لیموناد هندونه 🍉🍷
✍️ مواد لازم:
هندونه سه پیمانه
آب سه پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
لیمو ترش تازه۳ عدد
🍉 طرز تهیه: ترجیحا دونه های هندونه رو در بیارید و با آب لیمو و شکر و آب داخل میکسر میکس کنید و موقع سرو چند تا یخ داخل لیوان بریزید و نوش جان کنید😋
کانال 🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕
@ashpazy_irani
3.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه
#سالاد_سه_رنگ🍲🍲🍲
کانال 🍧🍦آشپزی ایرانی 🍕🍟
👩🍳 @ashpazy_irani
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_طالبی 😍😍
#میوه_آرایی
@ashpazy_irani
3.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_فوری
تخم مرغ، وانیل، ماست، آرد، بکینگ پودر، روغن مایع، قاشق رو حتما به روغن آغشته کنید، وقتی پیراشکی ها آماده شد روش پودر قند بپاشید
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_تابستونی
#رژیمی
ذرت 1 فنجان
سیر 2 حبه
خرفه 1 بوته
خیار 2 عدد
ماست تازه 5 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
شوید نصف 1 بوته
نمک کمی
همه موادو با هم مخلوط کنید و در ظرف دلخواهتون سرو کنید.
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#نان👉🏻
#نان_قندی👉🏻
موادلازم:
شکر ۱۵۰گ
روغن مایع ۹۰گ
اب ۸۵ میلی لیتر
ارد ۴۰۰ گ
نمک میوه ۱/۲ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
طرزتهیه:
شکر،روغن,اب,نمک میوه را مخلوط کرده با همزن دستی می زنیم تا شکر حل شود. سپس ارد را کم کم اضافه می کنیم.
تا جایی ارد میریزیم که یکدست شود و به دست نچسبد . سپس ۲۰ دقیقه استراحت داده و خمیر را سه قسمت می کنیم
هر قسمت را روی نایلون نازک باز کرده بعد در سینی فر گذاشته وباچنگال سوراخ میکنیم .یک عددد تخم مرغ را میزنیم و رومال میکنیم. و کنجد پاشیده در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم
مواد لازم:
پوره زردالو ۲ و نیم لیوان حدودا نیم کیلو (زردآلو هارو هسته گرفته با مخلوط کن با شکر پوره کنید)
پودر ژلاتین ۳ ق.غ
اب نصف لیوان
خامه صبحانه نصف بسته
شکریک پیمانه کمتر
مواد کرم :: شیر ۳ لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
پودر کاستارد ۲ق.غ (در صورت نبود همون نشاسته ذرت)
نشاسته ذرت ۲ق.غ سر پر
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل ۱/۴ ق.چ
گلوکز ۱ ق.غ (برای براق شدن دسر، نبود هم مشکلی نیست )
طرز تهیه:
اول کرم رو درست میکنم همه مواد کرم رو با هم مخلوط میکنم و هم زده تا یکدست شه،اگه یکدست نبود میتونید از ی صافی رد کنید، بعد بزارید رو حرارت و مرتب هم زده تا مثل فرنی غلیظ شه، بعد خاموش کرده وانیل رو هم اضافه
پودر ژلاتین روی اب سرد پاشیده تا نرم شه بعد بن ماری میکنیم ، ب همراه پورع زردالو، خامه صبحانه ب مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ترکیب شن، من قالبم سیلیکونی بود چرب کردم و مقداری شکر پاشیدم، مایه رو توش ریختم گزاشتم یخچال تا خودشو بگیره، بعد توی ظرف سرو بر گردونید و آمادست.
#دسر_زردآلو
کانال آشپزی ایرانی
@ashpazy_irani
#سالاد_مرغ
یدونه سینه مرغ پخته خورد شده، یه پیمونه کرفس خورد شده، نصف پیمونه گشنیز خورد شده، همه اینارو با هم مخلوط کنین واسه سسشم یه سوم پیمونه مایونز، آب نصف دونه لیموترش تازه، نمک و فلفلو با هم مخلوط کنین و بعد به بقیه مواد اضافه کنینو هم بزنینو تمام، برای اینکه خوشمزه ترم بشه یه یکی دو ساعتی بذارین تو یخچال مزه هاشون بره به خورد هم
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅