eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
💃 دختری که بلدنباشه دخترنیس که نــنــه بزرگه😏 کاربا و بلدنیسی؟😩 کاری نداره که😎 بیایادبگیر دُرس کنی👇 https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
قلق آرایش کردن واسه مهمونی ها و کارمندها سر دقه طوری آرایش کن همه فکر کنن یکپا ارایشگری کلیپ میکاپ #۳_سوته😍 کلیپ مدل مو #۳سوته😍 https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
2.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍂تقدیم به شما 🌸چهارشنبه تون بینظیر 🍂الهی 🌸یه روزخوب 🍂یه روزعالی 🌸یه روزموفق 🍂یه روز پربرکت 🌸یه روز شاد داشته باشین 🍂وخداوند خوشبختی و ثروت 🌸 فراوان راسرراهتون قراردهد
3.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارت دوم ژله انار :۲بسته خامه قنادی:۳۰۰ گرم شیر:۱ لیوان آب جوش :۱لیوان پودر قند :۲ق غ پنیر ماسکارپونه :۲۰۰ گرم
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌پارت اول❌ مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱پ پودر هل نصف ق چ شیر ۱لیوان (میتونید نصف گلاب بزنید نصف شیر) روغن مایع سه چهارم لیوان زعفران دم کرده غلیظ ۱ ق غ آرد ۲ پ بیکینگ پودر ۱ ق چ 👈برای سس: شکلات تخته ای سفید ۱۰۰گرم خامه ۱۰۰گرم روغن مایع و زعفرون دم‌کرده کمی
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارت دوم سیر ۱ بوته بادمجان ۴ الی ۵ عدد عدس ۲ لیوان پیاز ۲ عدد متوسط کشک و نعنا برای تزیین آب قلم هرچه بیشتر بهتر میتونید از گوشت ریش شده هم استفاده کنید.
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳🧑‍🍳 _۴ قاشق غذاخوری آرد _ ۴ قاشق غذاخوری ماست _ ۴ قاشق غذاخوری آب _ ١ قاشق چایخوری نمک _یکونیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر _نیم کیلو قارچ _پودر سوخاری
مقدار کمی ژله روکف قالب میریزیم و میگذاریم تانیم بند شود اجیل روی ان گذاشته و یک قاشق ژله روی ان ریخته و دوباره در یخچال میگذاریم و سپس بقیه ژله را میریزیم
1- زیرا زیاد شدن مقدار شکر، یکی از دلایل سفت شدن بیسکویت یا شیرینی است. 2- اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد. سفت می شود. 3- اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید، خمیربه روغن می افتد و بعد از پخت،شیرینی یا بیسکویت خشک و سفت می شود
🥙 😋 ۱/سه عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز درشت و سه حبه سیر رو رنده کنید و آبشو بگیرین ۲/چهارصد گرم سینه مرغ چرخ شده رو بهش اضافه کنید ۳/یک عدد تخم مرغ و یکم جعفری یا شوید ریز شده اضافه کنید ۴/ب این مواد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید ۵/همه مواد رو با هم مخلوط کنید،یه مقدار از مواد بردارین و توی دستتون شکل بدین و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشن
🍜 😋 🔸ابتدا زرشک ها را شسته و کنار گذاشته سپس درون ظرفي پیاز ریز خرد شده را با كمي زردچوبه و مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود ، سپس به آن عدس ، جو ، و عدس قرمز (دال ) كه از قبل همگي خيس خورده اند را اضافه ميكنيم ، بعد از يك ساعت از پخت آش ، آب زرشک تازه را كه با ميكسر يا بلندر گرفته شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از حدود بیست دقیقه جوشیدن نمك ، گلپر و سبزي ترخون را افزوده و بعد از جا افتادن آن را سرو میکنیم