✅ مربای بالنگ😋
پوست بالنگها را نازك گرفته از وسط نصف ميكنيم،وسط ميوه را خارج كرده به ابعاد مكعبي كوچيك با قيچي خردشان ميكنيم
يك روز در آب سرد قرار داده و چندين بار اب را عوض ميكنيم. سه بار جوشانده و اب را خالي ميكنيم. هم وزن بالنگها شكر اضافه كرده و ميگذاريم تا مربا جا بيوفتد.
🚦نكته:
براي جلوگيري از قندك زدن مقداري ابليمو در اخر اضافه شود و براي عطر و بوي بهتر از گلاب يا زعفران در اخر ميتوان استفاده كرد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کوکو_سیب_زمینی_شکم_پر
سیب زمینیهارو بعد از ابپز کردن و کوبیدن یا رنده ریز کردن یکی دو عدد تخم مرغ میزنیم و نمک ، فقط دوستان من به جای زردچوبه تو سیب زمینیا از زعفران دم کشیده استفاده می کنم و مواد توش هم گوشت چرخ کرده ،کشمش و پیاز داغ ،ادویه اشم دارچین و کمی زردچوبه ست بعد از اینکه توی سیب زمینیا رو از مواد گزاشتیم توی روغن سرخ میکنیم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
شکلات مغزدار😍
میتونید با انواع مغزها این شکلات رو درست کنید
شکلات سفید و قهوه ای رو به روش بن ماری ذوب کنید روی حرارت غیر مستقیم مثل کتری اب جوش و کف سینی که سلفون یا کاغذ روغنی گذاشتید بریزید بعد میتونید انواع مغزها مثل پسته ، بادوم فندوق ، گردو ، مغز تخمه آفتابگردان ، نخود ، کشمش ، میوه های خشک شده نگینی خرد شده به صورت جدا جدا یا قاطی بریزید بذارید خنک بشه
#ويژه_شب_يلدا🍉
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سیر_قلیه
مرغ و لپه رو با چوب دارچين و پيازكامل آبپز كردم بعد چوب دارچين و پياز را از اون خارج كردم،توي تابه،پياز نگيني وبرگ سيرخردشده را به همراه نمك و روغن زيتون و زردچوبه تفت دادم حسابي و بعد دوتا تخم مرغ همزده به تابه اضافه كردم وقتي تخم مرغها در حال بسته شدن بودند،محتويات تابه رو با كفگير بصورت تكه تكه درون قابلمه گذاشتم و مقداري از لپه هاي خورش را با قاشق خارج كردم و روي تخم مرغها ريختم.
در آخر مقداري زعفران و آبغوره هم اضافه كردم.
-ظاهرا اين خورش پياز تفت داده شده لازم نداشت.
_نبايد خورش را هم زد.
_خورش بايد تنگاب باشد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه دسر شب یلدا😍😍
شیرینی بادامی هندوانه ای
50 گرم بادام را داخل آب جوش بریزید درب ظرف را بگذارید بعد از 15 دقیقه پوست بادام ها را بگیرید.
سپس آسیاب کنید تا نرم و خمیری شود. بعد 50 گرم پودر قند اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مواد یک قاشق چایخوری عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اگر خمیر بادام خوب چسبندگی نداشت به صورت قطره ای گلاب اضافه کنید تا خمیر منسجم و یکدست شود.
مقداری رنگ خوراکی سبز به خمیر بادام اضافه و مخلوط کنید به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و با قلمو چند خط زیگزاک به رنگ سبز تیره دور آن بکشید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
قهوه با پشمک☕️
مواد لازم:
2 فنجان اسپرسو
1/2 لیوان شیر
یک اسکوپ بستنی وانیلی
پشمک به میزان لازم
طرز تهیه:
شیر را داخل لیوان ریخته پشمک را به مقداری که از سر لیوان کمی بزرگتر باشد به صورت توپ در می آوریم . از وسط آن یک چوب باریک رد کرده دو سر چوب را روی ایوان قرار می دهیم به طوری که پشمک وسط دهانه لیوان قرار گیرد. سپس اسپرسو را آهسته روی پشمک می ریزیم. مخلوط را هم زده و سرو میکنیم😍
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#كيك_هل_گلاب
كاپ كيك هل و گلاب
اندازه ها رو واسه يه تخم مرغ ميگم براتون كه حدود پنج يا شش تا كاپ كيك بهتون ميده .
تخم مرغ. يك عدد
شكر. نصف پيمانه پيمانه
روغن مايع و ماست. هر كدام يك سوم پيمانه
هل. دو عدد
گلاب مرغوب. سه قاشق سوپخوري
ارد. دو سوم پيمانه
بيكينگ پودر. دو سوم ق چ
نمك. يه كوچولو
تخم مرغ و شكر رو دومين هم ميزنيم ،
ماست و روغن رو هم اضافه در حد مخلوط شدن هم ميزنيم،
هل رو هم پودر كرده همراه گلاب اضافه ميكنيم
مرحله اخر اضافه كردن ارد و ب پ و نمك هست ،كه در حد مخلوط شدن هم ميزنيم ،
داخل كپسول ها رو تا دو سوم پر كرده و تو فر ١٨٠ ميپزيم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#دسر_فورى 😍😍
لایه زیری پاناکوتا هست
لایه دوم کیک کاکایویی هست که پودرش کردم و روی دسر ریختم
لایه سوم خامه فرم گرفته یا همون قنادی هست با ماسوره روی کیک پایپ کردم.
لایه اخر هم ژله انار هست که تو یه قالب با سطح صاف ریختم گذاشتم یخچال بعد سفت شدن به مربع های ریز برش دادم و روی دسر ریختم در اخر کمی دون انار و یه تیکه کیک گذاشتم میتونین میوه های دیگه رو هم به عنوان تزیین بزارین.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
تاج پرنسس توت فرنگی👑🍓
برای قسمت توت فرنگی:
3 پیمانه شیر
1 بسته پودر پودینگ توت فرنگی
برای قسمت سفید:
1 لیتر شیر
1/2 پیمانه شکر
1/4 پیمانه آرد سمولینا یا ایرمیک
3 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت
وانیل
1 قاشق مرباخوری کره
برای تزیین:
پودر پسته، شکلات چیپسی و ... .
برای قسمت توت فرنگی، شیر و پودینگ رو داخل قابلمه بریزین و مدام هم بزنین تا بجوشه و خوب غلیظ شه.بعد داخل قالب که خیس کردین کمی، بریزین و بزارین کنار.برای قسمت سفید هم همه موادو بجز کره و وانیل، مخلوط کنین و مدام هم بزنین تا بجوشه و غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین.بعد که ولرم شد، روی لایه اول که روش پوسته بسته با قاشق بریزین و 4-5 ساعت بزارین یخچال.بهتره یک شب بمونه تا بگیره.حین درآوردن هم، اول اطرافشو با چاقو از قالب جدا کنین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#اسموتی_دارچین
1 عدد سیب را خرد کرده به همراه یک چهارم پیمانه کشمش و نصف قاشق چایخوری دارچین داخل قابلمه ریخته و یک چهارم پیمانه آب به آن اضافه کنید حدود 5 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا سیب نرم شود از روی حرارت برداشته و پس از اینکه کمی خنک شد داخل غذا ساز ریخته به همراه یک چهارم پیمانه گردو و یک چهارم پیمانه شیر گرم کاملا مخلوط کنید سپس داخل لیوان ریخته سرو کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani