eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
162.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🧆 😋 ▫️گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم ▫️پیاز خردشده: یک شماره کوچک ▫️فلفل دلمه‌اي: 3برش ▫️ادویه کاری: یک قاشق چای‌خوری ▫️سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری ▫️سیب‌زمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک ▫️دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری 🔸گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات رابه ان اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌اي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می کنیم.
موادلازم: آرد 1 و 1/2 لیوان شیر 1 و 1/4 لیوان تخم مرغ 1 عدد بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری کره 3 قاشق شکر 1 قاشق طرز تهیه: در ظرفی تخم مرغ، شکر ،شیر و کره ذوب شده را بزنید،سپس بکینگ پودر و ارد الک شده را نیز به مخلوط اضافه کنید. آنقدر مخلوط پن کیک را هم بزنید تا یکدست شود. تابه ی نچسب را روی حرارت قرار دهید و کمی ته آن را چرب کنید. با اسفاده از ملاقه از مخلوط پن کیک بردارید و به صورت دایره ای روی تابه بریزید. پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر هم کاملا پخته شود. این پن کیک را می توانید با عسل و خامه صبحانه میل کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ مخصوص ترك (lebeniye) تهيه: 2 قاشق غذاخوری برنج را شسته و در قابلمه بریزید و آب اضافه کرده و بجوشانید. وقتی برنج پخت، 1 پیمانه نخود پخته شده اضافه کنید. در ظرفی جداگانه 1.5 فنجان ماست، 2 قاشق غذاخوری آرد، آب 1 عدد لیمو، 1 حبه سیر را رنده کرده و خوب مخلوط کنید. 4 لیوان آب به آن اضافه کنید. این را خوب مخلوط می کنیم و روی برنجی که پخته بريزيد آن را با هم مخلوط کنید و مرتب هم بزنيد تا بجوشد در این فاصله 1 پیمانه آب مرغ نيز اضافه كنيد مواد لازم قلقلي ها : 200 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز نمک فلفل سیاه همه را ورز می دهیم و به اندازه فندق کوفته درست می کنیم. این کوفته ها را در 2 قاشق غذاخوری کره سرخ می کنیم. نعناع را به آن اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم. و روی سوپ پخته می ریزیم. در آخر نمک بپاشید و مخلوط کنید. (از اول درب قابلمه را نميبنديم)نوش جان ‌
🧇 😋 ▫️شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي) ▫️روغن مايع ١/٤ پيمانه ▫️ارد ١/٥ پيمانه ▫️بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر ▫️جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين) ▫️ماست ١/٤ پيمانه. 🔸ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تاروي نان طلايي شود
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم ماکارونی ۴۰۰گرم گوجه ۲عدد فلفل دلمه یک چهارم قارچ ۸ عدد پیاز ۱عدد بزرگ زیتون رب ۲ ق غ روغن زیتون ۴ ق غ نمک فلفل سیاه یا پول بیبر آب به مقدار کافی
🍛 😋 🔸غذای اصیل ایرانی و فوق العاده رسمی ترکیبی از زرشک، کشمش، خلال پوست پرتقال(من حذف کردم و بجاش ورقه زردآلو ریختم)، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ، خلال پسته و بادام و‌ دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه، درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و با پودرسیر و زعفران دم شده و نمک و فلفل سیاه و کمی هم آبلیمو گذاشتم مزه دار بشه و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون روحرارت ملایم سرخ کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼صبح است و 🌿سلامی دگر از دور به دوست 🌼جانم به فدای 🌿آن که عشقش نیکوست 🌼باید که از 🌿احساس خدا مست شویم 🌼هر شام‌ و سحر 🌿از کَرم و رحمت اوست 🌼سلام صبحتون بخیر
🥪 😋 🥪مواد لازم نان تست 8 عدد تن ماهی 200 گرم گوجه فرنگی 1عدد سس مایونز 1/2 لیوان جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری کاهو 4 برگ نمک و فلفل به میزان دلخواه 🥪طرز تهیه 1- تن ماهی را بجوشانید. سپس با سس مایونز، گوجه فرنگی نگینی و جعفری خرد شده مخلوط کنید. 2- 4 نان تست آماده کنید و روی آن از مخلوط تن ماهی و سس بزیزید و برگ کاهو و یک نان دیگر روی آن بگذارید. سپس اسنک‌ها را به صورت مثلثی برش بزنید و سرو کنید.
( ) اصفهان 🥘 😋 🔸بریان اصفهان یکی از غذاهای معروف ایرانی است که در میان ایرانیان نیز کمابیش خورنده دارد. این غذا متعلق به شهر اصفهان است و مشهورترین غذای سنتی اصفهان به شمار می‌آید. گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد به همراه شش (جگر سفید گوسفند) با نمک و فلفل و پیاز کاملاً پخته می‌شود و سپس استخوانها را جدا می‌کنند. گوشت و شش را جداگانه چرخ کرده و کنار هم در ماهیتابه به طور جداگانه در کفگیرهای مخصوص، حرارت می‌بیند و سرخ میشود.(همانطور که در عکس میبینید مقداری شش در کنار بریان قرار دارد.) به هنگام سرو در میان نان سنگک قرار گرفته و روی آنها دارچین ریخته میشود. تهیهٔ این غذا در رستوران‌ها نیاز به اجاق مخصوص دارد ولی در منزل بر روی اجاق گاز معمولی هم قابل طبخ است. ((لازم به ذکر است افراد متعلق به شهرهای دیگر و مسافران این غذا را به اشتباه "بریانی" می نامند که صحیح نیست.بریانی مکانی است که این خوراک درآنجا طبخ میشود
🥮 😋 ▫️تخم مرغ دو عدد ▫️عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم) ▫️ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم) ▫️آرد 8 ق غ ▫️روغن مایع 3 ق غ ▫️بکینگ پودر 1 ق چ ▫️وانیل مقداری ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کردم
🥘 😋 🔸کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت. 🔸درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد.
🍮 😋 ▫️پودر ژلاتین 1.5 قاشق غذا خوری ▫️آب جوش 1.5 لیوان ▫️ژله انار ۱ بسته ▫️خامه‏ صبحانه ۲۵۰ گرم ▫️بستنی وانیلی ۱ لیتر 🔸ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید. بستنی و خامه را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. ژله از حرارت افتاده را روی مواد ریخته و دوباره کمی با همزن بزنید تا مخلوط شوند. پودر ژلاتین را در یک سوم لیوان آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا شفاف شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید. (در این مرحله به دلخواه می توانید از خرده های میوه هم طعم با ژله در دسر استفاده کنید کرم را در قالب مورد نظر ریخته و3 ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد،سپس دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده( البته حدود 3 ثانیه داخل آب گرم گذاشته) و با خامه فرم گرفته، با دانه های انار تزیین نمایید