#پلو_یونانی 🍛 😋
یه پیاز بزرگ رو سرخ کردم و از توی درآوردم وکنار گذاشتم
بعد فلفل دلمه قرمز، نارنجی، زرد خرد شده رو جمعا به اندازه سه چهارم لیوان توی تابه تفت دادم بعد نخود فرنگی رو اضافه کردم و بعد یه بسته 500گرمی قارچ رو ورق ورق کردم و با زردچوبه، کاری، فلفل، نمک به مواد اضافه کردم ودر آخر یکسوم لیوان ذرت بخار پز رو ریختم وگذاشتم آبش کشیده بشه بعد پیاز سرخ شده رو بهش اضافه کردم
بعدیه قسمت از برنجمو با زعفرون ویه قسمتشو با آب لبو رنگی کردم (البته اصلش اینه که برنجو آبکش کنید وبا سبزیجات بذارید دم بکشه اماااااا من بخاطر تزئینش این کارو نکردم😉
نکته مهم:
اگه همین مواد رو با سس چیلی ویه کم فلفل قرمز واگه دوست داشتید یه کوچولو سینه مرغ نگینی تفت بدید ولابلای پلو بذارید میشه پلو مکزیکی.. که من اونو بیشتر دوست دارم بخاطر تندیش
پس با یه رسپی دوتا غذا یاد گرفتیم.
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موس_انار
پارت اول
ژله انار :۲بسته
خامه قنادی:۳۰۰ گرم
شیر:۱ لیوان
آب جوش :۱لیوان
پودر قند :۲ق غ
پنیر ماسکارپونه :۲۰۰ گرم
#استیک_راسته_کبابی 🥩 😋
▫️گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم
▫️روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
▫️روغن گیاهی به مقدار لازم
۱- راستهها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر میبریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته میکنیم و آنها را با نمک و فلفل مزهدار مینماییم
۲- منقل گازی یا زغالی را آماده میکنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغالها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود.
۳- ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغالها میگذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری میکنیم
۴- پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیکها را روی آن یا روی صفحه گریل میگذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت میگذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب میکنیم. پس از آن، استیکها را از روی حرارت بر میداریم و 2 دقیقه میگذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو میکنیم
#بقچه_بادمجان 🍆 😋
بادمجونای قلمی و بلند رو انتخاب میکنیم من پوستشون رو گرفتم به صورت عمودی و نواری برش میدیم نمک زده و ابش رو گرفته و سرخ میکنیم ولی میتونید شما پوستش رو نگیرید به خاطر از دست ندادنه فرمش ولی من با احتیاط سرخشون کردم
واسه داخل بقچه من از ترکیب گوشت چرخ شده و پیاز داغ و پودر سیر و نمک و فلفل و زرچوبه استفاده کردم مواد رو خوب تفت دادم و بادمجونای سرخ شده رو به صورت ضربدری چهار تا رو روی هم قرار دادم و مواد میانی رو وسطش قرار دادم و بعد مثل بقچه بستمش و با خلال رویه اش رو فیکس کردم و داخل تابه کنار هم چیدم
تو یه تابه دیگه پیاز داغ و با رب و مقداری پوره گوجه و زرچوبه و نک و فلفل رو با هم تفت دادم و مقداری اب بهش اضافه کردم و بعد از جوشیدن سس اماده شده رو کنار بقچه های بادمجون ریختم و یه نیم ساعتی زمان دادم تا روی حرارت با هم بپزه و جا بیفته مقداری زرشک رو هم من شسته و تفت دادم و موقع سرو روش ریختم
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکولوبیاسبز
سیب زمینی نگینی خردشده ۱عدد
هویج نگینی خرد شده ۲عدد کوچک
تخم مرغ ۳عدد
آرد ۱الی ۲ق غ
نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر
جعفری ریزخردشده
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_خرما
خرمای بدون هسته
کره 1 قاشق غذاخوری
یک چهارم فنجان پسته
یک چهارم فنجان آجیل دلخواه
یک چهارم فنجان بادام
2 قاشق غذاخوری کنجد بو داده
1قاشق چای خوری هل خرد شده
2 قاشق غذاخوری ارده کنجد (به دلخواه)
⠀
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍭فـــــ🍟ـــــود کـده🎂🌹:
📽 #فیلم_ساندویچ_مرغ 🌯 😋👆
3.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آیس_دالگونا
✔شیر
✔شیر عسلی
✔پشمک
✔یخ
✔قهوه دالگونا(دو قاشق قهوه فوری+دو ق شکر+چهار ق آب جوش رو با همزن برقی دو دقیقه میزنیم تا مثل خامه سفت شه)
✔یخ قهوه(قهوه رو دم کرده و در قالب یخ میریزیم)
3.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اسنک_کره_بادام زمینی و موز 🧇🧇🧇
حالا ترکیبات این اسنک مقوی و خوشمزه :
نان پیتا 🫓
کره بادام زمینی🥜
موز 🍌
چیپس شکلات🍫
گرانولا
عسل🍯
نوش جان ⚘
2.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_چین_سبزی_پلوبامرغ
همه دستور روتوفیلم نوشتم👆
نکات:
با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم.