eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌پارت اول❌ مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱پ پودر هل نصف ق چ شیر ۱لیوان (میتونید نصف گلاب بزنید نصف شیر) روغن مایع سه چهارم لیوان زعفران دم کرده غلیظ ۱ ق غ آرد ۲ پ بیکینگ پودر ۱ ق چ 👈برای سس: شکلات تخته ای سفید ۱۰۰گرم خامه ۱۰۰گرم روغن مایع و زعفرون دم‌کرده کمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم سیر ۱ بوته بادمجان ۴ الی ۵ عدد عدس ۲ لیوان پیاز ۲ عدد متوسط کشک و نعنا برای تزیین آب قلم هرچه بیشتر بهتر میتونید از گوشت ریش شده هم استفاده کنید.
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳🧑‍🍳 _۴ قاشق غذاخوری آرد _ ۴ قاشق غذاخوری ماست _ ۴ قاشق غذاخوری آب _ ١ قاشق چایخوری نمک _یکونیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر _نیم کیلو قارچ _پودر سوخاری
مقدار کمی ژله روکف قالب میریزیم و میگذاریم تانیم بند شود اجیل روی ان گذاشته و یک قاشق ژله روی ان ریخته و دوباره در یخچال میگذاریم و سپس بقیه ژله را میریزیم
1- زیرا زیاد شدن مقدار شکر، یکی از دلایل سفت شدن بیسکویت یا شیرینی است. 2- اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد. سفت می شود. 3- اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید، خمیربه روغن می افتد و بعد از پخت،شیرینی یا بیسکویت خشک و سفت می شود
🥙 😋 ۱/سه عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز درشت و سه حبه سیر رو رنده کنید و آبشو بگیرین ۲/چهارصد گرم سینه مرغ چرخ شده رو بهش اضافه کنید ۳/یک عدد تخم مرغ و یکم جعفری یا شوید ریز شده اضافه کنید ۴/ب این مواد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید ۵/همه مواد رو با هم مخلوط کنید،یه مقدار از مواد بردارین و توی دستتون شکل بدین و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشن
🍜 😋 🔸ابتدا زرشک ها را شسته و کنار گذاشته سپس درون ظرفي پیاز ریز خرد شده را با كمي زردچوبه و مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود ، سپس به آن عدس ، جو ، و عدس قرمز (دال ) كه از قبل همگي خيس خورده اند را اضافه ميكنيم ، بعد از يك ساعت از پخت آش ، آب زرشک تازه را كه با ميكسر يا بلندر گرفته شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از حدود بیست دقیقه جوشیدن نمك ، گلپر و سبزي ترخون را افزوده و بعد از جا افتادن آن را سرو میکنیم
این پاستاهای چوبی خوشمزه یکی از خوشمزه ترین فینگرهاییِ ک مناسبِ مهمونیاس. اول پاستا پنه یا پروانه رو بپزید حدودا هشت دقیقه بجوشه کافیه. بعد سیخ های چوبی رو ده دقیقه توی اب خیس کنید و پاستاهارو به چوب بکشید روشون سس گوجه بزنید و بعد کمی اویشن بپاشید و پنیر و هرچی ک میل خودتونه،مث زیتون،سوسیس خونگی،ژامبون گوشت،گوجه گیلاسی،فلفل دلمه. بادمای ۱۸۰ حدودا بیست دقیقه توی فر باشه.تا پنیر اب بشه و طلایی.
گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم هویج دو عدد سیب زمینی ۱ عدد کوچک پیاز ۲ عدد متوسط ادویه گوشت ۱ ق چ ادویه کاری ۱ ق چ فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه هر کدوم ۱ ق چ پودر زنجبیل ۱ ق چ پودر زیره و پودر هل هر کدوم ۱/۴ قاشق چایخوری سس کچاپ تند ۲ ق س روغن کنجد برای سرخ کردن نمک به اندازه لازم هویج و سیب زمینی و پیاز رو تو بلندر میکس میکنیم یا رنده میکنیم و با گوشت و ادویه جات و سس کچاپ مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدیم بعد توی روغن داغ سرخ میکنیم با شعله کم .
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرازیهای عزیزبگین چرابه این غذامیگن غم برپلو🤔 فک میکنم چون غم روازدل میبره😝قنبریاغم بر؟؟ برنج ۴ پیمانه گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم آردنخودچی یک قاشق غذاخوری گردوی نگینی شده ۳ قاشق غذاخوری کشمش ۴ قاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم رب انار به میزان دلخواه پیازدوعدد زعفران به میزان لازم💜
🍝 😋 ▫️سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم ▫️قارچ خرد شده یک پیمانه ▫️فلفل سبز و قرمز ۳ الی ۴ عدد ▫️سس کچاب ۳ قاشق غذاخوری ▫️رب یک قاشق مربا خوری ▫️روغن زیتون ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری ▫️آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری ▫️ماست ۲ قاشق غذاخوری ▫️سیر رنده شده دو حبه ▫️پاپریکا یک قاشق مرباخوری 🔸مرغ ها را به صورت نواری خرد کرده و ماست، رب، آبلیمو، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و اجازه دهید حدود ۲ الی ۳ ساعت در یخچال استراحت کند.سپس مرغ ها را در ماهیتابه تفت دهید. هنگامی که مرغ ها تغییر رنگ داد قارچ ها و فلفل ها را اضافه کرده و تفت دهید. در انتها سس کچاب را اضافه کنید و از اجاق گاز بردارید. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. و به همراه پاستای آبکشی شده به همراه کمی سس پستو نوش جان کنید