#زرشک_پلو
برای درست کردنش اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه.
طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یه تیکه فلفله دلمه و یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم.
@ashpazy_irani
5.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_کدو_حلوایی
چند تکه کدو را پوست گرفتم وخرد کردم
داخل کمی کره سرخ کردم تا بوی کدو از بین بره
بعد نصف لیوان شیره انگور(بستگی به خودتون داره اگه شیرین دوست دارید بیشتر بزنید) و یک لیوان آب اضافه کردم و درب ماهیتابه رو گذاشتم تا کدوها پخته بشه واواخر کمی پودر هل ودارچین اضافه کردم و گذاشتم تا آبش رو بکشه وشهدش غلیظ بشه
بعد پختن روش گردوی خرد شده ریختم وسر و کردم
یه دسر فوق العاده خوشمزه وخوش عطر ه وپرخاصیته
امیدوارم شماهم درست کنید وخوشتون بیاد
میتونید بجای شیره انگور از شیره های دیگه و شکر استفاده کنید ولی شیره پر خاصیتتره
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ با نان ترتیلا..
مواد لازم:
سینه مرغ پخته و ریش شده ۲ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز خرد شده ۱ عدد
فلفل هالوپینو خرد شده ۱ عدد
پنیر چدار نصف فنجان
آب لیمو یک چهارم فنجان
پنیر مونتری نصف فنجان
چاشنی(ادویه) مخصوص ساندویچ یک بسته.
نان ترتیلا ۱۸ عدد
پنیر چدار و موزارلا .
مراحل تهیه که فکر کنم کاملا مشخصه فقط زمان پخت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد خواهد بود.
این ساندویچ خوشمزه را حتما امتحانش کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#تست_كدو_حلوايى
#ويژه_شب_يلدا🍉
اول از همه کدو رو خرد کنید 1پ با کمی شکر بسته به ذائقتون و 5عدد گردو خرد شده 1ق کره رو حرارت بزارید با شعله کم تا کدوها پخته وهمراه گردوها کاراملی بشن .
بعد نونهای تست شده رو که در صورت تمایل قبل تست کردن کمی کره روشون مالیدن رو کمی پنیر صبحانه بهتره خامه ای باشه بمالید وروش دارچین بپاشید
و مقدارى دون انار روى اون ريخته و سرو كنيد😍
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
ژله ویترینی کیوی 🥝
#دسر
ژله الوورا با 1لیوان اب جوش حل کن.1لیوان بستنی بریز.هم بزن.بزار یخچال.
بعد از اینکه خودشو گرفت یه قسمتهایی رو خالی کن.کیوی بچین.ژله الورا بریز بزار یخچال خودشو بگیره
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
✅ مربای بالنگ😋
پوست بالنگها را نازك گرفته از وسط نصف ميكنيم،وسط ميوه را خارج كرده به ابعاد مكعبي كوچيك با قيچي خردشان ميكنيم
يك روز در آب سرد قرار داده و چندين بار اب را عوض ميكنيم. سه بار جوشانده و اب را خالي ميكنيم. هم وزن بالنگها شكر اضافه كرده و ميگذاريم تا مربا جا بيوفتد.
🚦نكته:
براي جلوگيري از قندك زدن مقداري ابليمو در اخر اضافه شود و براي عطر و بوي بهتر از گلاب يا زعفران در اخر ميتوان استفاده كرد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کوکو_سیب_زمینی_شکم_پر
سیب زمینیهارو بعد از ابپز کردن و کوبیدن یا رنده ریز کردن یکی دو عدد تخم مرغ میزنیم و نمک ، فقط دوستان من به جای زردچوبه تو سیب زمینیا از زعفران دم کشیده استفاده می کنم و مواد توش هم گوشت چرخ کرده ،کشمش و پیاز داغ ،ادویه اشم دارچین و کمی زردچوبه ست بعد از اینکه توی سیب زمینیا رو از مواد گزاشتیم توی روغن سرخ میکنیم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
شکلات مغزدار😍
میتونید با انواع مغزها این شکلات رو درست کنید
شکلات سفید و قهوه ای رو به روش بن ماری ذوب کنید روی حرارت غیر مستقیم مثل کتری اب جوش و کف سینی که سلفون یا کاغذ روغنی گذاشتید بریزید بعد میتونید انواع مغزها مثل پسته ، بادوم فندوق ، گردو ، مغز تخمه آفتابگردان ، نخود ، کشمش ، میوه های خشک شده نگینی خرد شده به صورت جدا جدا یا قاطی بریزید بذارید خنک بشه
#ويژه_شب_يلدا🍉
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سیر_قلیه
مرغ و لپه رو با چوب دارچين و پيازكامل آبپز كردم بعد چوب دارچين و پياز را از اون خارج كردم،توي تابه،پياز نگيني وبرگ سيرخردشده را به همراه نمك و روغن زيتون و زردچوبه تفت دادم حسابي و بعد دوتا تخم مرغ همزده به تابه اضافه كردم وقتي تخم مرغها در حال بسته شدن بودند،محتويات تابه رو با كفگير بصورت تكه تكه درون قابلمه گذاشتم و مقداري از لپه هاي خورش را با قاشق خارج كردم و روي تخم مرغها ريختم.
در آخر مقداري زعفران و آبغوره هم اضافه كردم.
-ظاهرا اين خورش پياز تفت داده شده لازم نداشت.
_نبايد خورش را هم زد.
_خورش بايد تنگاب باشد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه دسر شب یلدا😍😍
شیرینی بادامی هندوانه ای
50 گرم بادام را داخل آب جوش بریزید درب ظرف را بگذارید بعد از 15 دقیقه پوست بادام ها را بگیرید.
سپس آسیاب کنید تا نرم و خمیری شود. بعد 50 گرم پودر قند اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مواد یک قاشق چایخوری عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اگر خمیر بادام خوب چسبندگی نداشت به صورت قطره ای گلاب اضافه کنید تا خمیر منسجم و یکدست شود.
مقداری رنگ خوراکی سبز به خمیر بادام اضافه و مخلوط کنید به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و با قلمو چند خط زیگزاک به رنگ سبز تیره دور آن بکشید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani