✅ پیتزا قیفی 😋
برای درست کردن این مدل پیتزا به یک بسته نون تست نیاز داریم، مواد داخلش هم سلیقه ایه، من مرغ رو ریز خرد کردم و با کمی ادویه سرخش کردم بعد قارچ رو اضافه کردم و کمی تفت دادم، سر آخر ذرت پخته شده و کمی رب و پودر آویشن بهش اضافه کردم. و گذاشتم موادم کاملآ سرد شه.
حالا کناره های نون رو برش داده و با وردنه نون ها رو صاف کنین، و با کمی آب دو طرف تست ها رو کمی آب بزنین و مدل قیف رول کنین و با قیچی آشپزخونه اضافه ی نون ها رو ببرین ، بعد با انگشت آروم لبه های قیف رو فشار بدین تا فیکس شه.
داخل قیف ها رو با مواد میانی پر کنین و کمی پنیر پیتزا روش بریزین و در ظرف مورد نظر بچینین، دوباره روشون پنیر پیتزا بریزین و در فر 180 درجه قرار بدین تا پنیر ها آب شن، تقریبا 20 دقیقه طول میکشه. بعد با سس دلخواه نوش جان کنید.
اضافه های نون ها رو خشک کنین، بعد باهاشون پودر سوخاری درست کنین یا تو مایه ی کتلت استفاده کنین.
🍷
#ماكارون_شكلاتى
١٢٥گرم پودرشكر،٥٠گرم بادام و٢٥گرم پودركاكائو را درون آسياب ريخته خوب ميكس مى كنيم بعد توى الك ريخته (از الك دانه ريز ردكنيد )
دوعددسفيده تخم مرغ بزرگ (روزقبل سفيده هارو درظرفى ريخته با سلفون روشو بپوشونيد ودريخچال نگهدارى كنيد)ونمك را باهمزن مى زنيم تاوقتى كه حالت فوم وكشدار پيدا كنه ٧٥گرم پودر شكرراكم كم اضافه كرده خوب هم مى زنيم تا كاملا سفت وبراق بشه
مخلوط پودربادام وشكروكاكائو را طى چندمرحله به سفيده اضافه كرده خوب باليسك مخلوط مى كنيم بايد كاملا مواد باهم مخلوط ويكدست بشه
(مثل خميركيك ميشه) را درون قيف ريخته با ماسوره ساده(شماره١٢ويلتون) روى صفحه ىسيليكونى مخصوص پايپ ميكنيم به صورت عمود،اجازه مى دهيم ماكارون هااستراحت كنن چندضربه به سينى ميزنيم تاحباب هاى هوا از آن خارج بشه ماكارون ها راحدود٣٠الى٦٠دقيقه استراحت مى دهيم تاسطح ماكارون ها خشك بشه وقتى انگشت بزنيم به دست نچسبه
درون فر ازقبل گرم شده بادماى ١٨٠ درجه به مدت تقريبى ١٠الى١٥دقيقه قرار مى دهيم ،
بعد از پخت از فرخارج كرده اجازه مى دهيم كاملا خنك شود باگاناش ماكارون ها را پرمى كنيم.
#گاناش_كره_اى
١٢٠خامه را درون شيرجوش ريخته روى حرارت قراردادهگذاشته يه جوش كه زد يك ق غ پودر كاكائورااضافه كرده هم مى زنيم ازروى حرارت برداشته ١٢٠گرم شكلات تلخ خوردشده رواضافه كرده كاملا مخلوط مى كنيم ١٥گرم كره رانيز اضافه كرده به هم زدن ادامه مى دهيم تا سس غليظى بدست بيادوقتى سرد شد درون قيف ريخته با ماسوره ساده وسط ماكارون ها را پرمى كنيم.
اسموتی خرما
دو تا موز خرد شده و یخ زده رو به همراه چهار خرما بدون هسته+نصف ق مرباخوری پودر دارچین+دو ق غ چیا سید(نداشتید به جاش پودر نارگیل بریزید)+دو ق غ کره بادوم زمینی+دو لیوان شیر سرد رو در مخلوط کن بریزید و یک تا دو دقیقه مخلوط کنید این مقدار حدود سه لیوان اسموتی
نکته:درمورد چیا سید (دانه چیا) این اسموتی برای روزه داران خیلی مفیده
#بشقاب_سبزیجات 🥘 😋
_سیب زمینی پخته شده ۳۰۰ گرم
_گوجه گیلاسی ۲۰۰ گرم
_قارچ ۳۰۰ گرم
_اسفناج ۲۰۰ گرم
_سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه ( یا پودر سیر )
_پیاز یک عدد
_آواکادو (به دلخواه) یک عددد
_آویشن یک قاشق چایخوری
_پاپریکا یک قاشق چایخوری
_روغن زیتون به میزان لازم
_نمک و فلفل به میزان لازم
🔸ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و با پودر آویشن ، پودر پاپریکا، روغن زیتون، نمک،فلفل مزه دار کنید ، و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار داده همزمان گوجه های گیلاسی را در ظرفی دیگر به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شوند با دمای ۱۸۰ درجه در فر گذاشته(یا در ماهیتابه گریل کنید) ،سپس یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته و با مقداری روغن پیاز و سیر را تفت دهید. سپس قارچ ها و اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود در آخر سیب زمینی و گوجه های گریل شده را به ماهیتابه برگردانید و در صورت تمایل در کنار پوره آواکادو سرو کنید
#حلوا_ارده
🥣برای تهیه حلوا ارده خانگی ابتدا یک فنجان کنجد خام را در آسیاب می ریزیم تا پودر و کاملا یکدست شود سپس کنجد پودر شده را در کاسه ای مناسب می ریزیم و شیره خرما را به آن می افزاییم و خوب با هم مخلوط می کنیم
اگر سفت شد به آن مقداری شیر اضافه می کنیم تا رقیق تر شود و کمی از آن را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آن کمی پودر نارگیل،پودر پسته،پودر گردو،کنجد بوداده و خلال پسته می پاشیم و مجددا لایه بعدی مخلوط شیره خرما و کنجد می ریزیم
#سالاد كلم با ذرت و گوجه گيلاسي
يك ليوان كلم بنفش باريك خلالي شده+يك ليوان كلم سفيد+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+سه چهارم ليوان ذرت پخته يا كنسروي+نصف ليوان خيار نيم دايره اي خرد شده
اين مواد رو مخلوط كنيد،حالا براي #سس ،سه ق مايونز+دو ق آبليموي تازه+يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل سياه+يك حبه سير رنده شده يا كمي پودر سير رو تركيب و به سالاد اضافه كنيد،اجازه بديد يك ربع تا نيم ساعت داخل يخچال بمونه
برای شروع یک بسته ژله از هر رنگی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید من از انگور استفاده کردم ژله را با یک لیوان آب داغ قاطی کردم بعد سه چهارم لیوان آب سرد بهش افزودم و بمدت دو دقیقه در مایکرو حرار دادم البته میتونید روی گاز مرتب همزده تا یک جوش کوچولو بزند ،بااین کار ژله شفاف و زیبای خواهید داشت ..قالب چرب کردم من از قالب سیلیکونی استفاده کردم و مقداری ژله سرد شده داخلش ریختم وبمدت بیست دقیقه در یخچال گذاشتم تا نیم بند شود بعد توتفرنگیها را داخلش چیدم و دوباره کمی ژله روشون ریختم ودر یخچال گذاشتم بمدت بیست دقیقه دیگر ودر آخر با ملاقه کوچک ژله باقیمانده را در قالب ریختم ودر یخچال بمدت دو ساعت گذاشتم تا خوب ببندد ..اگر بیشتر بماند بهتر است برای در اوردن ژله راحت است چون چرب شده است برای یک دقیقه در آب داغ گذاشتم وروی بشقاب برگردوندم😉
🥨😋🥨😍🥨
#ترافل_کدوحلوایی_وچیپس_شکلات 🍡
كدوحلوايي پخته و پوره شده ۱/۵پیمانه
بیسکوییت پتی بور ۱بسته ۳۰تایی
خرما۴_۵عدد هسته گرفته
جوی دوسرپرک ١پيمانه
تخمه كدو ١/٤پيمانه
چيپس شكلات ١/٣پيمانه
جوزهندي ودارچين باهم١قاشق چايخورى
عسل ١قاشق غذاخورى(از شيره ى انگور ياشربت مربا يا شكلات صبحانه هم مى تونيد استفاده كنيد)
🔸خرما،كره ى بادام زمينى،و نصف جوى دوسر و پوره ى كدوحلوايي رو در غذاسازبه خوبي با هم مخلوط كنيد،مواد رو به ظرف مناسبي انتقال بديدو بقيه ى مواد رو اضافه كنيدو حسابي هم بزنيد تابه صورت خميركاملا يكدستي دربياد و وسط ظرف جمع بشه كه بشه به راحتى قلقلي كرد،نيم ساعت دريخچال قرار دهيدسپس قلقلي كنيد
🔺شيرينى خرما و بيسكويت براى اين مواد كافي هست اگر شيرين تر دوست دارين مقدار خرما رو بيشتر كنين
🔺اگر كدوحلوايي تون آبدار باشه يعنى هنگام پخت آبش جذب نشده باشه در نتيجه پودر بيسكوييت بيشترى جذب ميكنه ،پس يك بسته بيسكوييت اضافه داشته باشيد
🔺جوى دوسر پرك نياز به پخت نداره وبا گرفتن رطوبت كدوحلوايي نرم ميشه
🔺از انواع مغزها مي تونيد در تهيه ى
اين ترافل استفاده كنيد
🍰مافین رنگی💖
.
👈مواد لازم
3عدد تخم مرغ
1لیوان شکر
1لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
2لیوان آرد
3قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چایخوری یا 10 گرم)
👈طرز تهیه
تخم مرغها و شکر را با همزن برقی 3تا4 دقیقه بزنید.
آب و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و به مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی و آرام هم بزنید بدون اینکه پف کیک بخوابد.مایه کیک را در کپسولهای کیک(یا قالب مافین چرب شده ) که در سینی کیک چیده اید بریزید. (تا2/3کپسولها) و در فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه بپزید .(تست کیک را با خلال دندان انجام دهید و حدود 20دقیقه)بعد از اینکه کیکها سرد شدند 80 گرم شکلات سفید را آب کنید و کیک ها را به شکلات آغشته کرده و بعد در شکلاتهای تزیینی و یا پودر پسته زده و تزیین کنید.
نوش جان🌸
🔷#دسر_تیرامیسو
زرده تخم مرغ سه عدد
وانیل نصف ق چ خ
پودر قند سه قاشق
خامه قنادی 200 گرم
پنیر ماسکارپونه 200گرم
قهوه دم کرده غلیظ نصف فنجون
لیدی فینگر به میزان لازم
اول پودر قند رو به همراه زرده تخم مرغ و وانیل روی بخار غیر مستقیم بزارید و با دور تند همزن خوب هم بزنید تا کاملا پوک و سبک بشه بعد پنیر رو اضافه کرده و هم بزنید تا مواد باهم ترکیب بشه و درنهایت خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و اروم مخلوط کنید تا موادتون یکدست بشه لیدی فینگر ها رو اول داخل قهوه دم کرده بزنید و بعد داخل ظرف مورد نظر بچینید و از مواد پنیری روش بزنید و اجازه بدید یک شب داخل یخچال استراحت کنه و بعد نوش جان کنید من بدون زرده درست کردم
دسر جذاب و فوری
مواد لازم:
بیسکویت: ۱۰۰ گرم (ساده)
کره: ۱۰۰ گرم (ذوب شده)
شکر: ۱ فنجان
پودر شیر: ۱ فنجان
ماست: ۲ لیوان
آب: ۱ فنجان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
کرم کارامل: ۱ بسته (پودر)
دستور تهیه:
بیسکویت را با کره خرد کرده و به حالت فشرده دور قالب را با آن بصورت یک لایه بپوشانید و قالب را در سینی فر قرار دهید. دو لیوان ماست ، یک فنجان پودرشیر و یک فنجان شکر را خوب مخلوط کرده سپس به لایه ی بیسکویت اضافه کنید. سینی را درون فر قرار داده تا لایه شیر فقط سفت شود ، (از ۱۵ دقیقه تا ۲۰ دقیقه) سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود. آب را با یک قاشق شکر و پودر کارامل مخلوط کنید. کارامل را روی حرارت کم گرم کنید تا مواد یکدست شوند و سپس روی مواد بریزید و به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس برش داده و سرو کنید.
#نکات_کیک_پزی
🍰🍰🍰🍰
📍نتیجه ی الک نکردن آرد چیه؟
یعنی وقتی کیک شما پخت، گلوله های آرد با همون طعم آرد در دهان حس میشن و کیک بافت خوب و نرم و خوشمزه و یکنواختی نخواهد داشت.
🧁چطور کیک نرم تری داشته باشیم؟
?هر چه قدر آرد رو بیشتر الک کنین، باعث میشه دانه های آرد بیشتر به صورت پودر و با بافت خیلی ریزتری وارد مواد کیک بشن و کیک بافت منسجم تر و نرمتری پیدا کنه.