپاشید ودر فر 200درجه به مدت تقریبی 20تا30دقیقه تا روی نونها خوشرنگ بشن.