9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷#چیکن برگر 🌷
.
.
مواد لازم برای ۶ عدد
۲ عدد ران مرغ
۲ عدد سینه مرغ
نان برگر ۷ عدد
شیر ۳ قاشق غذا خوری
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
پیاز قرمز ۱ عدد
ادویه ها شامل
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و اویشن و پودر سیر و اورگانو که از هر کدوم ۱ قاشق چای خوری
سس باربیکیو ۲ قاشق غذا خوری
لیمو نصف
این قطعا ابدار ترین برگر مرغی هست که تا الان امتحان میکنید
#کتلت_نان
مواد لازم:
نان تست کهنه 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پنیر چدار رنده شده 1 1/2 لیوان
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
نعنا
آویشن
زیره
جعفری
شوید
آرد سوخاری 4 قاشق غذاخوری
.
طرز تهیه:
نان تست کهنه را خرد کرده مقدار کمی روی آن آب بریزید تا حالت خمیری پیدا کنید سپس همه مواد را اضافه کرده و خوب ورز بدید. درون تابه نچسب روغن ریخته وقتی داغ شد کوفته ها را در دست شکل بدید و درون روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی بذارید و روغن اضافی آن را بگیرد.
نوشجان 🌹
#فلافل_مرغ 🌯 😋
نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد
پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ
فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ
🔸نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید.
♦️به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_رز
مواد لازم
-50 گرم کره ذوب شده
-شیر (200 میلی لیتر
-1 تخم مرغ
-15 گرم مخمر خشک
-500 گرم +/- آرد
-3 قاشق غذاخوری شکر
-1 قاشق غذاخوری کاکائو
-کمی نمک.
برای پر کردن ، به دلخواه شما از شکلات نوتلا ، شیر جوشانده غلیظ شده ، مربا ، آجیل ، میوه های خشک و غیره استفاده می کنیم.
برای خمیر ، تمام مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید. آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید ، 2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید. ما اجازه می دهیم آنها در یک مکان گرم بالا بیایند.
ما کیک را جمع می کنیم ، دوباره اجازه می دهیم تا بالا بیاید ، حدود یک ساعت و نیم روی آن را با فیلم مواد غذایی می پوشانیم.
سپس با زرده ، که با کمی شیر رقیق شده ، چرب کنید.
ما آن را برای حدود 25-30 دقیقه به اجاق گرم با درجه 180 درجه می فرستیم.
نوش جان! ️