eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
چهار تا سیب زمینی خام رو رنده کنید آبش رو بگیرید با ۴ تا تخم مرغ و یک لیوان پنیر پارمزان و ۲ ق غ جعفری خرد شده و نمک و فلفل مخلوط کنید مایه رو داخل تابه ای که توس روغن ریختید بریزید و بذارید داخل فر از گرم شده به مدت نیم ساعت بپزه ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده رو با به پیاز رندت شده مخلوط کنید و جدا بپزید بهش یدونه فلفل دلمه ای و هویج نگینی آبپز با نمک و فلفل و زردچوبه و یه ق غ رب کامل بپزید وقتی مایه سیب زمینی پخت از مایه گوشتی روش بدید و رل کنید بذارید داخل فر یه ربع زمان بدید بعد روش پنیر موزارلا بریزید این دفعه گریل رو روشن کنید تا پنیرتون آب شه
🌷🌷 می تونید بعد از سوخاری کردن فریز کنید و هر وقت نیاز داشتید ، سرخ کنید. میشه حتی سرخش نکرد و روش کمی روغن اسپری کرد و توی فر گذاشت. مواد لازم سینه مرغ یک عدد سیب زمینی آب پز شده یک عدد(حداکثر دویست و پنجاه گرم) فلفل دلمه نصف یک عدد پیاز متوسط یک عدد سیر سه تا چهار حبه نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه مخلوط پنیر پیتزا دو سوم پیمانه سس خردل یا کچاپ یک ق غ پودر نان یا پودر سوخاری یک ق غ. امیدورام درست کنیدو لذتشو ببرید 🤤🤤🤤
🌷 پلو با مرغ😋 ابتدا برای چهار نفر ۲۵۰ گرم بامیه تمیز بشویید و قسمت ساقه بالای کلاه بامیه رو با چاقو جدا کنید یک عدد پیاز درشت رو ریز خلال کنید و با مقداری روغن تفت بدید دو حبه سیر له شده رو به همراه بامیه ها ، دوق رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل سیاه و دو ق آبلیمو به پیازها اضافه کنید و باز تفت بدید یک استکان آب جوش رو روی بامیه ها ریخته در ماهی تابه رو ببندید و اجازه بدید تا ۲۰ دقیقه ای با شعله ی ملایم بامیه ها پخته و آبشون کامل کشیده بشه.در حین آماده شده بامیه ها در ماهیتابه ای دیگر مقداری روغن بریزید سپس دو طرف تکه های فیله مرغ رو به همراه چند قاشق زعفران دم شده ، نمک ، فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو با روغن تفت بدید و نیم ساعتی اجازه بدید تا فیله های مرغ سرخ و مغز پخت بشن.سه پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید کمی زنده تر آبکش کنید کف قابلمه روغن بریزید ته دیگ نان قرار بدید یک لایه برنج و لایه بعد دوباره برنج بریزید و بذارید دم بکشه و اواخر پخت پلو فیله های مرغ رو به همراه سه قاشق زعفران دم شده اضافه
🌷 توت فرنگی و نوتلا🌷 . . طرز تهیه دسر: . شیر 1 لیتر خامه صبحانه 200 گرم شکر نصف پیمانه نوتلا 5 قاشق غذاخوری ژلاتین 3 قاشق غذاخوری پودر ژله توت فرنگی 1 بسته اسانس وانیل یک قاشق مرباخوری رنگ خوراکی صورتی به دلخواه . شیر رو روی حرارت ملایم قرار داده ژلاتین رو با یک سوم لیوان اب حل و بنماری کنید خامه و نوتلا رو گرم کنید تا یکدست شود ولی نباید بجوشد مخلوط خامه و نوتلا رو به شیر اضافه کنید و با همزن دستی مدام هم بزنید شکر و پودر ژله توت فرنگی رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و پودر ژله حل بشن حرارت رو خاموش کنید ژلاتین بنماری شده، اسانس و رنگ خوراکی رو اضافه کنید داخل قالب بریزید و بعد از 8 ساعت اطراف دسر رو به سمت داخل قالب بکشید و دسر رو توی ظرف مورد نظر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨﷽✨ 🍁در لحظه ناامیدی امیدت به خدا باشد😇 🍂دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🍁 🌼بسم الله الرحمن الرحیم🌼
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷🌷 مواد لازم: ۱ کیلو پرتقال ۲ کیلوگرم شکر