eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
9 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
ژله_جذاب برای درست کردن طرح لیوان از شکلات سفید که بن ماریش کرده بودم استفاده کردم و به کمک قلم مو ، روی دیواره لیوان خطهای کج و موج کشیدم و صبر کردم تا شکلات سفت بشه بعد ژله ی سیب که سبز رنگ بود و از قبل درستش کرده بودم که در دمای محیط کاملا خنک بشه داخل لیوانهامو پر کردم،و وقتی ژله ها بست ، توپکهایی از خربزه روش قرار دادم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 نان پیتزا کاپو ۳ عدد پارمای بوقلمون سولیکو ۲۰۰ گرم انجوی کلاسیک سولیکو ۲-۱ عدد قارچ ۱۰۰ گرم سس کچاپ ۱/۲ پیمانه فلفل دلمه‌ای رنگی ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا ۲ پیمانه پنیرخامه‌ای ۱۰۰ گرم پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری پودر آویشن ۱/۲ قاشق چای‌خوری آب ۲ قاشق غذاخوری خامه ۲ قاشق غذاخوری آویشن درشت برای تزیین
داخل ساندویچ رو هر موادی دوس دارین میتونید بریزید. من از ترکیب گوشت چرخکرده و قارچ و ذرت استفاده کرده. همه را با هم تفت دادم. خیلی کم رب گوجه زدم و ادویه های همیشگی. میتونید از مرغ ریش شده یا مرغ تفت داده شده و سوسیس نیز استفاده کنید. ولی پنیر پیتزا برای چسبندگی دو لایه نان حتما باید بریزید. ساندویچ سازتون رو چرب کنید. بذارید داغ بشه. قسمتای اطراف نان تست رو بگیرید. مواد داخلش رو کمی بریزید روی نون. پنیر پیتزا بریزید و لایه بعدی نون رو بذارید روی پنیر و بمدت ۵ دقیقه داخل ساندویچ ساز قرار بدید و پرس کنید تا گریل کنید
‍ 🔴خورشت الو اسفناج🔴 گوشت رو دویست و پنجاه گرم گذاشتم اسفناج هم نیم کیلو پاک کردم وشستم وریز خرد کردم تره خیلی کم .پیاز دو عد د آلو خورشتی صد وپنجاه کافیه نمک و فلفل به مقدار لازم گوشت ها رابهمراه پیاز وچند لیوان آب داخل قابلمه ریختم تا بپزد داخل ماهیتابه روغن گذاشتم و یک پیاز باقی مانده را ریز خرد کردم و در روغن تفت دادمتا نرم شود. سپس اسفناج و تره را اضافه کردم دوباره تفت دادم و لی نزاشتم خیلی سرخ بشه پس از اینکه گوشت نیم پز شداسفناج تفت داده شده رو اضافه کردم، نمک روبه میزان لازم ریختم و فلفل حسابی به ان اضافه کردم و اجازه دادم خورشت دوساعت با حرارت کمجا بیفتد. وروغن بندازه یک ربع اخر آلوها را اضافه کردم تا بپزه .حتما الو ها رونیم قبل خیس کنید وبعد بهمراه برنج سرو کردم.این خورشت با الو طعمش ترش مزه میشه ولی اگر دلتون ترش تر خواست اب نارنج یا رب لیمو یا اب لیمو اضافه کنید
ساندویچ از غذاهایی است که کودکان به آن علاقه خاصی دارند، مخصوصا اگر شکل ساندویچ اشتها برانگیز باشد. مواد لازم:  مرغ 1 تکه سینه پخته شده مایونز ½ فنجان کرفس خرد شده ⅓ فنجان ماست ساده یونانی ¼فنجان ترخون تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه ½قاشق چایخوری کاهو 4 برگ بزرگ نان تست سبوس دار 8 قطعه گوجه فرنگی 8 برش طرز تهیه : 7 مورد اول در لیست مواد لازم را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید، و خوب هم بزنید. برگ های کاهو را بین 4 قطعه نان تقسیم کنید، و روی هر کدام به اندازه مساوی از ترکیب مرغی که درست کردید قرار دهید. سپس گوجه فرنگی و روی آن قطعه ی دیگر نان تست قرار بدهید، ساندویچ شما آماده است. نوش جان
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گیل گیلی بادمجان مواد لازم 3 بادمجان متوسط؛ 2 حبه سیر ، خرد شده 1 قاشق غذاخوری پاپریکا ؛ نمک و فلفل 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ؛ 2 عدد تخم مرغ؛ 5 گرم جعفری تازه ، خرد شده 50 گرم پنیر خرد شده آرد سوخاری 150 گرم (1 لیوان). روش بادمجان ها را با استفاده از رنده بزرگ با پوست رنده کنید. روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید ، بادمجان ها را اضافه کنید و آنها را با نمک ، فلفل ، سیر و پاپریکا مزه دار کنید. 10 دقیقه با هم زدن بپزید. بگذارید بادمجان های پخته شده خنک شوند ، سپس آنها را با تخم مرغ ، پنیر ، آرد سوخاری و جعفری ترکیب کنید. از این مخلوط ها به اندازه توپ های پینگ پنگ درست کنید و هر کدام را در آرد بغلتانید کنید. با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. با سس مورد علاقه خود سرو کنید 💜
❤️ رژیمی جودوسر ۱پیمانه تخم مرغ ۲عدد موز کاملا رسیده و له شده ۱عدد کره بادام زمینی بدون ۱/۴ پیمانه عسل ۱/۴ پیمانه گردو شکلات تلخ بکینگ پودر ۱ ق م وانیل و دارچین کمی گلاب ۱ق غذگ تخم مرغ ها رو با هم زن چند دقیقه بزنید تا کاملا کرمرنگ بشه ،حالا کره بادام زمینی و عسل رو رو اضافه کنید کمی هم بزنید بعد موز کامل له شده و جو دوسر رو اضافه کنید ،هم بزنید ،حالا توی قالب مافین کاغذ روغنی بذارید و کمی چربشون کنید از مایع کیک بریزید روشون شکلات خرد شده و گردو بریزید توی فر ۱۸۰درجع از قبل گرم شده ۲۰دقیقه بپزید و لذت ببرید از این کیک فوق العاده خوشمزه و سالم
🌷❤️ مواد لازم: گوشت گوسفندی لپه پیاز رب گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه،زردچوبه زعفران،دارچین،زنجبیل زرشک تازه قرمز و سیاه خلال بادوم و پسته برای تزئیین. طرز تهیه: پیاز و خرد کنیبن.با ادویه تفت بدبن. گوشت و اضافه کنیبن.حسابی تفت بدین. رب و اد کنیبن.مجددا تفت بدین. آب جوش و اضافه کنیبن و بزارین بپزه. لپه رو هم بپزین و آبکش کنیبن. وقتی گوشت پخت،لپه رو و اد کنیبن زنجبیل و دارچین و اضافه کنیین. ۱۰دقیقه ی آخر هم زرشک شسته شده و نمک و اصافه کنیبن👍🏼 وقتی خورش غلیظ شد موقع سرو کردن چلو قیمه ست👍🏼 به کاسه سالاد شیرازی،ماست،سبزی خوردن و چلو زعفرونی فراموش نشه👍🏼