eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
333.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخرِ پاییز نزدیک شد و همه دم میزنند از شمردن جوجه ها🐥🐣 اما تو بشمار... 💛🍁💛🍁💛🍁💛🍁💛 تعداد دل هایی را که به دست آورده ای بشمار تعداد لبخند هایی که بر لب دوستانت نشانده ای... 👼بشمار تعداد اشک هایی که از سر شوق و یا غم ریخته ای...!🤔 فصل زردی بود 🍂 دلی شکستی؟ بدست آوردی؟❤️ نگران جوجه ها هم نباش 🐣 آن ها را بعدا با هم میشماریم...😉 و در آخر...امیدوارم همه ی لحظه های پایانی پاییزتون پر از خش خش آرزو های قشنگ باشد" "آمین"🙏 دعاگوی سپیدی و روشنائی لحظات قشنگتون #صبح_بخیر @ashpazy_irani
کتلت مامان پز هیچوقت نتونستم مزه ی کتلت مامانم و برای بچه هام تکرار کنم اما انگار هرکی عاشق مزه ی کتلت مامان خودشه👩‍👦 شاید به تعداد مامانای دنیا راه وجود داره . ‎دوستان خوبم ميخوام رمز و رموز كتلتهاي خوشمزه ي مامانمو افشا كنم تا اونجايي كه من ميدونم مامانم توي كتلت زياد سيب زميني و پياز نميريزه وهميشه آب پياز و سيب زميني رو ميگيره ‎گاهي وقتها يك هويج هم توش ميريزه ‎هيچوقت از آرد استفاده نميكنه چون ميگه مواد كتلت حالت خمير پيدا ميكنه وهميشه به نسبت مقدار مواد از تخم مرغ استفاده ميكنه ‎از ادويه خاصي كه براي بعضي از خورشها استفاده ميكنه براي كتلت هم استفاده ميكنه معمولا تخم گشنيز ودارچين از مواد اصلي اين ادويه است گاهي وقتها هم از ادويه كاري استفاده ميكنه ‎هميشه توي روغن زيادو با حوصله كتلت رو سرخ ميكنه ‎وبا حرارت كم كه خوشرنگ وقرمز بشه @ashpazy_irani
#تزیین _کشک_بادمجون @ashpazy_irani
#محلبي_دورنگ_ليواني شير 1ليتر آرد 3 ق غ نشاسته ذرت 2 ق غ وانيل 1ق م كره 1 ق غ شكر 1 ليوان بيسكويت بتي پور 2 بسته شكلا تخته ايي 80 گرم شير،شكر،آرد و نشاسته رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برداشته موادرو دو قسمت تقسيم ميكني ب يك قسمت شكلات تخته ايي اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا شكلات توي محلبي حل بشه بيسكويتارو با اسياب پودر ميكنيم حالا مقداري از محلبي كاكائويي را كف ليوان ريخته بعد بيسكوييت اسياب شده دو باره از محلبي وانيلي اضافه كرده بهمين شكل تا اخر محلبي هاي اماده شده را بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو مينماييم. @ashpazy_irani
حلوای شیر عسلی 😋‌ ‌ بچه ها عاشقش میشن 👌 مواد لازم:👇 یک بسته شیرعسلی(میتونین خودتون درست کنین) یک قاشق غذا خوری کره چهار قاشق بزرگ شیر خشک ‌ طرز تهیه:👇 همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت مداوم هم می زنیم . حرارت را کم کرده و سریعتر هم میزنیم تا ته نگیرد. این کار را ادامه میدهیم تا حلوای ما به رنگی کمرنگ تر از فندق برسد . مواد را داخل یک ظرف مستطیلی شکل که از قبل داخل آن را کاغذ روغنی چرب شده قرار دادیم میریزیم سپس ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد . سپس حلوا را به قطعات مربعی شکل به اندازه یک سانتی متر برش می زنیم . برای نگهداری از آن ها یک نایلون روی آنها کشیده و داخل یخچال می گذاریم @ashpazy_irani
#تزیین _کوکو @ashpazy_irani
#سالاد_انار بیس اصلی این سالاد کلم پیچ قرمز و انار هست بنابراین اگه چیزای دیگه بنا به سلیقه خودتون به سالاد اضافه میکنید مواظب باشید ترکیب رنگ قرمز و زیبای این سالاد رو کم نکنید... ✔من کمی هم کلم پیچ سفید و هویج اضافه کردم. ✔برای سس سالاد از ترکیب مایونز و آب انار ترش استفاده کردم...میتونید آبلیمو یا سرکه رو جایگزین آب انار کنید ولی به نظرم باز ترکیب سرکه در این سالاد خیلی بهتر از آبلیمو هست. ✔اناری که داخل سالاد استفاده میکنید بهتره کمتر شیرین باشه...اگه انار خیلی ترش بود میتونید مقدار سرکه یا آبلیمو رو کمتر بریزید. ✔میتونید از گردو نگینی شده هم در سالاد استفاده کنید. @ashpazy_irani
#دیزاین_سالاد @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#دیزاین_نون پنیر سبزی @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله هندوانه ویژه #شب_یلدا دستورتهیه قبل ازهرکاری قالب ژله روداخل یه ظرف دیگه به صورت کج ثابت کردم، وداخل ظرف بزرگترروبابرنج پرکردم تامشکلی پیش نیاد حالایه بسته ژله قرمز رنگ باهر طعمی که دوست داریدروبایه لیوان آبجوش مخلوط میکنیم، روی حرارت غیر مستقیم بنماری میکنیم تا ذرات ژله کاملاً حل بشن، بعد نصف لیوان آبسرد اضافه میکنیم ژله رودرقالب میریزیم وچهل وپنج دقیقه صبرمیکنیم تاژله نیم‌بندشود. دراین فاصله یک بسته ژله آلوورارابایک لیوان آبجوش مخلوط میکنید، بعد از بنماری کردن، همراه نصف لیوان شیرنیم ساعت درفضای آشپزخانه میگذاریم تا شیروژله باهم هم دما شوند(کمتر ازین زمان شیربدلیل حرارت ژله میبرد) بعداز نیم ساعت شیررابه ژله اضافه میکنیم به آرامی روی لایه بعدی میریزیم واجازه میدهیم ژله خودش رابگیرد. حالا ژله سبزرنگ را بایک لیوان آبجوش و نصف لیوان آبسردمانند ژله قرمز آماده و روی بقیه لایه هامیریزیم. پنج ساعت دریخچال میگذاریم. بعدباچاقو لبه‌های ژله را ازقالب جدا کرده وبه راحتی ژله راقالب خارج میکنیم و روی ظرف سرو میگذاریم. یک تکه شکلات رابنماری میکنیم وبا خلال روی ژله دانه‌های ریز میگذاریم. ژله خوشگل ما آماده‌است. @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_سیب_زمینی_گوشت برای این خوراک خوشمزه وساده وکم هزینه احتیاج داریم به یه پیاز را ریز خرد ودر روغن تفت دهید سبک که شد پوره یه حبه سیر اضافه وتفت دهید من 200گرم گوشت چرخی اضافه کردم باز که شد فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه مخلوط وپودر لیمو عمانی ونمک زدم ومخلوط کردم وبعد فلفل دلمه سبز وقرمز که میتونید فقط سبز بریزید را ریز خرد کردم واضافه ویه تفت مختصری دادم واز روی حرارت برداشتم سیب زمینی سایز متوسط یا بزرگ را از وسط دونصف کنید وتوی اونو خالی کنبد طوریکه خیلی نازک نشه ظرف مناسب فر را چرب وسیب زمینی را توی ظرف بچینید وبا مواد گوشتی پر کنید وروی هر کدوم یه قاچ گوجه بگذارید سس.دوقاشق رب وزردچوبه وفلفل ودر صورت تمایل یه عصاره گوشت را اضافه وحدودیک ونیم تا دولیوان اب بریزید و مخلوط کنید وبه سینی سیب زمینی اضافه کنید اگر ظرفتون در دار است که بهتر وگرنه فویل بکشید وچند سوراخ کنید ودر طبقه وسط با دمای 180درجه بمدت حدوددوساعت تست کنید اگر پخته در اخر گریل را روشن تا کمی سطح خوراک طلایی بشه نذاریدکاملا ابش کشیده بشه کمی ابدار باشه خوشمزه تره @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
مرغ با سس زرشک تازه تکه های مرغ را شسته و بذارین تو صافی تا آب اضافیش بره ، سپس روش کمی نمک و فلفل قرمز بپاشین و توی ماهیتابه گود با مقداری روغن روی حرارت متوسط رو به بالا دوطرفشو سرخ کنید ، یه پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و تو همون روغن بریزین و بذارین طلایی بشه ، زرشک تازه که پاک شده و شسته و آبش کاملا رفته رو به پیاز اضافه کرده و کمی تفت بدین ، درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر بریزین و سپس حدود یه لیوان آب اضافه کرده و وقتی جوشید مرغ سرخ شده رو اضافه کنید ، حرارت رو کم کنید و بذارین با در نیمه باز به آرومی بجوشه تا مرغ کاملا بپزه و سس هم غلیظ بشه ، درانتها دو یا سه قاشق زعفران دم شده بریزین و نمک و فلفل رو هم اندازه کنید و با برنج سرو کنید. نکته: درانتهای پخت دونه های زرشک رنگشون تغییر میکنه و میتونین برای شکیل تر شدن سس باز کمی زرشک بریزین. @ashpazy_irani