eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خرما و گردو عزیزان این مقدار هم با لیوان دسته دار فرانسه میتونید اندازه بگیرید هم با پیمانه شیرینی پزی قابلمه رو بزارید رو گاز با شعله کم تا گرم بشه و مثل فر عمل کنه مواد لازم آرد دولیوان ونیم شکر یک لیوان روغن مایع دوسوم لیوان شیر یک لیوان تخم مرغ 4 عدد پگینک پودر یک قاشق سوپ خوری سرصاف وانیل کمی نمک یک پنس گردو 10 عدد خرما 10 عدد خرما و گردو رو جوری خرد کنید که زیر دندون بیاد وکمی با آرد آغشته کنید که ته نشین نشه. تخم مرغ را با وانیل و شکر بزنید تا پف کنه وکشدار بشه (حدود پنج دقیقه) سپس شیر را اضافه وچند ثانیه بزنید سپس روغن مایع اضافه ، در حد مخلوط کردن بزنید. آرد ونمک وپگینک پودر که چند بار الک شدن بهش اضافه میکنیم (در سه مرحله)آخر سر خرما وگردو که به آرد آغشته کردیم اضافه میکنیم ودر قالب از قبل چرب و آرد پاشی شده میریزیم ته قابلمه یک رینگ یا سه پایه بزارید ،تا قالب با ته قابلمه تماس مستقیم نداشته باشه و ته کیک نسوزه قالب کیک رو به ارومی بزارید رو رینگ ودرشو بزارید حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه طول میکشه تا کیک پخته بشه اگه در قابلمه کیپه دم کنی نمیخواد اگه کیپ نیست حتما دم کنی بزارید. این کیک تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قالب ۲۰ در ۳۰ کافیه از هر نوع قالبی میتونید استفاده کنید اگه کف قالبتون صافه وبدون شیار کاغذ روغنی بندازید فر حتما از قبل گرم بشه این کیک تو ماهی تابه دو طرفه هم درست میشه 💜
🔹پياز،فلفل دلمه رو با ادويه تفت بديدبعد١پيمانه اب مرغ و٢ليوان شير پرچرب و٢قاشق خامه رو اضافه كنيدو٢ ليوان پاستاى خام توش بريزيد بعد از پخت پنيرپيتزا بزنيدوبامرغ سرو كنيد 💜
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلااااااام عشقای من نونوا شدم 😋👩‍🍳 🍞🥐🥨 🥓🥖🥯 در این روش بجای خمیر ترش، ٢ق ماست ترش به آرد اضافه کنید. ۴۰۰گ آرد سفید نان، ۱۰۰گ آرد نان سبوس‌دار، ۵گ شکر، ۸گ پودر خمیر مایه، ۸گ نمک، حدود ۴۰۰م لیتر آب ولرم، کنجد، سیاه دانه و غیره به دلخواه برای روی نان. همه را مخلوط کرده. آب با اندازه ای که خمیر بدست کاملا بچسبد. در جای گرم نگه دارید تا خمیر پف کند. سپس روش ویدیو را دنبال کنید. هنگام پهن کردن خمیر، مدام دستتان را با آب خیس کنید.
جوجه_پفکی 🍗 😋 ▫️سینه مرغ ۲ عدد ▫️فلفل قرمز ۱ق چ ▫️فلفل سیاه ۱ ق چ ▫️نمک ۱ ق چ ▫️سیر ۱ حبه ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️آب گاز دار (یا دلستر بدون طعم ) ۱ لیوان ▫️آرد ۵ ق غ ▫️بکینگ پودر ۲ ق چ ▫️روغن مایع به اندازه لازم 🔸در ابتدا سینه های مرغ را حداکثر به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید و همه مواد ( آرد ، تخم مرغ ،بکینگ پودر ، فلفل و سیر ) کاملا مخلوط کنید. آب را کم کم اضافه کنید تا جایی که به غلظت ماست هم زده برسد . در انتها مرغ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد از آن با روغن سرخ کردنی که از قبل داغ شده سرخ میکنیم 💜
سیب_زمینی_انگشتی 🥖 😋 4 عدد سیب زمینی آبپز له شده 4 ق غ ارد سمولینا ریز 4 ق غ آب 1 ق غ روغن جامد نمک پاپریکا گشنیز تازه آرد سوخاری آرد تخم مرغ 1 عدد 🔸ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس 💜
4.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب زمینی رنگی سیب زمینی هویج ذرت جعفری لبو نمک و فلفل و زردچوبه طرز تهیه سیب زمینی را پوست بگیرید با کمی نمک و زردچوبه بگذارید بپزد و پوره کنیدوسه قسمت کنید به یک قسمت هویج پخته و رنده شده و یک قسمت جعفری خرد شده با ذرت پخته و یک قسمت لبوی پخته و رنده شده بزنید ته یک قالب را سلفون بگذارید و مثل فیلم درون قالب بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد داخل ظرف برگردانید 💜
3.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 پارت دوم نخود ۳۰۰ گرم سیر ۳ حبه پیاز ۱ عدد کوچک تخم مرغ ۱ عدد جعفری به مقدار لازم ادویه(نمک،فلفل سیاه و قرمز، ادویه مخصوص فلافل که شامل پودر انبه،زیره سیاه،زرچوبه،زنجبیل،سیر،پیاز،تخم گشنیز،جعفری و نعنا خشکه) به مقدار لازم بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری 💜 #
طرز تهیه🔻🍕 🔸یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و دو قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم رو ده دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه در ظرف دیگه ای یک لیوان سرخالی شیر ولرم و یک سوم لیوان روغن و یک قاشق چایخوری نمک ریخته و ابتدا دو لیوان آرد بریزید با قاشق یه همی بزنید و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و کم کم بهش آرد بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی که به دست نميچسبه آماده بشه چند دقیقه ورز بدید و داخل کاسه بزرگی که چرب کردید بزارید و روی اون رو با سلفون بپوشونيد و یک ساعت در جای گرمی استراحت بدید تا حجمش بیشتر بشه بعد از اینکه خمیر ور اومد چند دقیقه ورز بدید تا هوای داخل خمیر خالی بشه و با وردنه باز کنید و برای این پیتزا لقمه ها با کاور گرد یا مثل من با یه کاسه ماست خوری قالب زده .توی سینی فر بزارید روی خمیر رو سس کچاپ بزنید و مواد دلخواهتون رو روی اون بریزید و داخل فر تا حاضر شه
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
3.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 نخود ۳۰۰ گرم سیر ۳ حبه پیاز ۱ عدد کوچک تخم مرغ ۱ عدد جعفری به مقدار لازم ادویه(نمک،فلفل سیاه و قرمز، ادویه مخصوص فلافل که شامل پودر انبه،زیره سیاه،زرچوبه،زنجبیل،سیر،پیاز،تخم گشنیز،جعفری و نعنا خشکه) به مقدار لازم بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
ادویه_مدیترانه_ای مواد لازم 🔸ارگانو خشک شده 2 قاشق چای خوری 🔸سیر کوبیده شده 3 حبه 🔸ساقه رزماری به تعداد لازم 🔸آویشن به مقدار لازم 🔸زیتون سیاه خرد شده 3 عدد 🔸لیمو حلقه شده 2 عدد ♨️طرز تهیه 🔹همه این مواد را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. این ادویه برای مزه دار کردن مرغ مناسب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در سوگ نبی جهان سیه میپوشد در سینه، دل از داغ حسن می‌جوشد از ماتم هشتمین امام معصوم هر شیعه ز درد، جام غم می‌نوشد. (ص)🥀 (ع)🥀 (ع)🥀 🥀