#ترفند_آشپزی
راهکارهای عجیب برای تشخیص مواد غذایی تقلبی 👌🏻
🥚 تخم مرغ
برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است.
🍯 عسل
برای تشخیص عسل واقعی، آنرا با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است.
☕️ چای
چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ میدهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است
🐟 ماهی
آپشن ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند
🍚 برنج
برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه میدهد
♨️ زعفران
زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمیشود و عطر و بو دارد .
🍑 میوه های خشک
میوه های خشکی که رنگهای فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند
🥪 کَره
کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمیشود و حالت بریده بریده پیدا میکند
نوش جان 💖
#بستنی_آلبالو_و_گردو
مواد لازم
بستنی وانیلی ۱ پیمانه
گردوی خورد شده نصف پیمانه
مربای آلبالو ۱/۳ پیمانه
موز ۱ عدد
شکلات آب شده نصف پیمانه
طرز تهیه
درون دستگاه مخلوطکن، بستنیها، مربای آلبالو و گردوی خورد شده را ریخته و به مدت زمان ۵ دقیقه با یکدیگر مخلوط کنید. سپس با قاشق اسکوپ، به تعداد دلخواه بستنی برداشته و درون ظرف مخصوص دسر قرار دهید. موزها را به صورت حلقهای برش زده و روی بستنیها قرار دهید. سپس شکلات آب شده را نیز روی بستنیها ریخته و با بیسکویت فرمی آن را تزئین کنید
نوش جان 💖