eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♥️☝️☝️ عضـــو شیـــد😋😍👇🏿
🍬 😋 🔸این شکلات خیلی راحت و درعین حال خوشمزه و مقوی هستش باهر شکلاتی که دوست دارید مثل تلخ ،شیری،سفید می تونید درست کنید اگر شکلات تلخ وسفید رو با هم مخلوط کنید شکلات شیری می تونیدداشته باشید کف قالب رو چای ترش که خیلیم خوشرنگه و ترکیبش با شکلات خیلی خوشمزه و ملس میشه رو کمی خرد کرده ریخته و شکلات رو هم که روی بخار کتری بن ماری و ذوب کردیم روی چای ترش داخل قالب میریزیم و کف قالب رو ،روی میز زده تا حباب شکلات خارج و سطح شکلات صاف شده داخل یخچال قرارداده تا سفت شود.اگر عجله داشتید داخل فریزر زودتر سفت میشود که می تونید سریعتر درست کنید‌.می تونید از هر نوع مغز دلخواه هم ا استفاده کنید. 🌺🍃
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌طرز تهیه مرغ پنیری سوخاری با حلقه‌های پیاز
طرز تهیه اول یه لیوان لوبیا چشم بلبلی رو از شب قبل خیس کردم و چندین بار ابشو عوض کردم،گذاشتمش با نمک و اب بپزه،سه پیمونه برنج هم خیس کردم و سه تا پیازو خلالی کردم برای یه پیاز داغه خوشرنگ ،رفتم سراغ دو تا سینه ی مرغ و مکعبی برش زدم،و وقتی پیازا خوب طلایی شدن مرغو‌اضافه کردم و گذاشتم قشنگ تفت بخوره و تقریبا با ابی که از خودش پس داده بود تقریبا پخت، بعد نمک ،زردچوبه،فلفل،ادویه کاری،کمی دارچین اضافه کردم و وقتی رنگ زردچوبه باز شد نصف استکان زعفرونی که از قبل دم کرده بودم ریختم تو ظرف و ده دقیقه درشو بستم با حرارت ملایم،وقتی تقریبا ابش جمع شد لوبیاهای پخته شده رو با مرغا مخلوط کردم و کنار گذاشتم،از قبل هم سه تا دسته شویدو وقتی ابشون خشک شد خرد کردم ،برنجو ابکش کردم و کف قابلمه نون لواش انداختم و یه لایه برنج ریختم و یه لایه شوید بعد یه لایه از مخلوط مرغ و لوبیا ریختم و تا اخر این ترتیبو ادامه دادم و گذاشتم دم بکشه،در اخر هم باید روغن یا کره میدادم روش که چون اهل غذای چرب نیستیم ندادم نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه☝️☝️ 🔝🔝 💞کلیــک کنیــد💞👇
16.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ‌‌ مواد لازم برای کِرامب (همون خرده های روی کیک) ‌ آرد.90 گرم (3/4 پیمانه) شکر.50 گرم(1/4 پیمانه) کره70 گرم( 1/3 پیمانه) گردو خرد شده. .20 گرم (1/4 پیمانه) پودر دارچین1/4 قاشق چایخوری مواد لازم برای کیک: ‌ کره100 گرم(1/2 پیمانه) شکر150 گرم(3/4 پیمانه) تخم مرغ2 عدد آرد190 گرم(یک و نیم پیمانه) بیکینگ پودر..1 قاشق چایخوری وانیل1/4 قاشق چایخوری باترمیلک60 گرم آلبالو یا گیلاس تازه(بدون هسته)400 گرم ‌ باترمیلک: 60 گرم شیر را با 1 قاشق چایخوری سرکه سفید مخلوط کنید و 10 دقیقه اجازه دهید در دمای اتاق بماند. باترمیلک آماده است. ً‌حتما آرد را همراه بیکینگ‌پودر الک کرده و به مواد کیک اضافه کنید. ‌دمای پخت 160-170 درجه، مدت زمان پخت حدود 1 ساعت (حتما با سیخ چوبی امتحان کنید که کیک پخته باشه) ‌بعد از پخت و خنک شدن کیک را کاور کرده 2 روز در دمای اتاق و 6 روز در یخچال قابل نگهداری هست. ‌‌ نوش جان 💖 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
واسه شام گزینه خوشمزه ایه 👌😍 . دل مرغ 😍 . طرز تهیه : . ● دل مرغ رو با آب گذاشتم پخت (البته اول تمیزش کردما😀) پیاز رو نگینی خرد کردم و با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا و زیره تفت دادم. بعد قارچ و فلفل دلمه ای سبز و قرمز رو خرد کردم و به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و در آخر دل مرغ رو ریختم و هم زدم. درب تابه رو گذاشتم، حرارت رو کم کردم تا مواد بپزه 😄 سیب زمینی هم نگینی کردم و با زردچوبه و نمک سرخ کردم 😍 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅