آشپزی ایرانی🍔
سمبوسه گوشت
سمبوسه گوشت
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 200 گرم
قارچ 400 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای متوسط 1 عدد
پنیر پیتزا 1 بسته(300 گرمی)
نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن و ادویه های دلخواه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
خمیر سمبوسه 1 بسته(50 عددی)
آرد گندم 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
1. برای تهیه مواد سمبوسه ی پیتزا، ابتدا باید همه مواد رو تفت بدیم. به این صورت که در تابه چند قاشق روغن میریزیم و پیاز رو خرد میکنیم. کمی که تفت خورد، گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. بهتر که ده دقیقه گوشت و پیاز روی حرارت ملایم با هم تفت بخورن تا آب گوشت گرفته و پخته بشه. در اواسط پخت گوشت، ادویه ها را اضافه کنید.
2. قارچها رو به شکل دلخواه خرد میکنیم و به همراه فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، اضافه میکنیم و تفت میدیم. آب قارچها که گرفته شد و در اصطلاح سبک شد، رب را اضافه و با کل مواد مخلوط میکنیم و تفت میدیم.
3. مواد رو که آماده کردیم و کمی خنک شدن پنیر پیتزا هم با آنها مخلوط میکنیم.
4. با استفاده از خمیر مخصوص سمبوسه و با توجه به تصویر، آن ها را می پیچیم. وقتی که پیچیدن سمبوسه ها تموم شد، در تابه ای روغن میریزیم و هر دو طرفشون رو سرخ میکنیم.
5. با سس کچاپ نوش جان کنید.
نکته:
1. از نان لواش هم میشه استفاده کرد.
2. مخلوط آب و آرد در خمیر های حاضری مثل چسب عمل کرده و از باز شدن سمبوسه جلوگیری میکند.
3. در هنگام اضافه کردن ادویه ها، کمی پودر سیر و چاشنی لازانیا و پیتزا هم اضافه کردم.(این ادویه در فروشگاه های بزرگ و معروف، موجود است)
4. ورق های خمیر سمبوسه خیلی نازک هستن بهتر است برای جلوگیری از پارگی، دوتا روی هم بگذارید و بعد بپیچید
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#دسر_کادایف🧑🏻🍳
كادايف تفت داده شده ٢٠٠ گرم(يعني وقتي ميخريد بسته تفت داده شده رو انتخاب كنيد روش مي نويسه)
كره :٥٠ گرم
شكر :٤قاشق
گردو :يك پياله كوچك
شير:١ليتر
آرد گندم:٤ قاشق سر پر
نشاسته پودري:٣ قاشق غذا خوري سر پر
شكر:يك ليوان(مقدار شكر به خودتون بستگي داره مي تونيد كم و زياد كنيد كمي كمتر از يك ليوان بنظر من عالي ميشه)
خام:يك پاكت كوچك
وانيل:يك قاشق مربا خوري
💃
دختری که #یه_بافت_ساده بلدنباشه دخترنیس که نــنــه بزرگه😏
کاربا #اتــومــو و #ســشوار بلدنیسی؟😩
کاری نداره که😎
بیایادبگیر #موهاتو_خودت دُرس کنی👇
https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
قلق آرایش کردن #سریع_سه_سوته
واسه مهمونی ها و کارمندها
سر #سه دقه طوری آرایش کن همه فکر کنن یکپا ارایشگری
کلیپ میکاپ #۳_سوته😍
کلیپ مدل مو #۳سوته😍
https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
2.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍂تقدیم به شما
🌸چهارشنبه تون بینظیر
🍂الهی
🌸یه روزخوب
🍂یه روزعالی
🌸یه روزموفق
🍂یه روز پربرکت
🌸یه روز شاد داشته باشین
🍂وخداوند خوشبختی و ثروت
🌸 فراوان راسرراهتون قراردهد
3.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موس_انار
پارت دوم
ژله انار :۲بسته
خامه قنادی:۳۰۰ گرم
شیر:۱ لیوان
آب جوش :۱لیوان
پودر قند :۲ق غ
پنیر ماسکارپونه :۲۰۰ گرم
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_زعفرونی_باسس
❌پارت اول❌
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱پ
پودر هل نصف ق چ
شیر ۱لیوان (میتونید نصف گلاب بزنید نصف شیر)
روغن مایع سه چهارم لیوان
زعفران دم کرده غلیظ ۱ ق غ
آرد ۲ پ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
👈برای سس:
شکلات تخته ای سفید ۱۰۰گرم
خامه ۱۰۰گرم
روغن مایع و زعفرون دمکرده کمی
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اش_بادمجان_بروجرد
پارت دوم
سیر ۱ بوته
بادمجان ۴ الی ۵ عدد
عدس ۲ لیوان
پیاز ۲ عدد متوسط
کشک و نعنا برای تزیین
آب قلم هرچه بیشتر بهتر
میتونید از گوشت ریش شده هم استفاده کنید.
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#قارچ_سوخاری🧑🍳
_۴ قاشق غذاخوری آرد
_ ۴ قاشق غذاخوری ماست
_ ۴ قاشق غذاخوری آب
_ ١ قاشق چایخوری نمک
_یکونیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
_نیم کیلو قارچ
_پودر سوخاری
#ژله_آجیلى
مقدار کمی ژله روکف قالب میریزیم و میگذاریم تانیم بند شود
اجیل روی ان گذاشته و یک قاشق ژله روی ان ریخته و دوباره در یخچال میگذاریم و سپس بقیه ژله را میریزیم