#شیرینی_شکرپاره
واسه درست کردنه شهدش دو پیمانه اب و با یه پیمانه شکر و یک چهرم پیمانه گلاب و مغز هل مخلوط و میزاریم رو حرارت تا بجوشه و میزاریم کنار
تخم مرغ سه عدد
کره به دمای محیط رسیده صد گرم
شکر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف ق چ
ب پ یک ق چ
ارد سمولینا یک پیمانه
ارد سفید قنادی به مقدار نیاز
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه به ترتیب کره و روغن رو اضافه و مخلوط و ارد سمولینا و ب پ رو هم مخلوط مواد کرده در انتها ارد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه و جمع بشه کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم خمیر رو به اندازه گردو برمیداریم و فرم میدیم کف سینی میچینیم با چنگال روش رو شیار میندازیم و با زرده تخم مرغ رو مالش میکنیم تو فر از پیش گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه بیست مین قرار میدیم تا بپزه من دو مین گریل بالا رو هم زدم که کاملا طلایی بشه در انتها شیرینی داغ رو داخل شهد خنک قرار میدیم تا شهد به خورد شیرینی بره
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#غوره_مسما🧑🍳
۲ عدد ران کامل مرغ
۲ عدد پیاز
۱ قاشق رب گوجه
۱ لیوان غوره
۳عدد بادمجون
۳ عدد گوجه
نمک و فلفل و زردچوبه
12.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_شکم_پر_زغالی😳😋☝️☝️
بسیار شیوه جالب و مغز پختی میشه
موقع رفتن به گردش هم میشه مرغ شکم پرم پخت😄
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#سالادمرغ_وکاهو👩🍳
نصف ۱ عدد کاهو
خیارشور ریز ۴-۵ عدد
نصف سینه مرغ پخته شده
قسمت سبز پیازچه ۵-۶ عدد
آروگولا یا شابانک
گردو به دلخواه
برای سس:
ماست ساده ۵-۶ ق غ
سس مایونز ۳-۴ ق غ
سس خردل ۱ ق چ
سیر رنده شده ۱-۲ حبه
نمک یک و نیم ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
ادویه کاری نصف ق چ
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزاین زیبای کیک به روش های ساده
🦋 🦋
💃
دختری که #یه_بافت_ساده بلدنباشه دخترنیس که نــنــه بزرگه😏
کاربا #اتــومــو و #ســشوار بلدنیسی؟😩
کاری نداره که😎
بیایادبگیر #موهاتو_خودت دُرس کنی👇
https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
#چیز_کیک_نسکافه
ردیف اول
چهار بسته بسکویت اوریو که ایرانیش هم دربازار بابهترین کیفت موجوده
دوبسته بسکویت پتی بور شکلاتی
۵۰ گرم کره اب شده
سه ق غ خامه
مواد باهم مخلوط
ته قالب چرب شده فشرده میکنیم وحدود ده دقیقه ای در فر۱۶۵ درجه میزاریم یا مواد مخلوط وفشرده کنید در فریرز میزاریم بعد
ردیف دوم
در میکسر
ماست شیرین پرچرب کم نمک نصف پیمانه
دو ق غ پودر کاکائو
یک ق غ نسکافه
هفت عدد پنیر کیبی یا پنیر ماسکار پونه ۱۵۰گرم
چهار فنجان قهوه خوری شکر
شش فنجان قهوه خوری شیر خشک
تمام مواد باهم مخلوط کنید در اخر یک قاشق غذاخوری ژلاتین رو باسه ق غ اب بن ماری کنید باز بمواد داخل میکسر اضافه کنید
روی بسکویت ریخته بعد چندین ساعت دریخچال میزاریم تا چیز کیکمون ببنده ودر اخر با نوتلا تزیین میکنیم
#كيك_دورنگ_پلوپزی
تخم مرغ بزرگ٣عدد
وانيل ١ق چ
شكر ١پيمانه
روغن مايع ٢/٣پيمانه
كره اب شده ٥٠گرم
شير ولرم ٢/٣پيمانه
بكينگ پودر ٢ق چ
آرد قنادي ٢پيمانه
پودر كاكائو ١ق غ
تخم مرغ، وانيل و شكر رو خوب با همزن ميزنيم تا زماني ك كرم رنگ و كشدار شود، سپس روغن و كره رو بهش اضافه كرده و باز ميزنيم و بعد شير ولرم رو اضافه ميكنيم و باز ميزنيم. ارد و بكينگ پودر رو ٤،٥بار الك ميكنيم و ب موادمون اضافه ميكنيم يا با ليسك يا با دور كند همزن كمي ميزنيم. ي ملاقه از موادمون رو كنار ميذاريم و با پودر كاكائو الك شده مخلوط ميكنيم. قابلمه پلوپز رو كمي با روغن جداکننده چرب میکنیم و بعد مواد ساده كيكم رو داخل قالب ريختم و بعد مواد شکلاتی رو.
قابلمه رو داخل پلوپز گذاشته و روی گزینه کیک کلیک کنید و استارت رو بزنید، خود پلوپزای دیجیتال زمان مناسب کیک رو میزنه ک اکثرا ۵۰دقیقه هست. بعد از این زمان کیک خوشمزه شما امادست نوش جان🤗
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_چین_گوشت_و_بادمجان
مواد لازم:
برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
بادمجان ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق
پیاز 2 عدد
هویج یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.
پس از سرد شدن قابلمه ته چین به راحتی قابل برگشت درون دیس است .
.