فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز قراره با هم یک سیب زمینی سرخ کنیم
خیلی ساده مجلسی خوشمزه😂🤗
برای اینکه یک سیب زمینی سرخ شده خوشرنگ و خوشمزه داشته باشید کارهای زیر رو انجام بدین💥
اول اونها رو نیم پز کنید و در زمان پختن پودر سیر، زردچوبه، نمک و فلفل بهشون اضافه کنید .
این زردچوبه نمیدونید چه کاری با رنگ و خاصیت سیب زمینی میکنه👌🏼
این روزها در دنیا مصرف زردچوبه خیلی رونق پیدا کرده و کافیه که یه کوچولو سرچ کنید و از خواص شگفت انگیزش مطلع بشید😳
بعدش که آبکش کردین اونها رو سرخ کنید و لذت ببرید👨🏻🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_پیتزا🧑🍳
نان پیتزا کاپو ۳ عدد
پارمای بوقلمون سولیکو ۲۰۰ گرم
انجوی کلاسیک سولیکو ۲-۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
سس کچاپ ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمهای رنگی ۱/۲ پیمانه
پنیر پیتزا ۲ پیمانه
پنیرخامهای ۱۰۰ گرم
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
آب ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۲ قاشق غذاخوری
آویشن درشت برای تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت شش انداز
گردو رو حتما چرخ کنید(حتی بهتره که دوبار چرخ کنید)
اگه دوسدارید گردو بیشتر روغن بندازه میتونید در حین پخت دو یا سه بار چند تا قالب یخ کوچولو به خورش اضافه کنید.
موقع سرخ کردن پیاز و بادمجونا هم یکم زردچوبه بهش اضافه کنید😘
موادلازم
خورش ششانداز :
گردو(چرخشده) ۲۵۰گرم
روغنکنجد ۲قاشقغذاخوری
پیاز ۲عددمتوسط
سیر ۲حبه
ربانار ۲قاشقغذاخوری
آبانار ترش ۲پیمانه
آب ۲پیمانه
بادمجانقلمی ۵عدد
زردچوبه ۱قاشقچایخوری
دارچین ۱/۲قاشقچایخوری
نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ خوشمزه و آسون 🌯👌🏻🔥
ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗
طرز تهیه :
نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید)
از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه
از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز
از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس
1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید)
همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید.
تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید
یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده
ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید
تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود
وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_مرغ
سینه ی مرغ پخته و رنده شده ۱ عدد
هویج پخته و رنده شده ۲ عدد
سیب زمینی پخته و رنده شده ۲ عدد
تخم مرغ آب پز و رنده شده ۴ عدد
پودر گردو ۱/۲ پیمانه
لبو رنده شده ۲ عدد
انار دون شده ۲ عدد
سس مایونز و نمک و فلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چای به
چای پاییزی🍵🍵🍵🍵
روش درست کردن چای به کدبانوباشی
مواد لازم: به زرد کاملا رسیده
در ابتدا به ها رو شسته و به چهار قسمت برش میزنیم بعد دانه های به را با قاشق از آن خارج کرده و در ظرفی جدا ریخته تا به عنوان به دانه استفاده کنیم ، مرحله بعد با یک رنده درشت رنده کرده و داخل یک آبکش یا سینی ریخته و به مدت دو روز در معرض آفتاب قرار میدهیم میتونید روی شوفاژ یا فن کوئل هم قرار دهید بعد که به ها کاملا خشک شد آنها را داخل ظرفی که از قبل روی حرارت بوده میریزیم و به مدت ۲ دقیقه مدام هم میزنیم تا خوب تفت داده بشه فقط مراقب باشین به ها نسوزند مرحله آخر به های تفت داده شده رو داخل سینی ریخته تا خنک شود و درظرفی در دار میریزیم که رطوبت نبینه و به عنوان چای به استفاده میکنیم.
اگر در دمنوش به از دارچین و هل ویک پر زعفران استفاده کنید محشر میشه نوش جان🙌🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچگاہ یڪ روز خوب را☀️
با فڪر ڪردن بہ یڪ دیروز بد
خراب نڪنید، رهایش ڪنید
صبح یعنے امید😇
یعنے فرصتےبراےشروع دوبارہ🌸🍃
روز زیباے دل انگیزتون
پراز شـادے و نشـاط 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_ترش
مواد لازم:
جوجه بدون استخوان: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
مغزگردو: ۱۰۰ گرم
سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری
ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.
جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.
بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.
در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید.
برای مزه دار شدن بهتر جوجه ها، جوجه ها رو از شب قبل با مواد مخلوط کنید و در یخچال بزارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه آش ماست
توروزای گرم میچسبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لواشک
مواد لازم:
3 کیلو گرم زردآلو (با حذف دانه ها)
5 لیوان آب
2.5 لیوان شکر
3 قاشق نشاسته 👉🏻 مواد داخلی
گردو ریز خرد شده
بچه ها میتونید آرد هم اضافه کنید که مواد غلیظ بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب ماهیتابه خوووشمزه😋😋😋
دستور پخت: گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، آرد نخود چی و فلفل قرمز را باهم مخلوط میکنیم. خوب ورز میدیم و تو روغن داغ سرخش میکنیم. اون سس هم، گوجه رنده شده و فلفل و نمک هستش. نوووش جان❤❤❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_مرغ
سینه ی مرغ پخته و رنده شده ۱ عدد
هویج پخته و رنده شده ۲ عدد
سیب زمینی پخته و رنده شده ۲ عدد
تخم مرغ آب پز و رنده شده ۴ عدد
پودر گردو ۱/۲ پیمانه
لبو رنده شده ۲ عدد
انار دون شده ۲ عدد
سس مایونز و نمک و فلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_زبرا🧑🍳
پارت اول
پودر کاکائو ۳ ق غ
آرد ۳ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل ۱ ق چ
ماست نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد سفید ۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
زعفران ساییده شده به مقدار دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مجلسی
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم .
بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم .
بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ساندویچ سرد مرغ
خیلی خیلی خوشمزه است
و مناسب مهمونی ها و تولدها
🍗ران یا سینه مرغ یک عدد بزرگ
🧅پیاز یک عدد کوچک
🧄یک تا دو حبه
🌶️فلفل دلمه کمی
🌮قارچ 3تا 4عدد متوسط
🍋آبلیمو یک قاشق غذاخوری
🥦جعفری یک مشت
🥬پیازچه 3تا 4عدد
🥒خیار شور 2تا 3عدد کوچک
🫑فلفل دلمه نگینی خرد شده یک قاشق غذاخور
🥡ماست شیرین یک تا دو قاشق غذاخوری
🥡سس مایونز یک تا دو قاشق
🍶سس خردل یک قاشق غذاخوری دلخواه
🧂نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
👈مرغ را با فلفل دلمه و پیاز و سیر و زردچوبه بزارید بپزه و ریش ریش کنید
👈یه ربع آخر میتونید کمی سرکه سفید و پودر پاپریکا اضافه کنید تا بوی مرغ از بین بره
👈وقتی ساندویچ آماده شد داخل یخچال 2تا3ساعت بمونه بهتره
👈وقتی آماده شد داخل نون با کاهو و خیار و گوجه بریزید و نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله ماهی شوریده و حشو🌿
#ماهی_شوریده_پروا
۵۰۰ گرم ماهی شوریده فیله شده رو با یک عدد پیاز حلقه شده، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه یک ساعت مزهدار کنید.
من از فیله ماهی شوریده بسیار با کیفیت کالی استفاده کردم🌱
ماهی رو تو مخلوط آرد، نمک، فلفل قرمز و گرد لیمو بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید.
❌برای حشو👇🏻
۵ دسته گشنیز خرد شده
۲ ق چ شنبلیله خشک
(نسبت گشنیز به شنبلیله، سه به یک هست)
مخلوط ادویهها: زنجبیل، پودر تخم گشنیز، پودر انبه، زیره سیاه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر خرفه
۱ عدد پیاز نگینی
۴ حبه سیر رنده شده
نصف بسته تمر هندی، که باید در یک لیوان آب جوش به مدت یک ساعت خیس کنید و بعد از صافی رد کنید و عصاره حاصل رو به حشو اضافه کنید.
در کنار شوید پلو نوش جان کنید❤
❌این ماهی در این غذا: هم میشه سرخش کرد، هم کبابی هم داخل فر❌
ماهی پفکی
فیله ماهی بدون تیغ
یک لیوان ارد گندم
نصف لیوان ارد سوخاری
یک لیوان شیر ولرم
تخم مرغ
نمک و فلفل
پودر سیر و پیاز
مواد مرینت ماهی:
پودر سیر و پیاز
نمک
فلفل سیاه
پوره سیر
ماهی رو خوب بشورید کاملا خشک کنید، با مواد گفته شده مرینت کنید، یک ساعت استراحت بدید.
تخم مرغ رو خوب مخلوط کنید، همه مواد رو یکی یکی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید مایه یکدستی باید باشه نه سفت باشه نه خیلی شل تقریبا مثل مایه پنکیک ، تکه های ماهی رو بندازید داخلش ، اگه شب تا صبح بزارید توی مایه پفکی باشه که عالیه اما اگه وقت نداشتین حداقل سه یا چهار ساعت بزارید ماهی مزه دار بشه و توی ظرف ته گود روغن بریزید و بزارید خوب داغ بشه و با حرارت متوسط بزارید تکه های ماهی سرخ بشه و تمام.
مواد لازم:
گوشت گوسفندی چربی دار: ۶۰۰ گرم
هویج: ۳ عدد
به: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
آلوبخارا: ۲۰ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و آبغوره: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی، پیاز و هویج را به صورت حلقه ای ریز می کنیم.
به ها را بصورت قیمه ای درشت برش می زنیم.
رب گوجه، فلفل و زردچوبه را با مقداری آبغوره و آب مخلوط می کنیم تا به صورت سس دربیاد.
داخل قابلمه به ترتیب گوشت، هویج، آلوی بخارا، پیاز و به ها را می چینیم و سس را به همراه سه لیوان آب روی مواد می ریزیم بعد جوش آمدن آب درب قابلمه را قرار داده، شعله را کم می کنیم و حدود سه ساعت مواد را می پزیم، نمک و سیب زمینی ها را به غذا اضافه کرده و حدود یک ساعت دیگر تا پخت سیب زمینی ها غذا را می پزیم.
نکات:
به این غذا می توانید یک لایه گوجه فرنگی حلقه شده و دنبه هم اضافه کنید.
به جای رب گوجه از ترشی انار با توجه به ذائقه می توانید استفاده کنید.
زمان اولیه پخت به پختن گوشت بستگی دارد، بعد پخت گوشت نمک و سیب زمینی را اضافه کنید.
هر چه مقدار آب این غذا در انتهای پخت کمتر باشد این غذا خوشمزه تر میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ با سس مخصوص
4 عدد ران مرغ
2 لیوان شیر
برای سس:
4 قاشق غذاخوری ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق غذاخوری عسل
لیموترش 1 قاشق غذاخوری
4.5 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری زردچوبه فلفل سیاه زردچوبه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری نمک
برای سیبزمینی
6.7 عدد سیب زمینی
آویشن 1 قاشق چایخوری
روغن مایع
1 قاشق چایخوری نمک
ابتدا ران مرغ را شیاردار کنین و داخل شیر بذارین تا نیم ساعت بمونه و هر چند وقت یکبار آن را بچرخانید ،به سیبزمینی آویشن و نمک و فلفل و روغن اضافه کنین
مواد سس را مخلوط و خوب هم بزنید ،ران های مرغ رو داخل سس غلتونده و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختین با سیبزمینی ها بریزید و روش کاغذ روغنی خیس بکشین در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارین تا طلایی رنگشه😍
نووش جاان
آشپزی ایرانی🍔
باتر چیکن
« باتر چیکن »
یک خورشت هندی بسیار خوشمزه و پر طرفدار😍👌
✔️مواد لازم
▫️سینه مرغ : نیم کیلو
▫️نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
▫️فلفل سیاه و پاپریکا : 1 ق چ
▫️تخم گشنیز و پودر زنجبیل : 1 ق غ
▫️زیره سیاه : نصف ق چ
▫️سیر : 2 حبه
▫️ماست: 4 ق غ
▫️روغن مایع : 1 ق غ
◾مواد سس
▫️کره : 2 ق غ
▫️روغن مایع : 2 ق غ
▫️پیاز : 4 عدد
▫️گوجه فرنگی : 8 عدد متوسط
▫️بادام هندی : 80 گرم
▫️ادویه گرم ماسالا : 1 ق چ
▫️پودر زنجبیل :1 ق چ
▫️سیر : 2 حبه
▫️شکر یا عسل : یک و نیم ق غ
▫️سرکه : یک چهارم لیوان
▫️آب : یک چهارم لیوان
▫️خامه صبحانه : 4_5 ق غ
⭐این غذا طعم تنی داره اگر به خوردن غذاهای تند عادت ندارید می تونید میزان ادویه ها رو کمتر بریزید.
✔️رسپی
◀️سینه مرغ رو به قطعات کوچک به شکل مکعبی خرد میکنیم .
داخل ظرفی می ریزیم. ادویه ها شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه ،پودر زنجبیل ،پودر گشنیز، زیره سیاه ، پودر پاپریکا رو اضافه می کنیم.
حالا دو حبه سیر رنده شده ،4 قاشق ماست و یک قاشق روغن مایع اضافه می کنیم همگی رو با دست مخلوط می کنیم .
در ظرف رو می گذاریم و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال استراحت میدهیم تا مرغ ها مزه دار شوند.
◀️ 4 عدد پیاز درشت رو رنده میکنیم یا نگینی ریز خرد میکنیم و داخل تابه میریزیم.
دو قاشق غذاخوری روغن مایع و 2 قاشق کره اضافه میکنیم و پیاز رو روی حرارت ملایم کمی تفت می دیم تا سبک بشه.
حالا گوجه فرنگی ها رو پوره می کنیم و بهش اضافه میکنیم.
کمی تفت می دهیم تا آب گوجه ها کشیده بشه.
در این زمان 80 گرم بادام هندی، دو حبه سیر رنده شده و کمی نمک ،پودر زنجبیل و ادویه ی گرم ماسالا رو اضافه می کنیم. و با هم 5 دقیقه ای تفت می دیم.
حالا شکر و سرکه رو اضافه می کنیم. اجازه می دیم 20 دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزه.
◀️ داخل تابه ی جداگانه 2 قاشق کره می کنیم مرغ های مزه دار شده رو داخلش می چینیم و مرغ ها رو سرخ میکنیم.
حالا مواد سس رو با بلندر یا مخلوط کن میکس می کنیم تا بادام زمینی ها هم میکس شود.
و بعد روی مرغ های سرخ شده می ریزیم.
یک چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم ودرب تابه رو می گذاریم تا با حرارت ملایم نیم ساعتی ساعتی بپزه
10 دقیقه آخر پخت چهار قاشق خامه صبحانه به دمای محیط رسیده رو با یکی دو قاشق از آب خورشت کاملاً باز میکنیم و بعد داخل خورشت میریزیم .
حالا دیگه باتر چیکن آمادس با برنج سرو می کنیم.
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با #مرغ_با_سس خوشمزههه😍
500 گرم سینه ی مرغ
برای سس:
1 ق غ روغن
4 ق غ آرد
2 ق چ کاری
1 ق چ فلفل سیاه
1 ق چ فلفل قرمز
نمک
1 عدد تخم مرغ
1 ق چ بکینگ پودر
نصف آب گازدار(یا ماشعیر)
.
سینه ی مرغ رو به صورت نواری برش بزنید و آب گازدار اضافه کنین و به مدت یکساعت کنار بذارین ، برای سس،روغن و کاری و فلفل قرمز و سیاه و آرد و نمک وبکینگ پودر رو با هم مخلوط و نصف آب گازدار و تخم مرغ رو هم بریزید و خوب مخلوط کنین و بعد فیله های مرغ نواری رو داخل سس ریخته و در روغن داغ فراوان سرخ کنین😍