eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
174.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این دستور پاکورا ساده هست که بسیار خوش طعمه...لایه بیرونی ترد و داخل اون بافتی نرم و کاملا پوک داره👌😍 آرد نخود 1 لیوان آرد نخود را از عطاریها تهیه کنید. آرد سفید نصف لیوان خمیر مایه فوری 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری آب ولرم نصف لیوان مقداری آب ولرم اضافه جهت رقیق کردن مواد پیازچه(پیاز) ساطوری+گشنیز ساطوری+جعفری ساطوری حدود یک کاسه ماست خوری نمک،فلفل قرمز،زردچوبه،پودر تخم گشنیز،پودر زیره سبز به میزان لازم . ابتدا در ظرفی خمیر مایه فوری+شکر و آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند. آرد نخود+آرد سفید را در کاسه ای بریزید. خمیر مایه عمل آمده را اضافه و مخلوط کنید. در این مرحله مواد کمی سفت است بنابراین کم کم آب ولرم اضافه و هم بزنید تا غلظت مواد مثل ماست شود. اگر مواد سفت بود کمی آب ولرم اضافه کنید و اگر شل بود کم کم آرد سفید اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد. سبزیهای ساطوری و ادویه ها را هم اضافه و مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم مواد خمیری دو برابر شود. سپس هر بار مقداری از مواد را به کمک قاشق در روغن داغ شناور بریزید و کمی صبر کنید یک طرف پاکوره ها که کمی پف کرد برگردانید تا سمت دیگر هم پف کرده و خوب طلایی شوند. در پایان پاکوره های طلایی شده را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. میتوانید به مواد خمیری قبل از استراحت سوسیس نگینی سرخ شده یا مرغ پخته و نگینی و یا سیب زمینی آبپز نگینی اضافه و بعد از استراحت خمیر در روغن سرخ کنید. روغن داغ و حرارت ملایم باشه تا کاملا مغز پخت شود. @ashpazy_irani
فینگر فود ماکارون مرغ مواد لازم: سینه مرغ پخته شده و رنده شده ۱/۵ (یک و نیم)پیمانه سیب زمینی ۱ عدد متوسط نان تست یک و نیم بسته گردوی خرد شده یک قاشق غذاخوری سر پر ذرت پخته شده ۲ قاشق غذاخوری سبزی خرد شده شامل (پیازچه،ترخون،جعفری) ۲ قاشق غذاخوری پر هویج رنده شده ۲ قاشق غذاخوری خیارشور یک عدد کوچک سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه و قرمز و آویشن از هر کدام نصف قاشق چایخوری نمک و زردچوبه مقداری برای پخت سینه مرغ طرز تهیه: سینه مرغ رو با کمی نمک و زردچوبه و یدونه پیاز کوچیک ودو لیوان آب میذاریم تا بپزه و آبش تموم بشه،بعد اجازه میدیم خنک بشه بعد رنده میکنیم یا با خردکن کمی خرد میکنیم،سیب زمینی رو هم پوست میکنیم و آبپز میکنیم وبعد از پخت با گوشت کوب له میکنیم تا پوره شود،دوتا پیازچه و چند برگ ترخون و چند برگ جعفری رو میشوریم بعد خرد میکنیم،ذرت رو از قبل با آب میجوشونیم تا نرم بشه،(از ذرت کنسروی هم میتونید استفاده کنید.) یدونه هویج کوچیک رو پوست میکنیم و با رنده ریز رنده میکنیم خیارشور رو هم رنده میکنیم،حدود ۲ قاشق هویج رنده شده لازم داریم. همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و سس وپنیر خامه ای رو هم اضافه میکنیم و فلفل قرمز و سیاه و آویشن رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. نان تست رو با کاتر گرد برش میزنیم برای هر ماکارون دو ورق نان تست لازمه که هر کدومو با کاتر گرد قالب میزنیم وقتی دومین نان رو قالب زدیم روش یک قاشق از موادمون میریزیم و کمی صاف میکنیم و نان تست دومو روش میذاریم و آروم به کمک انگشت ماکارون رو از کاتر خارج میکنیم و زیرش یدونه کاغذ کاپ کیک میذاریم و در ظرف موردنظر میچینیم و تزیین میکنیم. من برای تزیین یدونه هویج دراز رو با پوست کن به لایه های نازک برش زدم و مثل فیلم به شکل پاپیون درآوردم و توسط گوجه گیلاسی و خلال دندان روی ماکا‌رون فیکس کردم و با برگهای جعفری و نعنا تزیین کردم. از نان تست معمولی هم میتونید استفاده کنید ولی من از نان تست قهوه ای استفاده کردم تا ماکارونها ظارهر بهتری داشته باشن. به موادمون نمک نمیزنیم چون مرغ رو با نمک پختیم و خیارشور و پنیر خامه ای هم نمک دارن. با این مقدار از مواد حدود ۱۶ الی ۱۷ تا ماکارون مرغ بدست میاد،بستگی به سایز کاترتون داره. @ashpazy_irani
دیزاین پذیرایی کانال آشپزی ایرانی🍔🍲🍜 @ashpazy_irani
#کیک_فوری مواد لازم 6 نفر و بیشتر 1 پیمانه آرد 3/4 پیمانه شکر 3/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 پنسه نمک 60 گرم کره نرم و هم دمای محیط 2 عدد تخم مرغ 3/4 پیمانه شیر یا آب یا آبمیوه 1/4 ق چایخوری وانیل مراحل 👈👈15 تا 20 دقیقه 👉👉 تخم مرغ و وانیل رو مخلوط کنین و باهاش صورتک بسازین 😋 نه ، نه 🙈🙈🙈، همه ی مواد رو با هم مخلوط کنین و تا جایی هم بزنین که مواد کاملا به خورد هم برن و اثری از گلوله های آرد و کره توش نباشه. اگه با همزن میزنید پنج دقیقه با دور کند و دو دقیقه با دور تند کافیه. خیلی مهم:::❌بیشتر از اون هم نزنید❌ مایه رو بریزید توی قالب مورد نظر و با فر یا بدون فر بپزید. توی فر با دمای صد و هشتاد (گازی) وصد و شصت (برقی) به مدت یک ربع تا بیست دقیقه. (بازم بستگی به فرخودتون داره ممکنه چهل دقیقه طول بکشه،با فر خودتون تنظیم کنین) کیک فوری ما حاضره. من لابه لای کیک پودر کاکائو الک کردم که یه شکلی بگیره. نوش جان ، بافت نرم و لطیفی داره😋😉😊 کانال🍰🎂 آشپزی ایرانی🍰🎂 @ashpazy_irani
لیموناد هندونه 🍉🍷 ✍️ مواد لازم: هندونه سه پیمانه آب سه پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه لیمو ترش تازه۳ عدد 🍉 طرز تهیه: ترجیحا دونه های هندونه رو در بیارید و با آب لیمو و شکر و آب داخل میکسر میکس کنید و موقع سرو چند تا یخ داخل لیوان بریزید و نوش جان کنید😋 کانال 🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @ashpazy_irani
جالبه بدونید⁉️ 🍏میوه سبز : افزایش گردش خون 🍒میوه قرمز : برطرف کردن کم خونی 🍊میوه نارنجی : استحکام استخوان 🍌میوه سفید : کاهش سکته قلبی 🍋میوه زرد : افزایش اشتها 🍇میوه بنفش : جوانی وشادابی 🆔 @Stylish_homes
3.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه #سالاد_سه_رنگ🍲🍲🍲 کانال 🍧🍦آشپزی ایرانی 🍕🍟 👩🍳 @ashpazy_irani
#بشقاب سریع و خوشمزه 😋😋😋 ۱ پیاز، فلفل سبز خرد شده، ۲ گوجه، سیر، نمک و فلفل، پاپریکا بعد چند دقیقه تفت دادن این مواد، بهش تخم مرغ و در اخر جعفری و گشنیز اضافه کنید. کانال آشپزی ایرانی @ashpazy_irani ❤️❤️
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_طالبی 😍😍 #میوه_آرایی @ashpazy_irani