eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
1.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍁💫امروزتون شاد 🍁💫بخت و تقدیرتون قشنگ 🍂💫عمرتون بلند 🍁💫سرنوشتتون تابناک 🍂💫دعاهاتون مستجاب 🍁💫آرزو میکنم امروز 🍂💫دلیلی برای لبخند زدن 🍁💫داشته باشید 🍁💫روز پاییزیتون قشنگ و زیبا
536.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 علت این که به این خمیر جادویی می گویند این است که تقریباً هر چیزی را می توانید با آن درست کنید مثل پیتزا ،پیراشکی، نون های مغزدار و... مواد لازم : آرد یک و نیم لیوان دسته دار فرانسوی معادل ۲۲۵ گرم آب ولرم نصف لیوان معادل ۱۲۰ گرم شکر نصف قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه یک قاشق مرباخوری روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه :ابتدا خمیر مایه را عمل آوری کنید. آب ولرم (آبی که وقتی انگشت خود را داخل آن می کنید نه بسوزد و نه سردی آن حس شود) شکر و خمیر مایه را در ظرف شیشه‌ای مخلوط کنید و یک بشقاب روی آن بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا عمل بیاید یعنی پف کند و حجیم شود( اگر اینطور نشد یعنی تاریخ مصرف خمیر مایه گذشته و قابل استفاده نیست) در یک کاسه یک عدد تخم مرغ و نمک را با چنگال هم بزنید و بعد روغن رو اضافه کنید و بعد هم خمیر مایه آماده را اضافه کنید و در آخر آرد الک شده را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی داشته باشید که به دست نچسبد ممکن است مقدار آرد اندکی متغیر باشد ۵ دقیقه ورز دهید (چنگ نزنید با کف دست ورز دهید بهتر است بعد از آن صد بار خمیر را روی تخته کار بکوبید این کار برای کیفیت خمیر مناسب است)بعد خمیر را در یک کاسه بگذارید و روی آن پارچه خیس بیاندازید وبگذارید یک ساعت و نیم دیگردر محیط آشپزخانه که نسبتاً گرم استراحت کند تا حجمش دو برابر شود بعد از اینکه حجم آن دو برابر شد کمی ورز دهید و پفش را بگیرد و هر چیزی که دوست دارید با آن درست کنید .
بقیه مطالب پست بالا:👆 بعد یک بسته ژله آلوورا رادر یک ونیم لیوان آب جوش حل میکنیم و روی سماور در حال جوش شفاف می کنیم و اجازه می‌دهیم خنک شود. دسر را از قالب خارج می کنیم و در قسمت خالی نیم سانت ژله آلوورا میریزیم و ژله قرمز را که در ظرف یکبار مصرف ریختیم را با کاتر انار، قالب می زنیم و روی ژله آلوورا می‌گذاریم و مقداری دانه انار و خلال پسته اطرافش می گذاریم و اجازه می‌دهیم نیم‌بند شود به همین ترتیب تو چند مرحله‌ای کار را تکرار می کنیم و در آخر بقیه آلوورا را روش میریزیم و یک ساعت در یخچال میگذاریم تا ببندد. نوش جان😊
😍 😋 مواد لازم : بستنی وانیلی یک لیوان شیر ۳لیوان شکر یک پیمانه نشاسته ۶ قاشق غذاخوری پر وانیل شکری یک دوم قاشق چای خوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری خامه ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری ژله قرمز یک بسته ژله آلوورا یک بسته دانه انار و خلال پسته به میزان لازم طرز تهیه: اول یک بسته ژله قرمز را در یک و نیم لیوان آب جوش حل می کنیم و هنگامی که ذرات ژله کاملا حل شد مقداری از ژله را در ظرف یکبار مصرف که از قبل کرده ایم می ریزیم (برای انار روی دسر) و میگذاریم داخل یخچال تا خوب ببندد و فرنی بستنی را درست می کنیم .برای فرنی بستنی، شیر، شکر و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته در شیر حل شود و روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود و بعد از روی حرارت برمیداریم و اجازه می‌دهیم کمی خنک شود. روی پودر ژلاتین نصف استکان آب سرد می ریزیم تا اسفنجی شود و روی حرارت غیرمستقیم می گذاریم تا کاملا حل شود به روش بن ماری بعد از اینکه مواد کمی خنک شد بستنی آب شده و خامه صبحانه، گلاب و وانیل را اضافه میکنیم و کاملاً مخلوط میکنیم و بعد پودر ژلاتین رو که از حرارت افتاده به مواد اضافه میکنیم و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کرده و سپس از صافی رد می کنیم قالب را چرب می کنیم و نصف مواد را داخل قالب میریزیم و میگذاریم داخل یخچالکمی ببنده سپس بقیه ژله قرمز را که خنک شده را روی لایه اول فرنی بستنی می ریزیم و اجازه می دهیم تا ژله هم تقریباً ببندد و بعد بقیه فرنی بستنی را ریخته و به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملا ببندد.
3.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 ابتدا ران مرغ را داخل آب همراه با عصاره سبزیجات برای ۴۰ دقیقه می پزیم. ران ها را درآورده و شیر، کره و خامه و آرد را اضافه کرده و شعله را کم می‌کنیم تا کامل به صورت خمیری دربیاید. حالا زرده تخم مرغ و جعفری ریز شده را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و طبق فیلم مرغ ها را داخل این خمیر قرار داده و آغشته به آرد گندم و تخم مرغ و آرد سوخاری میکنیم و داخل روغن به خوبی سرخ می کنیم و همراه با پنیر چدار آب شده نوش جان می کنیم.
4.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
-هندوانه_یلدایی😍 مواد لازم کیک هندوانه : تخم مرغ ۳عدد شکر یک پیمانه شیر دو سوم پیمانه روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری آرد دو پیمانه وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری شکلات چیپسی اشکی برای تزیین رنگ خوراکی ژله ای قطره‌ای سبز و قرمز: من برای رنگ قرمز از پودر لبو استفاده کردم به این صورت که داخل آب حل کرده و از صافی رد کردم و آبش را به صورت غلیظ به مواد اضافه کردم . نکته های حرفه ای : رنگ خوراکی را به میزانی اضافه کنید که رنگی که دوست دارید به دست بیاید پس حتماً رنگ را به تدریج اضافه کنید تا خیلی پررنگ نشود میتوانید شکلات اشکی را از لوازم قنادی ها بخرید یا خودتون با شکلات آب کرده درست کنید تقسیم‌بندی مایع کیک: اول مایه کیک را نصف می کنیم و بعد یک به یک قسمت رنگ قرمز اضافه می کنیم و آن نصفه سفید را هم به دو قسمت می کنید و ازیک قسمت ۳ قاشق به دیگری اضافه میکنیم قسمت کمتر را سفید نگه می‌داریم و بیشترش را سبز می کنیم. ترتیب ربختن رنگ ها داخل قالب داخل ویدیو مشخص می باشد. نحوه پخت این کیک بدون فر: ابتدا کف قابلمه را دو لایه کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و بعد مایه کیک را طبق دستور اضافه کنید. درب قابلمه را با دم کنی ببندید و قابلمه را روی شعله پخش کن گاز قرار دهید و با شعله ملایم حدود ۴۵ دقیقه بگذارید و بعد به آن سر بزنید و تست خلال دندان را در مرکز کیک انجام بدهید اگر خلال دندون کاملاً تمیز بیرون آمد کیک پخته شده است اما اگر به آن ذرات کیک چسبید باید به پخت ادامه بدهید تا پختش کامل شود.
😍 😋 تزیین آجیل و میوه خشک برای شب یلدا کار سختی نیست و فقط کافیست شما از ظرفهای مخصوص این کار استفاده کنید و بنابر سلیقه ونیز مواد موجود در دسترس تان در این ظرف ها بچینید. در پست بعدی نمونه هایی از این ظرف ها و چیدمان شان را برای شما عزیزان میگذارم.
1.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 مواد لازم برای حدود ۲۰ نفر : سینه مرغ پخته شده ۱ عدد پیازچه یک دسته سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری ماست۳ قاشق غذاخوری گردو ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم جعفری کمی نون تست دو بسته نمک و فلفل به میزان لازم