eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
☕️🍒☕️🍒☕️🍒☕️🍒☕️🍒☕️🍒☕️ گرم برای دو نفر: مواد لازم: ❤️شیر 2 لیوان ❤️100 گرم. شکلات تلخ ❤️3 قاشق غذاخوری خامه ❤️ شکلات خرد شده برای تزیین طرز تهیه: شیر رو گرم کنید وقتی به نقطه ی جوش رسید زیرشو خاموش کنید، شکلات تلخ را و داخل شیر ریخته و تا زمانیکه اب بشن هم بزنید خامه رو با هم زن هم بزنید تا فرم بگیره و بزارید پنج دقیقه داخل یخچال، خامه رو از قبل حاضر کنید بهتر میشه. شکلات گرم رو داخل لیوان ریخته روشو باخامه ی فرم گرفته و شکلات تزئین کنید اگر دارچین دوست دارید توصیه میکنم استفاده کنید.
مواد لازم: 10 ق.غ سمولینا 10 ق.غ شکر 1 لیتر شیر 1 استکان گردوی خرد شده وانیل به مقدار لازم 1/2 ق.غ کاکاءو اگر مایل بودید سس کارامل یا شکلات برای تزیین طرز تهیه: تمامی مواد را در ظرفی گود ریخته و مخلوط کنید و روی اجاق قرار دهید، هم بزنید تا پخته شود و به قوام برسد(مثل قوام فرنی) سپس در ظرفهای دلخواه ریخته و در فریزر قرار دهید تا یخ شود. بعد از یخ زدن از فریزر خارج کرده و با سس کارامل یا شکلات و گردو ویا هر میوه ای که خواستید تزئین کرده ورو انرا میتوانید پودر نارگیل بریزید. نوش
توت فرنگی.. . مواد لازم: توت فرنگی=1 پیمانه بستنی=1 پیمانه پودر ژله توت فرنگی=1 قاشق غذاخوری پودر قند=1 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته=1 قاشق سوپخوری خلال پسته=1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: توت فرنگی را پس از تمیز کردن و شستن،چرخ کرده آب آن را گرفته و گرم کنید. پودر قند و پودر ژله را در آن بریزید و خوب هم زده تا کاملا حل شود. بستنی را از یخچال بیرون گذاشته تا کمی نرم شود. سپس مایه توت فرنگی را با بستنی مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس در جام های مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید تا ببندد. در پایان با توپی خامه و قاچ هایی از میوه جات مانند پرتقال،سیب،گیلاس و توت فرنگی و همچنین پسته تزئین كنيد ک
براى كباب يه پياز رو رنده كنيد و ابش رو بگيريد و بعد گوشت رو اضافه كنيد،يه قاشق ارد سوخارى،يك سوم پيمانه جعفرى خرد شده،نمك و فلفل و پاپريكا،زردچوبه اضافه كنيد و ورز بديد... توى تابه اى روغن زيتون بريزيد و يه سيب زمينى و يه پياز و دوتا گوجه فرنگى رو حلقه حلقه كنيد و كمى زنجبيل تازه روش رنده كنيد،ادويه هارو روشون بپاشيد و از مواد گوشتى برميداريم و شكل بديد و روشون بچينيد،توى يه كاسه دو قاشق رب گوجه فرنگى رو با يك ليوان اب مخلوط كنيد و روشون بريزيد و بهد با شعله ى ملايم و درب بسته بذاريد تا بپزه و ابش خشك بشه وسس غليظى داشته باشه.
تخم مرغ 4 عدد ارد دو نیم پیمانه تا 3 پیمانه بستگی به تخم مرغهاتون داره شکر یک پیمانه بکینگ پودر 1.5 قاشق غذاخوری سر صاف وانیل به دلخواه اب جوش یک پیمانه شیر نصف پیمانه شکلات صبحانه یا نوتلا 3 قاشق غذاخوری کاکائو 3 قاشق غذاخوری سر صاف روغن نصف پیمانه اول تخم مرغهارو سفیده و زرده رو با هم مخلوط کنید شکر ووانیل اضاف کنید بعد شیر و هم بزنید اب جوش با نوتلا وپودرکاکایو هم بزنیدتا مخلوط شه و رقیق شه حالا مواد تخم مرغ ونوتلا و روغنو شیر روبا هم مخلوط کنید ارد و بکینگ پودربا هم مخلوط کنید و الک کنید و با چنگال هم بزنید با مخلوط کن هم میشه فقط در حدی که با هم مخلوط شن و ارد گوله نباشه داخل مواد کیک یک قابلمه نچسب بردارید دو تا 3 قاشق روغن بریزید یک شعله پخش کن هم بزارید زیر قابلمه تا هم شعله یکنواخت پخش شه هم نسوزه مواد کیک تمام موادو داخل قابلمه بریزید و وسطش دوست داشتید از لیوانهای استیل استفاده کنید مثل من تا وسطش حفره دار شه حدود 45 تا 1ساعت کیک شما با دمای کم امادست نکته ✅ در قابلمه رو اگه درهاش شیشه ای هست چه بهتر اگه نیست حتما از دم کن استفاده کنید کانال دسر و ژله مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هندوانه ای مواد لازم • 250 گرم شکلات سفید • 2/5 قاشق غذاخوری گلوکز • 160 گرم شیر عسلی تغلیظ شده • 70 گرم کره • 150 گرم آجیل شیرین طرز تهیه 1. شیرعسلی و کره را در ظرف پیرکس بریزید و با قدرت 600 وات به مدت 90 ثانیه در ماکروویو قراردهید. در این مدت دوبار آن را هم بزنید. سپس گلوکز را اضافه کنید و به مدت 60 ثانیه در مایکروفر با قدرت 600 وات قرار دهید. 2. شکلات ها را نیز در ظرف جداگانه بریزید و دو دقیقه دیگر در ماکروویو با قدرت 600 وات بگذارید. 3. شکلات را به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید. آجیل شیرین را به آن اضافه کنید. 4. کف قالبِ ناودانی با نایلون بپوشانید و چرب کنید. مواد را در قالب بریزید در یخچال به مدت 6 ساعت قراردهید. سپس از قالب خارج کنید و با چاقو به ضخامت 5/1 سانتی متر برش بزیند و در کپسول کاغذی قراردهید.
3 پیمانه شیر 3 قاشق غذاخوری پر آرد برنج 4 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 🔸ابتدا پودر کاکائو و آرد برنج رو داخل یه کاسه با هم مخلوط کنین. حالا شیر رو داخل یه قابلمه بریزین و بعد همون طور که سرده مخلوط ٖآرد و پودر کاکائو رو بهش اضافه کنین. حالا شیر رو خوب هم بزنین تا آرد و پودر کاکائو خوب با شیر مخلوط بشن. حالا با حرارت ملایم مخلوط رو مدام هم بزنین و شکر هم اضافه کنین تا خوب یکنواخت بشه و کم کم قوام بیاد. همینطور به هم زدن ادامه بدین تا مخلوط به قوام مورد نظرتون برسه. بعد از قوام اومدن رنگ فرنی کمی تیره تر میشه. حالا فرنی رو داخل ظرف سروتون بریزین و داغ و یا بعد سرد شدن در یخچال نوش جان کنین.
🍮کرم بروله 🔸 مواد لازم ▫️زرده تخم مرغ ▫️۱۰ عدد درشت ▫️شکر ریز یک پیمانه ▫️خامه پرچرب دو و نیم پیمانه ▫️عصاره وانیل یک قاشق چای خوری ▫️شکر برای ریختن روی کرم یک چهارم پیمانه 🍮 طرز تهیه: ابتدا فر را روشن کرده واجازه دهید تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم شود. زرده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ ریخته و هم بزنید.خامه و عصاره وانیل را در یک شیر جوش کوچک روی گاز با شعله کم قرار دهید تا دمای آن اندکی بالا برود.سپس در حال که به سرعت زرده تخم‌مرغ‌ها را هم میزنید، مخلوط خامه گرم را در چند نوبت به تخم مرغ اضافه کنید.مخلوط خامه و تخم‌مرغ را در داخل کاسه‌های مخصوص کرم بروله بریزید.کاسه‌های دسر را در یک سینی یا ظرف لبه دار قابل استفاده در فر قرار دهید سپس در داخل سینی آب جوش بریزید.کرم فرانسوی را به همراه سینی برای مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده و تا وقتی که آب جوش خنک شود کاسه‌ها را در آب نگه دارید و پس از آن می‌توانید آن را سرو کرده و یا به یخچال منتقل کنی
تخم مرغ 4عدد شکر یک پیمانه شیر یک پیمانه اب جوش یک چهارم پیمانه ارد 3 پیمانه بکینگ پودر 1/5قاشق غذا خوری وانیل به میزان لازم روغن مایع نصف پیمانه اگه رژیمیتر میخواید روغن یک سوم پیمانه بریزید تهیه😋🎂 تخم مرغهارو بشکنید اما جدا نکنید. هردو زرده و سفیدهاروبا هم مخلوط کنید شکر بهش اضافه کنید وانیل و شیر و اب جوش هم اضاف کنید من همیشه برای کیکهام ازهمین روش استفاده میکنم بعدکمی هم بزنید روغن به مواداضافه کنید حالا ارد با بکینگ پودر مخلوط کنید و3 بار جدا الک کنید. و در اخر کم کم مخلوط مواد تخم مرغ کنید با چنگال همبزنید اول مواد گوله میشه نترسید مابقیارد اضاف کنید گولهااز هم باز میشه بعدته یک قابلمه. چدن دوقاشق روغن بریزید ریز قابلمه شعله پخش کن بگذارید حرارت پایین بیارید. مواد داخل قابلمه بریزید در ظرف بزارید بعداز 45 کیک شما امادست در ظرف بردارید اگه بالای کیکتون شل نبود میتونید روی دیگه کیک برگردونید و ده دقیقه با همان دمای پایین طلایی شه نوش جونتون
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍘 آرد یک لیوان آب یک لیوان کره بیست و پنج گرم سیب زمینی متوسط آبپز سه عدد پیاز رنده شده و آب گرفته یک عدد متوسط تخم مرغ یک عدد آرد سوخاری دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری (قابل حذف) ادویه ها شامل نمک، زردچوبه، به مقدار لازم فلفل سیاه، پاپریکا، گرد لیمو از هر کدوم نصف قاشق چایخوری