eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
4.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 تخم مرغ ۱عدد شکر نصف لیوان روغن نصف لیوان ارد یک و نیم لیوان + دو ق غ ارد کنار دستتون باشه شاید لازم بشه ، بیکینگ پودر نصف ق چ وانیل ۱/۴ ق چ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
3.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 پارت دوم تخم مرغ ۱عدد شکر نصف لیوان روغن نصف لیوان ارد یک و نیم لیوان + دو ق غ ارد کنار دستتون باشه شاید لازم بشه ، بیکینگ پودر نصف ق چ وانیل ۱/۴ ق چ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔝🔝 به سبک رستورانی👌 💞کلیــک کنیــد💞👇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه☝️☝️ 🔝🔝 💞کلیــک کنیــد💞👇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
☝️☝️ 🧀🍖🧀🍖🧀🍖🧀🍖🧀🍖 خوراک لقمه ای گوشت و پنیر مواد لازم برای۸ نفر گوشت چرخ کرده (یا ژامبون گوشت) ۴۵۰ گرم سس گوجه فلفلی ۱ لیوان خمیر (بربری) ۲ عدد پنیر پیتزا ۲ لیوان ریحان (خشک شده) ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- در ابتدای کار فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار داده و روشن کنید. ۲- داخل تابه مقداری کره یا روغن ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید .وقتی گوشت تغییر رنگ داد سس قرمز را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. ۳- خمیر نان را کمی آرد پاشی کرده و خوب ورز دهید .ظرف مناسبی را چرب کنید. ۴- خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کرده و آن را داخل ظرف قرار دهید طوری که اضافه خمیر از ظرف اویزان باشد. ۵- گوشت و سس را داخل خمیر ریخته و روی آن نصف پنیر پیتزا را بپاشید.بقیه خمیر را داخل ظرف جمع کنید. ۶- خمیر را به 8قسمت(به شکل مثلث)برش بزنید .بقیه پنیر و ریحان خشک را روی مواد بریزید .ظرف را 15تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. سایر نکات در صورت تمایل مقداری فلفل دلمه ای ،قارچ،سوسیس،گوجه و ژامبون ریز شده وسرخ شده هم داخل گوشت بریزید.
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه☝️☝️ 🔝🔝 💞کلیــک کنیــد💞👇
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♥️☝️☝️ عضـــو شیـــد😋😍👇🏿
🍬 😋 🔸این شکلات خیلی راحت و درعین حال خوشمزه و مقوی هستش باهر شکلاتی که دوست دارید مثل تلخ ،شیری،سفید می تونید درست کنید اگر شکلات تلخ وسفید رو با هم مخلوط کنید شکلات شیری می تونیدداشته باشید کف قالب رو چای ترش که خیلیم خوشرنگه و ترکیبش با شکلات خیلی خوشمزه و ملس میشه رو کمی خرد کرده ریخته و شکلات رو هم که روی بخار کتری بن ماری و ذوب کردیم روی چای ترش داخل قالب میریزیم و کف قالب رو ،روی میز زده تا حباب شکلات خارج و سطح شکلات صاف شده داخل یخچال قرارداده تا سفت شود.اگر عجله داشتید داخل فریزر زودتر سفت میشود که می تونید سریعتر درست کنید‌.می تونید از هر نوع مغز دلخواه هم ا استفاده کنید. 🌺🍃
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌طرز تهیه مرغ پنیری سوخاری با حلقه‌های پیاز
طرز تهیه اول یه لیوان لوبیا چشم بلبلی رو از شب قبل خیس کردم و چندین بار ابشو عوض کردم،گذاشتمش با نمک و اب بپزه،سه پیمونه برنج هم خیس کردم و سه تا پیازو خلالی کردم برای یه پیاز داغه خوشرنگ ،رفتم سراغ دو تا سینه ی مرغ و مکعبی برش زدم،و وقتی پیازا خوب طلایی شدن مرغو‌اضافه کردم و گذاشتم قشنگ تفت بخوره و تقریبا با ابی که از خودش پس داده بود تقریبا پخت، بعد نمک ،زردچوبه،فلفل،ادویه کاری،کمی دارچین اضافه کردم و وقتی رنگ زردچوبه باز شد نصف استکان زعفرونی که از قبل دم کرده بودم ریختم تو ظرف و ده دقیقه درشو بستم با حرارت ملایم،وقتی تقریبا ابش جمع شد لوبیاهای پخته شده رو با مرغا مخلوط کردم و کنار گذاشتم،از قبل هم سه تا دسته شویدو وقتی ابشون خشک شد خرد کردم ،برنجو ابکش کردم و کف قابلمه نون لواش انداختم و یه لایه برنج ریختم و یه لایه شوید بعد یه لایه از مخلوط مرغ و لوبیا ریختم و تا اخر این ترتیبو ادامه دادم و گذاشتم دم بکشه،در اخر هم باید روغن یا کره میدادم روش که چون اهل غذای چرب نیستیم ندادم نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱